Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Βρε κορίτσια που τους βρήκατε όλους σεφ???? Εμένα αποτυγχάνει και να φτιάξει γάλα για το παιδί. Είμαι όλη μέρα στην κουζίνα πραγματικά.. και για αυτόν και για το μωρό. Όταν ξεκινήσω δουλειά θα κλάψουν μανούλες😂

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοριτσάκια, ελπίζω να κοιμηθήκατε καλά.

Φιλάκια στα μπεμπάκια!

Πριν σου δώσει ο γιατρός ινσουλίνι υποθέτω οτι μετρούσες το ζάχαρο μετά απο κάθε γεύμα. Πόση ώρα μετα την έκανες τη μέτρηση;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Κάλως ήρθες στην παρέα μας και με το κάλο να έρθει το μωράκι σας.

Περίπου το ίδιο σκηνικό είχα ζήσει και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Στον 8ο μηνά μετακόμισα από Ελλάδα Γερμάνια.

Φαντάσου φρίκη να αλλάζεις στον 8ο μηνά γιατρό και να είναι Γερμανός χαχαχα να μην καταλαβαίνεις τι σου λέει.

Ευτυχώς είχα μαζί διερμηνέα την μαμά μου και ο γιατρός ήταν πάρα πολύ κάλος.

ΠΩ ΠΩ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ)ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΜΗΝΑ.. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν οι κοιλιτσες σας???

εμεις ειμαστε πολυ καλα,φτασαμε και τα 900γρ περιπου...και το αμνιακο υγρο ειναι μια χαρα...εχει γυρισει παλι με το κεφαλι προς τα κατω ...

εσεις τι κανετε???

indie τελικα με βαση τη ζυγαρια του γιατρου ειμαι τα +10 κιλακια...αρα η δικια μου ζυγαρια τα εχει παιξει γιατι απο τη αρχη της εγκυμοσυνης ζυγιζομουνα στου γιατρου μετα πηρα τη δικια μου και με εβγαλε 3 κιλα παραπανω...

76IGp3.png

ΠΩ ΠΩ! ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΛΛΑΞΑ ΓΙΑΤΡΟ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΙΧΑ ΠΕΣΕΙ ΣΕ ΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ (ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΗΤΕΡΑ)ΕΙΧΕ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΛΑΘΟΣ ΤΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑ ΕΡΘΕΙ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΜΗΝΑ.. ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ... ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΞΕΧΑΣΜΕΝΑ

καλως ηρθες στην παρεα μας ...με το καλο να δεχτεις το μωρακι σου κοριτσακι μου

76IGp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν οι κοιλιτσες σας???

εμεις ειμαστε πολυ καλα,φτασαμε και τα 900γρ περιπου...και το αμνιακο υγρο ειναι μια χαρα...εχει γυρισει παλι με το κεφαλι προς τα κατω ...

εσεις τι κανετε???

indie τελικα με βαση τη ζυγαρια του γιατρου ειμαι τα +10 κιλακια...αρα η δικια μου ζυγαρια τα εχει παιξει γιατι απο τη αρχη της εγκυμοσυνης ζυγιζομουνα στου γιατρου μετα πηρα τη δικια μου και με εβγαλε 3 κιλα παραπανω...

Του γιατρού θα μετράς τότε!:tongue:

Εγώ σε έχω καλοσορίσει απο το parents. Όταν κάνεις υπέρηχο τη ΠΗΤ σου δίνει;; Εμένα απο το τρίτο μήνα δίνει 28/08. Σε ρωτάω γιατι ημερολογιακά έχουμε το ίδιο ΠΗΤ.

εμενα η πητ μου εχει αλλαξει λιγο γιατι ο μπεμπης ειναι μερικες μερες πιο πισω...τωρα ειμαστε στις 30/8...αλλα αυτο αλλαζει συνεχεια...καποια στιγμη ειχε φτασει στις 2/9 αλλα τελικα το μικρουλη παιρνει σιγα-σιγα τα πανω του...

76IGp3.png

εμενα η πητ μου εχει αλλαξει λιγο γιατι ο μπεμπης ειναι μερικες μερες πιο πισω...τωρα ειμαστε στις 30/8...αλλα αυτο αλλαζει συνεχεια...καποια στιγμη ειχε φτασει στις 2/9 αλλα τελικα το μικρουλη παιρνει σιγα-σιγα τα πανω του...

εγώ έχω διαβάσει και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός, είναι ότι η ημερομηνία που δίνει ο υπέρηχος μέχρι το 4ο μήνα είναι αυτό που ισχύει. Μετά διαφοροποιείτε από τις μετρήσεις και την ανάπτυξη του μωρού, που είναι διαφορετική για κάθε μωράκι.

Διαφημίσεις

εγώ έχω διαβάσει και μου το επιβεβαίωσε και ο γιατρός, είναι ότι η ημερομηνία που δίνει ο υπέρηχος μέχρι το 4ο μήνα είναι αυτό που ισχύει. Μετά διαφοροποιείτε από τις μετρήσεις και την ανάπτυξη του μωρού, που είναι διαφορετική για κάθε μωράκι.

μεχρι τοτε ειχα 25/8 -26/8...απλα μετα ηρθε το προβλημα με το αμνιακο υγρο και αρχισε ο μπεμπης να ειναι λιγο πιο πισω (5-8 μερες πισω) τωρα θα δουμε τι θα γινει..να φτασουμε με το καλο στον αυγουστο και μετα ας ερθει οποτε θελει...

76IGp3.png

μεχρι τοτε ειχα 25/8 -26/8...απλα μετα ηρθε το προβλημα με το αμνιακο υγρο και αρχισε ο μπεμπης να ειναι λιγο πιο πισω (5-8 μερες πισω) τωρα θα δουμε τι θα γινει..να φτασουμε με το καλο στον αυγουστο και μετα ας ερθει οποτε θελει...
Άλλαξε μωράκι ο χάρακας σου!!!!!!!!!!!!! Άντε και στα δικά μας:P:p:p:p:p:p:p

Πρήζονται καθόλου τα πόδια σου;;;

οχι τουλαχιστον μεχρι τωρα καθολου ευτυχως...εσενα???

αν πρηζονται να προσεχεις το αλατι...

σημερα εκανα και την καμπυλη αυριο θα εχω αποτελεσματα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...