Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

η ζουζουνελ απο την αλλη ειπε πριν λιγο οτι δεν ειχε σταγονα πρωτογαλα,αλλα θηλασε πολυ.κι αν δεν κανω λαθος,το ιδιο ειχε πει κ η galat,αρα μην αγχωνεσαι...

απ οτι εχω καταλαβει το αν θα εχεις γαλα εξαρταται απο τη διατροφη που θα κανεις,κ το ποσο σοβαρα θα παρεις το θηλασμο.εχω ακουσει οτι οσο πιο πολυ βαζεις το παιδι στο στηθος (δηλ να μη του δινεις συμπληρωματα,ακομα κι αν χρειαζεται να θηλαζεις καθε μια ωρα),τοσο πιο πολυ γαλα θα κατεβαινει.εμενα απο αγχος κ στεναχωρια κοπηκε (η ετσι νομιζα) το γαλα μου,κ παρολα αυτα,καθομουν κ αρμεγα 2 ωρες για να βγαλω εστω 50 γρ μπας κ το ξανακατεβασω.μαλλον εκανα κατι λαθος ομως...{διορθωστε με οι εμπειρες αν εχω κανει καπου λαθος}...τωρα θα το ξαναπαλεψω,πιο "επαγγελματικα"αυτη τη φορα κι ο θεος βοηθος...

Σωστα δεν ειχα και δεν εχω εως τωρα σταγονα.

Λια, για τη διατροφη δεν ισχυουν τα εγραψε πολυ ωραια η ζουζου. Για το αρμεγμα(Χαχαχα) των 2 ωρων, ειχες λθος θηλαστρο, και επισης υπαρχουν και γυναικες που δεν ανταποκρινονται στο θηλαστρο γενικα... μια φιλη μου θηλαζει εναν γιγαντα 5 μηνων 9 κιλα, και αναθεμα αν βγαζει 20 μλ στο θηλαστρο. Δυστυχως οταν δεν ειμαστε εμπειρες το μυαλο μας παει οτι δεν εχουμε γαλα κλπκλπκλπ. :P

zouzounel μου αυτοσχεδίασα. Εβαλα γαριδες τις τσιγαρισα με λιγο σκορδο, κρεμμυδακι φρεσκο και μανιταρια και τα εσβησα με κρασι. Μετα εβαλα την κρεμα γαλακτος, μαϊντανο, λιγο κροκο κοζανης και αλατι-πιπερι. Εβρασα τα μακαρονια και τα ανακατεψα όλα μαζί.:D

.

Εσυ με εχει κατακολασει απο το πρωι!!!!!!! και τα 3 τρια γευμαρτα ειναι κολαση, (τρελενομαι για σνιτσελ)

χαπινες,το αλλαξα γιατι ειχαμε ολες το ιδιο κ μπερδευομουν πολυ οταν εψαχνα τα μηνυματα...εχω βρει κ κατι αλλα καλα εδω http://lilypie.com/...

ηταν να μη παρω φορα...

σκεφτομαι ομως οτι αν βαλω για ολα τα παιδια,μαλλον θα γινει η υπογραφη πολυ μεγαλη,ε???

Χαχαχαχαχα πηρες φορα,ε???? Λοιπον υπαρχουν μινι τικερακια, αλλα δεν ξερω αν χωρεσει 4!

λιενκα,δεν εχω εμπειρια απο θηλασμο,αλλα μου ειχαν πει οτι καποια πραγματα δεν πρεπει να τρωει μια θηλαζουσα,γιατι επηρεαζουν τη γευση κ την ποιοτητα του γαλακτος.ο συγχωρεμενος μπαμπας μου στο δημητρη μου,μου ελεγε να πινω σουμαδα (ενα ποτο απο πικραμυγδαλο με ζαχαρη) γιατι του ειχαν πει οτι "κατεβαζει" το γαλα.επισης μπροκολο κ κουνουπιδι,σκορδο κ κρεμμυδι κ λεμονι μου ειχαν πει οτι χαλαν τη γευση κ την οσμη,αλλα δεν ξερω αν ισχυει...

αυτο που ξερω σιγουρα ειναι οτι οτιδηποτε βαζεις στον οργανισμο σου,περναει στο γαλα,αρα κ τα συντηριτικα κ λιπαρα απο junk σουβλακια κ πιτσες,μαλλον δεν κανουν καλο...

galaaaaaaat,ζουζουνελ,κι οποια αλλη ξερει,φωτιστε μας.....

