Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοιλιτσες,

μπράβο χαίρομαι που τα μωράκια σας είναι καλά και μεγαλώνουν.

Άντε να πάω και εγώ την επόμενη τετάρτη να τον δω, πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά γιατί η κοιλιά μου έγινε ξαφνικά τεράστια...χαχαχα

χαχαχα κι εμενα ετσι αποτομα! και στην πρωτη εγκυμοσυνη μου ειχε συμβει αυτο... αφου εχω εναν μαθητη που του κανω ιδιαιτερο ειχα 2 εβδομαδες να τον δω και ειχε παθει σοκ, δεν πιστευε στα ματια του!!!

Μπουμπου περαστικα στο κοριτσακι σου... κι εμενα τελευταια ολο χωνει τα χερια στο στομα με λυσσα... και σημερα μου ξυπνησε συναχωμενη...καλα δεν παραπονιεμαι πυρετο δεν εχει κλπ και εχει να αρρωστησει 1 χρονο, μαλλον δοντι μυριζομαι αντε να ηρεμισει κι αυτη...

Κι εγω τωρα θελω να κανω την καμπυλη και σε 2 εβδομαδες θα παω να δω το σπορακι...

Νικη, το stoke einai οντως ομορφο αλλα πραγματικα πανακριβο...ξανασκεψου το... ειναι τρελο ποσο να διαθεσεις για καροτσι...

Και ενταξει ειναι ψηλο, αν θες να βλεπει ψηλα, η να βλεπει εσενα, παρε ενα σλινγκ πιο φθηνα θα σου ερθει! χαχαχαχαχα:):):)

Εγω παντως και με το καροτσακι ομπρελα των 50 ευρω, ενα ιταλικο που ειχα μια χαρα θα την εβγαζα...

Παντως και το δικο μου ειναι ψηλο το καροτσι συγκριτικα με τα αλλα:P κοιτα να γελασετε... μια πολυ παλια φωτο...

εντιτ!

Απο αριστερα προς δεξια, mac laren, den ksero, peg perego(to diko mou), chicco, mac laren. :P:p:p:):):):)

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα,χαιρομαι που ειστε καλα...

εγω απο αγορες τελικα δεν θα χρειαστω τιποτα,εκτος απο κανα δυο ρουχαλακια που θα παρω για το γουστο μου.ειχα αγχωθει στην αρχη επειδη ειχα δωσει ολα τα βρεφικα απο τ αλλα παιδια κ δε μου ειχε μεινει ουτε καλτσακι,αλλα ας ειναι καλα η "ανθρωπιστικη βοηθεια απο φιλους κ συγγενεις που αποφασισαν οτι θα μεινουν μ ενα παιδι....

απο ρηλαξ ειχα παρει στο δημητρη ενα της φισερ πραις με δονηση κ μουσικη,ειχα σκασει τοτε καπου 75 κ το εχω κατακαινουριο.δε βολεψε κανενα παιδι,ολα μολις εβαζα τη δονηση εκαναν σαν τρελα....αυτο που με βολεψε παρα πολυ ηταν ενα της κικο,χαμηλο με μπαρα με παιχνιδια.μου το ειχαν δωσει μεταχειρισμενο κ με βολεψε τοσο πολυ που στο δευτερο παιδι αγορασα ενα το ιδιο.

κουνια ειχα παρει την ακουαριουμ της φισερ πραις την οποια την εδωσα καινουρια,γιατι κανενα παιδι δεν την ηθελε.εχω ακουσει ομως πολλα μωρακια που την εχουν βολευτει...

γυμναστηριο επισης ειχα παρει ενα της φισερ πραις,με φωτακια κ περιστρεφομενο,το οποιο δεν βολεψε καθολου,μιας κ οταν το μωρο αρχισε να γυριζει μπρουμυτα κ να σηκωνει κεφαλι (καπου 3 μηνων) δεν το επαιρνε στο υψος...την καταβρηκα με κουβερτα δραστηριοτητων (χαλακι) που κοστιζε το 1/3 των χρηματων...

