Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ναι παίρνω και σίδηρο και φυλλικό οξύ, πρέπει να ομολογήσω όμως ότι μερικές φορές τα ξεχνάω, δεν είμαι και τόσο τυπικη...μάλλον πρέπει να το πάρω λίγο πιο ζεστά το θέμα... Εντάξει εννοείται δεν αγχώνομαι και τόσο με αυτά, εχω εξάλλου τόοοοσα άλλα να αγχωθώ! :)

Από επιπλακια τι πήρες Μαιρούλα?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ναι παίρνω και σίδηρο και φυλλικό οξύ, πρέπει να ομολογήσω όμως ότι μερικές φορές τα ξεχνάω, δεν είμαι και τόσο τυπικη...μάλλον πρέπει να το πάρω λίγο πιο ζεστά το θέμα... Εντάξει εννοείται δεν αγχώνομαι και τόσο με αυτά, εχω εξάλλου τόοοοσα άλλα να αγχωθώ! :)

Από επιπλακια τι πήρες Μαιρούλα?

πηρα κουνια λαχανι κιτρινο αλλαξιερα ασορτι καροτσι που εχει επανω ενα καλαθι που μπαινοβγαινει και ειναι και καθισμα αυτοκινιτου μετα προικα για την κουνια αυτα τα περιμενω πωσ και πωσ οσον αφορα το σιδιρο να εισαι τυπικη και να το παιρνεισ να βαλεισ τπενθιμηση στο κινητο σου εγω αυτο κανω

ttc72e7.aspx

πηρα κουνια λαχανι κιτρινο αλλαξιερα ασορτι καροτσι που εχει επανω ενα καλαθι που μπαινοβγαινει και ειναι και καθισμα αυτοκινιτου μετα προικα για την κουνια αυτα τα περιμενω πωσ και πωσ οσον αφορα το σιδιρο να εισαι τυπικη και να το παιρνεισ να βαλεισ τπενθιμηση στο κινητο σου εγω αυτο κανω

ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΝΩ ΑΣΒΕΣΤΙΟ..

ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΣΙΔΕΡΟ.. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.. ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟ, ΖΑΛΑΔΑ Ή ΝΑΥΤΙΑ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

ΕΜΕΝΑ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΟΝΤΩΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΣΙΔΗΡΟ ΚΑΙ ΦΥΛΛΙΚΟ ΟΞΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΧΡΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΠΟΥ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΑΠΛΑ ΠΟΛΥΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 2 ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΙΝΩ ΑΣΒΕΣΤΙΟ..

ΑΚΟΥΩ ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΟΤΙ ΠΙΝΕΤΕ ΣΙΔΕΡΟ.. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΕΓΩ? ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.. ΟΥΤΕ ΕΜΕΤΟ, ΖΑΛΑΔΑ Ή ΝΑΥΤΙΑ

lienka καλημέρα και καλωσόρισες! Με το καλό το μωράκι σου! Ούτε εγώ πίνω σίδηρο ή ασβέστιο,απλά μια πολυβιταμίνη. Υποθέτω κάθε γιατρός κρίνει ανάλογα με τις ανάγκες καθεμιάς εγκύου.

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

ουτε εγω ειχα τιποτα αλλα ξερω οτι το παιρνεισ επειδη τραβαει το μωρο και σιδηρο και ασβεστιο εγω μεχρι τον τριτο επερνα μονο φυλλικο μετα μου εδωσε σιδηρο που εχει και φυλλικο μεσα και ξεχωριστα το ασβεστιο κανε του μια ερωτηση ομωσ!

ttc72e7.aspx

και καλως ηλθεσ κοριτσακι με το καλο το μπεμπακι

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.. ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΛΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

mary13.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.. ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΝΑΥΤΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ... ΕΒΑΛΑ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ- ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΕΡΙΩΝ)

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλημερα κοριτσακια...πως ειναι τα μπεμπονια σας σημερα???

εγω ηρθα στη δουλεια σημερα....γκρρρρρρρ...γκρρ....

