Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ερωτηση κρισεως ...γιατι οταν οι αντρες μας καταλαβουν οτι ολα καλα με το μπεμπε σταματανε να βοηθανε στο σπιτι???ο δικος μου πλεον δεν κανει τιποτα...ενταξει δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο,αλλα μολις ειδε οτι ολα πανε καλα,δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ ...

Να σου πω για τον δικό μου τον άντρα, φταίω καθαρά ΕΓΩ, από την πρώτη στιγμή τον έχω καλομάθει και του τα έχω όλα στην τρίχα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα τα πάντα, μέχρι και μετακόμιση έκανα στον 8ο μηνά.

Τώρα είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα άλλα και πάλι κουτσά κουτσά τα καταφέρνω.

Δεν παραπονιέμαι όμως βρε χαπακι γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες και κουράζεται.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα,αλλα και εκεινοι δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ωρες τωρα για επισκεψεις...

κι εγω οταν εχω επισκεψεις (συνηθως οι γονεις μου και ο αδερφος μου που ερχονται απο Αθηνα) βγαινω εξω απο τα νερα μου ....και επικρατει ενα χαος που με εκνευριζει αφανταστα...απο τη αλλη λεω γονεις ειναι θελουν και αυτο να ερθουν να δουν το παιδι τους

εμένα η μαμά μου έρχετε απο Αθήνα μια βδομάδα το μήνα και μου κάνει την γενική στο σπίτι. Γενικά όταν έρχονται δεν με κουράζουν καθόλου ίσα ίσα με βοηθάνε πολύ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Γεια σας!!! Όσο πάει όλο και το ξενυχτάτε :tongue:

Πήγαμε το βράδυ στην παιδίατρο , όση ώρα περιμέναμε η Έλλη μου ανέβασε 40 πυρετό!!! Αφήστε το κοριτσάκι μου ταλαιπωρείται , δεν είχε καθόλου δυνάμεις. Μας είπε ότι είναι ίωση στοματίτιδα που κυκλοφορεί πολύ τελευταία. Ο λαιμουδάκος της είναι μέσα στις πληγές! Μας έδωσε αγωγή για μια βδομάδα, τόσο λέει κρατάει :evil:

M4B1p3.pngQIghp3.png

θα συμφωνήσω μαζί σας, ότι κάποιες φορές λειτουργούμε υπερβολικά (εγώ τουλάχιστον πάρα πολύ). και δεν είναι ότι έχω την οικονομική άνεση να αγοράζω αδιακρίτως ότι βρω μπροστά μου.... το ψάχνω... κάνω έρευνα αγοράς. Και εφόσον έχω διαπιστώσει ότι κόβοντας το κάπνισμα μου περισεύουν κάποια χρήματα, γιατί να μην τα επενδύσω για το φυστίκι μου?¨?? Ξέρω, πρώτα ο Θεός, ότι στο 2ο θα είμαι πιο μαζεμένη, αλλά τώρα του δίνω και καταλαβαίνει.... Αν και στην αρχή αισθανόμουν τύψεις, με όλα όσα συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας... κάποιοι σε λίγο καιρό δεν θα έχουν να φάνε, μπορεί να είμαι και εγώ ανάμεσα σ'αυτούς.... Δε μπορώ όμως να μιζεριάζω και να ψυχοπλακώνομαι...

Αυτοί που φρόντισαν να μας φέρουν σ' αυτή τη θέση, ας μας σώσουν λοιπόν...!!!

(sorry για το λαϊκισμό μου....)

Κορίτσια και κούνια πήρα και ριλάξ μου δώσαν, και ότι άλλο χρειαστεί και μπορώ να κάνω για το φυστίκι μου θα το κάνω!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

άστον να έρθει και όταν πατήσει το πόδι του βάλτον να κάνει δουλειές. Κανά σουπερμαρκέτ, κανένα αδελφούλη έλα να μου βγάλεις τα πιάτα απο το πληντήριο μη σκήβω δε κάνει και άλλα τέτοια καλά. Ή που θα φύγει νορίτερα ή που θα σε ξεκουράσει.