ξερω οτι ειναι ωραιο να διαθετεις χρηματα για το μωρο,ειδικα αν ειναι το πρωτο,αλλα εχω γινει λιγακι πιο πρακτικος τυπος.προτιμω αν εχω χρηματα να διαθεσω,να παρω κατι πραγματικα χρησιμο,κι αν περισσευουν να τα βαλω στην ακρη,να τα εχω οταν το παιδι γινει 1,5-2 ετων που θα χρειαστει (κ θα κατανοησει περισσοτερο) ενα πολυ καλο κ ακριβο εκπαιδευτικο παιχνιδι.

εκει που τα σκαω κανονικα ειναι στα στρωματα του κρεβατιου κ τα παπουτσια τους.εκει δεν κοβω ουτε πενηνταρακι...

μπουμπου,ευχομαι περαστικα στη μικρουλα σου...κι εμενα η δικια μου ταλαιπωρειται με το χαλαζιο (ευτυχως απο το αριστερο ματι εφυγε).ο γιατρος ειπε οτι αν δε φυγει κι αυτη τη βδομαδα με την κορτιζονη,θα παμε να της το σκισουμε...

ο μικρος καλα,ευτυχως η απωλεια στο δοντακι ηταν πολυ μικρη.για την ακτινογραφια θα το σκεφτω λιγο ακομα (αν κ ο γιατρος λεει να την κανουμε για ν αποκλεισουμε το αποστημα),αφου δεν εχει πρηστει κ δε δειχνει να τον ενοχλει κατι,μη φαει κ την ακτινοβολια.......

αυτα τα νεα...η κοιλια μου εχει φουσκωσει πολυ,ξαφνικα,κ μ ειχε πιασει πανικος για υδραμνιο,αλλα ακουσα οτι κι εσεις φουσκωσατε ξαφνικα κ ηρεμισα...

δεν θυμαμαι πως ειχε γινει στα αλλα παιδια,αλλα εχω κ τη μυγα...

σημερα θα δουμε τι θα γινει που εχω ραντεβου με το γιατρο...

αιματολογικες δεν εκανα,μονο μετραω το ζαχαρο καθε μερα (ποτε δεν ειναι πανω απο 87 νηστικια,που μου ειπαν οτι ειναι οκ).ετσι γλυτωσα κ την καμπυλη...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Κοριτσάρες καλημέρα. Θέλω να σας ρωτήσω μήπως κ ξέρετε γιατί θα τρελλαθώ. Από χθες το απόγευμα το μωρό το νιώθω πολύ χαμηλά (κοντά στις ωοθήκες) κ νιώθω κ ένα βάρος χαμηλά προς τα αριστερά. Χτυπάει σαν λόξιγκας κ εκεί. Το έκανε κ την περασμένη εβδομάδα μετά την καμπύλη, αλλά είπα ότι κουράστηκε. Τώρα όμως γιατί? Δεν έκανα τίποτα χθες στην δουλειά ήμουν καθιστή με συχνά διαλλείματα.

Με ανησυχεί πολύ γιατί συνήθως είναι υπέρκινητικός κ αυτή η κατάσταση με αγχώνει πολύ.

Όταν την περασμένη εβδομάδα είχα ρωτήσει τον γιατρό είχε πει ότι δεν γίνεται κάθε μέρα να νιώθω το μωρό κ ότι δεν είναι πάντα ίδια η κινητικότητά του. Και ότι έχει πάρει θέση για αυτό κ αισθάνομαι εκεί τα 'χτυπήματα'.

Έχω αγχωθεί πολύ... για πείτε μου κ εσείς....

