Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Happiness μίλησες με τον γιατρό σου;; Όλά οκ;; Αν και μια χαρά είναι τα αποτελέσματα!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι;;; Αξίζει να δώσεις 100 ευρώ για μια κουνίτσα για 5-6 μήνες;;; Απο τη μία λέω οτι τζάμπα τα λεφτά και απο την άλλη σκέφτομαι οτι ένα νεογέννητο τα μόνα παιχνίδια που έχει είναι αυτά που βάζουν στη κούνια και γυρνάνε με τατραγουδάκια. Το θέμα ηλεκτρική κουνίτσα με ψιλοπροβληματίζει

ναι κοριτσακι μου μιλησα,μου ειπε να πινω δευτερα -τεταρτη -παρασκευη αλλη μια δοση σιδηρο..οσο για το ζαχαρο μου ειπε οτι η 2η μετρηση ηταν οριακη οποτε να αποφευγω να τρωω γλυκα...ολα τα αλλα μια χαρα...

λοιπον να σου πω παντα θελουμε να κανουμε το καλυτερο για τα ζουζουνια μας αλλα καποιες φορες ειμαστε και υπερβολικοι και αγοραζουμε πραγματακια που ειναι ασκοπα ή που μπορουμε να βολευτουμε με κατι πιο οικονομικο...εγω για αρχη θα παρω τα κυριως απαραιτητα και αυτα που ξερω οτι θα με βοηθησουν χωρις ομως να ειναι ασκοπα εξοδα...κατα τη γνωμη μου καλο ειναι και ενα ρηλαξ με 50? για παραδειγμα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι κοριτσακι μου μιλησα,μου ειπε να πινω δευτερα -τεταρτη -παρασκευη αλλη μια δοση σιδηρο..οσο για το ζαχαρο μου ειπε οτι η 2η μετρηση ηταν οριακη οποτε να αποφευγω να τρωω γλυκα...ολα τα αλλα μια χαρα...

λοιπον να σου πω παντα θελουμε να κανουμε το καλυτερο για τα ζουζουνια μας αλλα καποιες φορες ειμαστε και υπερβολικοι και αγοραζουμε πραγματακια που ειναι ασκοπα ή που μπορουμε να βολευτουμε με κατι πιο οικονομικο...εγω για αρχη θα παρω τα κυριως απαραιτητα και αυτα που ξερω οτι θα με βοηθησουν χωρις ομως να ειναι ασκοπα εξοδα...κατα τη γνωμη μου καλο ειναι και ενα ρηλαξ με 50? για παραδειγμα....

Μια χαρούλα λοιπόν και με το γιατρό. Με το ριλάξ δώσε κάτι παραπάνω και πάρε με δόνηση έχω δει σε παιδιά φίλων να κάνει θαύματα ιδίως σε φάσεις κολικού ή απλά γκρίνια βαρεμάρας. Αν δεν του αρέσει πολύ, πολύ να μη το χρησιμοποιήσεις.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Μια χαρούλα λοιπόν και με το γιατρό. Με το ριλάξ δώσε κάτι παραπάνω και πάρε με δόνηση έχω δει σε παιδιά φίλων να κάνει θαύματα ιδίως σε φάσεις κολικού ή απλά γκρίνια βαρεμάρας. Αν δεν του αρέσει πολύ, πολύ να μη το χρησιμοποιήσεις.

μια φιλη μου ειχε παρει αυτο με τη δονηση και μου ειπε οτι η δονηση νευριαζει το μωρο της...τι να πω...εσυ τι θα παρεις ???ρηλαξ ή τετοια κουνια???

76IGp3.png

Διαφημίσεις

μια φιλη μου ειχε παρει αυτο με τη δονηση και μου ειπε οτι η δονηση νευριαζει το μωρο της...τι να πω...εσυ τι θα παρεις ???ρηλαξ ή τετοια κουνια???

ρηλάξ θα πάρω σίγουρα και μάλιστα με τη δόνηση, γιατί αν της αρέσει είναι τέλεια. Κούνια δε πέρνω, εκτός και αν πάρω αυτη που έχω βάλει πιο κάτω. Δές την είναι κούνια μέχρι 9 κιλά και ριλάξ μέχρι 18.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

κοριτσια καλησπερα! καταρχην ευχαριστω ζουζουνελ μου !!!!!!!!! χεχε λοιπον πηγα στον γιατρο οοοοοοοοοοολα καλα ο μπεμπουλησ μασ ευτασε 1230 γρ και εδινε παλι ρεσιταλ το καλο μου ειμαι πολυ χαρουμενη πεταω για ακομα μια φορα αχχχχχχχχχ τι νεα κοριτσια ομορφα?

ttc72e7.aspx

Kalispera koritsakia! Relax i kai kounia μπορει να ειναι αχρηστα και τα 2 αν δεν καθονται...χαχαχαχαχα εμενα ποτε δεν εκατσε ακομα και νεογεννητο που δεν μπορουσε να κουνηθει με το που την εβαζα γκρινιαζε...χαχαχαχαχαχα

Τσαμπα τα 70 ευρω μου... για να δουμε μπας και πιασει τοπο τωρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα κοιλιτσες,

μπράβο χαίρομαι που τα μωράκια σας είναι καλά και μεγαλώνουν.

Άντε να πάω και εγώ την επόμενη τετάρτη να τον δω, πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά γιατί η κοιλιά μου έγινε ξαφνικά τεράστια...χαχαχα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλησπερα κοιλιτσες,

μπράβο χαίρομαι που τα μωράκια σας είναι καλά και μεγαλώνουν.

Άντε να πάω και εγώ την επόμενη τετάρτη να τον δω, πρέπει να έχει μεγαλώσει αρκετά γιατί η κοιλιά μου έγινε ξαφνικά τεράστια...χαχαχα

που εισαι εσυ?????? πως πασ καλο μου?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα! καταρχην ευχαριστω ζουζουνελ μου !!!!!!!!! χεχε λοιπον πηγα στον γιατρο οοοοοοοοοοολα καλα ο μπεμπουλησ μασ ευτασε 1230 γρ και εδινε παλι ρεσιταλ το καλο μου ειμαι πολυ χαρουμενη πεταω για ακομα μια φορα αχχχχχχχχχ τι νεα κοριτσια ομορφα?

μια χαρα και σενα το σπορακι σου...μπραβο ζουζουνα μου

76IGp3.png

μια χαρα και σενα το σπορακι σου...μπραβο ζουζουνα μου

ναι ναι ολα καλα χαπακι μου ευτυχος εγκυμοσυνη δεν εχω καταλαβει μακαρι να ειναι ετσι μεχρι τελοσ για ολες μας!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ρηλάξ θα πάρω σίγουρα και μάλιστα με τη δόνηση, γιατί αν της αρέσει είναι τέλεια. Κούνια δε πέρνω, εκτός και αν πάρω αυτη που έχω βάλει πιο κάτω. Δές την είναι κούνια μέχρι 9 κιλά και ριλάξ μέχρι 18.

κοιτα αν διαθετεις το χρηματικο ποσο,ωραιο ειναι αυτο γιατι τα συνδιαζεις και τα δυο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...