Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

βρε σεις μια στιγμη ελειψα και το ριξατε στις σουβλακοπιτες...και στις πιτσες...δεν ντρεπεστε??

αχ κι εγω θελω...ενα γυρακι ή μια πιτσουλα ή ενα χαμπουρκερακι...

και εγώ να σου πω θα ήθελα τώρα μιαμ μιαμ.... αρκούμε προς το παρόν στον τραχανά με κοτπόπουλο που έκανα πριν λίγο. Το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη σε φίλους που γιορτάζουν οικογενειακώς και συννενοηθήκαμε να παραγγείλουμε και φαγητό οπότε αναμένω να περάσει η ώρα :mrgreen:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

και εγώ να σου πω θα ήθελα τώρα μιαμ μιαμ.... αρκούμε προς το παρόν στον τραχανά με κοτπόπουλο που έκανα πριν λίγο. Το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη σε φίλους που γιορτάζουν οικογενειακώς και συννενοηθήκαμε να παραγγείλουμε και φαγητό οπότε αναμένω να περάσει η ώρα :mrgreen:

ωραια θα ειναι...θα περασετε πολυ ωραια!!!!!!!!!

76IGp3.png

Να σας πω και ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης η μπουμπού στην κοιλιά ήταν συνέχεια με το κεφάλι προς τα κάτω. Στους ενδιάμεσους μήνες είχε βολευτεί οριζόντια, το κεφάλι αριστερά τα πόδια δεξιά όπου έδεινε και τις κλωτσιές της χιχι. Προχθές το βράδυ όμως την κατάλαβα που γύρισε και πήρε θέση με το κεφάλι προς τα κάτω, το κατάλαβα γιατί άλλαξαν τα χτυπήματα της και γιατί η κοιλιά μου πήρε το σχήμα όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν πήρε θέση η Έλλη. Τώρα πετάγετε ο πωπός της λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου :lol::lol::lol: και όπως καταλαβαίνετε το στομάχι μου έχει φτάσει στο στήθος!!! Εσάς τι θέση έχει?

M4B1p3.pngQIghp3.png

...συγνωμη που σας λιγουρεψα πριν με το σουβλακι.....(ας πουμε οτι εκανα αντιποινα για κατι μουσακαδες που μου λεγατε στην αρχη.......).το τσακισα...ειχα να φαω σουβλακι πολυ πριν μεινω εγκυος...τωρα περιμενω ν'αρχισει η καουρα.......

ευχαριστω κοριτσακια που προθυμοποιηθηκατε να μ εξυπηρετισετε με τους γιατρους...

θα παω να συζητησω μαζι του στις 27 κ θα δουμε...

mariadi μου,για μια ακομα φορα σ ευχαριστω...θα περιμενω να εισβαλλω κι εγω στο καφε που θα ανηκεις (σου ευχομαι να ειναι μαρτιου-απριλιου του 2011,μη πω φεβρουαριου...)

χαπινες,εχει περισσεψει ενα...να το βαλω σε κανα καραβι?????

μπουμπου,να περασετε καλα... (κ οι υπολοιπες φυσικα)

κοιμουνται οι δυο μεγαλοι,κι ο μικρος μου κανει το χατηρι κ παιζει με αυτοκινητακι στο παρκο,αφου ηταν το καλυτερο μωρο κι εφαγε οοολο το φαι του....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Να σας πω και ότι στην αρχή της εγκυμοσύνης η μπουμπού στην κοιλιά ήταν συνέχεια με το κεφάλι προς τα κάτω. Στους ενδιάμεσους μήνες είχε βολευτεί οριζόντια, το κεφάλι αριστερά τα πόδια δεξιά όπου έδεινε και τις κλωτσιές της χιχι. Προχθές το βράδυ όμως την κατάλαβα που γύρισε και πήρε θέση με το κεφάλι προς τα κάτω, το κατάλαβα γιατί άλλαξαν τα χτυπήματα της και γιατί η κοιλιά μου πήρε το σχήμα όπως στην πρώτη μου εγκυμοσύνη όταν πήρε θέση η Έλλη. Τώρα πετάγετε ο πωπός της λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου :lol::lol::lol: και όπως καταλαβαίνετε το στομάχι μου έχει φτάσει στο στήθος!!! Εσάς τι θέση έχει?

την τελευταια φορα που τον ειδα (κ σχεδον απο την αρχη) ηταν με το κεφαλι πανω κ την πλατη μπροστα..χθες κι εμενα η κοιλια το βραδυ εκανε τρελλο χορο κ πηρε ολα τα πιθανα σχηματα (κ ειχα κ τις αναλογες ενοχλησεις) κ τωρα οι κλωτσιες του ειναι σχεδον στο στομαχι μου.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...συγνωμη που σας λιγουρεψα πριν με το σουβλακι.....(ας πουμε οτι εκανα αντιποινα για κατι μουσακαδες που μου λεγατε στην αρχη.......).το τσακισα...ειχα να φαω σουβλακι πολυ πριν μεινω εγκυος......

