Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα!

Σας ευχαριστω πολύ για ευχές σας!

Καλα οργιάσατε πάλι.... δεν σας προλαβαίνω!

Τα ήπιατε χθες βράδυ ε? Χμ μια χαρά σας βρήσκω!

Δεν θυμάμαι πια κοπέλα είχε πει για τις καούρες χλιαρό χαμομήλι....το δοκίμασα χθες και κοιμήθηκα σερί μετα απο πολυυυυυ καιρό.:-D

Ολυμπία μου σε ποιά πόλη μενεις? Μου ετοιμάζει ο καλός μου ταξιδάκι για Γερμανία:-D, κατα Χριστούγεννα μεριά βέβαια....

Θα φτιάξει αυτός ο καιρός καμιά φορα? Εχω τρελο βήχα και πονάω χαμηλα στη κοιλιά μου κάθε φορα.:mad:

καλημέρα κωνκων!!!!!!!! Καλέ τι ώρα είναι αυτή που σηκώνεσε;;;; Εγώ το είχα πει για το χαμομήλι. Υποφέρω χρονια απο οξεία γαστρίτιδα, οισοφαγική παλινδρόμηση και σπαστική κολίτιδα. Στο θέμα στομάχι, έντερο έχω πάρει ντοκτορά. Μικρά πραγματάκια αν κάνετε θα γλυτώσετε την πολυ ταλαιπωρία.:P:p:p

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα στις κοιλουμπιτσες!!!

χαλια κοιμηθηκα χτες. συνεχεια ξυπνουσα και ειδα και απιστευτα ονειρα με τη γεννα....

σημερα θα ερθουν φιλοι να ψησουμε εξω στην αυλη. ελπιζω ο καιρος να παραμεινει καλος.

εμεις επιτελους καταληξαμε πως θα κανουμε το δωματιο: σε δυο τοιχους θα βαλουμε ταπετσαρια και στους αλλους 2 αυτοκολλητα.

ειμαστε μεταξυ των 2 θεματων:

--mickey & minnie

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=4984

--jungle

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14463

αλλα δεν μπορω να καταληξω... εμενα μου αρεσει το jungle περισσοτερο και του μπαμπα μας ο μικυ... ο μικυ εχει πολλες επιλογες για τη γενικοτερη διακοσμηση βεβαια.

κουρτινα και χαλι θα βαλω στα χρωματα της διακοσμησης και οχι με φιγουρες σε οποιο θεμα και να καταληξω.

για πειτε γνωμες

ZOrwp3.png

καλημερα στις κοιλουμπιτσες!!!

χαλια κοιμηθηκα χτες. συνεχεια ξυπνουσα και ειδα και απιστευτα ονειρα με τη γεννα....

σημερα θα ερθουν φιλοι να ψησουμε εξω στην αυλη. ελπιζω ο καιρος να παραμεινει καλος.

εμεις επιτελους καταληξαμε πως θα κανουμε το δωματιο: σε δυο τοιχους θα βαλουμε ταπετσαρια και στους αλλους 2 αυτοκολλητα.

ειμαστε μεταξυ των 2 θεματων:

--mickey & minnie

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=4984

--jungle

http://showroom.girgiris.gr/main.php?g2_itemId=14463

αλλα δεν μπορω να καταληξω... εμενα μου αρεσει το jungle περισσοτερο και του μπαμπα μας ο μικυ... ο μικυ εχει πολλες επιλογες για τη γενικοτερη διακοσμηση βεβαια.

κουρτινα και χαλι θα βαλω στα χρωματα της διακοσμησης και οχι με φιγουρες σε οποιο θεμα και να καταληξω.

για πειτε γνωμες

ψηφίζω jungle αυτό θα βάλω και εγώ. Θα σου πω τους λόγους που απορρίψαμε τους ήρωες γενικά: 1ο Στερείς αθελά σου απο το παιδί την επιλογή να ταυτιστεί απο μόνο του με τον ήρωα που του ταιριάζει. 2ο Οδηγείς το παιδί σε μια συγκεκριμένη υπερκαταναλωτική αγορά όπως είναι αυτή με τους ήρωες, η οποία είναι τόσο καλά δομημένη που ούτε εμείς οι ενηλικες δεν μπορούμε να αντισταθούμε. Και γενικά μπορώ να σου αναλύω για ώρες την αγορά των προϊόντων με ήρωες, όπου δεν μπορείς να φανταστείς πόσο εύκολα γίνομαστε έρμαιό της. Η διακόσμηση του παιδικού δωματιού δεν είναι απλά το τι μου αρέσει, επιδρά ουσιαστικά στη ψυχολογία ενός παιδιού αφού είναι οι εικόνες που βλέπει περισσότερο στην αρχή της ζωής του. :D:D:D

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοιλίτσες,

ούτε και εγώ δεν κοιμήθηκα καλά το βράδυ, είχε πάρει μια περίεργη στάση αυτός και με ενοχλούσε.

Κουνούσα την κοιλιά πέρα δώθε, τον σκουντούσα τιποτααααααααα αυτός.

Ολυμπία μου σε ποιά πόλη μενεις? Μου ετοιμάζει ο καλός μου ταξιδάκι για Γερμανία:-D, κατα Χριστούγεννα μεριά βέβαια....

Μένω μέσα στο Duesseldorf.

