Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε νανο να σε ρωτήσω...αυτή η εικόνα που εμφανίζεται πριν το τικερακι σου τι είναι;

ειναι κατι που ειχα γραψει στην αμμο στο γαμηλιο ταξιδι: Θ+Θ 7.11.2009

κλασσικες χαζοβιολικες μ@λ@κ@@λες

αλλα ειναι τοσο ασπρη η αμμος που δεν φαινεται

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Mιαμ μιαμ κι εχω μια πεινα!...

Καλημέρα κοριτσάκια!

Ολυμπία ξεκίνησε το πρωτόγαλα! Βάλε επιθέματα, απλά να αφήνεις κάπου-κάπου το στήθος να αερίζεται. Υπάρχουν και επιθέματα βαμβακερά που πλένονται στο πλυντήριο, ίσως σε βολέψουν κι αυτά.

κωνκων μόνο την ξαδέλφη έχω να κρατάει το μωρό όταν δουλεύω (την πληρώνω κανονικά, μη νομίζεις, αλλά τουλάχιστον είναι συγγενής και την ξέρω και δεν εχω άγχος πού αφήνω το μωρό). Τον πατέρα μου τον έχασα, η μαμά μου είναι στην αιμοκάθαρση δε μπορεί να βοηθήσει σε τίποτα, πεθερικά 250 χλμ μακριά, ο αδελφός μου έχει τα δικά του... άστα κι εγώ μεχρι να γυρίσω στη δουλειά μόνη μου τα έβγαζα περα με το μωρό, αυτοκόλλητοι ήμασταν, οπου έπρεπε να παω, και το μωρό μαζί, τι να γίνει... Για να δούμε τώρα με το δεύτερο πώς θα τα πάμε...

Το θέμα με το σάκχαρό μου συνεχίζεται...

Πήγα εχθές στον ενδοκρινολόγο και πήρα καινούριο μηχανάκι για μέτρηση, πήγα και σε φαρμακείο, πήρα άλλο ένα... το βράδυ έκανα μέτρηση και με τα τρία και πήρα 3 διαφορετικές τιμές: 136, 109 και 93 !!! Ειναι να τρελλαίνεσαι ή όχι??? Από σήμερα κατήργησα το παλιό μηχανάκι και ξεκίνησα μετρήσεις με τα δυο καινούρια, το πρωί νηστική μέτρησα 94 και 96, κοντινές μετρήσεις και οι δύο (παλι καλά) και σίγουρα πολύ καλύτερες από τα κατοστάρια-και πανω- που μετραγα με τον παλιό μετρητη. Για να δούμε πώς θα πάει η μερα.

Για τα βλαστοκύτταρα στέλνω πμ.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα,μας ανοιξες την ορεξη κωνκων,κι εχω μια ναυτια................

τα νεα μας ευχαριστα σημερα...

ο μικρος μου ειναι 1180 γρ,δεκα μερες μπροστα στην αναπτυξη

εχει βολευτει εγκαρσια με το κεφαλι αριστερα κ ριχνει τις ξαπλες του,αδιαφοροντας για τα πλευρα της μαμας...

πλακουντας,τραχηλος οκ,πραγμα που μου πηρε καπου 100 κιλα αγχους απο την πλατη...

στομαχι ορατο,δε μεγαλωνει επαρκως,αλλα το αμνιακο μου ειναι μεσα στα ανωτατα φυσιολογικα,οποτε για 15 μερες ακομα χαλαρωνουμε..

απο το γιατρο ακουσα τα σχολιανα μου για την αμνιο,ειναι λεει μεσα στο πρωτοκολλο των εξετασεων κ θα πρεπει να υπαρχει αντιγραφο στο φακελλο μου λογω της ηλικιας,επειδη το νοσοκομειο ειναι δημοσιο.το βολεψαμε ομως κ συνεχιζουμε κανονικα...

το κακο ειναι οτι θα κανω την καμπυλη τελικα κ (για τιμωρια) θα κανω την μεγαααααλη,με 150 γρ γλυκοζης κ μετρηση καθε 30' για 3 ωρες.....μαλλον θα την κανω την αλλη βδομαδα.

το αλλο δυσαρεστο ειναι οτι οι μυκητες μου επανηλθαν κ θα χρειαστει να βαλω 2 ειδων κολπικα υποθετα,ντακταριν για 5 μερες κ φλαζυλ για 10,πραγμα που δε μ αρεσει καθολου (γιατι οσο κ να λενε οτι ειναι ασφαλη για το μωρο,εμενα δεν με πειθουν)...

