Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι τουλαχιστον μεχρι τωρα καθολου ευτυχως...εσενα???

αν πρηζονται να προσεχεις το αλατι...

σημερα εκανα και την καμπυλη αυριο θα εχω αποτελεσματα...

Το αλάτι το πρόσεχα μέχρι σήμερα, όπου βγήκανε κάτι εξετάσεις που έκανα και το νάτριο μου είναι χαμηλά, επίσης από την παρασκευή μου έχει πέσει και η πίεση και ζαλίζομαι. Οπότε για τις επόμενες ημέρες κανονικά αλάτι. Καλά αποτελέσματα με τη καμπύλη, εμένα δυστυχώς δεν βγήκε καλή και προς το παρών κάνω διατροφή και μετριέμαι 2 ώρες μετά από κάθε γεύμα:(.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το αλάτι το πρόσεχα μέχρι σήμερα, όπου βγήκανε κάτι εξετάσεις που έκανα και το νάτριο μου είναι χαμηλά, επίσης από την παρασκευή μου έχει πέσει και η πίεση και ζαλίζομαι. Οπότε για τις επόμενες ημέρες κανονικά αλάτι. Καλά αποτελέσματα με τη καμπύλη, εμένα δυστυχώς δεν βγήκε καλή και προς το παρών κάνω διατροφή και μετριέμαι 2 ώρες μετά από κάθε γεύμα:(.

εγω τρωω κανονικα τα φαγητα...(γενικα τρωω τα φαγητα πολυ αλμυρα,απλα τωρα προσπαθω να ειναι σε νορμαλ επιπεδα),πινω ομως και παρα πολυ νερο πανω απο 3 λιτρα τη μερα οποτε νομιζω κραταω τις ισορροπιες...να'σαι καλα..κι εγω ευχομαι να ειναι καλα τα αποτελεσματα...τριπιεμαι με τις ενεσεις μην εχω κι αλλα τωρα

76IGp3.png

Καλέ και ο δικός μου, μόλις με βρει ξάπλα έρχεται και μου σηκώνει τη μπλούζα, χαϊδεύει την κοιλιά μου, λέει ωωω-ωωω-ωωω και μαααααα δίνει φιλάκι! τι καταλαβαίνει ποιος ξέρει! αλλά εγώ τρελλαίνομαι!!!

:P :p :P μάλον είναι της ηλικίας!!!

Η Έλλη μου λέει νινί, σηκώνει την μπλούζα και αγκαλιάζει , χαιδεύει και φιλάει την κοιλιά μου!!! Την ρωτάμε τι έχει η μαμά στην κοιλίτσα και λέει νινί. Φαίνεται ξετρελαμένη, όταν βγεί δεν ξέρω :rolleyes:

Αχ και είναι αρρωστούλα τώρα το κοριτσάκι μου....εμετό κα μυξούλες δυο μέρες τώρα και από εχθές το βδράδυ πυρετό. Θα πάρω την παιδίατρο σήμερα τηλέφωνο. Μάλον ξινή μας βγήκε η βόλτα στην θάλασσα την Κυριακή :evil:

Και εγώ εχθές ήπια κάτι κρύο και νοιώθω κάπως τον λαιμουδάκο μου ή μήπως τελικά την άρπαξα και εγώ λιγάκι ??? :?

happiness εύχομαι να έχεις καλά αποτελέσματα, περιμένουμε νέα. Και ο παίδαρος μια χαρά μεγαλώνει!!!

lienka καλώς όρισες στην παρέα μας. Μην αγχώνεσαι και ότι απορίες έχεις εδώ είμαστε!

35.gif

M4B1p3.pngQIghp3.png

Εγώ σε έχω καλοσορίσει απο το parents. Όταν κάνεις υπέρηχο τη ΠΗΤ σου δίνει;; Εμένα απο το τρίτο μήνα δίνει 28/08. Σε ρωτάω γιατι ημερολογιακά έχουμε το ίδιο ΠΗΤ.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ!!

ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ 29/08 ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 26/11 ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!¨?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

Πριν σου δώσει ο γιατρός ινσουλίνι υποθέτω οτι μετρούσες το ζάχαρο μετά απο κάθε γεύμα. Πόση ώρα μετα την έκανες τη μέτρηση;;;

Mετράω εδώ και δυο μήνες και συνεχίζω να μετράω, 4 φορές τη μέρα.

