Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κι απο μενα!Με ΠΗΤ 3 Αυγουστου,αλλα γεννα γυρω στις 18 Ιουλιου,σας χαιρετω!Ηθελα να πω μονο για τις καουρες,επειδη υπεφερα και υποφερω και σε αυτην την εγκυμοσυνη,υπαρχουν αντιοξινα χαπια που μπορει να χορηγησει ο γιατρος ,τα οποια και βοηθουν και δεν κανουν κανενα κακο στα μωρακια,εφοσον ολες οι ουσιες αποβαλλονται με τα ουρα ....

kKhCp3.png

b5ebp2.png

α,και πληροφοριακα ,οι καουρες δεν σχετιζονται καθολου με τα μαλλια των μωρων μας,αλλα με τη χαλαρωση του σφιγκτηρα του οισοφαγου ,που επιτρεπει στα στομαχικα υγρα,να περασουν πανω απο το στομαχι....τα στομαχικα υγρα ειναι πολυ καυστικα,εφοσον μπορουν και διαλυουν τις τροφες που καταναλωνουμε,οποτε καταλαβαινετε γιατι καιγεται το συμπαν!!!κι εγω δεν τα ηξερα,εχω ριξει ομως μπολικο διαβασμα σε σχεση με την εγκυμοσυνη:wink:

καλο βραδυ

kKhCp3.png

b5ebp2.png

χαχαχα ναι γιατι κι εγω στην Ειρηνη ειχα καουρες καθε μερα ολη μερα και μαλλι τιποτις!!!

Και τωρα τα ιδια, οποτε οτιδηποτε θελω να φαω το τρωω χωρις τυψεις, αφου εχω που εχω καουρες ...

Ολα να φαρμακα εχουν παρενεργειες οσο γινετια τα αποφευγουμε, και τα αντιοξινα δεν ειναι τοσο αθωα...ειχα διαβασει αρθρα σχετικα...

Κι εγω παντως οταν φτασω στο αμην, πινω μια κουταλια μααλοξ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

εγω παλι εχω συνιθισει τις καουρες οπως κ τους εμετους τοσο πολυ που δεν δινω σημασια..(δεν προλαβαινω να το πολυσκεφτω εξ αλλου,εχω αλλα πραγματα που μου αποσπουν την προσοχη)

αντιοξινα δεν παιρνω,ουτε καμια αλλη ουσια φυτικη η τεχνητη...

αν δεν παει αλλο,πινω ενα ποτηρι γαλα,μαζι με τα παιδια πριν τον υπνο κι ολα ειναι οκ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Γκρρρ, με γρουσούζεψα χθες και το βράδυ με τσάκισε το στομάχι όλο το βράδυ... Δε βαριέσαι, θα δοκιμάσω το χαμομήλι, γιατί με το γάλα δεν τα πάω έτσι κι αλλιώς καλά. Καλημέρα σε όλες, βγαίνω έξω κι ελπίζω να μη ρίξει καρεκλοπόδαρα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

1560723jdioknu4b7.gif

Υπάρχουν στιγμές που η μπουμπού είναι πολύ κινητική μέσα στην κοιλιά. Ο άντρας μου την έχει νοιώσει λίγες φορές αφού με το που βάζει το χέρι του στην κοιλιά μου αυτή σταματάει :tongue: :tongue: :tongue: και την φωνάζει ΤΣΟΥΠΡΑΑΑΑ!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα...επεσε ο γιωργακης μου (πατησε ενα αυτοκινητακι του δημητρη) κ το στομα του ετρεχε αιμα πολυ,στα μπροστινα δοντια...ευτυχως ηταν ο αντρας μου εδω κ τον βουτηξε κ τρεχουν στο παιδων.τρομαξα πολυ κ νομιζω (ελπιζω να μου φανηκε πανω στον πανικο) οτι εσπασε κ δοντι.

η κοιλια μου εχει γινει μια μπαλα σκληρη,μαλλον απο την τρομαρα...

συγνωμη που σας μαυριζω το σ/κ,αλλα εχω τρομαξει.....