δεν κανει τετοια αυτος,ειναι 19 χρονων και το μονο που τον νοιαζει ειναι να περναει καλα...θα ερθει και θα θελει να βγαινει μεχρι το πρωι να κοιμαται μεχρι το μεσημερι και παει λεγοντας...εξαλλου δεν εχω πλεον κρεββατι στο 2ο δωματιο αφου το βγαλαμε για να αρχισουμε να ετοιμαζουμε το δωματιο για το μωρο...τι θα τον εχω στο καναπε,να πεταει τα ρουχα και τα πραγματα απο δω και απο εκει και την γκρινια του αντρα μου ,ο αδερφος σου αυτο,ο αδερφος σου εκεινο...

76IGp3.png

Πήγαμε το βράδυ στην παιδίατρο , όση ώρα περιμέναμε η Έλλη μου ανέβασε 40 πυρετό!!! Αφήστε το κοριτσάκι μου ταλαιπωρείται , δεν είχε καθόλου δυνάμεις. Μας είπε ότι είναι ίωση στοματίτιδα που κυκλοφορεί πολύ τελευταία. Ο λαιμουδάκος της είναι μέσα στις πληγές! Μας έδωσε αγωγή για μια βδομάδα, τόσο λέει κρατάει :evil:

Πωπω το καημενουλι...κρίμα το πουλάκι μου.

Δεν μπορώ πολύ στεναχωριέμαι όταν είναι τόσο άρρωστα και ταλαιπωρούνται.

Περαστικά να είναι.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Να σου πω για τον δικό μου τον άντρα, φταίω καθαρά ΕΓΩ, από την πρώτη στιγμή τον έχω καλομάθει και του τα έχω όλα στην τρίχα.

Στην πρώτη μου εγκυμοσύνη δεν είχα κανένα πρόβλημα, έκανα τα πάντα, μέχρι και μετακόμιση έκανα στον 8ο μηνά.

Τώρα είναι λίγο πιο ζόρικα τα πράγματα άλλα και πάλι κουτσά κουτσά τα καταφέρνω.

Δεν παραπονιέμαι όμως βρε χαπακι γιατί δουλεύει πάρα πολλές ώρες και κουράζεται.

κι εμενα κουραζεται και στεναχωριεμαι οταν ζοριζεται,αλλα ο γιατρος λεει ΜΗΝ σκυβεις καθολου ...εεε,πως θα καθαριζω αν δεν σκυβω...για πειτε μου...και δεν με νοιαζει να κανει αλλα τελευταια ουτε το πιατο του απο το τραπεζι δεν μαζευει...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

περαστικα στη ζουζουνα σου...αχ το καημενουλη ταλαιπωρειται...να προσεχεις κι εσυ ειναι κολλητικο και δεν ξερω αν θα μπορεις να παρεις αντιβιωση

76IGp3.png

Ευχαριστούμε Olympia99 μου. Το κόλησε λέει ή από κάποιο παιδάκι ή από μεγάλο και φυσικά μπορεί και εμείς να κολήσουμε!!!!

Να προσέχεις όσο μπορείς..ξέρω ότι είναι δύσκολο άλλα κοίτα να μην κολλήσεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Είδατε τον ¨Εξάντα" στην ΕΡΤ για τα βλαστοκύτταρα???

Πολύ ενδιαφέρον....

και όλες οι γνώμες (μάλλον) συγκλίνουν στη δημόσια τράπεζα φυλαξης βλαστικών κυττάρων....

αχ ηθελα να το δω και περασε η ωρα και το ξεχασα

76IGp3.png

δεν κανει τετοια αυτος,ειναι 19 χρονων και το μονο που τον νοιαζει ειναι να περναει καλα...θα ερθει και θα θελει να βγαινει μεχρι το πρωι να κοιμαται μεχρι το μεσημερι και παει λεγοντας...εξαλλου δεν εχω πλεον κρεββατι στο 2ο δωματιο αφου το βγαλαμε για να αρχισουμε να ετοιμαζουμε το δωματιο για το μωρο...τι θα τον εχω στο καναπε,να πεταει τα ρουχα και τα πραγματα απο δω και απο εκει και την γκρινια του αντρα μου ,ο αδερφος σου αυτο,ο αδερφος σου εκεινο...

τότε καλά κάνεις. Ο δικός μου είναι 29 χρονών γαϊδούρι και επειδή έχουμε μόλις 1 χρόνο διαφορά ήμαστε πολύ δεμένοι και γενικά πάντα με πρόσεχε και τον πρόσεχα. Αχ, τον θυμήθηκα και μου έχει λίψει το καμάρι μου.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...