Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα μ εχει ταραξει στην κλωτσια αυτες τις μερες, η κοιλιά μου παει περα δωθε, δε μπορώ ούτε να κάτσω, ούτε να περπατησω!

κοριτσάκια πάω να ταίσω τον μπεμπακο μου και μετά νανι κι εγώ, τα ματια μου κλείνουν!.... φιλάκια σας στέλνω, καληνύχτα

καληνυχτα κοριτσακι!!!!!!!!ονειρα γλυκα!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μόνο εγώ έχω τρελές αυπνίες σ' αυτό το καφέ, έτσι; Δεν πειράζει, θα σας διώχνω τους εφιάλτες:)

μην αγχωνεσαι κι εγω εδω γυρναω.......αλλα οχι λογω αυπνιας,περιμενω τον αντρα μου να ερθει,να τον δω λιγακι

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εσύ είσαι τυχερή, τον προλαβαίνεις, εμένα όταν έχει βάρδια γυρίζει μετά τις 2 -αν και έτσι που πάω σε λίγο θα κοιμάμαι μετά από κείνον:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Μπααα, δουλεύω ως τις 7. Το πρωί σέρνομαι, το μεσημέρι την παλεύω, από το απόγευμα και μετά με πιάνει τρελή τσίτα και μετά φτου κι απ' την αρχή:)

107fc7d98c.png

Μπααα, δουλεύω ως τις 7. Το πρωί σέρνομαι, το μεσημέρι την παλεύω, από το απόγευμα και μετά με πιάνει τρελή τσίτα και μετά φτου κι απ' την αρχή:)

εχεις πολυ υπερενταση απ'ολη τη μερα και γι'αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις..το ζουζουνι σου τι κανει???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εχεις πολυ υπερενταση απ'ολη τη μερα και γι'αυτο δεν μπορεις να κοιμηθεις..το ζουζουνι σου τι κανει???

Αυτό, αυτό! Το ζουζούνι κινείται ήρεμα προς το παρόν, λίγο το πρωί, αρκετά το μεσημέρι και το βράδυ συνήθως κάνει πάλι μια κρούση. Αλλά όχι τρελά πράγματα...

107fc7d98c.png

Αυτό, αυτό! Το ζουζούνι κινείται ήρεμα προς το παρόν, λίγο το πρωί, αρκετά το μεσημέρι και το βράδυ συνήθως κάνει πάλι μια κρούση. Αλλά όχι τρελά πράγματα...

ααα,εμενα τα αντιθετα..το πρωι πολυ ησυχος ,το μεσημερι δινει το ρεσιταλ του για λιγο και μετα κανει λιγες ζουζουνιες το βραδυ συνηθως λιγο πριν κοιμηθω..βεβαια σημερα παρα ειναι ησυχος...αλλα ευτυχως εχει κλωτσισει λιγακι

76IGp3.png

με τα ψωνια τι εχεις κανει?εμεις ελαχιστα εχουμε παρει...αλλα απο τον αλλο μηνα θα ξεκινησω κανονικα τα ψωνια

Ακόμα τίποτα σχεδόν... Προς το παρόν μαζεύω από συγγενείς και φίλους ό,τι τους έχει ξεμείνει και μετά θα κάνω μια σούμα να δω τι λείπει. Προς το τέλος με βλέπω κι εμένα -ελπίζω να μην κάνει κανένα κόλπο η μπουμπού και βγει νωρίτερα γιατί θα έχει τα μισά:)

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...