Το νηστικό μόλις ξυπνήσω (ή συνήθως γύρω στις 7:30 γιατί με τον μικρό μου ξυπνάω συνήθως αρκετές φορές μεσα στο βράδυ) και τα υπολοιπα 1 ώρα μετά το γεύμα. Κάθε ενδοκρινολόγος έχει το δικό του σύστημα, απ' ό,τι έχω καταλάβει. Ο δικός μου μου έχει φυσιολογικές τιμες (1 ωρα μετά το γεύμα) 130-140. Στο φόρουμ έχω διαβάσει για μικρότερες. Επίσης στο νετ διάβασα ότι κάποιοι ελέγχουν το σάκχαρο 2 ώρες μετά το γεύμα και πρέπει να είναι μεχρι 120. Και να έχεις υπόψιν σου ότι όταν λεμε 1 ώρα, εννοούμε 1 ωρα απ' τη στιγμή που ξεκινάς το γεύμα, όχι όταν τελειώσεις. Τουλάχιστον αυτά μου είπε ο δικός μου ενδοκρινολόγος.

Καλημερα κοιλίτσες! :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  9. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  10. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  11. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  14. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  17. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΑΛΗΝΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  20. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  21. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  22. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  23. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  24. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  25. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  26. lienka ΠΗΤ 29/08/2010 - ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  27. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  28. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  29. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  30. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  31. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  32. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  33. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημερα!

Πως είστε σήμερα? Μολις πήρα τα αποτελεσματα απο τις εξετάσεις μου και ο αιματοκρίτης μου στο 32 έχει πιάσει πάτο.

μπου μπου μου περαστικά σας. Αυτος ο παλιοκαιρος τα κάνει όλα. Μια ζέστη, μια αεράκι και την αρπάζουμε αμέσως.

happiness έχω την εντυπωση οτι την ΠΗΤ την υπολογίζουμε μόνο απο την ημερομ. τελευταίας περιόδου και όχι απο αυτά που δίχνει ο υπέρηχος. Στην 1η εγκυμοσύνη ΠΗΤ είχα 2 Ιουλίου και γέννησα 7 Ιουνη, ένα μηνα νωρίτερα. Επισης 2 μερες πριν γεννησω ο υπέρηχος έδιχνε οτι το μωρό είναι στα 3.600 γρ. ενω γεννηθηκε 2.980 γρ. Απο τη 36η εβδομαδα και μετά (που μπαινεις στον 9ο) περιμένεις ανα πάσα στιγμη!

Καλημερα!

Πως είστε σήμερα? Μολις πήρα τα αποτελεσματα απο τις εξετάσεις μου και ο αιματοκρίτης μου στο 32 έχει πιάσει πάτο.

Και ο δικός μου στο 32 ήταν τη τελευταία φορά... πάτος είναι ε?? Τι σημαίνει αυτό?? παίρνω και συμπλήρωμα σιδήρου το τελευταίο 2μηνο...

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ..

ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 4 ΩΡΕΣ!!

ΝΑΙ ΤΟ ΘΥΜΑΜΑΙ 29/08 ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ Ο ΥΠΕΡΥΧΟΣ ΑΛΛΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 26/11 ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!¨?

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!

Θα στο πω!!!!!! Ιδια ημερομηνία είχαμε τελαυταία περίοδο.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια με 32 αιματοκρίτη μην το λεμε ούτε του παπά! Μια χαρά είναι για το μήνα που βρισκόμαστε. Υπομονή λίγο ακόμα, σε μερικές βδομάδες (περίπου όταν μπει και ο 8ος μήνας) θα σταματήσει να πέφτει και θα σταθεροποιηθεί. Πού να ακούσετε περιπτώσεις με αιματοκρίτη 19-20...

Πάω κι εγώ σε λίγο να πάρω τις δικές μου εξετάσεις, έκανα εχθές, για να δούμε.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Θα στο πω!!!!!! Ιδια ημερομηνία είχαμε τελαυταία περίοδο.