...σαν να μην εφταναν τα υπολοιπα.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ωχ μωρε τον καημενουλη...Λια μου ενταξει ηρεμησε τωρα, αυτα συμβαινουν, ευτυχως θα τα αλλαξει τα δοντακια ακομα κι αν εσπασε...αλλα καταλαβαινω τη στεναχωρια σου, κι εμενα μια φορα εσκισε τη γλωσσα της ποταμια το αιμα... περαστικα στο παιδακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

γλωσσα,χειλη κλπ εχουμε σκισει απειρες φορες...ειδικα η βενετια που λογω του στραβισμου (ναι,εχουμε κι απ αυτο) που εχει,σκονταφτει συχνα...ποτε ομως δεν ειχε χτυπησει καποιο παιδι στα δοντια...

μολις γυρισαν.οντως εχει σπασει μια γωνιτσα απο τον ενα κοπτηρα,οχι τοσο μεγαλο κοματι οπως μου φανηκε εμενα,ευτυχως...εχει κοπει κ ο χαλινος που ενωνει το ανω χειλος με το ουλο,αλλα μας ειπαν οχι πολυ,κ θα φτιαξει καναδυο μερες.πρεπει να του δινουμε φαγητο,ναρο κλπ σε θερμοκρασια περιβαλλοντος για 10 μερες.οχι πιπιλα μας ειπαν,αλλα εμεις δεν εχουμε ετσι κι αλλιως..αυτο που με χαλασε πιο πολυ ειναι οτι την τριτη θα πρεπει να παμε στην οδοντιατρικη σχολη να βγαλουμε πανοραμικη ακτινογραφια,μην εχει γινει ζημια στα μονιμα (!!!!!!!) δοντια...δεν ξερω τι σχεση μπορει να εχει...αλλα ρε γμτ,ειναι 13 μηνων κ θα κανει ακτινογραφια.....

τωρα επεσε ξερος (φυσικα,με τοσο κλαμα......) κ ο μπαμπας πηρε τους αλλους δυο για να χαλαρωσω... η κοιλια μου ειναι ακομα μια μπαλα.

παω να ξαπλωσω ,θα παρω κι ενα εξτρα μαγνησιο...

μαλλον θα κανω κ κανενα ευχελαιο...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Περαστικούλια σας και πάλι Λία μου, τι να πω μακάρι να είναι και το τελευταίο. Αυτό με την ακτινογραφία όντως είναι ένα θέμα, εδώ εμείς και τις αποφεύγουμε είναι μικρούλης μωρέ...

Άντε να ξεκουραστείς και εσύ λιγάκι να ηρεμήσει και το μωράκι εντός κοιλιάς :)

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημεραααα...λιακι μου περαστικα στο γιωργακη σου!!!!!!!

τωρα χαλαρωσε και ξεκουρασου να ηρεμησει και το νινι στην κοιλιτσα σου...μην πανικοβαλεσαι ομως γιατι αυτα τυχαινουν..

76IGp3.png

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια!!!!!!!!

εμεις σημερα πηγαμε Ηρακλειο,πηραμε και τα αυτοκολλητα για το δωματιο...κλεισαμε και την κουνια γιατι ηταν η τελευταια που ειχανε σε αυτο που θελαμε...διαλεξαμε και στρωμα δωσαμε προκαταβολη και ειπαμε θα τα παρουμε μεχρι μεσα αυγουστου...

76IGp3.png

καλημέρα σε όλες!!

Λία περαστικά στο μικρούλη σου!!!

Εγώ είμαι χάλια απο χθες... με έπιασε ένα φοβερό συνάχι και έχω πλακωθεί πάλι στα vicks!!! Ευτυχώς δεν έχω βήχα... Πολύ νευρικό αισθάνομαι το φυστίκι μου... δεν είναι ότι κουνιέται ή κλωτσάει, απλώς είναι νευρικό... σα να έχουν αλλάξει οι κινήσεις του.

Αν καμιά έχει κανα γιατροσόφι για το συνάχι, ας μη το κρατάει μυστικό γιατί κοντεύω να σκάσω!!!

Φιλιά σε όλες, και χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν χθες!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...