Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αθηνά μου έχει αυτοκολλητα τοίχου το leroy? Δεν το ξερα:confused:. Μάλλον θα πρεπει να πάω καμια βόλτα και απο εκεί.

happiness μου πώς είσαι?

nikolina μου τωρα όλα καλά έτσι? Βασικά σε σκεφτόμουν αυτές τις μέρες, αλλά δεν πήγε το μυαλό μου σε κάτι κακό. Αντε περαστικά να είναι και προσοχή τώρα. Σ'ευχαριστω πολύ για τις ευχές σου!:D

Εμείς το αρπάξαμε το κρυοματάκι μας:mad:. Καθομασταν χθες μπαλκονάκι και μας βγηκε ξινό. Εγω με καταρροή και ο μικρός με βήχα. Γμτ πότε θα στρωσει ο παλιοκαιρος να ηρεμησουμε λιγάκι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημέρα κοιλίτσες!

Βλέπω καλοπεράσαμε εχθες το βράδυ, ε???

Λοιπον, αγορές από το bimbomarket κάντε ΑΦΟΒΑ! Από εκεί πήρα το καρότσι (Peg Perego κι εγώ, αλλά το switch) το τριο με το πορτ μπεμπε και το καθισματάκι αυτοκινήτου, πήρα πάρκο, το ρηλάξ της fisher price με τη μπαταρία, ζυγαριά και ένα σωρό αλλα ψιλοπράγματα που δε θυμάμαι αυτή τη στιγμή, ερχονται με UPS μέσα εσε 2-3 μέρες και όλα είναι άψογα, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Και τα μεταφορικά ελάχιστα. Εγω γενικώς προτιμώ να ψωνίζω μέσω νετ, γιατι οι τιμές είναι κατά πολύ καλύτερες, απλά φροντίζω να είναι αξιοπιστο το site.

Για τα καρεκλάκια αυτοκινήτου έχω να κανω ενα σχολιο κορίτσια. Για τα νεογέννητα πάρτε την πρώτη κατηγορία 0-13 που είναι ανάποδα καρεκλάκια, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ! Οσο μπορείτε να εχετε τα μωράκια σας σε ανάποδα καρεκλάκια και πιο μετά, εγώ τώρα ψαχνομαι για ένα της besafe (http://www.hts.no/en/news/view_news.php?id=165) σε μεγαλύτερη κατηγορία εννοείται. Μη λυπάστε τα λεφτά για τα καθισματάκια, ειναι η ασφάλεια του μωρού σας!

theolvas περαστικά στον μικρούλη σας, αμαν μωρε όλο τρεχαματα σας βγαίνουν...

Εγώ χαλια, με πονάει η λεκάνη και με το ζόρι περπατάω, το δεξί μου ποδι σχεδόν το σέρνω... και εχω να κανω τις δουλειές του σπιτιού και να τρέχω και πίσω απ' τον μπόμπιρα... ευτυχώς που ο μπαμπας μας βοηθάει, αλλιώς.... άστα-βράστα...

dJzIp2.png Fysmp3.png

Αθηνά μου έχει αυτοκολλητα τοίχου το leroy? Δεν το ξερα:confused:. Μάλλον θα πρεπει να πάω καμια βόλτα και απο εκεί.

Νικολινα αντε σιγα σιγα απο εδω και περα θα τα λεμε πιο συχνα!

Κων κωνακι, εχει σιγουρα μπορντουρες και διαφορα δακοσμητικα, νομιζω και αυτοκολλητα δεν ειμαι σιγουρη...

Οσο για τα καρεκλακια, και τα 0-18 μπανουν αναποδα, και γενικα αν μπορειτε και οσο μπορειτε μην το γυρνατε μπροστα...και μεχρι 3-4 ετων που λεει ο λογος γινεται? κι ας εχει τα ποδια λυγισμενα, ειναι πιο ασφαλες...

