Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Θέλεις ανά 2 μέρες τουλάχιστον 60% 

Οι δικές μου ήταν 199,30 μετά 305 μετά 660 μετά 1550 και μετά από 1 εβδομάδες 6600 μετά από 1 εβδομάδες πάλι 36000 και τέλος.

υπομονη και όλα θα πάνε καλά. Αφού ήταν σε άλλο εργαστήριο μπορεί να ήταν στο δικό σου 400. Μικρή η απόκλιση.

Πέρα από τις αποβολές, μετράνε και οι αποτυχίες σε εμβρυομεταφορες. Οπότε μπορεί να το δικαιούστε. Ωραία τέλεια. Δοκιμάστε και την βιοψία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά ! 

Τι να πω..μακάρι...αν κάτι δεν πήγαινε καλά δεν θα μειωνοταν; 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εχω να σας πω οτι εχω μια τεράστια κοιλιά λες και ειμαι 6 μηνων... το ηξερα οτι επειδη οι κοιλιακοι μυες εχουν ξανατεντωθει προσφατα αυτο συμβαίνει αλλα οχι κι ετσι! Σας λεω ειλικρινα, ειμαι σαν 6-7 μηνων, που θα φτάσω οεο????

απο κιλα δεν εχω παρει ακομα τιποτα παλι καλα...

galat μου κ εγώ είμαι έτσι. Την κοιλιά που έχω τώρα την είχα 6 μηνων στο 1ο. Κιλά έχω πάρει μόνο 2. Αφού η κοιλιά "άνοιξε" μια φορά τώρα είναι πιο ευκολο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κολπο ειναι παλι τουτο???

Εγω ως μαθηματικος μονο για 50-50 ξερω... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

εμενα μια θεια εναν σταυρο κρεμασε πανω και ειπε οτι επειδη καπως κουνιοταν ειναι αγορι, αλλα της την εσκασα και εκανα κορη...

για πες πως γινεται να το κανω για πλακα!

eNeap2.pngTSzHp3.png

αν θυμαμαι καλα το μαχαιρι ειναι αγορι και το ψαλιδι κοριτσι....παλια θυμαμαι που το κανανε σε μια θεια μου...αλλα δεν θυμαμαι αν επεσαν μεσα,ημουν μικρουλα τοτε

76IGp3.png

τι κολπο ειναι παλι τουτο???

...........

για πες πως γινεται να το κανω για πλακα!

Λοιπόν βάλε τον καλό σου ή την μαμά σου να βάλουν κάτω απο ενα μαξιλάρι ενα μαχαίρι (που είναι για το αγόρι) και δίπλα το άλλο μαξιλάρι με ενα ψαλίδι (που είναι το κορίτσι), εσύ δεν θα βλέπεις και μετά θα πάς να καθήσεις πάνω σε 1 απο τα 2 μαξιλάρια. Αυτό είναι:D. Σε περιπτώσεις διδύμων δεν ξέρω πώς πάει:D. Και μένα μια φίλη μου το έκανε στο πρώτο ακόμα απο τον 2ο μήνα.

καλημερα κοριτσακια!!!!ευχαριστω πολυ για το καλωσορισμα και για τις ευχες σας.ευχομαι κ σε εσας τα καλυτερα κ υπομονη μια κ εχουμε πολου δρομο μπροστα μας...

Διαφημίσεις

Μου τηλεφώνησαν σήμερα από το εργαστήριο ότι παρέλαβαν το δείγμα μου και ότι αύριο το απόγευμα θα με ενημερώσουν πάλι τηλεφωνικά για το αποτέλεσμα.......κορίτσια ανυπομονώ!

Περιμένω να μάθω για να πάρω και εγώ κατ' θείαν τον γιατρό μου να μου κλείσει ραντεβού να πάω να δω και να ακούσω το μωράκι μου ότι είναι καλά!