Οπως τα λεει η ζουζου τρωτε ο,τι γουσταρετε...μονο αν δουμε οτι πειραζει κατι τη μαμα ή το μωρο τοτε το κοβουμε. (πχ γαλακτοκομικα αν υπαρχει ενδειξη αλλεργιας)

Τα νεα τα δικα μου ειναι οτι χθες το βραδυ επαθα την πρωτη μου κραμπα στη γαμπα και θυμηθηκα τα πολιαααα... αρχισαμε.... μιλαμε τρελος πονος και την προλαβα κιολας....(εκανα διαταση)

ακομα με ποναει και ειναι πετρα...

αρχιζω μαγνησιο...

αυριο παω για την καμπυλη , ολο την αναβαλλω γιατι ξεσκιζομαι στα γλυκα, αλλα ετσι καλυτερα να παω να δειξει ο,τι ειναι να δειξει στην πραγματικοτητα...

Για το Ιασω παλι καλα, αλλα γενικα δεν ειναι μειωση ουσιαστικη, απλα κοψανε τα εξακλινα... Νομιζω δηλ τα ιδια θα πληρωσεις για ενα τρικλινο με οσα θα εδινες για ενα εξακλινο...

Και ο εξακλινο ηταν σνα τρικλινο μαιρη δεν ειχε ιδιαιτερη διαφορα...

Αλλα παλι καλα επιτελους να ακους και μια μειωση!!!!!!!!!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Όσο για το θηλασμό μου έχει πει ότι το Α και το Ω για να έχεις γάλα είναι η διατροφή. Θέλει πολλά υγρά, σούπες με κρέας και τέτοια..

Θα συμφωνησω μονο στα υγρα... βοηθαει...πρπει να πινεις πολυ νερο, αλλα αυτο ειναι γενικος κανονας για υγεια. Παντως οταν ετρωγα σουπες(τυχαια μιας και γεννησα χειμωνα) γινομουν μουσκεμα!!! χαχαχαχαχαχα κατι το υγρο κατι που ειανι χαλαρωτικα ζεστη...χαχαχαχαχα

(αληθεια,αθηνα,που χαθηκες σημερα???)

Εδω,εδω!!! Μετα το σεντονι που εγραψα ειπα να συμπληρωσω τη μαξιλαροθηκη!!!!

Σε σκεφτομουν Λια να σου πω πως μπορεις να καταπολεμησεις τους μυκητες χωρις υποθετα, πετυχα ενα τοπικ στο παρντς...θα στο βαλω οταν το βρω...

Αξιζει να δοκιμασεις, αν δεν εχει πολυ ενοχληση...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κι από μένα!

Σας έχω εγκαταλείψει γιατί τρέχω σαν τρελή αυτές τις μέρες στη δουλειά, το μόνο που κάνω όταν γυρνάω σπίτι είναι να γράφω στο μπλογκ και να πέφτω για ύπνο (όσο μπορώ δηλαδή γιατί παίζει τρελή υπερένταση).

Λία, όλα καλά με το γιατρό, έτσι; Πολύ χάρηκα! Για τη μυκητίαση η δικιά μου μου χε πει ότι αν χρειαστεί θα πάρω υπόθετα καλέντουλας, τα αναφέρει και στο ποστ που έστειλε η αθηνά, μήπως να τα δοκιμάσεις;

Επίσης, μια ερώτηση για τις παλιές: πόσο υπολογίζετε περίπου το κόστος των πάμπερς κάθε μήνα; Φαντάζομαι αυτό αλλάζει με την ηλικία, αλλά ποιος είναι ένας μέσος όρος για τον πρώτο χρόνο, π.χ.;

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Μπουα χαχαχαχα Στελλακι δεν θες να ξερεις, ειναι οσο αν στειλεις 1 χρονο το παιδι σε ιδιωτικο σχολειο φανταζομαι χιχιχιχιχιχι....

ΓΙ αυτο κι εγω (τις υφασματινς, που ισως ειναι πιο οικονομικες, σιγουρα πιο οικολογικες και πιο υγιεινες εγω τις απορριπτω νικαει η τεμπελια μου) μολις κλεισει το εξαμηνακι βουρ Λιντλ δαγκωτο.... εξαιρετικες!(οι λιμπερο πω οι καποιες αλλες τις ειχα κοκκινισει τον πωπο)

Μπορεις να βρεις και μολτεξ, η αλλη μαρκα που ειναι οικολογικες, χωρις χημικα βλαβερα κλπ που ειναι μιας χρησεως,απο νετ και να συγκρινεις τι συμφερει....