εμενα εκλαιγε μας εβγαζε το λαδι ουτε 10 λεπτα δεν καθοταν στο αυτοκινητου μεχρι που γυρισε μπροστα...απο τοτε το απολαμβανει...και δυστυχως δεν εχω αλλη επιλογη...:roll::roll::roll:

ωραια για το bimbomarket θα παρω μαλλον κι εγω ενα καρεκλακι μπεμπε της peg pergo to 0-13...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

http://www.pramworld.co.uk/product/7342/Stokke_Xplory_Evo_Stroller_Beige

αυτο μ αρεσει !!!!!!!ακουω...η μαλλον διαβαζω τις αποψεις σας.....

γεια σας κοριτσακια!!!!!:):):)

κοριτσακι μου αυτο το εχει παρει μια γνωστη μου και μου αναφερε οτι δεν ειναι πολυ ευχαριστημενη.....τη δυσκολευει αρκετα και ειναι λεει σχετικα βαρη καροτσι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κοιλιτσεςςςςςςςςςςςςςςςς

Σήμερα πετάω χαχαχα

Το σπόρι μου είναι πολύ συνεργάσιμο...φτου φτου φτου...δεν με ταλαιπώρησε καθόλου σήμερα και έκανα αρκετά πράγματα.

Νίκη μου το Stokke έβαλες στο μάτι πουλάκι μου;;

Πολύ ωραίο καρότσι αλλά και πολλά τα λεφτά...χεχεχε

Εγώ έχω ακούσει διάφορα, άλλοι λένε είναι ωραίο γιατί είναι το παιδί ψηλά, ότι είναι ευκίνητο, πάει παντού κτλ.

Και άλλοι λένε ότι είναι τεράστιο, δεν χωράει πουθενά, πολύ βαρύ και κουραστικό στο άνοιξε κλείσε.

Εδώ στη Γερμανία δεν πουλάει καθόλου και αυτό εμένα μου λέει πολλά....οι Γερμανίδες είναι πρακτικές γυναίκες...κάτι ξέρουν.

ΥΓ. Στο site του pramworld είναι το νέο μοντέλο του 2010 και στο site από το τρίκυκλο είναι το παλιό μοντέλο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Κι εγώ αυτό πήρα!!

Με έχουν φάει όλοι: είναι μεγάλο, είναι βαρύ, δεν κλείνει με το ένα χέρι...

Από την άλλη: είναι κουκλίστικο, το μωρό είναι ψηλά και έχει καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους και τις παραστάσεις (αντί με πισινούς), δεν πιανεται η μέση σου για να το σηκώσεις. Έχει και βιντεάκια στο you tube που βοήθησαν να πείσω τους δύσπιστους!

Μια φρίκη την παθαίνεις μόλις έρχεται στο σπίτι και πελαγώνεις να το συναρμολογήσεις, αλλά μόλις καταλάβεις πώς δουλεύει, είναι ΑΨΟΓΟ!

post-27008-1482544025164_thumb.jpg

Κι εγώ αυτό πήρα!!

Με έχουν φάει όλοι: είναι μεγάλο, είναι βαρύ, δεν κλείνει με το ένα χέρι...

Από την άλλη: είναι κουκλίστικο, το μωρό είναι ψηλά και έχει καλύτερη επαφή με τους ανθρώπους και τις παραστάσεις (αντί με πισινούς), δεν πιανεται η μέση σου για να το σηκώσεις. Έχει και βιντεάκια στο you tube που βοήθησαν να πείσω τους δύσπιστους!

Μια φρίκη την παθαίνεις μόλις έρχεται στο σπίτι και πελαγώνεις να το συναρμολογήσεις, αλλά μόλις καταλάβεις πώς δουλεύει, είναι ΑΨΟΓΟ!

μπορεις να μου πεις πως θα δω το βιντεακι γιατι με ενδιαφερει

κοριτσακια αυριο κλεινω επισημα το 6ο και μπαινουμε στον 7ο..αχ περναει ο καιρος!!!!

Χαπακι τώρα αρχίζουν τα δύσκολα...άντε να περάσουν γρήγορα οι μήνες να βγούνε τα μωρουλια μας.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...