Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κωνκων,με ποσα κιλα ξεκινησες την εγκυμοσυνη????γιατι εγω την ξεκινησα με πολλααααα (απο τις προηγουμενες κ ειδικα απο την πρωτη...) γι αυτο δεν πρεπει να παρω πολλα....

Παραπανω κιλα δεν είχα. Τα είχα χάσει όλα της 1ης εγκυμοσύνης. Να φανταστεις ημουν 55 κιλα με 1.70 υψος. Απλά καθε φορα που ανεβαινω στη ζυγαρια τρομάζω:shock:. Τωρα είμαι 67. Εκτος εγκυμοσύνης βάζω πολύ δυσκολα κιλά, αλλα τωρα μπαινουν αμεσως.:mad:

Οσο για τον θηλασμο κ εγω δεν ειχα διαβασει τιποτα δεν είχα ιδεα για το Forum και γενικως εκανα οτι μου λεγαν οι τριγυρω. Με νυχια και με δοντια το πάλεψα και εβγαζα με το θήλαστρο για 2 μήνες. Τεσπα...στερνη μου γνωση να σε είχα πρωτα δε λένε?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κωνκων

ειναι καρτες που λαμβανεις απο τους αντμιν οταν παραβεις καποιον απο τους κανονες του φορουμ.εγω στο παρεντς εχω φαει 2,μια γιατι εγραψα μια προταση με γκρικιλς κεφαλαια (που απαγορευεται γιατι δεν ειναι ευαναγνωστο το κειμενο) κ μια γιατι ποσταρα το ιδιο κειμενο(για τα κρεατακια της βενετιας) σε δυο θεματα,το ιατρικα θεματα μεχρι 2 ετων κ το διαγνωση-θεραπεια.η κιτρινη καρτα ειναι προειδοποιητικη,ενω η κοκκινη σε αποκλειει για καναδυο μερες η μονιμα,αν εχεις βρισει κλπκλπ...

οσο για τα κιλα σου,τι παραπονιεσαι???εγω οσα εισαι τωρα,ημουν μονο προ εγκυμοσυνης δημητρη (με 1,74 υψος) κ εχω φτασει κ 120 σε εγκυμοσυνη.......γενικα εχω σωματοτυπο χοντρουλας.τωρα ειμαι 94 κ παλευω με νυχια κ με δοντια να μη παρω πολλα...(κ μου ανοιγετε την ορεξη με γαριδομακαροναδες κ τα συναφη.....

ντιμρους

,οι μαιες ξερουν κατι λιγα (τουλαχιστο καποιες απο αυτες) αλλα δεν εχουν διαθεση να σε βοηθησουν,εκτος κι αν τις προσλαβεις κανονικα...σε τρεις γεννες δεν βρηκα καμια να θελει να βοηθησει,παρα μονο στην τριτη γεννα,που απο φοβο μην παθω τα ιδια με τις προηγουμενες φορες εκοψα η ιδια το γαλα μου με κατι ελεινα χαπια,ντοστινεξ,βρεθηκε μια κοπελια (που συνεργαζεται κι αυτη με το γιατρο μου) η οποια ειχε ολη τη διαθεση να με βοηθησει,αλλα ειχα παρει ηδη τα χαπια.φετος θα γεννησω μαζι της,το κανονισα ηδη με το γιατρο χθες-μαζι με ολα τα υπολοιπα- κ ελπιζω σε συνεργασια με τη συμβουλο να τα καταφερω...

ερωτηση προς ολες...

πως κανετε τα γραμματα εντονα?????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Αντιγραφω από το ποστ της Αγλαίας στο φόρουμ (http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=22308)

Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος

La Leche League Greece

Ο Σύνδεσμος Θηλασμού Ελλάδος (La Leche League Greece) εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον παγκόσμιο οργανισμό θηλασμού La Leche League International (LLLI), που είναι μία μη κερδοσκοπική οργάνωση, ανεξάρτητη από θρησκείες και αιρέσεις, η οποία προσφέρει πληροφόρηση, υποστήριξη και ενθάρρυνση σε γυναίκες που θέλουν να θηλάσουν τα παιδιά τους.

