Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα,καταφερα κι εβαλα κ τικερακι.........

χαχαχαχα με γεια!!! Και σε σενα μαιρούλα!!!!

Λιακι παντως δεν τον καταλαβαινω, ειναι καθαρα δικη σου αποφαση, δεν εχει να κανει με τον τοκετο, η γενικοτερα με τη δικη του δουλεια, το αν ρισκαρεις να μαθεις για χρωμοσωμικες ανωμαλιες ή οχι... Δικη μου η εγκυμοσυνη ρε φιλε δικη μου η ζωη , η οικογενεια... δεν δικαιολογει να αλλαξει συμπεριφορα, ισα ισα να επρεπε να το δεχτει, να το σεβαστει και να σε στηριξει κιολας σε αυτη σου την αποφαση, αφου σε ξερει τοσα χρονια...Μπορει απλα να ειχε μια κακη μερα...αντε να δουμε...

Νικολινα, μην ανησυχεις για την κινητηκοτητα, αλλα αν γενικοτερα εσεχα σε ανησυχει κατι να το τσεκαρεις στον γιατρο. Ο,τι και να πουμε εμεις...μονο ετσι θα ησυχασεις...να εχεις το θαρρος να του πεις, ενταξει ντοκ καλα τα λετε αλλα εγω θελω να με δειτε.

Και γενικοτερα απο την εβδομαδα 30 και μετα, δεν ειναι η ωρα για ντροπες, οτιδηποτε σας προβληματιζει να το ρωτατε και να το τσεκαρετε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα στις κοιλιτσες!!!

τη δευτερα θα κανω τη καμπυλη και τις μηνιαιες αιματολογικες και την αλλη παρασκευη εχουμε ραντεβου με τη γιατρο.....

συνεχιζουμε την ερευνα αγορας και μαλλον καταληξαμε σε διακοσμηση: ζουγκλα! βρηκαμε μια πολυ ωραια μπορντουρα και τωρα ψαχνω τα υπολοιπα αυτοκολλητα γοα πανω απο τη μπορντουρα. κατω απο τη μπορντουρα ή θα βαψουμε ριγες ή θα παρουμε ριγε ταπετσαριες...

καλως μας ηρθατε οι καινουριες κοιλιτσες και περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα ζουζουνακια!!!!

ZOrwp3.png

galat,την ιδια απορια εχω κι εγω,εχω πεσει απο τα συννεφα.ελπιζω κι εγω οτι ηταν λαθος συνεννοηση,αλλα ενα αγχος το εχω,περισσοτερο γιατι φοβαμαι την αλλαγη.

ισως να φοβαται μη συμβει κατι κακο κ μετα τον κυνηγησω,ποιος ξερει...

αλλα θα επρεπε να ξερει ρε γμτ με τι ανθρωπο εχει να κανει...τι να πω...θα δειξει

πειναω σημερα απιστευτα,αλλα δεν θελω να φαω τιποτα...κ στη σκεψη μιας μπουκιας ζαλιζομαι,μαλλον φταιει το οτι αλλαζω μηνα....

αυτα

νανο,καλησπερα κ καλοριζικη η διακοσμηση...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

τη δευτερα θα κανω τη καμπυλη και τις μηνιαιες αιματολογικες και την αλλη παρασκευη εχουμε ραντεβου με τη γιατρο.....

συνεχιζουμε την ερευνα αγορας και μαλλον καταληξαμε σε διακοσμηση: ζουγκλα! βρηκαμε μια πολυ ωραια μπορντουρα και τωρα ψαχνω τα υπολοιπα αυτοκολλητα γοα πανω απο τη μπορντουρα. κατω απο τη μπορντουρα ή θα βαψουμε ριγες ή θα παρουμε ριγε ταπετσαριες...

καλως μας ηρθατε οι καινουριες κοιλιτσες και περαστικα σε ολα τα αρρωστουλικα ζουζουνακια!!!!