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: για μένα χτυπάει η καμπάνα!!! εύχομαι να μην σε πιάσουν οι καούρες γιατί κάποιες μέρες με πιάνουν και εμένα πολύ έντονα και είναι μπλιάχχχχ

M4B1p3.pngQIghp3.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen: για μένα χτυπάει η καμπάνα!!! εύχομαι να μην σε πιάσουν οι καούρες γιατί κάποιες μέρες με πιάνουν και εμένα πολύ έντονα και είναι μπλιάχχχχ

...να μη πω για κατι κουλουρακια που θυμαμαι.......

ασε,μη μιλας για καουρες...λενε οτι εχουν κ σχεση με τα μαλλια που θα εχει το παιδι.δεν εχω καταλαβει γιατι...

παντως στο δημητρη κ τη βενετια ειχα τρελλες καουρες,του δημητρη οι μπουκλες εστριβαν 3 φορες οταν γεννηθηκε,κ τη βενετια την εβγαλα απο το μαιευτηριο με κοτσιδακι.κανενα απο τα δυο παιδια δεν εχασε τα κοιλομαλλα.αντιθετα στο γιωργο δεν ειχα καουρες (παρα μονο εμετους) κ γεννηθηκε με 5 τριχες,οι οποιες επεσαν κ φυτρωσαν ξανθες...τωρα εχω εμετους κ καουρες απιστευτες...........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

γεια σας κοριτσια.επεσα πανω σας πριν λιγες μερες ψαχνωντας πληροφοριες για κατι.εγω ειμαια πο το θεμα της εξωσωματικης.ηθελα απλα να ευχηθω σε ολλες σας με το καλο να υποδεχτειτε τα μωρακια σας κια αν χαιρεστε και αυτα που ηδη εχετε.κυριως ομως ηθελα να το πω στην φιλη σας theolvas.εχω διαβασει μυνηματα σου και στο αλλο parents.πραγματικα σε θαυμαζω.και το κυριοτερο ειναι πως παρα ατ εμποδια παντα απο αυτα που γραφεις φαινεται η αγαπη που εχεις στα παιδια.να εισια παντα καλα και ηζωη μονο να σε βοηθαει. επισης πολλες ευχουλες στην μανουλα που εχετε με τα τριδυμα.ισως την χρειαστουμε γιατι καισ το δικο μας θεμα μπορει να εχουμε τριδυμα.να ειστε ολλες καλα.φιλια.

image.php?type=sigpic&userid=26745&dateline=1423736516

Διαφημίσεις

εμενα στην αρχη και για καμποσο διαστημα ηταν οριζοντια...μετα γυρισε με το κεφαλακι κατι ,αλλα τις δυο τελευταιες φορες ειχε γυρισει με το κεφαλακι πανω και τα ποδαρακια κατω...τωρα δεν μπορω να καταλαβω που ειναι γιατι νοιωθω και χτυπηματα ψιλα και χαμηλα,και καποιες φορες κοντα στο υψος του οφαλου απο τη αριστερη μερια νοιωθω οτι με πιεση ο μπεμπης αλλα δεν ξερω αν ειναι το κεφαλακι η κατι αλλο...

76IGp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Αχ, τυχερουλες τρωτέ σαντουιτσακια και πιτουλες.

Εγώ από τότε που μου είπαν ότι δεν έχω αντισώματα για τοξόπλασμα, φοβάμαι να τρώω από έξω, άσε που εδώ ο γύρος τους είναι χαλιααααααααααααα.

Από χθες άρχισα να αφήνω, λίγο λίγο, τον γιο μου μόνο του να παίζει εδώ έξω.

Μένουμε σε ένα συγκρότημα με πολυκατοικίες και έχουμε ιδιωτική παιδική χαρά.

Έχει και αλλά παιδάκια και του κάνει καλό, κάνει δημόσιες σχέσεις...χεχε

Τώρα πετάγετε ο πωπός της λίγο πιο πάνω από τον οφαλό μου :lol::lol::lol:και όπως καταλαβαίνετε το στομάχι μου έχει φτάσει στο στήθος!!! Εσάς τι θέση έχει?

Εμένα από τον 4ο μήνα είναι με το κεφάλι προς τα κάτω.

Επίσης τον νιώθω να με χτυπάει σε όλα τα απίθανα σημεία, κάτω χαμηλά, πάνω δεξιά συνήθως και σπάνια πάνω αριστερά.

Μια φίλη μαία που έχω εδώ στο φόρουμ τον λέει *ο κολοτουμπας.*

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλα ο δικος μου ειναι πολυ μουργος...οταν θελω να τραβηξω βιντεο που κουνιεται και κουνιεται και η κοιλια μου(θελω να το δειξω του μπαμπα μας)...σταματαει ο μουργος..μπορειτε να μου πειτε που το καταλαβαινει?

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...