Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μπου μπου πως πηγε???ελπιζω να νιωθεις καλα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Σας ευχαριστώ πολύ πολύ ειλικρινά για την συμπαράσταση και την θετική σας ενέργεια!!! :lol: :lol: :lol:

Όλα πήγαν καλά σήμερα. Τα πρώτα αποτελέσματα θα τα μάθω τηλεφωνικώς την Παρασκευή. Αν και τα ξαναπέρασα τα ίδια στην κόρη μου ένα ξεσήκωμα και ένα άγχος το είχα. Αναμένω τώρα...... νιώθω καλά και ξεκουράζομαι.

athina.al καλώς ήρθες στο παρεάκι της εγκυμοσύνης.......με έναν πόνο και σε σένα :-P

M4B1p3.pngQIghp3.png

Μπράβο μπου μπου, χαίρομαι που είσαι καλά.:P

Σήμερα πήγα και εγώ να δω το σποράκι μου, μεγάλωσε, είναι 6 εκατοστά.:wink:

Τελικά θα κάνω αύριο την αυχενική και το papp-a σε ένα κέντρο γενετικής, λόγο του ότι ο γιος μου έχει διανοητική στέρηση και πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι με το σπορακι είναι όλα καλά.

Αν τα αποτελέσματα της αυχενικής και του papp-a είναι καλά, θα γλιτώσω την αμνιοπαρακεντηση.

Πολλά φιλάκια σε όλες, ελπίζω την επόμενη φορά που θα γράψω να έχω καλά νέα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα κοριτσακια! εμεις αυριο θα δουμε τον σπορο μας και ανυπομονω!

ψυχολογικα πως ειστε? εγω χαλια... ολο κλαιω (ακομα και με τη διαφημιση του soupline με αυτα τα σκατουλια που λενε "σ'ευχαριστω μανουλα") και φυσικα τσακωνομαι συνεχεια με τον συζυγο.... ο οποιος εννοειται οτι δεν καταλαβαινει και μου τη λεει και απο πανω που ειμαι ετσι:confused::confused::confused: ποτε θα ηρεμισω????????????????

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε μπουμπου....ολα καλα θα ειναι !!!!! σαν την κορη σου !!!!:P

Αθηνα καλως ορισες στην παρεα!!!!!!:D

Ολυμπια καλα αποτελεσματα κοριτσι !!!!:D

Νανο εγω σημερα ακουγα ενα τραγουδι κ εκλαιγα με λυγμους!!!!!!!:cool::lol:

...με το αντρακι καλα , αλλα αν γινει τιποτα ...χαιδευω την κοιλια μου κ σταματαει!!!!!!!!:wink::wink:

Η κοιλια μου κουνιεται(απο μεσα-δεν φαινεται)!!!!!...φτερουγισματα κτλ....λετε να ειναι το νινι;;;;:cool::confused::rolleyes:

...νιωθετε τιποτα εσεις;;;;;...ετσι ενιωσα κ την κορη μου αλλα σε πιο μεγαλο μηνα....

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Σε ευχαριστώ nikijo μου, μακάρι να πάνε όλα καλά.

Αυτό το φτερούγισμα που λες το ένιωσα και εγώ δυο φορές αλλά συνήθως νιώθω το έντερο μου που κάνει σαν παλαβό!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα εγκυούλες!

Χάθηκα λιγάκι αυτές τις μέρες!

Αφού ξεπέρασα το σοκ της αυχενικής με την υδρονέφρωση τώρα είμαι καλύτερα. Απ'οτι μου είπε ο γιατρός μου δεν είναι κάτι ανησυχητικό, είναι κατακράτηση ούρων και οτι θα το παρακολουθούμε. Βγήκαν και τα αποτελέσματα της papp-a και ήταν καλά. Την άλλη βδομάδα που θα πάω στον doctor θα μου πει περισσότερα. Και μάλλον είναι αγοράκι... επαθα κάτι όταν μου το είπε γιατί περίμενα την κόρη αλλά το μόνο που θέλω τώρα είναι να γεννηθεί υγιέστατο!

Αυτό το φτερούγισμα που λέτε το νιώθω κ εγώ, αλλά μήπως είναι πολύ νωρίς ακόμα? Μηπως το φτερούγισμα είναι το εντεράκι μας?

Ολυμπία μου καλά αποτελέσματα!

μπου μπου μου καλά αποτελέσματα να έχεις, όλα θα πάνε καλά!

Διαφημίσεις

κοριτσακια ευχομαι σε ολες να εχετε καλα αποτελεσματα ...

athina καλως ηρθες στην παρεα μας...

οσο για τα φτερουγισματα δεν ξερω αν ειναι τα μωρακια σας ,εγω δεν εχω νοιωσει τιποτα ακομη,αλλα ξερω οτι στη δευτερη εγκυμοσυνη το νοιωθεις πιο νωρις το νινακι

76IGp3.png

athina.al με το καλό... κοντά θα γεννήσουμε...κ εμένα η πρώτη μου εγκυμοσύνη είναι κ από άγχος άλλο τίποτα... Εδώ θα είμαστε κ θα τα λέμε...

μπου μπου μπράβο κοριτσάκι μου... καλά αποτελέσματα

olympia99 όλα καλά θα πάνε

nano79 σήμερα θα δεις το μωράκι σου? με το καλό... σιγά σιγά θα ηρεμείς όλο κ περισσότερο... τι να κάνουμε έτσι είμαστε οι εγκυούλες, λίγο ευέξαπτες

κωνκων όλα καλά θα πάνε, γερά να είναι τα μωράκια μας ... καταλαβαίνω ότι θέλεις κόρη (αν κ δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι είναι γιος,ε?) αλλά δεν πειράζει ... το επόμενο ;)

happiness κ εγώ ανυπομονώ να καταλαβαίνω τις κινήσεις του για να νιώθω ότι είναι καλά...

Κοριτσάκια εγώ έχω συχνά αυτό το "πέτρωμα" στην κοιλιά, χωρίς όμως πόνους... Σας έχει τύχει?

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!

Νikijo μια χαρά είμαστε!

Εχω να σας πω οτι εχω μια τεράστια κοιλιά λες και ειμαι 6 μηνων... το ηξερα οτι επειδη οι κοιλιακοι μυες εχουν ξανατεντωθει προσφατα αυτο συμβαίνει αλλα οχι κι ετσι! Σας λεω ειλικρινα, ειμαι σαν 6-7 μηνων, που θα φτάσω οεο????

απο κιλα δεν εχω παρει ακομα τιποτα παλι καλα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

κωνκων όλα καλά θα πάνε, γερά να είναι τα μωράκια μας ... καταλαβαίνω ότι θέλεις κόρη (αν κ δεν είναι ακόμα σίγουρο ότι είναι γιος,ε?) αλλά δεν πειράζει ... το επόμενο ;)

Νικολίνα μου :lol::lol: άστα θα πάω και για 3ο μέχρι να πετύχω την κόρη! Μου κάναν το κόλπο με τα μαξιλάρια και το μαχαίρι και το ψαλίδι και μου βγήκε οτι θα είναι αγόρι, στο 1ο που μου το ξανακάναν πέτυχε. Απλά λόγω της υδρονέφρωσης που είδαν στην αυχενική μου είπε ο γιατρός οτι αυτό συμβαίνει στα αγοράκια. Αχ γερά να είναι τα παιδάκια μας!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...