Δεν ξέρω αν έχετε πάρει κούνια, αλλά δες αυτές http://ira-bebe.gr/products10.php?wh=1〈=1&the1id=11&the2id=54&theid=54&open1=11&open2=54 νομίζω οτι κολλάνε. Έχουν το ίδιο θέμα jungle:p

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Δες και αυτό:

http://www.teleiosgamos.gr/brideBook/asimina/photos/photo?albumid=519#photoid=3542

Το βρήκα πριν από μερικούς μήνες όταν έψαχνα για παιδικά δωμάτια...!!!

Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που περιγράφεις....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Δες και αυτό:

http://www.teleiosgamos.gr/brideBook/asimina/photos/photo?albumid=519#photoid=3542

Το βρήκα πριν από μερικούς μήνες όταν έψαχνα για παιδικά δωμάτια...!!!

Νομίζω ότι είναι πολύ κοντά σε αυτό που περιγράφεις....

Όντος είναι ωραίο.

dimrous ειναι ωραιο αλλα εχω θεμα με το λαχανι (και το πορτοκαλι)... δεν μου αρεσει καθολου....

indie κατι σε τετοιο στυλ θα κανουμε (μαλλον) αλλα με αλλο θεμα. btw γραφεις στο συγκεκριμενο forum?

ZOrwp3.png

dimrous ειναι ωραιο αλλα εχω θεμα με το λαχανι (και το πορτοκαλι)... δεν μου αρεσει καθολου....

indie κατι σε τετοιο στυλ θα κανουμε (μαλλον) αλλα με αλλο θεμα. btw γραφεις στο συγκεκριμενο forum?

οχι, τυχαία το βρήκα!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Καλησπέρα κοιλίτσες,

τι μου κάνατε;;

Εγώ μόλις γύρισα, είχα πάει να αποχαιρετίσω τη μαμά μου, φεύγει για Ελλάδα το πρωί και θα λείψει ένα μήνα.

Πήγαμε και για ψώνια, αγοράσαμε ρουχαλάκια τον μπέμπη μας.

Έχω θεματακι...μην γελάσετε...το στήθος μου τρέχει υγρό και μου λερώνει τα σουτιέν.

Μήπως να αρχίσω να φοράω επιθέματα από τώρα;;

Γιατί τώρα με την ζεστή σαν να μου μυρίζει όταν λερώνομαι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

δεν θα σε καλέσω ποτέ στο σπίτι μου για καφέ έχει παντού λαχανί και πορτοκαλί. Να φασταστεις η ντουλάπα στο παιδικό έχει 4 φύλλά πορτοκαλι λ, λαχανι εναλάξ, τη κουνια την πήρα λευκή με πορτοκαλί καγκελάκι και οι τείχη απαλό λαχανί.

Καλησπέρα κοιλίτσες,

τι μου κάνατε;;

Εγώ μόλις γύρισα, είχα πάει να αποχαιρετίσω τη μαμά μου, φεύγει για Ελλάδα το πρωί και θα λείψει ένα μήνα.

Πήγαμε και για ψώνια, αγοράσαμε ρουχαλάκια τον μπέμπη μας.

Έχω θεματακι...μην γελάσετε...το στήθος μου τρέχει υγρό και μου λερώνει τα σουτιέν.

Μήπως να αρχίσω να φοράω επιθέματα από τώρα;;

Γιατί τώρα με την ζεστή σαν να μου μυρίζει όταν λερώνομαι.

εμένα χθές έβγαλε υγρό πρώτη φορά και τρελάθηκα απο τη χαρά μου. Καλό θα ήταν να βάλεις, να είναι και καθαρό αυτό που ακουμπά στο στήθος και να μη πλένεις κάθε λίγο και λιγάκι σουτιέν.

εμένα χθές έβγαλε υγρό πρώτη φορά και τρελάθηκα απο τη χαρά μου. Καλό θα ήταν να βάλεις, να είναι και καθαρό αυτό που ακουμπά στο στήθος και να μη πλένεις κάθε λίγο και λιγάκι σουτιέν.

Έχεις δίκιο, αυτό θα κάνω.

Πάω για ύπνο τώρα γιατί χθες δεν κοιμήθηκα καλά, σήμερα περπάτησα πολύ και τώρα είμαι κομμάτια.

Καληνύχτα και πολλά φιλιά σε όλες.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...