Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και εγώ φυλλικό από την αρχή, και τους τελευταίους 2 μήνες, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.... οι εξετάσεις μου είναι γενικά καλές, αν και ο γιατρός μου δεν τις πολυκοιτάει....(!!!) Αν και την τελευταία φορά μου είπε ότι το φυστίκι μου είναι σχετικά μικρό για την ηλικία του... ελπίζω την Τρίτη να έχω καλύτερα νέα...

χαπάκι, και ο μούργος σου "θεωρούνταν" μικρούλης αν θυμάμαι καλά... τώρα σε τι φάση βρίσκεστε???

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα Μαιρούλα, κι εγω έχω να πάω στον γιατρό σήμερα, καλά αυτή τη φορά δεν περναγε ο μήνας με τίποτα λεμε!

μόλις πήρα τις εξετάσεις μου, 32.3 ο αιματοκρίτης, στο κλαμπ κι εγώ, μωρε λογικό ειναι, είμαστε στον 7ο μήνα πια! η φερριτίνη με απασχολεί πιο πολύ, 7.5 με ΦΤ 13-150, πάντα είχα θεμα με τη φερριτίνη, είχα πάει και σε αιματολόγο, τότε τα "έριχνε" στην περίοδο. απλά με στεναχωρεί επειδή τον προηγούμενο μήνα είχα 20, πώς έπεσε τόσο πολύ τώρα...

Το ωραίο όμως είναι το σάκχαρο... με ΦΤ 70-110 έχω 80! Θα περίμενα πολύ παραπάνω, στο σπίτι μετράω κάτι κατοστάρια ξεγυρισμένα... σα να μου φαίνεται οτι ο μετρητης μου δεν πάει καλά, μπας και παω να αγοράσω κανεναν της προκοπής... εσεις κοριτσάκια που κάνετε μετρήσεις τι μετρητές έχετε?

Ο δικός μου είναι ό accu-chek της Aviva. Μου τον έδωσε ο ενδοκρινολόγος και έχει και κάτι αμπούλες με ένα υγρό, που αν πιστεύεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τη συσκευή κάνεις ένα τεστ και σου βγάζει αν είναι οκ ή έχει χαλάσει. Οι ταινίες της είναι σχετικά πιο οικονομικές από ότι έχω συγκρίνει τα 50 τεμάχια έχουν 35 ευρώ.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

ωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω μεγιεσ μεγιεσσσσσσσσσσσσσσσσσσσ φανταστικο!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώωω!!!

Αν και θα χρειστώ περί τις 5 ώρες να το συναρμολογήσω....

θα περιμένω τον αντρούλη μου...!! αν και αν δει ότι με έπιασε πάλι η κατανωλωτική μου μανία θα φρικάρει...!!!! Αλλά δε πειράζει!!!! Ξέρει ότι το χαίρομαι και τρελαίνομαι για ΄φυστικίσες αγορές!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Επειδή παρακολουθώ τον μπαμπά μου για το ζάκχαρο, το μηχανάκι είναι πιο αξιόπιστο σε σχέση με τις ταινίες... (αν αναφερόμαστε στις ταινίες που χρωματίζονται ανάλογα με το μέγεθος του ζακχάρου...)

Και εγώ φυλλικό από την αρχή, και τους τελευταίους 2 μήνες, σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο.... οι εξετάσεις μου είναι γενικά καλές, αν και ο γιατρός μου δεν τις πολυκοιτάει....(!!!) Αν και την τελευταία φορά μου είπε ότι το φυστίκι μου είναι σχετικά μικρό για την ηλικία του... ελπίζω την Τρίτη να έχω καλύτερα νέα...

χαπάκι, και ο μούργος σου "θεωρούνταν" μικρούλης αν θυμάμαι καλά... τώρα σε τι φάση βρίσκεστε???

ειναι ακομα μικρουλης αλλα απο τις 8 μερες που ηταν πιο πισω τωρα ειμαστε στις 5...χθες που πηγαμε ειχε φτασει τα 900γρ περιπου...και ο γιατρος ητανε πολυ ευχαριστημενος που εφτασε τοσο...μην σε αγχωνει αυτο καποια μωρακια ειναι λιγο πιο μεγαλα και καποια αλλα ειναι πιο μικρα...ο δικος μου ο γιατρος μου ειπε οτι αν φτασει τα 2500 θα ειμαστε παρα πολυ καλα...

