Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Επειδή παρακολουθώ τον μπαμπά μου για το ζάκχαρο, το μηχανάκι είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με τις ταινίες... (αν αναφερόμαστε στις ταινίες που χρωματίζονται ανάλογα με το μέγεθος του ζακχάρου...)

ταινίες εννοώ αυτές που βάζεις στο μηχανάκι για να τοποθετήσεις το αίμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ο δικός μου είναι ό accu-chek της Aviva. Μου τον έδωσε ο ενδοκρινολόγος και έχει και κάτι αμπούλες με ένα υγρό, που αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή κάνεις ένα τεστ και σου βγάζει αν είναι οκ ή έχει χαλάσει. Οι ταινίες της είναι σχετικά πιο οικονομικές από ότι έχω συγκρίνει τα 50 τεμάχια έχουν 35 ευρώ.

Εγώ εχω το XMETER της Arkray, ειναι και κατασκευασμένος στην Ιαπωνία, ο φαρμακοποιος μου τον έδωσε δωρεάν, απλά πληρώνω τις ταινίες, 30 ευρω το κουτάκι των 50. Αν εχεις ικα, πήγαινε σε ενδοκρινολόγο να σου τις γράψει, πληρωνεις τα μισά αν δεν κανω λαθος. Αλλά εχω την αίσθηση ότι δεν πηγαίνει καλά με τον μετρητή μου... Εσύ τον πληρωσες τον δικό σου μετρητη ή στον έδωσαν δωρεάν?

indie καταπληκτική η κουνίτσα, πολύ hi-teck! Εχω κι εγώ μια παρόμοια της fisher price, αν και δεν την χρησιμοποιησα πολύ, γιατί οποτε εβαζα τον μπεμπεκο εκεί, τον έπαιρνε ο ύπνος και τον λυπόμουν! Για να βρω κι εγώ μια εικονίτσα να τη βάλω... επανέρχομαι.

edit

να, τη βρηκα και τη δικιά μας:

http://www.toysrus.com/product/index.jsp?productId=3799972&CAWELAID=407520270

dJzIp2.png Fysmp3.png

το ξερω αλλα μ'αρεσουν τοσο πολυ...αφου και οτι εχω παρει μεχρι τωρα το κοιτω και το ξανακοιτω ...

και εγώ βγάζω τα δύο φορμάκια που της πήρα όταν έμαθα οτι είναι κοριτσάκι και τα χαζέβω με τις ώρες. Εγώ θέλω να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο σιγά σιγά, αλλά η μάνα μου, μου λέει αργότερα μη τυχόν πάει κάτι στραβά.

Εγώ εχω το XMETER της Arkray, ειναι και κατασκευασμένος στην Ιαπωνία, ο φαρμακοποιος μου τον έδωσε δωρεάν, απλά πληρώνω τις ταινίες, 30 ευρω το κουτάκι των 50. Αν εχεις ικα, πήγαινε σε ενδοκρινολόγο να σου τις γράψει, πληρωνεις τα μισά αν δεν κανω λαθος. Αλλά εχω την αίσθηση ότι δεν πηγαίνει καλά με τον μετρητή μου... Εσύ τον πληρωσες τον δικό σου μετρητη ή στον έδωσαν δωρεάν?

indie καταπληκτική η κουνίτσα, πολύ hi-teck! Εχω κι εγώ μια παρόμοια της fisher price, αν και δεν την χρησιμοποιησα πολύ, γιατί οποτε εβαζα τον μπεμπεκο εκεί, τον έπαιρνε ο ύπνος και τον λυπόμουν! Για να βρω κι εγώ μια εικονίτσα να τη βάλω... επανέρχομαι.

δωρεάν μου τον έδωσε ο γιατρός.

και εγώ βγάζω τα δύο φορμάκια που της πήρα όταν έμαθα οτι είναι κοριτσάκι και τα χαζέβω με τις ώρες. Εγώ θέλω να αρχίσω να φτιάχνω το δωμάτιο σιγά σιγά, αλλά η μάνα μου, μου λέει αργότερα μη τυχόν πάει κάτι στραβά.