Υ.Γ. sorry για την κακή διάθεση πρωί πρωί :(

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Κοριτσάρες καλημέρα. Θέλω να σας ρωτήσω μήπως κ ξέρετε γιατί θα τρελλαθώ. Από χθες το απόγευμα το μωρό το νιώθω πολύ χαμηλά (κοντά στις ωοθήκες) κ νιώθω κ ένα βάρος χαμηλά προς τα αριστερά. Χτυπάει σαν λόξιγκας κ εκεί. Το έκανε κ την περασμένη εβδομάδα μετά την καμπύλη, αλλά είπα ότι κουράστηκε. Τώρα όμως γιατί? Δεν έκανα τίποτα χθες στην δουλειά ήμουν καθιστή με συχνά διαλλείματα.

Με ανησυχεί πολύ γιατί συνήθως είναι υπέρκινητικός κ αυτή η κατάσταση με αγχώνει πολύ.

Όταν την περασμένη εβδομάδα είχα ρωτήσει τον γιατρό είχε πει ότι δεν γίνεται κάθε μέρα να νιώθω το μωρό κ ότι δεν είναι πάντα ίδια η κινητικότητά του. Και ότι έχει πάρει θέση για αυτό κ αισθάνομαι εκεί τα 'χτυπήματα'.

Έχω αγχωθεί πολύ... για πείτε μου κ εσείς....

Υ.Γ. sorry για την κακή διάθεση πρωί πρωί :(

καλημερα,χαιρομαι που σε διαβαζω καλα...

ειναι λογικο να εχεις αγχος,αφου ολα ειναι καινουρια...εγω θυμαμαι στο δημητρη το ιδιο ειχα.

λοξιγκας ειναι ρυθμικες κινησεις,αλλοτε πιο δυνατες,κι αλλοτε σιγανοτερες.μερικες φορες ειναι ενοχλητικος,αν η θεση του μωρου ειναι περιεργη.συνηθως η κοιλια κουνιεται γελοια.

γινεται απ οτι μου ειχαν πει γιατι το μωρο καταπινει ποσοτητες αμνιακου κ παθαινει λοξιγγα οπως εμεις αν στραβοκαταπιουμε κι ειναι καλο σημαδι γιατι σημαινει οτι το γαστρεντερικο συστημα του μωρου λειτουργει.συνηθως ξεκιναει καπου στην 25 με 26 εβδ.τουλαχιστον ετσι μου εχουν πει να παρακολουθω το μωρο (επειδη εχουμε θεμα με το στομαχι του)

το μωρο σου μεγαλωνει κ δεν εχει πια χωρο να κινηθει παρα πολυ,ετσι δεν το νιωθεις οσο πριν.ο γιατρος μου λεει οτι πρεπει τις απογευματινες ωρες περιπου απο 4-10 να μετραω 15 κλωτσιες.δεν καθησα ποτε να μετρησω.

επισης αποτη θεση του μωρου,εξαρτωνται κ διαφοροι πονοι που νιωθεις,πχ,ο δημητρης μου πατουσε το νεφρο κ παθαινα συνεχεια κωλικους.ο γιωργακης μου κλωτσουσε το στομαχι,η βενετια μου εδινε μπουνιες στον τραχηλο,κ νομιζοντας οτι κανω διαστολη,ετρεχα καθε μερα στο μαιευτηριο με το που μπηκα στο μηνα μου.τη μερα που με επιασαν πραγματικα οι πονοι,επαιρνα τηλ το γιατρο (που τον ειχα φερει 20 περιπου φορες στο μαιευτηριο μεσα σ ενα μηνα) κ δεν με πιστευε.....

η καθιστη σταση δε βοηθαει κ πολυ το μωρο,μιας κ περιοριζει το χωρο του...κι εγω δεν μπορω να καθησω πια πολυ ωρα στον υπολογιστη...

ελπιζω καπως να σε διαφωτισα,μπορει κ να λεω κ χαζομαρες,αλλα τουλαχιστον η δικη μου εμπειρια αυτο μου εχει δειξει...