Η LLLI ιδρύθηκε το 1956 στις Ηνωμένες Πολιτείες από 7 μητέρες που συνειδητοποίησαν ότι συχνά ο θηλασμός για να πετύχει χρειάζεται κάτι περισσότερο από την απλή επιθυμία μιας γυναίκας να θηλάσει – χρειάζεται πληροφόρηση, υποστήριξη και ενθάρρυνση.

Oμάδες υποστήριξης που συναντιούνται μηνιαία λειτουργούν από εθελόντριες συμβούλους θηλασμού. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν 12 τέτοιες ομάδες (Ελληνόφωνες και Αγγλόφωνες) στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Βόλο, Λάρισα και Μυτιλήνη, καθώς όμως υποψήφιες σύμβουλοι θηλασμού ολοκληρώνουν την προετοιμασία τους, δημιουργούνται συνεχώς και καινούργιες ομάδες.

Υπάρχει επίσης ενημερωτικό υλικό στα Ελληνικά – ένα πακέτο με 28 φυλλάδια που ονομάζεται «Μητρικός Θηλασμός» και καλύπτει τα κυριότερα θέματα γύρω από αυτόν καθώς και το περιοδικό ‘Γαλουχώ’ που εκδίδεται 2 φορές το χρόνο.

Για βοήθεια σε θέματα θηλασμού, για πληροφορίες για τις συναντήσεις ή για να προμηθευτείτε το ενημερωτικό υλικό παρακαλούμε καλέστε το 2106003249 ή επικοινωνήστε με μία από τις παρακάτω συμβούλους θηλασμού.

Αθήνα/Athens

• Aντα Παλαντζιάν

Τηλ/Tel: 210 6208151

Email: [email protected]

• Κλεοπάτρα Ρούτση

Τηλ/Tel: 210 5781411

• Χρυσάνθη Σίβρη

Τηλ/Tel: 210 8956189

• Πάνια Λασκαράτου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6140819

Email:[email protected]

• Πηνελόπη Καραγκούνη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 3456037

• Λίλια Γκατζόλη (Ελληνικά)

Τηλ/Tel: 210 9832824

• Κατερίνα Μιχαηλίδου (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5819265

• Στέλλα Σκαλιδάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 5316877

• Μαρία Φερτάκη (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8035152

• Βίλλυ Κάλτσα (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2102435165

• Μόνικα Φραγκούλη (Ελληνικά/Αγγλικά/Γαλλικά/Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 22960 63222

• Katelena Out-Christodoulou (Μόνο Ολλανδικά)

Τηλ/Tel: 210 4119136

• Gabi Kanellopoulou (Ελληνικά /Γερμανικά/ Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 8131033

• Patty Dulligan-Varelas (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 2435036

• Kathy Dounouli (Αγγλικά/ Ελληνικά)

Τηλ/Tel:2299027378

• Laura Foti-Liverakοs (Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 210 6232527

Θεσσαλονίκη/Thessaloniki

• Νατάσσα Καψάλη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345707

• Ελένη Μπακοπούλου (Ελληνικά/Γερμανικά)

Τηλ/Tel: 23920 62817

• Νόπη Πετρίδου (Ελληνικά)

Τηλ/Τel:2310 608 469

• Άννα Beavan-Παπαδοπούλου (Ελληνικά/Αγγλικά/Γερμανικά))

Τηλ/Tel: 2310 346537

• Μαρία Νικολαΐδου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2310 345378

Βόλος/Volos

• Σοφία Μαυροπούλου (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 24210 48192

• Μυρτώ Χρονάκη (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Τel: 24210 30758

Λάρισα/Larissa

• Πέγκυ Πηλίτση (Ελληνικά/Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 2410 751323

Μυτιλήνη/Mytilini

• Μαργαρίτα Βουλγαροπούλου (Ελληνικά /Αγγλικά)