κων κων μου το ξερω οτι η πητ ειναι συμφωνα με την τελευταια περιοδο...

μαιρουλα με καλοριζικα τα επιπλακια..αντε με το καμλο να τα εγκαινιασει το ζουζουνι σου...

εγω δεν πηρα ακομα τα αποτελεσματα,ετσι κι αλλιως θα τα πανε κατευθειαν απο το μικροβιολογικο στο γιατρο και θα μιλησω μαζι του..

περαστικα μπου μπου στην κορουλα σου...και βλεπω και εσενα να σε περιτριγυριζει...περαστικα και σε σενα...

76IGp3.png

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.. ΤΟ ΕΙΧΑ ΑΠΟΡΙΑ ΒΑΣΙΚΑ ΑΝ ΕΙΜΑΙ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΕΙ ΑΠΛΑ ΒΙΤΑΜΙΝΗ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..

mary13.. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΗΛΑΔΗ ΟΥΤΕ ΕΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.. ΚΑΜΙΑ ΠΡΩΙΝΗ ΝΑΥΤΙΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΑΣΕ ΕΤΣΙ ... ΕΒΑΛΑ ΟΜΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΚΙΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΦΟΥΣΚΩΣΑΝΕ ΤΑ ΑΚΡΑ (ΠΟΔΙΑ- ΔΑΧΤΥΛΑ ΧΕΡΙΩΝ)

ΑΥΤΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ

τιποτα απολυτοσ το μονο που εχω νιωσει σε ολη την διαρκεια ειναι τον μπεμπουλη χαχαχαχαχαχα και εμενα δυο τρεισ φορεσ που πριστικαν εκοψα το αλατι και εστρωσε αμεσοσ

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

zouzounel μου έχεις δίκιο για τον αιματοκρίτη και μενα μου είπαν οτι σ'αυτον τον μηνα είναι φυσιολογικό να είναι πεσμένος. Οπως και η χοληστερίνη να είναι λίγο ανεβασμένη. Περιμενουμε νεα απο το νινι σου!

indie μου εγω σίδηρο παιρνω πρωί-βραδυ απο τις αρχες της εγκυμοσύνης. Απλά επειδή πάντα ο αιματοκρίτης μου ήταν στο 40 τωρα μου φαίνετε περίεργο.

mary13 αντε με το καλό να στολισεις το δωματιακι σας. Με το καλο να δεις το νινι σου!

lienka τον σιδηρο, το φολλικο οξυ, μαγνησιο κ.τ.λ. ξερω οτι είναι απαραιτητα στην εγκυμοσύνη για την αναπτυξη του εμβρύου. Δηλαδη δεν τα παιρνουμε επειδή έχουμε κάποιο πρόβλημα. Ισως οι πολυβιταμινες που σου έδωσε να τα περιέχουν όλα αυτά.

Λια μου γιατι τρέχεις? Ξεκουράσου και λιγο. Αντε με το καλό να πας στον δοκτορ αυριο!

καλημερα κοριτσακια...πως ειναι τα μπεμπονια σας σημερα???

εγω ηρθα στη δουλεια σημερα....γκρρρρρρρ...γκρρ....

κων κων μου το ξερω οτι η πητ ειναι συμφωνα με την τελευταια περιοδο...

μαιρουλα με καλοριζικα τα επιπλακια..αντε με το καμλο να τα εγκαινιασει το ζουζουνι σου...

εγω δεν πηρα ακομα τα αποτελεσματα,ετσι κι αλλιως θα τα πανε κατευθειαν απο το μικροβιολογικο στο γιατρο και θα μιλησω μαζι του..

περαστικα μπου μπου στην κορουλα σου...και βλεπω και εσενα να σε περιτριγυριζει...περαστικα και σε σενα...

ευχαριστω αγαπακι μου αντε να μασ κανουν την εμφανιση τουσ να τρελαθουμε τελειως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! σημερα θα τον δω τον γλυκα μου επιτελουσ ποσο να εχει παει αραγε λεσ να το πιασαμε το κιλο?

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...