Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ακόμα τίποτα σχεδόν... Προς το παρόν μαζεύω από συγγενείς και φίλους ό,τι τους έχει ξεμείνει και μετά θα κάνω μια σούμα να δω τι λείπει. Προς το τέλος με βλέπω κι εμένα -ελπίζω να μην κάνει κανένα κόλπο η μπουμπού και βγει νωρίτερα γιατί θα έχει τα μισά:)

μια χαρα ειναι ...ειναι καλη βοηθεια και αυτη...εμεις κλεισαμε την κουνια γιατι θελαμε τη συγκεκριμενη και ητανε η τελευταια...και δεν θα ξαναεφερναν την ιδια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στελλιτσα οι υφασματινες, δεν ειναι πια οπως παλια, ενταξει ενα πλυντηριο καθε τρεις μερες δεν ειναι τοσο κοπος... απλα για τις πρωτες μερες ( η δικια μου εκανε κακα και 11 φορες) για τον πρωτο μηνα πχ μπορεις να χρησιμοποιησεις μιας χρησης και μετα τις αλλες...

Σου στελνω και πμ σχετικο.

Ολυμπια ασε μεγαλη ξεφτιλα τα παμπερσ εδω...τις φτωχες χωρες καποιοιο θελουν να τις κανουν φτωχοτερες...

Ακομα και παμπερς θα με βαλουν να ψωνιζω ονλινε τελικα! χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Στελλιτσα οι υφασματινες, δεν ειναι πια οπως παλια, ενταξει ενα πλυντηριο καθε τρεις μερες δεν ειναι τοσο κοπος... απλα για τις πρωτες μερες ( η δικια μου εκανε κακα και 11 φορες) για τον πρωτο μηνα πχ μπορεις να χρησιμοποιησεις μιας χρησης και μετα τις αλλες...

Ολυμπια ασε μεγαλη ξεφτιλα τα παμπερσ εδω...τις φτωχες χωρες καποιοιο θελουν να τις κανουν φτωχοτερες...

αυτα αξιζει περισσοτερο να τα αγοραζεις ονλινε..χαχαχα

καλο βραδυ κουκλες!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα στις ομορφεσ! τι εγινε σας πλακωσε το στρωμα η ειδατε λιακαδα και ειπατενα το ριξετε στισ βολτες????????? εμεις αυτο το σκ θα περασουμε υπεροχα ! εχω να τακτοποιησω τισ ντουλαπεσ ολες και να καθαρισω το παιδικο ετσι ωστε το αλλο σκ να το βαψουμε αυτα τα νεακια μου ο μπεμπουλης δεν μας ξεχναει μας το δινει το παρον συναιχεια χεχεχε

ttc72e7.aspx

Αν βρεις site για online αγορές πάνας, μη με ξεχάσεισ!!!!!!

καλημέρα!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημερα κ απο εμας!!!!!!!!!!:)

η τσουτσου εφτασε τα 1365γρ!!!!!!

το αμνιακο ΟΚ....

ειδα κ εγω τις πανες κ το σκεφτομαι-το σετακι των 25 στα 225 ευρω(αν δεν κανω λαθος).....αν δεν μας βολεψουν ομως;;;;;;;;γινεται να παραγγειλω μια;;;;:):)

Indie αν δεν εχει online παραγγελιες η Ολυμπια θα στειλει πακετα με παμπερς σε ολες μας με αντικαταβολη!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Φιλουδια!!!!!!!!! αυριο παω θαλασσα!!!!!!!!!!

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Καλημερα κ απο εμας!!!!!!!!!!:)

η τσουτσου εφτασε τα 1365γρ!!!!!!

το αμνιακο ΟΚ....

ειδα κ εγω τις πανες κ το σκεφτομαι-το σετακι των 25 στα 225 ευρω(αν δεν κανω λαθος).....αν δεν μας βολεψουν ομως;;;;;;;;γινεται να παραγγειλω μια;;;;:):)

Indie αν δεν εχει online παραγγελιες η Ολυμπια θα στειλει πακετα με παμπερς σε ολες μας με αντικαταβολη!!!!!!!!!!!!!!!:):):)

Φιλουδια!!!!!!!!! αυριο παω θαλασσα!!!!!!!!!!

Αν και μου κλείνει το μάτι το σετάκι με τις πάνες, θα περιμένω να γεννηθεί με το καλό το φυστίκι μου και επενδύω το καλοκαίρι σ'αυτές....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!! Εγώ θα τις χτυπήσω τις υφασμάτινες πάνες από την αρχή και θα συμπληρώνω με αυτές τις μιας χρήσης. Και να μη βολεύουνε για αποκλειστική χρήση τα λεφτά τους θα τα βγάλουν, για παράδειγμα αν έχουν διαρροές το βράδυ θα της βάζω της μιας χρήσης. Ξέρετε πως το σκεφτόμουν το μωράκι με όλη αυτή τη πλαστικούρα 24 ώρες το 24ωρο;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!!!!! Εγώ θα τις χτυπήσω τις υφασμάτινες πάνες από την αρχή και θα συμπληρώνω με αυτές τις μιας χρήσης. Και να μη βολεύουνε για αποκλειστική χρήση τα λεφτά τους θα τα βγάλουν, για παράδειγμα αν έχουν διαρροές το βράδυ θα της βάζω της μιας χρήσης. Ξέρετε πως το σκεφτόμουν το μωράκι με όλη αυτή τη πλαστικούρα 24 ώρες το 24ωρο;;

Τι μου κάνεις τώρα..... Δεν είναι πολλά τα €€€... και οι κριτικές γι αυτές τις πάνες είναι πολύ καλές...

Ακούμε γνώμες.... !!!!

Τι μου κάνεις τώρα..... Δεν είναι πολλά τα ???... και οι κριτικές γι αυτές τις πάνες είναι πολύ καλές...

Ακούμε γνώμες.... !!!!

Σκέψου πόσο υποφέρεις από τις σερβιέτες, εμένα προσωπικά μου είναι ανυπόφορες ιδίως το καλοκαίρι, και να υπολογίσεις ότι τις φοράς το πολύ για 6 ημέρες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Σκέψου πόσο υποφέρεις από τις σερβιέτες, εμένα προσωπικά μου είναι ανυπόφορες ιδίως το καλοκαίρι, και να υπολογίσεις ότι τις φοράς το πολύ για 6 ημέρες.

Καλε!!! Τις είχα ξεχάσει αυτές!!!!!!!

Οκ, οκ... νομίζω ότι με έπεισες.......

Ψάχνω να τις παραγγείλω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...