καλημερα...κι εγω ιδια ημερομηνια ειχα την τελευταια μου περιοδο,κι ο γιατρος δινει 2/9.εγω παλι λεω οτι αν ολα πανε καλα,κατα 26-28 αυγουστου θα εχω το μωρακι μου (παντα εκτος απροοπτου κ με την ελπιδα οτι δεν ισχυει αυτο που ειπαν στο β επιπ.

καλημερα σε ολα τα κοριτσια,χαιρομαι που ειστε ολες καλα

νικολινα,χαρηκα που σε διαβασα παλι...

εγω τρεεεχω (κ δε φτανω φυσικα)

αυριο θα παω κ στο γιατρο,να δουμε τι θα γινει.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοιλιτσεσ ομορφεσ πως πατε ολα καλα??????????????δεν προλαβαινω να διαβασω νεακια αλλα ευχομαι οοοοοοοοοοοοοολα να ειναι καλα!!!!!!!!!! εμεισ την δευτερα κλεισαμε τα επιπλακια και ειμαι πολυ χαρουμενη!!!!!!!!!!!!!! τα περιμενουμε 29 ιουνιου τι καλα πως περναει ο καιροσ ρε κοριτσια ααααααααααααααααχχχχχ σημερα εχω ραντεβου με τον γιατρο να δουμε τον μπεμπουλη μασ ανυπομωνω εσεισ κοριτσια τι νεα?????????????????????

ttc72e7.aspx

Καλημέρα Μαιρούλα, κι εγω έχω να πάω στον γιατρό σήμερα, καλά αυτή τη φορά δεν περναγε ο μήνας με τίποτα λεμε!

μόλις πήρα τις εξετάσεις μου, 32.3 ο αιματοκρίτης, στο κλαμπ κι εγώ, μωρε λογικό ειναι, είμαστε στον 7ο μήνα πια! η φερριτίνη με απασχολεί πιο πολύ, 7.5 με ΦΤ 13-150, πάντα είχα θεμα με τη φερριτίνη, είχα πάει και σε αιματολόγο, τότε τα "έριχνε" στην περίοδο. απλά με στεναχωρεί επειδή τον προηγούμενο μήνα είχα 20, πώς έπεσε τόσο πολύ τώρα...

Το ωραίο όμως είναι το σάκχαρο... με ΦΤ 70-110 έχω 80! Θα περίμενα πολύ παραπάνω, στο σπίτι μετράω κάτι κατοστάρια ξεγυρισμένα... σα να μου φαίνεται οτι ο μετρητης μου δεν πάει καλά, μπας και παω να αγοράσω κανεναν της προκοπής... εσεις κοριτσάκια που κάνετε μετρήσεις τι μετρητές έχετε?

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα Μαιρούλα, κι εγω έχω να πάω στον γιατρό σήμερα, καλά αυτή τη φορά δεν περναγε ο μήνας με τίποτα λεμε!

μόλις πήρα τις εξετάσεις μου, 32.3 ο αιματοκρίτης, στο κλαμπ κι εγώ, μωρε λογικό ειναι, είμαστε στον 7ο μήνα πια! η φερριτίνη με απασχολεί πιο πολύ, 7.5 με ΦΤ 13-150, πάντα είχα θεμα με τη φερριτίνη, είχα πάει και σε αιματολόγο, τότε τα "έριχνε" στην περίοδο. απλά με στεναχωρεί επειδή τον προηγούμενο μήνα είχα 20, πώς έπεσε τόσο πολύ τώρα...

Το ωραίο όμως είναι το σάκχαρο... με ΦΤ 70-110 έχω 80! Θα περίμενα πολύ παραπάνω, στο σπίτι μετράω κάτι κατοστάρια ξεγυρισμένα... σα να μου φαίνεται οτι ο μετρητης μου δεν πάει καλά, μπας και παω να αγοράσω κανεναν της προκοπής... εσεις κοριτσάκια που κάνετε μετρήσεις τι μετρητές έχετε?

ελα αγαπη νομιζω οτι δεν ειναι τραγικα σου εχει δωσει συμπληρωμα σηδηρου?? νομιζω οτι εισαι οριακα μην αγχωνεσαι ολα καλα θα πανε!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...