κ παντα,αμα εχω αμφιβολιες,παιρνω τηλ το γιατρο μου...ακομα κ για την πιο χαζη απορια..

φιλια

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

theolvas μου ευχαριστώ πολύ για την γρήγορη απάντησή σου.

Το λόξιγγα τον είχα νιώσει πολύ νωρίτερα, αλλά ψηλά. Τώρα όμως νιώθω χαμηλά χτυπήματα εκεί κοντά στις ωοθήκες κ για αυτό αγχώνομαι. Μέχρι τώρα είναι πολύ ζωηρός κ χτυπάει ανελέητα ειδικά το μεσημέρι κ το βράδυ. Χθες μέχρι τις 4 το μεσημέρι χόρευε με τη μουσική... Και από εκείνη την ώρα κ μέχρι κ τώρα μόνο χαμηλά τον αισθάνομαι, κ μάλιστα με ένα περίεργο τρόπο σαν να κουνιέται το έντερο και να έχω αέρια στις ωοθήκες. :|

Φοβάμαι πολύ :(

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

καλημεραααααααααααα

νικολινα μου ξερω οτι αγχωνεσαι αλλα δεν νομιζω να υπαρχει λογος,μπορει να ειναι τα χερακια του ή μπορει να εχει γυρισει και γι'αυτο νοιωθεις αλλου τα χτυπηματα..κι εμενα τυχαιονει πολλες φορες ο μπεμπης να κουνιεται πολυ ελαφρα και πολυ λιγο...και αλλες φορες να δινει ρεσιταλ...εγω παντως οταν αλλαζει το χτυπηματα ξερω οτι εχει αλλαξει και θεση....

76IGp3.png

λιακι κι εγω της ιδιας αποψης ειμαι με τα ψωνια...γι'αυτο για αρχη θα παρω τα απαραιτητα...και ξερω οτι ολο και κατι θα μου φερουν....δεν θελω να παρω πραγματα που να μην τα χρησιμοποιω και να τα αγορασω μονο και μονο επειδη τα αγοραζουν ολες οι μαμαδες,το θεωρω πετεμενα λεφτα που μπορω να τα αξιοποιησω σε πιο χρησιμα πραγματακια....

76IGp3.png

Καλημερα!

Ξεσαλώσατε πάλι! Αντε να θυμηθώ τώρα!

Για τους επισκεπτες Ολυμπία μου τί να πω! Θα πρεπει να σε βοηθάνε και όχι να τρεχεις εσύ να τα προλάβεις όλα.

Οταν έχω επισκέπτες απο το χωριό, είτε οι οικογενειες μας είτε φίλοι με βοηθάνε πάρα πολύ. Οχι μονο τωρα που είμαι έγκυος αλλά και πριν που είχα το μωρό. Καλα όταν έρχονται η μαμα μου ή η πεθερά μου κάνουν πολλές δουλειές, αλλά και οι υπολοιποι και σκουπα θα βάλουν και πιάτα θα πλύνουν και τα σκουπιδια θα κατεβάσουν.

Βέβαια και ο άντρας μου δεν με αφηνει να κάνω τιποτα άλλο πέρα απο το μαγειρεμα. Με το που έρχετε απο τη δουλειά αναλαμβάνει και το παιδί και τις δουλειες του σπιτιού. Στεναχωριέμαι βεβαια που πέσαν όλα πάνω του, αλλα μόλις πάω να τον βοηθησω μου φωνάζει και έτσι κάνω λίγα πράγματα.

