Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας εγκυουλες!

Βλέπω ξεκινησατε αγορες και για πάνες ε? Αντε με το καλό.

Εγω λέω να συνεχίσω και σ'αυτο το παιδί με τις μιας χρήσης, εκτος αν έχει κάποιο προβλημα με ερεθισμους και πάμε στις υφασμάτινες. Στον μεγάλο ξεκίνησα με pampers για 5 μήνες και μετά δοκίμασα του lidl και συνεχίζω μ'αυτές μιας και δεν μου παρουσίασε κοκκινίλες ή ερεθισμους!

Μετα τα χθεσινα με τις βαφλες σήμερα το ρίξαμε στη δίαιτα. Σουπίτσα φιδε. Μπας και στρωσει το στομάχι μου:mrgreen:.

Άσχετο κορίτσια αλλά από τότε που έπιασα στα χέρια μου φορμάκι από οργανικό βαμβάκι έχω πάθει τη πλάκα μου. Δεν υπάρχει αυτή η ποιότητα, όλο τέτοια έχω αρχίσει να παίρνω. Δεν έχουν βέβαια τα σχέδια τα τρέντι αλλά δεν συγκρίνονται με τίποτα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

:mrgreen: Συγχαρητήρια! Κοντευουμεεεεεε

Όσο περνά ο καιρός τόσο ησυχάζω ότι όλα θα πάνε καλά. Ειλικρινά με αυτά που μου έλεγαν δεν φαντάζεστε πόσο χαρούμενη είμαι που μπήκα στον 7ο και μόλις τελείωσα τη σκούπα χωρίς να κουραστώ. Με είχαν τρομοκρατήσει, ιδίως η μάνα μου, θα δεις δε θα μπορείς να κουνηθείς, να κάνεις τίποτα. Και όταν τη ρώταγα εσύ πως τα έκανες η απάντηση, εσύ είσαι καλομαθημένη δεν θα έχεις αντοχές.

KaΛημερα! Σημερα εκανα την καμπυλη σακχαρου, απο Δευτερα τα αποτελεσματα.

Η μικρη μου σημερα με εστειλε. σηκωνει τη μπλουζα της, και αρχιζει να κουναει την κοιλια της, να την τουρλωνει και να τη ρουφαει και λεει " Εχω μπεμπη, κοιτα κλωτσαει!:shock::shock::shock::lol::lol:

και δεν της το εχω δειξει ουτε την εχω βαλει να πιασει την κοιλια....απιστευτο.

Επισης ντιμ, οσο και απιστευτη ποιοτητα να εχουν τα φορανε πολυυυυυυυυ λιγο οποτε δεν αξιζει να δωσεις παρα πολλα...τα Η&Μ εχουν στα περισσοτερα παντως οργανικο βαμβακι και ειναι πιο οικονομικα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

KaΛημερα! Σημερα εκανα την καμπυλη σακχαρου, απο Δευτερα τα αποτελεσματα.

Η μικρη μου σημερα με εστειλε. σηκωνει τη μπλουζα της, και αρχιζει να κουναει την κοιλια της, να την τουρλωνει και να τη ρουφαει και λεει " Εχω μπεμπη, κοιτα κλωτσαει!:shock::shock::shock::lol::lol:

και δεν της το εχω δειξει ουτε την εχω βαλει να πιασει την κοιλια....απιστευτο.

Επισης ντιμ, οσο και απιστευτη ποιοτητα να εχουν τα φορανε πολυυυυυυυυ λιγο οποτε δεν αξιζει να δωσεις παρα πολλα...τα Η&Μ εχουν στα περισσοτερα παντως οργανικο βαμβακι και ειναι πιο οικονομικα...

Από οργανικό βαμβάκι θα πάρω τα ρούχα για νεογέννητα, τα σεντόνια , κουβερτούλες και τέτοια που τα έχεις για πολύ καιρό. Τα εσωρουχάκια οκ είναι λίγο ποιο ακριβά, με μια καλή έρευνα τα έχω βρει 8 ευρώ, οι κουβερτούλες όμως και τα άλλα δεν έχουν διαφορά.

ΑΛΛΑΞΕ ΜΩΡΑΚΙ ΤΟ ΤΙΚΕΡΑΚΙ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!! ΑΛΛΑΞΕ ΜΩΡΑΚΙ!!!!!!!!!!!!

καλε και εμενα αλλαξε!!!! αν και επισημα τον εκτο τον κλεινω την πεμπτη....

εμεις καταληξαμε σε μπορντουρα για το δωματιο και χαρηκα παρα πολυ! τωρα μενει να αποφασισουμε τα χρωματα για κατω απο τη μπορντουρα και ειμαστε οκ!!!

ZOrwp3.png

καλε και εμενα αλλαξε!!!! αν και επισημα τον εκτο τον κλεινω την πεμπτη....

εμεις καταληξαμε σε μπορντουρα για το δωματιο και χαρηκα παρα πολυ! τωρα μενει να αποφασισουμε τα χρωματα για κατω απο τη μπορντουρα και ειμαστε οκ!!!

τι θεματάκι έχει;;

:)

Διαφημίσεις

σας ποσταρω μια φωτο και περιμενω ιδεες!

th_IMG_1821.jpg

πως σας φαινεται?

πολύ ωραία και απο κάτω μπορείς να βάλεις καποιο απο τα μοβ που έχει ο ιπποπόταμος αν θες να ξεφύγεις απο τα πορτοκαλί και τα λαχανί.

Πολυ γλυκουλα!!!! Μπραβο Νανο καλοριζικο το δωματιακι σας!!!! Θα τις αρεσει πολυ, εμενα εχει μονο αρκουδακια και ακομα τα περιεργαζεται, τα μετραει κλπκλπ....

Εμεις το δωματιο το ειχαμε βαψει σε αποχρωση βερυκοκι, ενα απαλο ωραιο χρωματακι, και ολα τα ειχαμε σε αυτες τι αποχρωσεις ουδετερα.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Α ντιμ, 8 ευρω ιζ του ματς για να το βαλει 5 φορες, και απο αυτες να καταληξει με εναν λεκε...μουσταρδας!:-D:-D:-D

ειναι 4 φορες η τιμη πανω... νταξ σταματαω, παρε ο,τι σου αρεσει αγαπη μου μην με ακους εμενα, με εχει πιασει τελευταια και κοβω απο παντου...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...