Αν θυμαμαι καλα μια 50αδα παμπερσ εχει 20 ευρω περιπου? ε φαντασου αυτο σε βγαζει 5 μερες περιπου.... ενα 150αρι το μηνα τα θες μες το νερο...

Α να σας πω οι πιο εμπειρες, εχω αρχισει την εκπαιδευση τουαλετας στην Ειρηνη εδω και 2 εβδομαδες, τα παει πολυ καλα η καημενη και γενικα ειναι συνεργασιμη... την τελευταια δεν εχουμε σχεδον καθολου ατυχηματα, εχουμε κανει και κακα στο γιογιο, (προτιμαει περισσοτερο το στεφανακι στην τουαλετα)

Ομως, η επιτυχια εξασφαλιζεται γιατι εγω της θυμιζω να παει να κατσει...αν καμια φορα ξεχαστω τα κανει ανετοτατα πανω της και μου το λεει ακριβως στην αρχη αλλα δεν την προλαβαινω...

Ετσι γινεται και μετα το ζηταει μονη της, η αυτο δειχνει οτι δεν ειναι ετοιμη?

Παντως ενταξει νωρις ειναι ακομα και σημερα παρατηρησα σημαδια να την προλαβαινω, περιτριγυριζε το γιογιοτης, και επιανε το παντελονακι της...

Κια κατι ακομα, οταν βγαινουμε εξω για βολτα η για δουλεις, και στον υπνο της φοραω πανα. και καποιες μερες σχεδον φορουσε ολη μερα και λιγο πισω γυρισε, αλλα τβρα εστρωσε...μηπως δεν πρεπει? Αλλα βρε κοριτσαι δεν ειναι ετοιμη ακομα και εγω με την κοιλουμπα τι να κανω εξω...και καλα αν ειμαστε παιδικη, αν ειμαστε μαγαζια?

Σορρυ για το ασχετο της κουβεντας αλλα νη μην πω κι εγω τον πονο μου???

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες.......

εμεις κοιμηθηκαμε λιγο το απογευμα,ρε κοριτσια,θα με σκασει το παιδι μου...ειναι πολυ ησυχος...τι θα κανω να ξεξυπνησει λιγακι...δινει σηματα μορς αλλα ειναι λιγα μεσα στη μερα τι θα του κανω...

76IGp3.png

150, ε; Χειρότερο απ' ότι φανταζόμουν... Εγώ τις σκέφτομαι τις υφασμάτινες, γι' αυτό ρωτάω, να δείτε εδώ: http://blog.eimaimama.gr/2010/05/blog-post_28.html.

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κουκλιτσες.......

εμεις κοιμηθηκαμε λιγο το απογευμα,ρε κοριτσια,θα με σκασει το παιδι μου...ειναι πολυ ησυχος...τι θα κανω να ξεξυπνησει λιγακι...δινει σηματα μορς αλλα ειναι λιγα μεσα στη μερα τι θα του κανω...

και μένα σήμερα είναι υπερβολικά πολύ ήσυχος άλλα μόλις κατάφερα και τον ξεσήκωσα....έφαγα πεπόνι!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

εμενα μ εχει ταραξει στην κλωτσια αυτες τις μερες, η κοιλιά μου παει περα δωθε, δε μπορώ ούτε να κάτσω, ούτε να περπατησω!

κοριτσάκια πάω να ταίσω τον μπεμπακο μου και μετά νανι κι εγώ, τα ματια μου κλείνουν!.... φιλάκια σας στέλνω, καληνύχτα

dJzIp2.png Fysmp3.png

χεχεχε εγώ δεν μιλάω γιατί θα με γιουχάρετε....εδώ τα παμπερς έχουν μισή τιμή από ότι εκεί.

μη το λες καθολου...εδω ειναι πανακριβα...εγω εκανα εγγραφη στα pampers kai libero για να μου στειλουν κουπονια...οτι γλυτωνει ο καθενας καλο ειναι

76IGp3.png

και μένα σήμερα είναι υπερβολικά πολύ ήσυχος άλλα μόλις κατάφερα και τον ξεσήκωσα....έφαγα πεπόνι!!!

εγω εφαγα καρπουζακι αλλα τιποτα...εκεινος με εχει γραμμενη σημερα ειδικα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...