Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 3

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

κι εμείς γιατροί έχουμε γίνει με αυτά που περνάμε χιχι! :)

δε μου λετε βρε κορίτσια, αυτά τα friends request που λαμβανουμε, σε τι χρησιμεύουν? βλεπω στα contacts όσους έχω κάνει accept, αλλά τι κανουμε μετά? χρησιμεύει σε κάτι?

να σας στείλω request να γίνουμε φίλες? :D :D :D

κι εγω δεν ξερω τι χρησιμευει.....αν βγαλετε ακρη πειτε μου και εμενα..

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αυτη την ωρα με έχει ριμάξει στη κλωτσιά η μπέμπα:D. Παραμορφωνετε η κοιλιά μου κάθε τόσο, τί κάνει κατακόρυφο?:rolleyes:

Κοριτσάκια είχα να ζυγιστω μερες και σήμερα είδα οτι είμαι στα +12 κιλά:shock:. Το θέμα είναι απο εδω και περα μπαίνουν τα περισσοτερα:confused:. Ουφ....που θα φτάσω!

happiness μια χαρά οι εξετάσεις σου.

indie μου με γειά τη κούνια! Με το καλό να βάλεις το νινάκι σου μέσα! Ειδικά αν είναι ζωηρούλι, το βάζεις μεσα και σε 5 λεπτα έχει κοιμηθεί.:D

σορρυ ξαναρθα εκανα τιποτα δεν ξερω πανω που το εφτιαχνα πλακωσε δουλεια!

δε φαίνεται, εσβησες περισσότερα γραμματα από αυτά που επρεπε

το τικεράκι πρεπει να ξεκινάει ως εξης: [url

αντέγραψε ξανά τη σειρά και αφού κάνεις επικόλληση σβήσε μόνο τα ελληνικά γραμματα:

[αφαιρεσε αυτόurl=http://pregnancy.baby-gaga.com/][αφαιρεσε αυτόimg]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev225pb___.png[/img][/url]

πρεπει να σβησεις τις λεξεις "αφαιρεσε αυτό" και μόνο αυτές, ξαναδοκίμασε αν θες.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΝΤΙ ΤΟΥ RELAX.. ΟΝΤΩΣ ΛΕΣ ΝΑ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!?

Relax μου δώσανε....

Αν και βρήκα πολλά καλά σχόλια στο ιντερνετ για αυτές τις κούνιες....

Κόπιασα βέβαια μέχρι να αποκτήσω την συγκεκριμένη.... μέσω Αμερικής μιας και δεν διατίθεται στην Ευρώπη.

Δες όμως κάτι αντίστοιχο και σε πολύ καλή τιμή:

http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Meeresfreunde-Babyschaukel/Baby-Gear/Fisher-Price/KID/de-mt.to.br01.13.09/1436780

Μαζί με τα μεταφορικά (16€) θα σου βγει φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα...!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Relax μου δώσανε....

Αν και βρήκα πολλά καλά σχόλια στο ιντερνετ για αυτές τις κούνιες....

Κόπιασα βέβαια μέχρι να αποκτήσω την συγκεκριμένη.... μέσω Αμερικής μιας και δεν διατίθεται στην Ευρώπη.

http://www.mytoys.de/Fisher-Price-Baby-Gear-Meeresfreunde-Babyschaukel/Baby-Gear/Fisher-Price/KID/de-mt.to.br01.13.09/1436780

Μαζί με τα μεταφορικά (16?) θα σου βγει φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα...!!!!

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΡΚΑ 136?\

ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΤΟ RELAX ΕΒΛΕΠΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ...

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Μαζί με τα μεταφορικά (16€) θα σου βγει φθηνότερα απ'ότι στην Ελλάδα...!!!!

το εγραψα καπου πιο πριν... αυτήν έχω κι εγώ.

δεν είναι το ίδιο με το ρηλάξ, κατ' αρχήν δε μεταφέρεται, σε ένα δωμάτιο θα την έχεις.

δεν ειναι καλό να κάθεται το μωρό εκει με τις ώρες, ούτε να κουνιέται συνέχεια, για λίγο θα το βαζεις.

νομιζω τα τζαμπο το εχουν 120 ευρώ

εγώ το είχα παρει από το bimbomarket

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Happiness μίλησες με τον γιατρό σου;; Όλά οκ;; Αν και μια χαρά είναι τα αποτελέσματα!!!!!

Να σας ρωτήσω κάτι;;; Αξίζει να δώσεις 100 ευρώ για μια κουνίτσα για 5-6 μήνες;;; Απο τη μία λέω οτι τζάμπα τα λεφτά και απο την άλλη σκέφτομαι οτι ένα νεογέννητο τα μόνα παιχνίδια που έχει είναι αυτά που βάζουν στη κούνια και γυρνάνε με τατραγουδάκια. Το θέμα ηλεκτρική κουνίτσα με ψιλοπροβληματίζει

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...