κ το να μη τα βαλω βεβαια ειναι επικινδυνο για το μωρο,τη στιγμη που γενναω φυσιολογικα κ θα μπορουσαν να μολυνθουν τα ματια του...

αυτα απο εμας...ολα καλα δηλ...

υγρο απο το στηθος εχω κι εγω εδω κ αρκετες μερες,οχι ομως τοσο ωστε να λερωνομαι...

ελπιζω μετα αυτο να γινει κ γαλα,μη μεινω με τη χαρα......

νανο,θεωρω πολυ ρομαντικη τη φωτο απο την αμμο...θα μπορουσα να το κανω κι εγω,που ειμαι κ γρια γυναικα...

ζουζουνελ,αληθεια,η μαμα σου ειναι καλυτερα??????εμενα διαγνωστικε κ η δικη μου στο θυροειδη,κ θα κανει επεμβαση,γιατι εχει φτασει 7 εκ.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Καλημέρα κορίτσια!!

Μιαμ μιαμ ωραίο πρωινό και αφού πήρα τον σίδηρο δεν έχω φάει ακόμα τίποτα και πεινάωωω!

Μετά από 3 μέρες κοιμήθηκα όλο το βράδυ μια και η μικρή ήταν καλύτερα και δεν ξυπνούσε!!! Τώρα την βλέπω πιο ζωηρή, με λιγότερο πυρετό. Το κακό είναι ότι παλεύουμε να πιει τα σιρόπια και τις κρέμες της....μάχη δίνουμε, το μισό πάει από έξω. Ελπίζω να μπορέσει να φάει και καλύτερα σήμερα γιατί από τις πληγές ούτε γάλα δεν μπορούσε να καλοπιεί.

Εσάς σας έστειλαν ειδοποίηση να αλλάξετε μέγεθος υπογραφής? Ήταν λεει πολύ μεγάλη.....κλαψ κλαψ και μου άρεζαν τα τικεράκια μου, τώρα έβαλα καινούργια πιο συμπυκνωμένα.

Θα ξαναμπώ αργότερα να τα πούμε, θα βγούμε για δουλιές και λογαριασμούς τώρα :mad:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!!

Λία μια χαρά ο μικρούλης σου!!!! Περιμένω τη Τρίτη να δούμε τη μικρή μου σε τι βάρος έφτασε....

Όσο για το υγρό στο στήθος, έχω και εγώ εδώ και μέρες, όχι πολύ, ούτε τρέχει μόνο του, το ανακάλυψα τυχαία όταν καταλάθος ζουλήχτηκε λίγο το στήθος μου...

Μακάρι να είναι καλό σημάδι και να θηλάσουμε τα φυστίκια μας!!!

καλημέρα και πάλι!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

μπου μπου ναι κι εμενα μου εστειλαν μηνυμα για τα τικεράκια, το προηγουμενο τουλαχιστον που ήταν μεγάλο. Περαστικά στη μικρούλα, άντε να συνέλθετε σύντομα!

theolvas πολύ καλά τα νέα του μικρούλη, θηριάκι ειναι! Περαστικά στη μαμά σου, εύχομαι ολα να πανε καλά. Και η δική μου μαμά καλά παει με την αιμοκάθαρση, πήραμε τη βιοψία του νεφρού και ήταν όντως αδενοκαρκίνωμα, ο νεφρολόγος είπε ότι δε χρειάζεται να κάνουμε κάτι άλλο, μόνο μια αξονική σε λίγους μήνες. Αλλά επειδή έχω κακό προηγούμενο με τον μπαμπα μου, θα την πάω να πάμε σε έναν ογκολόγο, να δούμε τι θα μας πει.