και να ξερεις οτι τωρα θα αρχισει να παιρνει πιο πολλα....

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Indie καλορίζικη η κουνίτσα. Πολύ διαστημική!!!!!!!!!!!

Happiness καλά αποτελέσματα!!!!!!!

Εγώ κορίτσια ευγνωμονώ τη διατροφολόγο μου. Στις αρχές της εγκυμοσύνης την πήρα τηλέφωνο και μου έδωσε γενικές οδηγίες. Με αυτές τις οδηγίες κατάφερα να μη πάρω κιλά , να έχω αιματοκρίτη 37 και γενικά όλες οι εξετάσεις είναι σούπερ. Ακόμα και το ζάχαρο που μου παρουσιάστηκε με τη διατροφή του ενδοκρινολόγου πήγαινα καρφί για ινσουλίνη και με τη δικία της δεν ξεπερνάω τα 100 μετά το φαγητό. Όσο για χάπια, εμένα μου είχε ξεκινήσει το φολικό από όταν του είπα ότι προσπαθώ να μείνω έγκυος, η προσπάθεια δεν κράτησε και πολύ βέβαια στη δεύτερη ωορρηξία έμεινα. Σίδηρο, ασβέστιο και μαγνήσιο τα άρχισα στο δεύτερο τρίμηνο και τώρα μου αύξησε τις ποσότητες.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

στην 29η μπηκα εχτεσ και δε ξερω να βαλω τικερακι κλαψψψψψψψψψψψψ

ελα, σου έφτιαξα ένα :)

[αφαιρεσε αυτόurl=http://pregnancy.baby-gaga.com/][αφαιρεσε αυτόimg]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev225pb___.png[/img][/url]

αντεγραψε αυτή τη σειρά και πήγαινε πάνω πανω αριστερα στη σελίδα που γράφει "Πίνακας Ελέγχου". Στην αριστερη μεριά της οθόνης θα σου εμφανίσει μια λιστα με επιλογές, κάπου στη μεση γράφει "Επεξεργασία υπογραφής", πάτα εκεί και μόλις ανοίξει το παράθυρο κάνε δεξί κλικ και επελεξε "επικολληση". Για να μην εμφανιστεί στο δικο μου ποστ το τικεράκι, εγραψα δυο φορες "αφαιρεσε αυτό", εσύ σβήστο και μετά πάτα "υποβολή υπογραφής". Είσαι έτοιμη! :) Για προσπάθησε να δουμε!

dJzIp2.png Fysmp3.png

με γεια indie.... εσεις εχετε αρχισει τα ψωνια για τα καλα...κι εγω θελω ..κλαψ...κλαψ...

θελω να τα γορασω ολααααααααααααααααααα

σιγα σιγα αγαπακι μου θα τα παρεισ ολα ειναι τοσα πολλα που εχεισ καιρο μπροστα και εσυ και ολεσ μασ

ttc72e7.aspx

ελα, σου έφτιαξα ένα :)

[αφαιρεσε αυτόurl=http://pregnancy.baby-gaga.com/][αφαιρεσε αυτόimg]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev225pb___.png[/img][/url]

αντεγραψε αυτή τη σειρά και πήγαινε πάνω πανω αριστερα στη σελίδα που γράφει "Πίνακας Ελέγχου". Στην αριστερη μεριά της οθόνης θα σου εμφανίσει μια λιστα με επιλογές, κάπου στη μεση γράφει "Επεξεργασία υπογραφής", πάτα εκεί και μόλις ανοίξει το παράθυρο κάνε δεξί κλικ και επελεξε "επικολληση". Για να μην εμφανιστεί στο δικο μου ποστ το τικεράκι, εγραψα δυο φορες "αφαιρεσε αυτό", εσύ σβήστο και μετά πάτα "υποβολή υπογραφής". Είσαι έτοιμη! :) Για προσπάθησε να δουμε!

ααααααααααααααααααα ευχαριστω παω να το φτιαξω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ματσ μουτσ

ttc72e7.aspx

σιγα σιγα αγαπακι μου θα τα παρεισ ολα ειναι τοσα πολλα που εχεισ καιρο μπροστα και εσυ και ολεσ μασ

το ξερω αλλα μ'αρεσουν τοσο πολυ...αφου και οτι εχω παρει μεχρι τωρα το κοιτω και το ξανακοιτω ...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...