Αυτές τις μέρες ξεκουράζομαι, ο αντρούλης μου έχει αναλάβει το κοριτσάκι μας και όσες δουλιές είναι απαραίτητες. Το πρωί μου έφερε και πρωινό στο κρεβάτι :P

Καλή δύναμη και καλά αποτελέσματα σε όλες όσες περνάν την ίδια διαδικασία αλλά και τις άλλες εξετάσεις.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Όσο για το πότε νιώθουμε το μωράκι μας ξέρω το εξής: ότι αν είναι πρώτη εγκυμοσύνη το καταλαβαίνεις από την 20η εβδομάδα και μετά και αν είναι δεύτερη κτλ από την 18η λόγω εμπειρίας......:wink:

Εμένα μια φίλη μου έκανε ένα κόλπο με μια χαρτοπετσέτα, αναλόγως λέει πως την πιάνεις για να την δώσεις είναι αγόρι ή κορίτσι! Και αυτά που περιγράψατε ακουστά τα έχω όπως επίσης και με βέρα.

nikolina για το πέτρωμα ρώτησες τον γιατρό σου? δεν μου έχει τύχει αλλά έχω την εντύπωση ότι μπορεί να σχετίζεται με συσπάσεις αλλά μην σε πάρω και στο λαιμό μου. Συμβουλεύσου τον γιατρό σου.

κων κων μου όλα καλά θα πάνε, μην ανυσηχείς, απλά θα το παρακολουθείτε με τους υπερήχους και σίγουρα θα κάνεις μεγάλο υπέρηχο και στο τρίτο τρίμηνο. Η κόρη μου φαινόταν ότι είχε διάταση και στα δύο νεφρά, κάναμε σε κάθε τρίμηνο μεγάλο υπέρηχο. Το ένα υποχώρησε πριν την γέννα και για το άλλο πήρε τις πρώτες 15 μέρες αντιβίωση.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλησπέρα εγκυουλες!!!

Κάναμε και εμείς την αυχενική και το Papp-a σήμερα.

Όλα είναι καλά, το σπορι μας είναι μια χαρά.

Πιθανότητες για τρισομια 1:11000.

Αυχενικη 1,7mm.

Μας δώσανε και CD με fotos από τον υπέρηχο.

Πολύ πιθανόν να είναι αγοράκι.

Αν κατάλαβα καλά, τα αποτελέσματα μου είναι πολύ καλά και γλίτωσα την αμνιοπαρακεντηση.

Τώρα θα στείλουνε τα αποτελέσματα μου στην γυναικολόγο μου και θα με πάρει τηλέφωνο να κανονίσουμε το επόμενο ραντεβού μαζί της.

Αυτά από εμάς…πολλά φιλιά σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα σας! πριν λιγο γυρισαμε απο τη γιατρο και πεταω στα συννεφα (μεχρι να ξαναρχισουν οι μυστηριες σκεψεις). το σκασμενο καθοταν, εβαζε το χερι στο στομα, μετα πηδουσε μεσα στο σακο και στο τελος κουναγε και τα χερακια του. ηταν ενας γλυκας!!!!! μας προειδοποιησε κιολας η γιατρος οτι καπως ετσι θα ειναι και εκτος σακου!!!!! ο δε μπαμπας... χε@##κε πανω του!!!

συζητησαμε με τη γιατρο για την αυχενικη και να πω σκεφτομαι μηπως να κανω αμνιοπαρακεντηση κατευθειαν.... τα δεδομενα εχουν ως εξης: αυχενικη: 5% πιθανοτητα λαθους / αμνιοπαρακεντηση: 1% πιθανοτητα αποβολης. και τι διαλεγεις? ιδου η απορια!

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Σας έφτιαξα χυμούλι!

2270333rdgw56rfxt.gif

μπου μπου μου σ'ευχαριστώ, η αλήθεια είναι οτι είχα αγχωθεί αρκετά γιατί και στο πρώτο είχαμε ενα προβληματάκι με τον πνευμονα που τελικά έφυγε πριν τη γέννα. Και ο γιατρός μου είπε οτι θα το παρακολουθούμε. Σου ευχομαι να έχεις πολύ καλά αποτελέσματα σήμερα! Σκέψου θετικά, όλα θα πάνε καλά!

Ολυμπία μου μπράβο, super η αυχενική σου! Βγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a?