indie αν πραγματικά θες να θηλάσεις, θα τα καταφέρεις! Δεν εχει σημασία αυτή τη στιγμή αν εχεις πρωτόγαλα, εγω δεν είδα σταγόνα στην πρωτη μου εγκυμοσύνη και όμως θηλασα μια χαρα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κοριτσαρες ομορφες!!!!!!!!!!!! ελπιζω να ειστε οοοοοοοοοοοοολες καλα!!!!!!!!!! εμενα εχουν αρχισει λιγο οι αυπνιες μου ρε γαμωτο και ενω νυσταζω δεν μπορω να κοιμηθω! καλψψψψψψψψψψ ξεχασα να σας πω για τα κοριτσια που γεννανε στο ιασω οτι απο 1η ιουνιου καταργουντε τα 6κλινα και τα 4κλινα και τα τρικλινα ειναι σε τιμη 6κλινου και λιγο πιο φτηνα δηλαδη 2000 ευρω παλι καλα κατι ειναι και αυτο το τρικλινο πριν αν δεν κανω λαθοσ ηταν 3500ευρω αυτα τα νεα μου εσεις ομορφεσ?

ttc72e7.aspx

Και για να σας βασανισω λιγάκι.....μόλις εφτιαξα μια γαριδομακαροναδα με κρεμα γαλακτος και για αυριο να είμαστε ελευθεροι για βολτες, σνιτσελ με πιλαφι!

Ποσα κιλα + να υπολογισω για σήμερα? Α και για το βραδυ ενας φιλος μου εταξε βαφλα με σοκολάτα και μπισκοτο. Ουφ...απο τωρα βογκάω!

zouzounel μου τελικά όλοι μας λιγο-πολυ έχουμε τα ζορια μας! Να είμαστε καλά πάνω απ όλα και θα τα καταφερουμε!;)

Λία μου super το νινι σου! Αντε όλα καλα. Δεν πειράζει για τους μυκητες, κανε τη θεραπειά και όλα θα είναι καλα.

μπου μπου μου σιγα σιγα το φαγακι. Και ο Κωνσταντίνος μου είχε περασει μια στοματιτιδα και δεν έπινε ουτε νερό. Για 3 μερες μονο με λιγες γουλιες νεράκι και μετα ξεκινησε να τρωει λιγο λίγο. Περαστικα σας!

για τα κοριτσια που γεννανε στο ιασω οτι απο 1η ιουνιου καταργουντε τα 6κλινα και τα 4κλινα και τα τρικλινα ειναι σε τιμη 6κλινου και λιγο πιο φτηνα δηλαδη 2000 ευρω παλι καλα κατι ειναι και αυτο το τρικλινο πριν αν δεν κανω λαθοσ ηταν 3500ευρω αυτα τα νεα μου εσεις ομορφεσ?

Για πες κ άλλα.... Πηρες τηλ. για τιμές?

το 6κλινο ηταν 2100

το 4κλινο ήταν 3500

το 3κλινο ηταν 3600

Διαφημίσεις

Για πες κ άλλα.... Πηρες τηλ. για τιμές?

το 6κλινο ηταν 2100

το 4κλινο ήταν 3500

το 3κλινο ηταν 3600

αγαπη μου το ειπε ο γιατροσ μου την τεταρτη καταργηθηκαν τα μεγαλα και ξεκιναν απο τρικλινα 2000 ακριβως να σου πω την αληθεια δεν ρωτησα για δικλινο δεν μεhttp://www.iaso.gr/gr/Group/PressDetails.aspx?PCID=180 ενδιεφερε μισο να σου βρω την σελιδα να ενημερωθεισ

ttc72e7.aspx

Μαιρη μου μόλις το διάβασα:shock:.

Αμα σου πω οτι μου έρχετε να κάνω τούμπες απο τη χαρά μου....

799418hqtuwsdyro.gif

ναι ρε πολυ συμαντικο ασε και μενα οταν μου το ειπε τρλαθηκα !!!!!!!!!!!!!! κακα τα ψεμματα αλλο εξακλινο αλλο τρικλινο ! τυχερεσ ειμαστε!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Και για να σας βασανισω λιγάκι.....μόλις εφτιαξα μια γαριδομακαροναδα με κρεμα γαλακτος και για αυριο να είμαστε ελευθεροι για βολτες, σνιτσελ με πιλαφι!

Ποσα κιλα + να υπολογισω για σήμερα? Α και για το βραδυ ενας φιλος μου εταξε βαφλα με σοκολάτα και μπισκοτο. Ουφ...απο τωρα βογκάω!

Ημαρτον καλέεεεεεε! Εγώ τρωω φρυγανίτσες, σνιφ σνιφ!

Καταραμένο σάκχαρο, δε θα περάσει? Θα περάσει... και μετά θα σου πω εγω φιλενάδα!

Ουφ πια!

:)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...