Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ευχαριστω...μαλλον καποιος με εχει φτυσει,μουτζωσει κλπ (μαλλον η πεθεριξ που ηταν εδω πριν μια βδομαδα.......)-κακο εμοτικον.......

κανε ενα αγιασμο...σοβαρα μιλαω...εγω οταν βλεπω οτι κατι δεν παει καλα λιβανιζω...και ξερω οτι μονο ο θεος μπορει να με βοηθησει σε οτι κανω...σοβαρα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

επειδη δεν θελω να βαλω στοιχεια και να κανω παραγγελια απο ιντερνετ,ξερεις αν μπορω να κανω την παραγγελια τηλεφωνικα?

δεν ξερω, αλλα το ιδιο δεν ειναι? κι εκει θα δωσεςι τα στοιχεια σου... με μια προπληρωμενη καρτα με ακριβως το ποσο που θες να χαλασεις δεν εχεις κανενα απολυτως προβλημα...

εξαλλου τα περισσοτερα σαιτ ειναι σε ασφαλη σερβερ...

epishw apo οτι βλεπω μπορεις να μην πληρωσεις με πιστωτικη, αλλα να κανεις καταθεση στον τραπεζικο τους λογαριασμο.

Εγω θα ελεγα παντως να ψαξεις και σε αλλα σαιτ, μην σε φοβιζουν οι αγορες απο ιντερνετ, εγω χτυπαω το κεφαλακι μου που τα πληρωνα εδω διπλα...μαλιστα σε ποριοντα που τα εχεις δει απο κοντα και ξερεις ακριβως πως ειναι...

αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε,,,,Ολυμπιααααααα ακουουους? :lol::lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

εδω για παραδειγμα εχει ιδια τιμη αλλα λιγοτερα μεταφορικα, 14,90...νομιζω το σαιτ ειναι αξιοπιστο εχει και ενα τοπικ με τις αγορες στο παρντς νομιζω εχουν ψωνισει απο εκει πολλες κοπελες,,,επισηε δεν εχει την αναμονη 1 μηνα, σε 1 εβδομαδα μονο παραδοση...

http://www.bimbomarket.it/gr/en/trio-pliko-p3-on-track-modular-es-sunny-P16913.htm

eNeap2.pngTSzHp3.png

εδω για παραδειγμα εχει ιδια τιμη αλλα λιγοτερα μεταφορικα, 14,90...νομιζω το σαιτ ειναι αξιοπιστο εχει και ενα τοπικ με τις αγορες στο παρντς νομιζω εχουν ψωνισει απο εκει πολλες κοπελες,,,επισηε δεν εχει την αναμονη 1 μηνα, σε 1 εβδομαδα μονο παραδοση...

http://www.bimbomarket.it/gr/en/trio-pliko-p3-on-track-modular-es-sunny-P16913.htm

Ξέρεις αν τα πράγματα που αγοράζεις απο το internet έχουν κάποια εγγύηση;;;

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Και εγώ έχω να καταθέσω ότι είμαι πολύ ευχαριστημένη από αγορές από το Internet... για να αισθάνεστε περισσότερη ασφάλεια, κάνετε ένα λογ/σμο στο paypal, και οι πληρωμές σας γίνονται χωρίς να παρέχετε στοιχεία πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας.

Εμένα προσωπικά με βόλεψε πολύ....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

άσε... τα λητώ μου πιάσανε καλά το πωπό!!! 390? πλήρωσα για προίκα και 2 κουβερτούλες.... βαρέθηκα να ψάχνω, και τελικά με κατέλαβε η καταναλωτική μου μανία και έδωσα το μισό μισθό μου!!! βρίστε με!!! το αξίζω!!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

αν χρειαστεις βοηθεια εδω ειμαστε,,,,Ολυμπιααααααα ακουουους? :lol::lol:

Με φωνάξατε;

Ήρθα, παρούσα.

Καλά δεν το συζητώ, χαπάκι θα πάρεις το Peg perego από το εξωτερικό.

Εκατό φορές τα είπαμε, εκεί σας πιάνουν τον ποπό.

Μην φοβάσαι να δώσεις στοιχεία, είναι όλα ασφαλή.

Το paypal είναι πολύ καλή λύση για πληρωμές, εμείς έχουμε χρόνια που ανοίξαμε λογαριασμό, δεν είχαμε ποτέ πρόβλημα.

deite ki ayto, den tin ksero ti marka alla fainetai kalo

http://www.pramworld.co.uk/product/7...TS_OHF_Pegasus

καλέ τι δεν ξέρεις την μάρκα;

Graco είναι δεν το βλέπεις;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

θα το συζητησω και με τον αντρα μου...θα δουμε αν θα συμφωνησει,αλλα να σας πω το καροτσι θα το πληρωσει ο κουνιαδος μου με τα πεθερικα μου...οποτε πρπει να μιλησω και με τον κουνιαδο μου...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...