Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοιλουμπιτσες! τι κανετε????

χρονια πολλα σε οσες γιορταζουν και να χαιρεστε ολες οσους δικους σας γιορταζουν!

πως καταλαβαινετε τη θεση του μωρου? εμενα συνεχεια κουνιεται και κλωτσαει οπου βρει. τη μια ειναι ψηλα, την αλλη χαμηλα (σημερα νομιζω πως αν βαλω το χερι μου απο κατω θα χαιρετηθουμε...) την αλλη δεξια.....

το ζορι μου ειναι οτι βαζω κιλα καθημερινα και δεν τρωω!!!! η μονη παρασπονδια ειναι το γλυκο που τρωω. εχω χτυπησει τα +10 και να πω οτι το φχαριστιεμαι? πειναωωωωωωωωωωωωω

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το ζορι μου ειναι οτι βαζω κιλα καθημερινα και δεν τρωω!!!! η μονη παρασπονδια ειναι το γλυκο που τρωω. εχω χτυπησει τα +10 και να πω οτι το φχαριστιεμαι? πειναωωωωωωωωωωωωω

Εγώ πρέπει να έχω βάλει γύρω στα 8 κιλά άλλα δεν μου φαίνεται.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Είναι έξυπνο το παιδί χαπακι...χαχαχα

Σου λέει άμα θέλει να με δει να είναι εδώ μπροστά live.

ειδες το καμαρι μου,αλλα και ο μπαμπας δεν μας προλαβαινει να μας δει...γιατι οποτε ειμαστε ξυπνιοι εκεινος λειπει...ή κοιμαται

76IGp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια.επεσα πανω σας πριν λιγες μερες ψαχνωντας πληροφοριες για κατι.εγω ειμαια πο το θεμα της εξωσωματικης.ηθελα απλα να ευχηθω σε ολλες σας με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας κια αν χαιρεστε και αυτα που ηδη εχετε.κυριως ομως ηθελα να το πω στην φιλη σας theolvas.εχω διαβασει μυνηματα σου και στο αλλο parents.πραγματικα σε θαυμαζω.και το κυριοτερο ειναι πως παρα ατ εμποδια παντα απο αυτα που γραφεις φαινεται η αγαπη που εχεις στα παιδια.να εισια παντα καλα και ηζωη μονο να σε βοηθαει. επισης πολλες ευχουλες στην μανουλα που εχετε με τα τριδυμα.ισως την χρειαστουμε γιατι καισ το δικο μας θεμα μπορει να εχουμε τριδυμα.να ειστε ολλες καλα.φιλια.

σ ευχαριστω πολυ...κ με το καλο το δικο σου μωρακι...

νανο μου,δεν πειραζει για τα κιλα...το σημαντικο ειναι να ειστε κ οι δυο καλα.....

ολυμπια,καλησπερα...σε ζηλευω που μενεις εκει που μενεις με την υπεροχη παιδικη χαρα...μακαρι να ειχα κι εγω κατι τετοιο.οι παιδικες χαρες εδω ειναι για κλωτσιες στην καλυτερη περιπτωση...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ειδες το καμαρι μου,αλλα και ο μπαμπας δεν μας προλαβαινει να μας δει...γιατι οποτε ειμαστε ξυπνιοι εκεινος λειπει...ή κοιμαται

στο δημητρη οταν ημουν εγκυος,ο αντρας μου δουλευε πολλες ωρες..του ελεγα οτι κουνιεται η κοιλια κ δε με πιστευε...μια μερα,ετυχε να ειμαστε ξαπλωμενοι μεσημερι (ηταν κ η πεθερα εκει),κ ο δημητρης αρχισε τα τρελα του...(ημουν καπου κοντα στον 8ο) κι αρχισε να φωναζει (ο συζυξ).."μαμα...η λια εχει το φρεντυ κρουγκερ στην κοιλια..."

ενα αλλο βραδυ τον ειχα παρει αγκαλια κ η κοιλια μου ακουμπουσε στην πλατη του κ λεει οτι ξυπνησε απο τις κλωτσιες....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ολυμπια,καλησπερα...σε ζηλευω που μενεις εκει που μενεις με την υπεροχη παιδικη χαρα...μακαρι να ειχα κι εγω κατι τετοιο.οι παιδικες χαρες εδω ειναι για κλωτσιες στην καλυτερη περιπτωση...

Καλησπέρα ηρωίδα μου.

Τι κάνουν τα ζουζούνια σου;

Η αλήθεια είναι ότι λόγο του προβλήματος που έχει φοβόμουνα να τον αφήσω να παίξει μόνο του έξω.

Είμαι πάντα μαζί του.

Φέτος μου έβαλε χοντρό χέρι ο άντρας μου και έχει δίκιο γιατί στο κάτω κάτω είναι μπροστά στο σπίτι και τον βλέπω.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

στο δημητρη οταν ημουν εγκυος,ο αντρας μου δουλευε πολλες ωρες..του ελεγα οτι κουνιεται η κοιλια κ δε με πιστευε...μια μερα,ετυχε να ειμαστε ξαπλωμενοι μεσημερι (ηταν κ η πεθερα εκει),κ ο δημητρης αρχισε τα τρελα του...(ημουν καπου κοντα στον 8ο) κι αρχισε να φωναζει (ο συζυξ).."μαμα...η λια εχει το φρεντυ κρουγκερ στην κοιλια..."

ενα αλλο βραδυ τον ειχα παρει αγκαλια κ η κοιλια μου ακουμπουσε στην πλατη του κ λεει οτι ξυπνησε απο τις κλωτσιες....

χαχαχα...παντως οι συζυγοι ειναι ατυχοι...σε αυτο το θεμα για μενα ειναι κατι τελειο....του το ελεγα μια μερα...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ολυμπια,εχεις δικιο που φοβασαι,κι εγω θα φοβομουνα,αλλα απ οτι λες κ καταλαβαινω απο αυτα που εχεις γραψει κατα καιρους,ειναι αρκατα οριμος ο μιχαλακος.κι εξ αλλου,τον βλεπεις...τους κανει καλο να κοινωνικοποιουνται,κι οπως λεει η αναπτυξιολογος μας,οταν ερχονται σ επαφη με "τυπικης αναπτυξης" παιδια,αντιγραφουν "φυσιολογικες" συμπεριφορες κι ειναι καλυτερο γι αυτα...

θεωρω οτι κανατε πολυ μεγαλο βημα κ συγχαρητηρια!!!!!!

ελπιζω να τα καταφερουμε κι εμεις καποια μερα οταν οριμασουμε αρκετα...

ο δικος μου συζυγος οταν ενιωσε την πρωτη κλωτσια,εκλαιγε μια ωρα...

τωρα δεν του κανει εντυπωση πια...(κ νευριαζω καποιες φορες)..μαλλον το εχει συνιθισει.....

υ.γ.τι το"θελα το σουβλακι...................

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...