Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εδώ...που άλλου;

Είμαι μια μέρα καλά δυο μέρες χάλια...χαχαχα...κάνω υπομονή.

πανω κατω ολες τα ιδια περναμε...μια μερα ετσι...μια μερα αλλιως ειμαστε..παντως οταν εγω δεν ειμαι στα καλα μου ο μπεμπουκος μου ειναι και εκεινος πιο ησυχος

76IGp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχα γιατι ετσι ρε ? σε πιασαν τσαντιλες?

Κοιτά έχω εδώ δυο άντρες οι οποίοι δεν κουνάνε ούτε το μικρο τους δαχτυλάκι, όλα τα περιμένουν από έμενα.

Έκτος αυτου μέχρι την Κυριακή έχουμε και άλλα δυο άτομα επισκέπτες από Ελλάδα.

Καταλαβαίνεις ότι όλη μέρα τρέχω σαν τον Βέγγο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

κοιτα αν διαθετεις το χρηματικο ποσο,ωραιο ειναι αυτο γιατι τα συνδιαζεις και τα δυο

Το χρηματικό ποσό δεν θα το διαθέσω εγώ :):):). Ο αδελφός μου θα μου το πάρει δώρο, ελεύθερο παλικάρι είναι χωρίς υποχρεώσεις, ας τα σκάσει για την ανηψούλα του.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κοιτά έχω εδώ δυο άντρες οι οποίοι δεν κουνάνε ούτε το μικρο τους δαχτυλάκι, όλα τα περιμένουν από έμενα.

Έκτος αυτου μέχρι την Κυριακή έχουμε και άλλα δυο άτομα επισκέπτες από Ελλάδα.

Καταλαβαίνεις ότι όλη μέρα τρέχω σαν τον Βέγγο.

δεν σου φτανει η εγκυμοσυνη και ο Μιχαλακης και ο μπαμπας σας θελεις και επισκεψεις ...ωχ εγω δεν μπορω τις επισκεψεις τωρα ,φαντασου οτι ο αδερφος μου εχει στραβωσει μαζι μου γιατι του ειπα να μην ερθει ...αλλα συγνωμη ειμαι σε μια φαση που δεν αντεχω και πολλα

76IGp3.png

Το χρηματικό ποσό δεν θα το διαθέσω εγώ :):):). Ο αδελφός μου θα μου το πάρει δώρο, ελεύθερο παλικάρι είναι χωρίς υποχρεώσεις, ας τα σκάσει για την ανηψούλα του.

τοτε ελευθερα,μια χαρα μου φαινεται....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

δεν σου φτανει η εγκυμοσυνη και ο Μιχαλακης και ο μπαμπας σας θελεις και επισκεψεις ...ωχ εγω δεν μπορω τις επισκεψεις τωρα ,φαντασου οτι ο αδερφος μου εχει στραβωσει μαζι μου γιατι του ειπα να μην ερθει ...αλλα συγνωμη ειμαι σε μια φαση που δεν αντεχω και πολλα

Και εγω δεν μπορω καθολου τις επισκεψεις, εχω μαθει να ειμαι μονη μου και να εχω την ηρεμια μου, αλλα ειναι ο πατερας και η αδερφη του Κωστα.

Τι να κανω;;

Υπομομη μεχρι την Κυριακη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

άστον να έρθει και όταν πατήσει το πόδι του βάλτον να κάνει δουλειές. Κανά σουπερμαρκέτ, κανένα αδελφούλη έλα να μου βγάλεις τα πιάτα απο το πληντήριο μη σκήβω δε κάνει και άλλα τέτοια καλά. Ή που θα φύγει νορίτερα ή που θα σε ξεκουράσει.

ερωτηση κρισεως ...γιατι οταν οι αντρες μας καταλαβουν οτι ολα καλα με το μπεμπε σταματανε να βοηθανε στο σπιτι???ο δικος μου πλεον δεν κανει τιποτα...ενταξει δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο,αλλα μολις ειδε οτι ολα πανε καλα,δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ ...

76IGp3.png

ερωτηση κρισεως ...γιατι οταν οι αντρες μας καταλαβουν οτι ολα καλα με το μπεμπε σταματανε να βοηθανε στο σπιτι???ο δικος μου πλεον δεν κανει τιποτα...ενταξει δεν εχει πολυ ελευθερο χρονο,αλλα μολις ειδε οτι ολα πανε καλα,δεν κανει ΤΙΠΟΤΑ ...

και εσύ βόγκα λίγο παραπάνω. :tongue:

Και εγω δεν μπορω καθολου τις επισκεψεις, εχω μαθει να ειμαι μονη μου και να εχω την ηρεμια μου, αλλα ειναι ο πατερας και η αδερφη του Κωστα.

Τι να κανω;;

Υπομομη μεχρι την Κυριακη.

εκει δεν μπορεις να κανεις και πολλα,αλλα και εκεινοι δεν καταλαβαινουν οτι δεν ειναι ωρες τωρα για επισκεψεις...

κι εγω οταν εχω επισκεψεις (συνηθως οι γονεις μου και ο αδερφος μου που ερχονται απο Αθηνα) βγαινω εξω απο τα νερα μου ....και επικρατει ενα χαος που με εκνευριζει αφανταστα...απο τη αλλη λεω γονεις ειναι θελουν και αυτο να ερθουν να δουν το παιδι τους

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...