Τηλ/Tel: 22510 41812

Fax Συνδέσμου: 22960 64392

Ελληνίδα Σύμβουλος Θηλασμού στο εξωτερικό

• Φλωρεντία Χρυσικού, Bristol, UK

Τηλ/Tel:0044 117 9240661

email:[email protected]

Κορίτσια παρτε τηλεφωνο στο σύνδεσμο να σας στείλουν τα φυλλάδια!

dJzIp2.png Fysmp3.png

οι μαιες ξερουν κατι λιγα (τουλαχιστο καποιες απο αυτες) αλλα δεν εχουν διαθεση να σε βοηθησουν,εκτος κι αν τις προσλαβεις κανονικα...σε τρεις γεννες δεν βρηκα καμια να θελει να βοηθησει,παρα μονο στην τριτη γεννα,που απο φοβο μην παθω τα ιδια με τις προηγουμενες φορες εκοψα η ιδια το γαλα μου με κατι ελεινα χαπια,ντοστινεξ,βρεθηκε μια κοπελια (που συνεργαζεται κι αυτη με το γιατρο μου) η οποια ειχε ολη τη διαθεση να με βοηθησει,αλλα ειχα παρει ηδη τα χαπια.φετος θα γεννησω μαζι της,το κανονισα ηδη με το γιατρο χθες-μαζι με ολα τα υπολοιπα- κ ελπιζω σε συνεργασια με τη συμβουλο να τα καταφερω...

Προσοχή με το χάπι απογαλακτισμού! Εχει σοβαρές παρενέργειες (και σπάνια ενημερώνεσαι γι' αυτές), μπορεί να επιφέρει ακόμα και το θάνατο. Δείτε σχετικό θέμα εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=20614

theolvas ακόμα και αφού είχες πάρει το χάπι, θα μπορούσες να κανεις επαναγαλακτισμό, υπαρχει πρωτοκολλο και οδηγίες, είναι δυνατή ακόμα και η πρόκληση γαλουχίας σε μητέρες που υιοθετησαν μωρα και θελουν να θηλασουν (χωρίς να εχουν γεννήσει δλδ).

DimRous στη σχολή τους οι μαίες δε μαθαίνουν κατι παραπάνω για τον θηλασμό. Να τις εμπιστευτείς μόνο αν ειναι πιστοποιημένες συμβουλοι γαλουχίας. Εχω ακούσει τις απειρες χαζομαρες από μαιες, ακόμα και στο μαιευτήριο, όταν γεννησα μια ηθελε να με πεισει ότι δε θα εχω γάλα, γιατί έχω επιπεδες/εισέρχουσες θηλες και μεγάλο στήθος. Πιεζε το στήθος μου και δεν εβγαζε γάλα και αυτό ενίσχυε -και καλα- την αποψη της. Λοιπον θηλασα 14 μήνες και γάλα πιέζοντας το στηθος με το χέρι δεν κατάφερα να βγάλω ούτε μια σταγόνα. Μπορώ να σου πω και άλλα περιστατικά, αλλά θα τα θυμηθώ και θα εκνευριστώ πάλι!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ζουζουνελ,τα ξερω για το χαπι,γι αυτο κ το χαρακτηριζω ελεινο...

αυτα που λες για επαναγαλακτισμο κλπ τωρα τα ξερω...τοτε ομως δεν τα ηξερα κ δε φροντισε κανενας να με ενημερωσει.γι αυτο κ το εχω παρει προσωπικα...

χιλιοευχαριστω εσενα κ την αθηνα για τις πληροφοριες (αληθεια,αθηνα,που χαθηκες σημερα???)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

κοριτσακια ξαναηρθα με εχουν πρηξει σημερα...

αχ κι εγω θελω να θηλασω και θα το παλεψω...κι εμενα οι θηλες ειναι επιπεδες βγαινουν μονο οταν πεσει ζεστο νερο πανω...με αυτα που διαβαζω απο τη ζουζουνελ ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερω...ρε κοριτσια τωρα με τη ζεστη εχετε κολπικα υγρα?????εγω παλι εχω πολλα υγρα...