συζητησαμε με τη γιατρο για την αυχενικη και να πω σκεφτομαι μηπως να κανω αμνιοπαρακεντηση κατευθειαν.... τα δεδομενα εχουν ως εξης: αυχενικη: 5% πιθανοτητα λαθους / αμνιοπαρακεντηση: 1% πιθανοτητα αποβολης. και τι διαλεγεις? ιδου η απορια!

nano μου συνήθως δεν επιλέγουν οι γιατροί κατευθείαν την αμνιοπαρακέντηση εκτός αν υπάρχει κάποιος λόγος. Βέβαια σίγουρα το άμνιο είναι πιο έγκυρο. Είσαι μεγάλη σε ηλικία? Εχει κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο κάτι σοβαρό? Δεν γνωρίζω πολλά για να σε βοηθήσω... Η γιατρός σου τί προτείνει?

καλημερα..το θεμα της αμνιοπαρακεντησης με καιει κι εμενα,μιας κ λογω ηλικιας ο γιατρος μου προτεινε να κανω κατευθειαν στη 17 εβδομαδα.ο γεννετιστης μου λεει οτι λογω του οτι η ηλικια μου ειναι οριακη (36) θα μπορουσα να την αποφυγω,εφοσον η αυχενικη κ το παππ-α μου το επιτρεψουν.δεν υπαρχει ιστορικο τρισωμιας σε καμια απο τις οικογενειες (ο αυτισμος δεν φαινεται ετσι κι αλλιως σε καμια εξεταση προγεννητικα).

ειναι η τεταρτη εγκυμοσυνη μου κ επειδη με τιποτα δεν γινεται να καθησω στο κρεβατι για 15 μερες ,θελω να την αποφυγω...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Ολυμπία μου μπράβο, super η αυχενική σου! Βγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a?

Καλημερα!!!

κωνκων μου, εδωσα αιμα, κατευθεια το βαλανε μεσα σε ενα ψυγειακι και το στειλανε καπου αλλου.

Μεσα σε μια ωρα ηρθανε τα αποτελεσματα, εκανα και τη αυχενικη και μας ειπε αμεσως τα αποτελεσματα και απο τα δυο.

Οσο για την αμνιο, αν δεν υπαρχει σοβαρος λογος καλυτερα να την αποφυγετε.

Εγω δεν ηθελα να την κανω και ευτυχως που ειναι τα ποτελεσματα μου καλα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

:roll::roll::roll::?:?:?:?:? στις 5 περιμένω τα αποτελέσματα.........

κωνκων, nikolina, galat, happines, nikijo :P:p:p:p:p

Olympia99 τέλεια τα αποτελέσματα σας, μπράβο!!! δεν χορταίνεις να βλέπεις το DVD είμαι σίγουρη! έτσι είμουν και στην κόρη μου όταν κάναμε τρισδιάστατο στο β'επιπέδου και μας έδωσαν το DVD :lol:

nano79 για αγοράκι πάτε απ' ότι κατάλαβα? σούπερ κινητικός! ποια είναι η γνώμη της γιατρού σου για κατευθείαν αμνιοπαρακέντηση? εμένα ήταν αντίθετος προς αυτό, μου πρότεινε να μην ρισκάρουμε αν έχουμε καλά αποτελέσματα. Και αν πάλι θέλεις να το κάνεις γιατί να περιμένεις μέχρι τον 5ο μήνα και δεν κάνεις τώρα λήψη τροφοβλάστη?

theolvas τα ίδια θα ρωτήσω και εσένα, αν είναι να το κάνεις γιατί να μην το κάνεις νωρίτερα? βέβαια αν δεν συντρέχει λόγος όπως σου είπε και ο γεννετιστής γιατί να μπεις στην διαδικασία? τα δικά μου αποτελέσματα θα εξηγούνταν αν είμουν σε ηλικία 41 ετών παρακαλώ....δεν μπορούσα να αποφύγω να το κάνω!

loukoumaki μου πως είσαι :?: σε σκέφτομαι :rolleyes:

Επεξεργάστηκαν by μπου μπου

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...