Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

zouzounel μου αφου έχεις και καποιον δικο σου κοντα κατι είναι κ αυτο.

Εμεις δεν έχουμε κανεναν εδω, ουτε γονεις, ουτε αδερφια, ουτε συγγενεις. Οτι κάνουμε μόνοι μας και οταν λειπει ο άντρας μου ταξιδια τρεχω κ δεν φτάνω. Μου έχει τυχει να ειμαι διπλωμενη στα 2 απο πιασιμο στη μεση και να τρεχω σε γιατρους με το μωρο αγκαλια, να περπαταω σκυμμενη, να έχω πυρετο, να χτυπάει ο μικρος στο κεφαλι με αιματα και να μη βρισκω ταξι.... Αστα! Sorry βρε φιλενάδα:oops:..... με επιασε το παραπονο τωρα.

Να είμαστε καλα και όλα γινονται.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

zouzounel μου αφου έχεις και καποιον δικο σου κοντα κατι είναι κ αυτο.

Εμεις δεν έχουμε κανεναν εδω, ουτε γονεις, ουτε αδερφια, ουτε συγγενεις. Οτι κάνουμε μόνοι μας και οταν λειπει ο άντρας μου ταξιδια τρεχω κ δεν φτάνω. Μου έχει τυχει να ειμαι διπλωμενη στα 2 απο πιασιμο στη μεση και να τρεχω σε γιατρους με το μωρο αγκαλια, να περπαταω σκυμμενη, να έχω πυρετο, να χτυπάει ο μικρος στο κεφαλι με αιματα και να μη βρισκω ταξι.... Αστα! Sorry βρε φιλενάδα:oops:..... με επιασε το παραπονο τωρα.

Να είμαστε καλα και όλα γινονται.

χα χα,μου θυμισες τα περισυνα δικα μου οταν επαθε ο δημητρης την επιληπτικη κριση,ειχα τη βενετια 11 μηνων,το δημητρη στο πατωμα να χτυπιεται,μωρο στην κοιλια (εκεινη τη μερα ειχα κανει την αμνιο) κ δεν εβρισκα ταξι (κ εχω κ αντρα ταξιτζη.....)

ετσι κι εμεις δεν εχουμε κανεναν (εκτος απο τη μαμα μου που επισκεπτεται καθε λιγο)...απο τη μια λεω ευτυχως γιατι δεν εχω κανεναν στα ποδια μου,κι απο την αλλη.........

(με κολλησες κι εμενα παραπονο....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Λια μου αυτο κ αν είναι για γελια και για κλαματα μαζί! Με άντρα ταξιτζη να μη μπορεις να βρει ταξι:shock::lol:. Βρε τι τραβάμε!

zouzounel μου κάτι άσχετο....είχες πει οτι θα κρατησεις βλαστ.κυτταρα σε ιδιωτική τράπεζα? Αν ναι πες μου σε ποια. Ειτε εδω ειτε με πμ.

καπου εκει ηταν κι ο δικος μου,δεν θυμαμαι ακριβως...σημερα θα παω στο γιατρο,να δουμε τι θα γινει.πιο πολυ μ ανησυχει το υδραμνιο που μπορει να υπαρχει,παρα το βαρος του μωρου...

γιατι ανησυχεις???

μου είπαν οτι ήταν λίγο μεγαλούτσικη λόγο του αρρύθμηστου ζάχαρου. ρωτάω εσάς τις δύο που πάνω κάτω έχουμε την ίδια ημέρα σύλληψης. Τι είναι το υδράμιο;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

αχ, αυτες οι κλωτσιές..κι εμένα με εχει ταράξει...μια τραντάζεται (σείεται ολόκληρη λέμε..), μια στριφογυριζει (είναι με το κεφάλι προς τα κάτω και συνέχεια βλέπω το πωπουδάκι της να ξεπετάγεται απο την κοιλιά μου!!! ) και μετά ρίχνει και καμμιά ΔΥΝΑΤΗ οπου βρει!! :rolleyes:

μου είπαν οτι ήταν λίγο μεγαλούτσικη λόγο του αρρύθμηστου ζάχαρου. ρωτάω εσάς τις δύο που πάνω κάτω έχουμε την ίδια ημέρα σύλληψης. Τι είναι το υδράμιο;;;

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ DimRous ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΥΔΡΑΜΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ DimRous ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ..

ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΥΔΡΑΜΙΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ? ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΜΕΝΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΓΙΑ ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΤΑΣΗ ΓΙΑ ΖΑΧΑΡΟ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΕΥΚΩΜΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΑΞΕΙ.. ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΠΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ.. ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ

μπορεί να σου πει τώρα που θα πας. Κανονικά την δίνουν σε αυτή την εβδομάδα, εκτός και αν βλέπουν κάτι ή έχεις ιστορικό. Εμένα για παράδειγμα είδε οτι η κοιλίτσα της είναι λίγο μεγαλύτερη απο το υπόλοιπο σώμα και για αυτό μου την έδωσε. Αν δεν σου πει κάτι, ρώτα τον μιας και δεν τον εμπιστεύεσαι.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

υδραμνιο ειναι οταν η ποσοτητα του αμνιακου υγρου ειναι περισσοτερη απο την φυσιολογικη.ειναι χαρακτηριστικο του αυξημενου ζαχαρου.επισης συνανταται οταν υπαρχουν ανατομικα προβληματα στο γαστρεντερικο η πεπτικο συστημα του εμβρυου,οταν πχ υπαρχει ατρησια οισοφαγου (για τη δικη μου περιπτωση) η ορθου,η γενικα θεματακι με τα οργανα αυτα...παρακολουθειται με υπερηχο κ σε περιπτωση που υπαρχει,αντιμετωπιζεται με παρακεντηση (αφαιρεση του παραπανω υγρου) οποτε κρινεται απαραιτητο,διαφορετικα προκαλει ρηξη του σακου κ προωρου τοκετου.

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

υδραμνιο ειναι οταν η ποσοτητα του αμνιακου υγρου ειναι περισσοτερη απο την φυσιολογικη.ειναι χαρακτηριστικο του αυξημενου ζαχαρου.επισης συνανταται οταν υπαρχουν ανατομικα προβληματα στο γαστρεντερικο η πεπτικο συστημα του εμβρυου,οταν πχ υπαρχει ατρησια οισοφαγου (για τη δικη μου περιπτωση) η ορθου,η γενικα θεματακι με τα οργανα αυτα...παρακολουθειται με υπερηχο κ σε περιπτωση που υπαρχει,αντιμετωπιζεται με παρακεντηση (αφαιρεση του παραπανω υγρου) οποτε κρινεται απαραιτητο,διαφορετικα προκαλει ρηξη του σακου κ προωρου τοκετου.

εσενα μπορεις να μου πεις γιατι σε εχει πιασει και το μελετας συνεχεια...ολα μια χαρα θα ειναι κοριτσακι μου...ολα...

76IGp3.png

εσενα μπορεις να μου πεις γιατι σε εχει πιασει και το μελετας συνεχεια...ολα μια χαρα θα ειναι κοριτσακι μου...ολα...

μπααααααα,δεν το μελεταω,το εφερε η κουβεντα...ο,τι ειναι να γινει,θα γινει εξ αλλου,ειτε υπαρχει θεμα,ειτε οχι...απλα το ψαχνω,να μη βρεθω απροετοιμαστη στην περιπτωση που υπαρχει κατι.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Γεια σας... Λια καλη επιτυχια στο ντοκ και γερα με τσαμπουκα...

Κι εγω πρεπει να παω για καμπυλη και ολο το αναβαλλω με τις δουλειες που προκυπτουν...το σαβατο θα παω παση θυσια...ευτυχως μου εβαλε την μικρη , μιας ωριτσας!

Οσο για τον αιματοκρτη πρεπει να εχει πεσει κατω και απο 30 νομιζω...εχω παρα πολυ καιρο να κανω απο την αρχη της εγκυμοσυνης σχεδον...

αντε να δουμε!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα...κι ελεγα που πηγες σημερα......

σουπερ η φωτο με τα ζουζουνια...

θα φυγω σε λιγο για λογο-εργο με το δημητρη κ στις 8 γιατρο...ειμαι προετοιμασμενη για ολα,εχω φτιαξει κ μια υπ δηλωση που λεει οτι ενημερωθηκα μπλα μπλα κ διαλεξα να μη κανω αμνιο,υπογεγραμμενη κι απο τους δυο μας...κ βλεπουμε....

το ιδιο κανω κι εγω με τις εξετασεις...καθε 2-3 μηνες κανω τις αιματολογικες...ολο κατι γινεται...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...