Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Στο θέμα σας τώρα στην φάση που είμαι δεν μπορώ και εγώ τα πολλά πολλά.......ακόμα και για να βοηθήσουν το θεωρώ ξεσήκωμα :? Νοιώθω τόσο βαριά και κουρασμένη που και να με ρωτάνε πως τα θέλω με εκνευρίζει :oops: Μου αρκεί να βάζει λίγο παραπάνω χέρι ο άντρας μου.

M4B1p3.pngQIghp3.png

hello girls!!!!!!!!

αχ....το θελω το STOKKE το καροτσι κ ο αντρας αντιδρα.....:):):) (η πεθερα ειπε θα μας παρει καροτσι οποτε λεω να βαλει αυτη τα 500 κ τα υπολοιπα εγω!!!)

Λοιπον...εγω εχω τα παντα απο την κορη μου αλλα σιγουρα θα μας παρουν την ηλεκτρικη κουνια που παει περα δωθε....ειναι ωραια!!!!ελπιζω βεβαια να την τιμησουν κ τα μωρα μας!!!!

Παρασκευη παω να δω την τσουτσου....εχω ενα αγχος για το αμνιακο γιατι τα γλυκα δεν μπορω να τα αποφυγω...γμτ...νομιζω κ το σακχαρο μου ειναι οριακο....(91 ηταν στην εξ.αιματος)...

Οσο για τις δουλειες που λετε....δεν κανω τιποτα!!!ολα η μαμα μου κ ο αντρας μου....ερχεται κ μια γυναικα καθε εβδομαδα κ καθαριζει....κ τωρα που ανακαινιζουμε κουζινα σαλονι γινεται πανικος....κ θα βαψουμε ολο το σπιτι....αλλα δεν φταιω εγω...δεν με αφηνουν...τι να κανω!!!!!!!:)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Όχι δεν πάει παιδικό, όλη μέρα μαζί την βγάζουμε. Εντάξει βλέπει και κάποια παιδάκια αλλά όχι άγνωστα και δεν μου είπανε τίποτα να το έχουν περάσει αυτά.

Η παιδίατρος πάντως είπε ότι μπορεί να κόλησε και από μεγάλο (που πάλι δεν ξέρω κανέναν να αρρώστησε έτσι).

Οπότε ????

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

hello girls!!!!!!!!

αχ....το θελω το STOKKE το καροτσι κ ο αντρας αντιδρα.....:):):) (η πεθερα ειπε θα μας παρει καροτσι οποτε λεω να βαλει αυτη τα 500 κ τα υπολοιπα εγω!!!)

Οσο για τις δουλειες που λετε....δεν κανω τιποτα!!!ολα η μαμα μου κ ο αντρας μου....ερχεται κ μια γυναικα καθε εβδομαδα κ καθαριζει....κ τωρα που ανακαινιζουμε κουζινα σαλονι γινεται πανικος....κ θα βαψουμε ολο το σπιτι....αλλα δεν φταιω εγω...δεν με αφηνουν...τι να κανω!!!!!!!:)

Αφού το θέλεις να το πάρεις αγάπη μου, μην τον ακούς τον άντρα, εσύ θα το οδηγάς...χαχαχα

Μια χαρά σε βρίσκω με τις δουλείες, απόλαυσε το.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

τότε καλά κάνεις. Ο δικός μου είναι 29 χρονών γαϊδούρι και επειδή έχουμε μόλις 1 χρόνο διαφορά ήμαστε πολύ δεμένοι και γενικά πάντα με πρόσεχε και τον πρόσεχα. Αχ, τον θυμήθηκα και μου έχει λίψει το καμάρι μου.

κι εμεις ημασταν δεμενοι ,αλλα οσο περναει ο καιρος εκεινος μεγαλωνει και αλλαζει και σκεφτεται μονο τα δικα του...και το πως θελει να περναει ,ειναι η μετα εφηβιας εποχη και ανεξαρτησιας...ξεω οτι περναει το μικουλη δυσκολη φαση ,αλλα δεν μπορω τωρα να κανω κατι,δουλευει και ο αντρας μου πολλες ωρες και δεν θελω να του δημιουργω ενταση,ηδη εχει την κουραση της δουλειας του

76IGp3.png

Και το περνάνε και άσχημα γιατί ο πυρετός δεν πέφτει σχεδόν καθόλου, χρειάζετε αντιπυρετικό ακόμα και στο 3ωρο, δεν μπορεί να καταπιεί ούτε τα σάλια της από τις πληγές και μπορεί να κάνει και σπυράκια μου είπε στο στόμα και στο σώμα :evil:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Στο θέμα σας τώρα στην φάση που είμαι δεν μπορώ και εγώ τα πολλά πολλά.......ακόμα και για να βοηθήσουν το θεωρώ ξεσήκωμα :? Νοιώθω τόσο βαριά και κουρασμένη που και να με ρωτάνε πως τα θέλω με εκνευρίζει :oops: Μου αρκεί να βάζει λίγο παραπάνω χέρι ο άντρας μου.

συμφωνωωωωωωωωωωωωω

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Ολυμπιακι μου ετσι λεω κ εγω!!!!!!!χαχαχαχα!!!!!!(θελω βοηθεια για προσφορες στα σαιτ που ξερεις....:) καλα;;;;:))

...με τις δουλειες υπαρχουν στιγμες που αισθανομαι ασχημα να τους βλεπω κ εγω να καθομαι αλλα.....φοβουνται να μ αφησουν λογω συσπασεων κ πετρωματων...

λεω να σας αφησω σημερα νωρις....:)

Καληνυχτουδια!!!!!!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...