Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες! Πρωινες πρωινές... Τί κάνουν τα μωλάκια σας; Η δική μου κάνει ακροβατικά μάλλον...σαν να έχω χταπόδι στην κοιλια νιώθω.

μπου μπου περαστικούλια στην Έλλη σου!

κων κων χαίρομαι που συνήλθε ο μικρούλης σου!

Λία, τα δικά σου μικρούλια πώς πάνε με δοντάκι και ματάκι;

galat η φωτογραφία είναι ΑΨΟΓΗ! :D

Πω πω δεν μπαινω πολύ τελευταια κι αγχώνομαι που χάνω επεισόδια...

Καλή μέρα σε όλες!!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!! Happiness ούτε εγώ μπορώ να καταλάβωαν έχει λόξιγκα ή οχι.

Εγώ τυχαία ανακάλυψα το εξής: είχα πάρει από τα Λητώ ένα κολιέ που στην άκρη έχει μια μπίλια μεταλλική που μέσα έχει ξυλόφωνο, το ρυθμίζεις να είναι το μενταγιόν πάνω από τον αφαλό και όταν κουνιέσαι κάνει ήχους από το ξυλόφωνο. Ε όποτε το φοράω αρχίζει τις κολοτούμπες και τις κλοτσιές. Στο β επιπέδου είχε τα χέρια της στο στόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί κάτι να μετρήσει η γιατρός , με το που αρχίζω να το κουνάω τεντώνει χέρια και πάει από τη μεριά που το κούναγα. Η γιατρός και εμείς μείναμε κάγκελο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Λόξυγγα (πώς γράφεται αλήθεια ο λόξυγγας;;;) ουτε εγώ καταλαβαίνω.

DimRous ένα μενταγιόν σαν το δικό σου θα μας χρειαζόταν, γιατί η κόρη μας από τώρα μας γυρνάει την πλάτη όταν πάμε να τη δούμε...δεν θέλει τα φώτα της δημοσιότητας...:tongue:

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

μπου μπου και κωνκων περαστικούλια στα μικρούλια σας! μωρε κυκλοφορούν πολύ περίεργες ιώσεις, κι εγώ αρχές Μαίου την περασα στο κρεββάτι με λαιμό χάλια, δεν εβγαινε φωνή.

nikolina78 με την περιγραφή σου κι εγώ λόξυγγα καταλαβαίνω ότι έχει το μωρό. ο μικρός μου όσο ήμουν έγκυος είχε συνέχεια λόξυγγα ο καϋμενουλης. και τον πρώτο καιρό όταν γεννήθηκε τον έπιανε εύκολα. τωρα το ξεπεράσαμε, εχει λόξυγγα όταν πεινάει. πάντως είναι φυσιολογικό, μην ανησυχεις.

theolvas καλά αποτελέσματα σήμερα

galat όλα τα λεφτά η φωτο! πολύ γέλιο τα μπεμπάκια! :)

mary13 μια χαρά ο μπεμπάκος σου!

Πήγαμε κι εμείς στον γιατρό εχθές, η μπέμπα εχει φτασει 1.260, φοβάμαι μη μου παχύνει πολύ (λόγω σακχάρου), ο γιατρός μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά και έχει μακριά ποδια, αχ μακάρι να μοιάσει του μπαμπα μας, γιατί αν μοιάσει της μαμάς, σωθήκαμε :) .

dJzIp2.png Fysmp3.png

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και ένα πλάκωμα, άλλο πράγμα. Γιατί όταν ξυπνάω χάλια έχω ζάχαρο;; Σήμερα απέκτησα και τις πρώτες μου εκτός ορίων τιμές. Με γεια μου να τις χαίρομαι.

Διαφημίσεις

Σήμερα ξύπνησα με μια ανησυχία και ένα πλάκωμα, άλλο πράγμα. Γιατί όταν ξυπνάω χάλια έχω ζάχαρο;; Σήμερα απέκτησα και τις πρώτες μου εκτός ορίων τιμές. Με γεια μου να τις χαίρομαι.

Πόσο είχες κοριτσάκι?

Πάντως κι εγώ καταλαβαίνω τις διακυμάνσεις του σακχάρου, είτε είναι ψηλά είτε χαμηλά.