ναι αυτη την αντιληψει ειχαν παλια,δεν εκανα τιποτα μεχρι να γεννησουν σχεδον...ολα καλα θα πανε καλε....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

λοιπον ακουστε αποτελεσματα...αιματοκριτης 33,4

γλυκοζιομενη 4,8

1η μετρηση ζαχαρου 81

2η 145

τα υπολοιπα θα μου τα πει ο γιατρος...μιλησα παλι με τη γραμματεα ειναι ακομη στην κλινικη

76IGp3.png

λοιπον ακουστε αποτελεσματα...αιματοκριτης 33,4

γλυκοζιομενη 4,8

1η μετρηση ζαχαρου 81

2η 145

τα υπολοιπα θα μου τα πει ο γιατρος...μιλησα παλι με τη γραμματεα ειναι ακομη στην κλινικη

αστέρι είσαι ;)

dJzIp2.png Fysmp3.png

κι εμείς γιατροί έχουμε γίνει με αυτά που περνάμε χιχι! :)

δε μου λετε βρε κορίτσια, αυτά τα friends request που λαμβανουμε, σε τι χρησιμεύουν? βλεπω στα contacts όσους έχω κάνει accept, αλλά τι κανουμε μετά? χρησιμεύει σε κάτι?

να σας στείλω request να γίνουμε φίλες? :D :D :D

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

κι εμείς γιατροί έχουμε γίνει με αυτά που περνάμε χιχι! :)

δε μου λετε βρε κορίτσια, αυτά τα friends request που λαμβανουμε, σε τι χρησιμεύουν? βλεπω στα contacts όσους έχω κάνει accept, αλλά τι κανουμε μετά? χρησιμεύει σε κάτι?

να σας στείλω request να γίνουμε φίλες? :D :D :D

εγώ ούτε που το είχα πάρει χαμπάρι αυτό που λές. Και δεν στέλνεις;);)

τι τιμές είχες και σου έδωσε ο γιατρός ινσουλίνι;;; Πόσες κάνεις την ημέρα;;

το νηστικό μου είναι πάντα πάνω από 100 (ο ενδοκρινολογος μου εδωσε όριο το 90)

μετα πρωινο/μεσημεριανο/βραδινο εχω μετρήσεις 150-160, εχω και μια 227.

το θεμα όμως ειναι οτι εχω ήδη ασχημο ιστορικό, εκανα και στην πρωτη εγκυμοσύνη ινσουλίνη.

ξεκίνησα ενέσεις την προηγούμενη Πέμπτη 20/05 πρωί-βράδυ 10 μονάδες. από εχθές αυξήσαμε σε 14 μονάδες. και είμαι σίγουρη ότι θα αυξηθεί κι άλλο η ινσουλίνη και σε μονάδες και περισσότερες φορές τη μέρα... τι να κάνουμε...

απ' ό,τι γράφεις πάντως, δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς για ινσουλίνη, μια χαρά είναι οι τιμές σου!

dJzIp2.png Fysmp3.png

το νηστικό μου είναι πάντα πάνω από 100 (ο ενδοκρινολογος μου εδωσε όριο το 90)

μετα πρωινο/μεσημεριανο/βραδινο εχω μετρήσεις 150-160, εχω και μια 227.

το θεμα όμως ειναι οτι εχω ήδη ασχημο ιστορικό, εκανα και στην πρωτη εγκυμοσύνη ινσουλίνη.

ξεκίνησα ενέσεις την προηγούμενη Πέμπτη 20/05 πρωί-βράδυ 10 μονάδες. από εχθές αυξήσαμε σε 14 μονάδες. και είμαι σίγουρη ότι θα αυξηθεί κι άλλο η ινσουλίνη και σε μονάδες και περισσότερες φορές τη μέρα... τι να κάνουμε...

απ' ό,τι γράφεις πάντως, δε νομίζω να χρειάζεται να ανησυχείς για ινσουλίνη, μια χαρά είναι οι τιμές σου!

Και εγώ στην αρχή δεν ανησυχούσα, μιας και το νηστικό σε εμένα είναι 80-85. Άλλα ο ενδοκρινολόγος που πήγα μου μίλαγε με βεβαιότητα ότι θα πάρω ινσουλίνη. Βέβαια δεν τον εμπιστεύομαι αλλά δεν έχω άλλη επιλογή από αυτόν δεν υπάρχει άλλος στο νησί. Η διατροφή που μου έδωσε ήταν τίγκα στο άμυλο, μα μεσημεριανό με τρεις φέτες ψωμί και το ίδιο και το βράδυ;;; Τι έχει να μου προσφέρει τόσο άμυλο;;

λοιπον μιλησα με το γιατρο...μου προσθεσε καθε δευτερα -τεταρτη -παρασκευη μια ακομα δοση σιδηρο το βραδυ και μου ειπε να μην τρωω γλυκα ....ολα τα αλλα μια χαρα ειπε...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...