Για αγορες που λετε εγω δεν είχα την οικονομικη δυνατοτητα για πολλα πράγματα. Καροτσάκι πήρα απο τα jumbo, ριλαξ,καλαθουνα,καθισμα αυτοκινητου, καρεκλάκι φαγητου, περπατουρα, στράτα, ενδοεπικοινωνια μου τα φεραν οι κοντινοι μας συγγενεις που μας ρωτουσαν τί θέλουμε. Για κουνια που λέτε εχω μια πολυυυυ παλια απο το χωριο μου, είναι με ξυλινα ποδαρακια και σαν αιωρα. Μια χαρα με βολεψε. Πάρκο είχαμε πάρει μεγάλο για έχει άπλα και καλά το παιδί αλλά δεν καθοταν με τιποτα μεσα.

Μπορειτε να παρετε τα βασικά για αρχη και στην πορεία συμφωνα με τις αναγκες του μωρου και τις δικές σας αγοράζετε κ άλλα.

nikolina μου μην ανυσηχεις. Κ εγω συχνα το νιωθω εκεί κάτω να κλωτσάει και το βάρος που αισθάνεσαι είναι απο τη κουραση. Μπορεί να είσαι καθηστη αλλά δεν είναι και το καλύτερο. Και απο τον 6ο μήνα έχουν λόξιγκα τα νινάκια μας. Αν θες να ηρεμησεις ρωτα πάλι τον γιατρό σου και ξεκουράσου λιγο παραπάνω σήμερα (ξάπλα).

Διαφημίσεις

κι εγω στη δουλεια που ειμαι καθιστη πολλες ωρες εχω προβλημα..με πιανει η μεση μου...το αριστερο μου ποδι...και δεν ακουω καθολου το μωρο οσο ειμαι εδω,δεν ξερω αλλα προφανως δεν τον εμπνεει...αλλα μολις παω σπιτι και ξαπλωσω ξεσαλωνει για καμποση ωρα

76IGp3.png

νικολινα,χαλαρωσε...ξαπλωσε αν μπορεις κ σκεψου κατι αλλο...η ελα απο δω,να κρατησεις κανενα παιδι,να ξεχασεις τον πονο...

το λοξιγγα τον ενιωθες ψηλα γιατι το κεφαλι ηταν πανω...τωρα γυρισε αναποδα,κ γι αυτο το νιωθεις χαμηλα...εμενα πχ αυτη τη στιγμη κλωτσαει την κυστη μου κ πονααααωωωωω

κων κων,καλημερα.τι κανει ο μικρουλης???

χαπινες,μαλλον δεν το εχεις ξεχωρισει ακομα οτι ειναι λοξυγγας...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

νικολινα,χαλαρωσε...ξαπλωσε αν μπορεις κ σκεψου κατι αλλο...η ελα απο δω,να κρατησεις κανενα παιδι,να ξεχασεις τον πονο...

το λοξιγγα τον ενιωθες ψηλα γιατι το κεφαλι ηταν πανω...τωρα γυρισε αναποδα,κ γι αυτο το νιωθεις χαμηλα...εμενα πχ αυτη τη στιγμη κλωτσαει την κυστη μου κ πονααααωωωωω

χαπινες,μαλλον δεν το εχεις ξεχωρισει ακομα οτι ειναι λοξυγγας...

μπορει να ισχυει και αυτο....εμενα να σου πω με ενδιαφερει να το νοιωθω μεσα στη μερα ,οποτε αφου το νοιωθω ξερω οτι ειναι ολα καλα

76IGp3.png

Λια μου αποψε κοιμηθηκε μια χαρα χωρις να βηξει καθόλου οπότε ελπίζω να του πέρασε. Αντε λίγο να ηρεμησουμε τωρα το καλοκαιράκι απο αυτά.

Σήμερα θα πας στον γιατρό ε? Αντε με το καλο να δεις το νινάκι σου!

Οσο για τις κλωτσιες ο δικός μου γιατρος μου έχει πει κάθε πρωί-μεσημερι-απογευμα-βραδυ να έχω έστω κ ενα μηνυμα (κλωτσια) απο το μωρό. Βέβαια είναι τοσο υπερκινητικό που κλωτσάει όλη μερα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...