Εντάξει ψυχραιμία... και να σου πω και κάτι? Ακομα και αν χρειαστεί να αρχίσεις ινσουλίνη, δεν είναι κατι φοβερό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξερεις τι σου γίνεται και να το ελέγχεις, γιατί αν είναι αρρύθμιστο επηρεάζεται το μπεμπάκι.

tettamar τον λόξυγγα θα τον καταλάβεις σαν ενα ρυθμικο χτυπηματάκι διαρκείας. Βεβαια δεν έχουν όλα τα μπεμπακια λόξυγγα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Πήγαμε κι εμείς στον γιατρό εχθές, η μπέμπα εχει φτασει 1.260, φοβάμαι μη μου παχύνει πολύ (λόγω σακχάρου), ο γιατρός μου είπε ότι είναι στα φυσιολογικά και έχει μακριά ποδια, αχ μακάρι να μοιάσει του μπαμπα μας, γιατί αν μοιάσει της μαμάς, σωθήκαμε :) .

Ε ρε μια κοπελάρα 2μετρη!:D

Μαιρη μου μια χαρά ο μπεμπούλης σου! Ολόκληρος άντρας καλέ! Φτου φτου!

καλημερα στισ ομορφεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! τι μου κανετε σημερα??????????? ρε κοριτσια αυτο περι λοξυγγα ουτε εγω το εχω καταλαβει παρολο που η κλοτσια δινει και παιρνει δεν καταλαβαινω κατι αλλο! χαχαχαχαχα ολα καλα ομωσ και αυτο εχει σημασια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Πόσο είχες κοριτσάκι?

Πάντως κι εγώ καταλαβαίνω τις διακυμάνσεις του σακχάρου, είτε είναι ψηλά είτε χαμηλά.

Εντάξει ψυχραιμία... και να σου πω και κάτι? Ακομα και αν χρειαστεί να αρχίσεις ινσουλίνη, δεν είναι κατι φοβερό. Αυτό που είναι σημαντικό είναι να ξερεις τι σου γίνεται και να το ελέγχεις, γιατί αν είναι αρρύθμιστο επηρεάζεται το μπεμπάκι.

tettamar τον λόξυγγα θα τον καταλάβεις σαν ενα ρυθμικο χτυπηματάκι διαρκείας. Βεβαια δεν έχουν όλα τα μπεμπακια λόξυγγα.

94 Νηστείας 142 μια ωρα μετα:(

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακι μου ,υπομονη θα κανεις...γιατι ομως ετσι????εφαγες κατι εχθες και το ανεβασε????

76IGp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

μπου μπου και κωνκων περαστικούλια στα μικρούλια σας! μωρε κυκλοφορούν πολύ περίεργες ιώσεις, κι εγώ αρχές Μαίου την περασα στο κρεββάτι με λαιμό χάλια, δεν εβγαινε φωνή.

nikolina78 με την περιγραφή σου κι εγώ λόξυγγα καταλαβαίνω ότι έχει το μωρό. ο μικρός μου όσο ήμουν έγκυος είχε συνέχεια λόξυγγα ο καϋμενουλης. και τον πρώτο καιρό όταν γεννήθηκε τον έπιανε εύκολα. τωρα το ξεπεράσαμε, εχει λόξυγγα όταν πεινάει. πάντως είναι φυσιολογικό, μην ανησυχεις.

theolvas καλά αποτελέσματα σήμερα

galat όλα τα λεφτά η φωτο! πολύ γέλιο τα μπεμπάκια! :)

mary13 μια χαρά ο μπεμπάκος σου!

μια χαρα το μπουμπουκι σου....μονο ο δικος μου ειναι τσιλιβιθρας....

76IGp3.png

Κορίτσια με σάκχαρο, καλό θα ήταν παράλληλα με την αγωγή, να προσέχετε πολύ τη διατροφή σας... θα σας τα έχει πει και ο γιατρός... μικρά και τακτικά γεύματα....

βέβαια η διατροφή του διαβητικού ενδείκνυται για όλους τους ανθρώπους... εγώ κατα αυτό τον τρόπο έχασα πολλά κιλά και πρώτα ο Θεός, μετά την εγκυμοσύνη πάλι έτσι θα το δουλέψω...

Και το γλυκό χρειάζεται ο διαβητικός, απλώς όχι σε μεγάλες ποσότητες...

Υπομονή....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

αχ κοριτσακι μου ,υπομονη θα κανεις...γιατι ομως ετσι????εφαγες κατι εχθες και το ανεβασε????
δεν έφαγα κάτι. Δεν καταλαβαίνω και εγώ που οφείλονται αυτές οι διακυμάνσεις. Με την ίδια διατροφή έχω άλλες τιμές.

δεν έφαγα κάτι. Δεν καταλαβαίνω και εγώ που οφείλονται αυτές οι διακυμάνσεις. Με την ίδια διατροφή έχω άλλες τιμές.

δεν ξερω καθολου...δεν μπορω να σε βοηθησω....μηπως πρεπει να αλλαξεις διατροφη????????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...