Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λια μου, ρωτα κανεναν οδοντιατρο πρωτα πριν την ακτινογραφια...και δηλαδη αν γινει αργοτερα τι προβλημα υπαρχει ειναι να προλαβουν κατι? δεν καταλαβα...

χαπακι με γεια καλοριζικα τα πραγματακια σας και με το καλο το μπεμπακι σας να τα γεμιζει!

Ιντιε εγγυηση www.mytoys.de και ισως www.olivers.co.uk αυτο εχει σε καποια καλες τιμες αλλα εχει πολλα μεταφορικα. συνηθως ερχεται μια ή αλλη.

εχω καρει ακι απο τα 2 τα καρεκλακια αυτικινητου και ειμαι πολυ ευχαριστημενη.

Για δευτερο θα σου προτεινα το britax evolva 1-2-3 ή το recaro young sport ειναι τα κλαυτερα και τα πιο ασφαλη στην κατηγορια τους και ειναι για 9-36 κιλα. Δηλαδη απο 8 μηνων εως 12 ετων!

αυτο πηρα σαν δυετερο, σαν πρωτο εχω το maxi cosi tobi 9-18 απαιχτο καρεκλακι κι αυτο....

eNeap2.pngTSzHp3.png

το βρήκα το britax:

http://www.mypram.de/lshop,showdetail,2004g,e,,britax_roemer_2010.britax_gruppenuebergreifende_sitze_2010,trs056,3,Tshowrub--britax_roemer_2010.britax_gruppenuebergreifende_sitze_2010,.htm

έχει μόνο 10? μεταφορικά, αλλά και τα 200? τσούζουν ρε γμτ!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

http://www.mytoys.de/catalog/search/?query=britax&sortprice=asc&productsPerPage=20

160 kai 16 metaforika, alla na mhn se tsoyzoyn kauoloy gia tin ασφαλεια πρεπει να δινουμε κατι παραπανω, και εξαλλου θα το εχει τοσα χρονια που ειναι μηδαμηνο εξοδο...

Λοιπον Λια δεν κατλαβαινω πραγματικα, και να εχει προβλημα το μονιμο δοντι τι θα κανουν? δεν πρεπει να περιμενουν νε πσει το πρωτο, να βγει το αλλο κλπ?

η μπορει να δημιουργησει κανα αποστημα,,,

τι να πω... ολα μαζι σου εχουν πεσει βρε Λιακι....

eNeap2.pngTSzHp3.png

kai edv kanei 115 lirew(132 eyrv!)

http://www.olivers-baby-care.co.uk/britax-evolva-1-2-3-child-car-seat.html

αλλα μεταφορικα εχει νομιζω αν θυμαμαι καλα 40 λιρες (46 ευρω)

αρα συνολο 178 ευρω και στο γερμανικο σαιτ 176 ευρω το ιδιο...κοιτας ποιο σου αρεσει, τα χρωματα κλπ... νομιζω το εβολβα πλας ειναι το πιο καινουργιο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

χαπάκι θα χτυπήσω μια σουπίτσα γιουβαρλάκια σήμερα!!! και ας πάω αισίως στα 13++ χαχαχαχα

άντε βρε!! μετά παρεούλα θα κάνουμε δίαιτα!!!

ναι κοριτσακι μου...φαε τη σουπιτσα και δεν πειραζουν τα κιλακια...τωρα τα μετραμε να ανεβαινουν ...μετα θα τα μετραμε που θα κατεβαινουν:D

οσο για το συναχι...τι να σου πω...περαστικουλια!!!

76IGp3.png

τελικα ειχα κανει λαθος,το peg pereggo εχει 700? και το carello εχει 495 ?.....δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες,το μονο που παρατηρησα εχουν διαφορα στο υφασμα...του peg perego ειναι πιο σκληρο

76IGp3.png

τελικα ειχα κανει λαθος,το peg pereggo εχει 700? και το carello εχει 495 ?.....δεν εχουν ουσιαστικες διαφορες,το μονο που παρατηρησα εχουν διαφορα στο υφασμα...του peg perego ειναι πιο σκληρο

της cam το έχεις δει;; το έχει το λητώ για να το δεις απο κοντα. Είναι φοβερα καρότσια και έχουν καλές τιμές. Άσε που μέσω internet το βρήσκεις 385.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Απο την άλλη κυριακή ξεκινάω μαθήματα με τη μαια που θα είναι μαζί μου στη γέννα, η οποία όταν την ρώτησα για το οικονομικό με άφησε άφωνη. Δεν θέλω χρήματα μου λέει, τη δικιά μου δουλεια βοηθάω όχι εσένα. Αντί να σε έχω σε κατάσταση πανικού μέσα στη γέννα θα είσαι ήρεμη και θα γεννήσουμε υπέροχα. Μου είχαν πει τα καλήτερα και άλλες κοπέλες αλλά τόσο πολύ;;;; Αν είναι όπως μου παρουσιάστηκε μπράβο της.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Θέλω τη γνώμη σας για κάτι. Σκεφτόμαστε να πάρουμε πολυκαρότσι και έτσι δεν κοιτάμε για καθησματάκι αυτοκινήτου. Καλά κάνουμε ή να της πάρουμε απο τώρα;;;

κι εμεις πολυκαροτσι θα παρουμε και θα εχουμε αυτο για το 1ο χρονο...μετα θα του αγορασουμε ενα που ειναι απο 9 κιλα και πανω

76IGp3.png

Απο την άλλη κυριακή ξεκινάω μαθήματα με τη μαια που θα είναι μαζί μου στη γέννα, η οποία όταν την ρώτησα για το οικονομικό με άφησε άφωνη. Δεν θέλω χρήματα μου λέει, τη δικιά μου δουλεια βοηθάω όχι εσένα. Αντί να σε έχω σε κατάσταση πανικού μέσα στη γέννα θα είσαι ήρεμη και θα γεννήσουμε υπέροχα. Μου είχαν πει τα καλήτερα και άλλες κοπέλες αλλά τόσο πολύ;;;; Αν είναι όπως μου παρουσιάστηκε μπράβο της.

μακαρι να βρω κι εγω μαια που δεν θα με χρεωσει...αλλιως το σκεφτομαι...εγω δεν ξερω πρεπει να μιλησω με το γιατρο μου

76IGp3.png

καλησπερα!!!!

theolvas περαστηκα στον γιωργακη σου!!!

αρχισατε τα ψωνια ε? εμεις αυτες τις μερες κοιταμε για τη διακοσμηση του δωματιου και για κρεβατακι. αλλα ακομα δεν εχουμε καταληξει...

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...