Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Χθές βράδυ απο τους εφιάλτες, προφανώς έσφιγγα τα δόντια μου, με αποτέλεσμα να ξυπνήσω με ένα σπασμένο δόντι. Ξέρετε αν κάνει να πάμε οδοντίατρο να μου το τροχίσει τουλάχιστον γιατι πάω να φάω και δαγκώνω μάγουλο;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Τι κάνετε? Παίρνει φωτιά το καφέ βλέπω κάθε μέρα... Μπράβο :D

Εμείς επιστρέψαμε δουλειά (για λίγο τουλάχιστον ακόμα μέχρι να πάρω την άδεια... μήπως παρεπιπτόντως καμία ξέρει να μου πει πως υπολογίζουμε την άδεια για το ΙΚΑ?)

Ολυμπία μου κ εγώ μία από τα ίδια έχω το βράδυ...σε καταλαβαίνω... μία είμαι έτσι κ εγώ μές στην γκρίνια κ μία μές στην τρελή χαρά... Μας εκπαιδεύουν όμως... τι να κάνουμε τα ζουζούνια μας...

Πάντως θα συμφωνήσω κ εγώ ότι αυτή η φάση που μας κλωτσάνε κ τα αισθανόμαστε μέσα μας είναι το κάτι άλλο...

Φιλάκια σε όλες...

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Καλημερα!!!

Πάλι το ξενυχτίσατε βρε? 12 το βράδυ για μένα είναι ξενυχτι αφού πέφτω απο τις 10 ξερή απο κούραση. Ευτυχώς και το νινί μου κοιμάται καλά το βράδυ και δεν με ενοχλεί!

Οσο για την εγκυμοσύνη εχω κ εγω τα ζόρια μου, με τη μεση μου, τα πόδια μου, τα νευρα μου.... αλλά αισθάνομαι τέτοια ευλογία και τόσο ξεχωριστη για τη ζωούλα που μεγαλωνει μέσα μου που τα ξεχνάω όλα! Δεν ξερω αν με αξιωσει ο Θεός να το ξαναζήσω αυτο το θαυμα, γι'αυτο απολαμβάνω τη κάθε στιγμη! Χθες που κλωτσουσε η μπεμπα, ο Κωνσταντίνος εβαλε το χέρι του στη κοιλιά μου και με χάιδευε.....Έλιωσα λέμε! Ααααχ τί ευτυχία!:D

DimRous τί όνειρο έβλεπες? Πάει το δοντάκι.... Να πας να στο τροχίσουν λιγάκι. Εγω στη 1η εγκυμοσύνη έκανα και σφραγισματα.

Διαφημίσεις

... μήπως παρεπιπτόντως καμία ξέρει να μου πει πως υπολογίζουμε την άδεια για το ΙΚΑ?

Από την ημερομηνία της ΠΗΤ σου μετράς 56 ημέρες πριν. Υπολογίζεις και τα Σ/Κ, όχι μόνο εργάσιμες. Η ημερομηνία που θα βγάλεις είναι η πρώτη μέρα της άδειας κυοφορίας.

Η άδεια λοχείας μετράται 63 μέρες μετά την ΠΗΤ (πάλι μετράς ημερολογιακές μέρες, όχι εργάσιμες). Την 64η ημέρα πας για δουλειά.

Για την άδεια κυοφορίας πας στο ΙΚΑ λίγες μέρες πριν την ημερα που υπολογίζεις ότι θα σταματήσεις, όχι πολυ νωρίς γιατί δε θα σου τη γράψουν. Οπότε πρέπει να ενημερώσεις τον εργοδότη σου νωρίτερα (με ένα απλό κειμενο) ότι θα σταματήσεις την ταδε ημερομηνία. Αυτό για να είσαι καλυμένη, αν τυχόν έχεις κανεναν προϊστάμενο στραβόξυλο (σαν τον δικό μου ένα πραγμα!)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Χθες που κλωτσουσε η μπεμπα, ο Κωνσταντίνος εβαλε το χέρι του στη κοιλιά μου και με χάιδευε.....Έλιωσα λέμε! Ααααχ τί ευτυχία!:D

Καλέ και ο δικός μου, μόλις με βρει ξάπλα έρχεται και μου σηκώνει τη μπλούζα, χαϊδεύει την κοιλιά μου, λέει ωωω-ωωω-ωωω και μαααααα δίνει φιλάκι! τι καταλαβαίνει ποιος ξέρει! αλλά εγώ τρελλαίνομαι!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλέ και ο δικός μου, μόλις με βρει ξάπλα έρχεται και μου σηκώνει τη μπλούζα, χαϊδεύει την κοιλιά μου, λέει ωωω-ωωω-ωωω και μαααααα δίνει φιλάκι! τι καταλαβαίνει ποιος ξέρει! αλλά εγώ τρελλαίνομαι!!!

χαχαχα είναι φοβερα τα άτιμα! :D

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ... ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑΣ!

ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΙΑΚΟ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ CAFE ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΗΤ ΕΧΩ 02/09 ΑΛΛΑ Ο ΑΚΤΙΝΟΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΟΥ 5ου ΜΗΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ 29/08.

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες κοριτσάκι, με το καλό το μπεμπάκι σου.

Πες μας πού γεννάς και αν ξερεις το φύλο του μωρού να σε βάλουμε κι εσένα στη λίστα μας.

ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΚΥΠΡΟ-ΛΕΜΕΣΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΑΜΕ ΑΘΗΝΑ.. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ (ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!

9aa416c46d.png

91b0ef346a.png

ΕΓΩ ΓΕΝΝΑΩ ΚΥΠΡΟ-ΛΕΜΕΣΟ, ΑΝ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ 3 ΜΗΝΕΣ ΜΕΝΑΜΕ ΑΘΗΝΑ.. ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙΝΑ ΕΓΚΥΟΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΤΙΚΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΜΕ ΚΥΠΡΟ (ΚΑΤΑΓΟΜΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΔΩ) ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ ΚΙΟΛΑΣ ΣΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ.

ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΧΟΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ!

Κάλως ήρθες στην παρέα μας και με το κάλο να έρθει το μωράκι σας.

Περίπου το ίδιο σκηνικό είχα ζήσει και εγώ στην πρώτη μου εγκυμοσύνη.

Στον 8ο μηνά μετακόμισα από Ελλάδα Γερμάνια.

Φαντάσου φρίκη να αλλάζεις στον 8ο μηνά γιατρό και να είναι Γερμανός χαχαχα να μην καταλαβαίνεις τι σου λέει.

Ευτυχώς είχα μαζί διερμηνέα την μαμά μου και ο γιατρός ήταν πάρα πολύ κάλος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...