A, τα Χριστούγεννα εδώ είναι μαγευτικά, να έρθετε θα περάσετε πολύ καλά.

Νίκη βάλε βρε να δούμε το καροτσάκι που λες.

Νανο συμφωνώ με την DimRous, η ζούγκλα είναι πιο ωραία.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλέ όλες ξενυχτησες είστε? Ε αυτά κάνουν οι καταχρησεις. Εννοώ για χθες βραδυ που τα πίνατε...

DimRous σ'ευχαριστω πολύ. Βέβαια το σκέτο χαμομηλι είναι χάλια αλλά μπορώ να πω οτι με ηρέμησε πολύ.

Μένω μέσα στο Duesseldorf.

A, τα Χριστούγεννα εδώ είναι μαγευτικά, να έρθετε θα περάσετε πολύ καλά.

Ολυμπία μου και ο καλός μου αυτο μου λέει οτι θα είναι τέλεια που θα είναι όλα στολισμένα. Θα ξεκινήσουμε σίγουρα απο Μόναχο (που έμενε ο άντρας μου) και μετά βλέπουμε...

nano79 κ εγω ψηφίζω jungle.

Κι εγω εντελως ξενυχτισσα η μικρη οργιασε... παρολαυτα πηγαμε φαληρο η μικρη επιξε, φαγαμε σε μια ταβερνουλα ειδαμε φιλους μια χαρα...εγω επαθα; μια ψιλοηλιαση, πραγμαιτκα μια ειχε συνεφια και ψυχρα μια εβγαζε ηλιο που εκαιγε... αφου η μικρη κοκκινησε στη μυτη δεν το εχει παθει αυτο ποτε ουτε καλοκαιρι...και φορουσε και καπελο...

Κι εγώ ζουγκλα ψηφιζω.... αργοτερα αν κανεις πχ αγορακι, μπορεις να φτιαξεις το δωματιο τουςμικυ-μινι, αν φυσικα τους ξερουν και τους αρσεουν...

συμφνωνω κι εγω οτι μικυ , γουινι κλπ ειναι πολυ generic, κι εγω θα εβαζα κατι ουδετερο, ζωακια, κλπ που δεν ειναι παντου γυρω αποτυπωμενα... γιατι δηλδη ντε και σωνει το ποντικι να το βλεπω μεσα απο τη ματια του ντισνευ...

Αφου δεν θα γλιτωσει την επαφη, δεν χρειαζεται να κατακλιζεται απο ολα αυτα...ντορα κλπ κλπ κλπ...

Τον επεισα τον συζυγο? χχαχαχαχαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

α αυτη τη μπορντουρα τη ζουγκλα την ειχα δει κι εγω και ηταν η δευτερη επιλογη ειναι πολυ ομορφα... να δειτε και στο leroy merlin an εχετε θεσσαλονικη εχει πολλες και φθηνες, και λογικα και ταπετσαριες....

και επισης με αυτο το θεμα θα βρεις ααααπεια σεντονια, προικες, διακοσμητικα κλπκλπ μην ανησυχεις...πχ στο modercare gemato..,

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοριτσακια...τι κανουν οι κοιλιτσες σας????

νανο εγω διαλεξα αυτοκολλητα με το μικυ...

αλλα και η ζουγκλα ειναι ωραια...

εγω παντως κοριτσια απο τοτε που αργω να κοιμηθω,μολις ξαπλωσω ξερενομαι...κοιμαμαι σαν πουλακι...και ξυπναω μια και καλη κατα της 8 ...ο μπεμπης μπορει να κουνιεται το βραδυ αλλα δεν τον καταλαβαινω οταν κοιμαμαι...εμενα οταν κλωτσαει ή κουνιεται δεν με ποναει,τουλαχιστον οχι ακομα

76IGp3.png

Καλημέρα κοιλούμπες μου... Τι κάνετε? Μου λείψατε πολύ... Τι κάνουν τα μωράκια σας? Έχω ένα κενό 3 εβδομάδων... οπότε κ δεν έχω διαβάσει καθόλου τα νέα σας... :( ελπίζω να είστε όλες καλά...

Εγώ είχα ένα θεματάκι την τελευταία μέρα του Απρίλη κ ΄με έβαλε ξάπλα ο γιατρός για 3 εβδομάδες... Φρίκαρα... Δεν είχα ούτε internet σπίτι κ σας σκεφτόμουν συνέχεια... Ευτυχως όμως όλα καλά οπότε συνεχίζουμε... Έκανα κ την καμπύλη ζαχάρου κ είναι μια χαρά... Το μόνο που μένει τώρα είναι σιγά σιγά να κοιτάω για πράγματα κ διακοσμήσεις στο δωμάτιο... (πήρε κάτι το μάτι μου που γράφατε αλλά δεν έχω χρόνο να τα δω... με περίμενε τρομερή δουλειά σήμερα στο γραφείο)

Αυτά τα λίγα κ σύντομα από μένα...

Σας φιλώ γλυκά στις κοιλίτσες...

Υ.Γ..... Ξεχάστηκα κ δεν ευχήθηκα στην κωνκων Χρόνια πολλά για την ίδια κ το μικρό της κ στην μπουμπού για την Ρινούλα της (αν κ καθυστερημένα)

Φιλάκια

bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...