76IGp3.png

τελικα απ'οτι εχω καταλαβει με το θηλασμο καμια στην αρχη δεν εχει μετα ομως βαζοντας το μωρο να θηλαζει ερχεται...το μονο λαθος που κανουν ολες οι μητερες τωρα ειναι να δωσουν συμπληρωμα αυτο ειναι το χειροτερο...

ζουζουνελ να σε ρωτησω κατι ποση ωρα πρεπει να θηλαζεις γιατι οι γιατροι λενε 10 λεπτα απο καθε στηθος αλλα νομιζω αυτο δεν ισχυει

76IGp3.png

Φωτιά πήρε πάλι το cafe... Αντε να βάλω σπίτι internet να σας διαβάζω με την ησυχία μου... Τώρα θα τυπώσω για τον θηλασμό γιατί θέλω κ εγώ να μάθω περισσότερα...

theolvas μου καλύτερα είμαι, αν κ το βράδυ δεν κοιμήθηκα καθόλου γιατί με έχει πεθάνει ένα δόντι... Θα πάω σήμερα στον γιατρό να δούμε τι μπορεί να κάνει...

(Υ.Γ. κάποιος ρώτησε πως κάνουμε τα γράμματα έντονα: επιλέγουμε τις λέξεις που θέλουμε να κάνουμε έντονες κ πατάμε το B (Bold) ή πατάμε μαζί Ctrl και το γράμμα Β)

Φιλάκια κοριτσάρες

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Αχ Zouzounel δε ξέρεις πόσο θέλω να θυλάσω. Για μένα μετά απο τη γέννα είναι το σημαντικότερο πράγμα, και θέλω να το ψάξω απο τώρα που είμαι χαλαρή. Μόνο που μένω Ζάκυνθο και εδώ δεν νομίζω να έχει σύμβουλο Θηλασμού. Θα δω την Κυριακή που θα ξεκινήσω μαθήματα με τη μαία τι ξέρει και την γνώμη της. Μου έχουν πει τα καλήτερα για αυτή και οτι είναι υπέρ του θυλασμού σε μεγάλο βαθμό.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

κι εδω στην κρητη δεν πρεπει να εχει τετοιες ευκολιες(συμβουλο θηλασμου)...πως μπορω να δω αν υπαρχει εδω???

happiness κάπου πέτυχα ότι έχει κ στην κρήτη αλλά τώρα δεν το βρίσκω που ψάχνω... Δώσε μου λίγο ακόμα χρόνο κ θα σου πω...

Το βρήκα

Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού

Λειτουργούν με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού από μητέρες που δεν είναι Leaders.

Irakleio, Crete Vicky Bazoula [email protected] (νέα διεύθυνση e-mail)

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

happiness κάπου πέτυχα ότι έχει κ στην κρήτη αλλά τώρα δεν το βρίσκω που ψάχνω... Δώσε μου λίγο ακόμα χρόνο κ θα σου πω...

Το βρήκα

Κέντρα Πληροφόρησης Θηλασμού

Λειτουργούν με την υποστήριξη του Συνδέσμου Θηλασμού από μητέρες που δεν είναι Leaders.

Irakleio, Crete Vicky Bazoula [email protected] (νέα διεύθυνση e-mail)

κι εγω μολις τωρα το βρηκα...ευχαριστω σημειωσα το e-mail θα επικοινωνησω μαζι της σιγουρα με ενδιαφερει παρα πολυ το θεμα

76IGp3.png

Κορίτσια όποια πάρει τηλ. κ μάθει το πρόγραμμα των συναντήσεων ας το αναρτήσει για να το δουμε όλες... Μακάρι να μπορέσουμε να συναντηθούμε σε καμία συνάντηση...

Μόλις πήρα τηλέφωνο για να μου στείλουν τα φυλλάδια και βγαίνει ηχογραφημένο μήνυμα που λέει τα ονόματα και τα τηλέφωνα των συμβούλων. Θα πάρω και απόγευμα μήπως απαντήσει κανείς.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...