Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

οχι ρε γμτ.......τα περασα 3 χρονια με το μπαμπα μου κ ξερω....ελπιζω να μην υποφερει ο κακομοιρης κ ευχομαι καλη δυναμη σε εσας...(κ αν ειναι δυνατον κ περαστικα..........)

εεε,ταλαιπωρειται λιγακι,και εκεινο που με αγχωνει με αυτο το θεμα ειναι οτι δεν τρωει...το θετικο βεβαια ειναι οτι απ'οτι λεει ο γιατρος παει καλα,τωρα τι να σου πω...ευχαριστω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εεε,ταλαιπωρειται λιγακι,και εκεινο που με αγχωνει με αυτο το θεμα ειναι οτι δεν τρωει...το θετικο βεβαια ειναι οτι απ'οτι λεει ο γιατρος παει καλα,τωρα τι να σου πω...ευχαριστω...

το οτι δεν τρωει ειναι αποτελεσμα απο τα φαρμακα..του μπαμπα του ειχαν δωσει φορτιμελ της νουτριτσια,που ειναι κρεμουλα για μωρα λιποβαρη κ το δινουν κ σε ανθρωπους με τετοια θεματα.ειναι πανακριβα,καπου 50 ευρω τα 4 κυπελλα,αλλα τα καλυπτουν ολα τα ταμεια...

ευχομαι ολα καλα...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

το οτι δεν τρωει ειναι αποτελεσμα απο τα φαρμακα..του μπαμπα του ειχαν δωσει φορτιμελ της νουτριτσια,που ειναι κρεμουλα για μωρα λιποβαρη κ το δινουν κ σε ανθρωπους με τετοια θεματα.ειναι πανακριβα,καπου 50 ευρω τα 4 κυπελλα,αλλα τα καλυπτουν ολα τα ταμεια...

ευχομαι ολα καλα...

να'σαι καλα...κι εγω θελω να πανε ολα καλα...ειναι λιγο μικρος για ολη αυτη την ιστορια...αλλα πιστευω θα τα καταφερει

76IGp3.png

Κοριτσάκια, καλημέρα κι από μένα! Χρόνια πολλά, κωνκων και σε όλους τους εορτάζοντες, εγώ έχω την πεθερά μου μόνο...

Λιάκι, κουράγιο, να απεργήσεις φουλ σήμερα, σε παρακαλώ, και ό,τι χρειαστείς και μπορούμε να βοηθήσουμε εδώ είμαστε. Περαστικά στο παιδάκι σου και σκέψου ότι ο Σεπτέμβριος δεν είναι τόσο μακριά, ακόμη κι αν χρειαστεί να περιμένετε. Το μόνο είναι που θα πέσει πολύ κοντά στον τοκετό...

Μπιμπίκος, καλωσήρθες και καλώς να δεχτείς το μπεμπάκι σου:) Σε καταλαβαίνω με τη μέση, εγώ πήγα πάλι στον οστεοπαθητικό σήμερα γιατί είχα ξανά ενοχλήσεις...Αλλά αυτά δεν είναι τίποτα!

Εγώ έκλεισα ραντεβού στις 2/6 για να δω την μπουμπού κι έχω αρχίσει από τώρα να ανυπομονώ, μου 'λειψε η μικρούλα:) Στη δουλειά γίνεται χαμός, τρέχω και δε φτάνω, αλλά δεν πειράζει, αφού μπορώ, αυτό μου φτάνει! Έχω τρελά σχέδια για το τριήμερο, ν' αδειάσω επιτέλους όλο το παιδικό δωμάτιο και να ξεκαθαρίσω κάτι ρουχαλάκια που μου έδωσε μια φίλη μου, φοβερές φιλοδοξίες!

Σας φιλώ κι ελπίζω να είστε καλά -με ή χωρίς ινσουλίνες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

καλα κ μας αξιωσε...ετσι ειμαστε αναμεσα στο "παναγιωτης" κ "μαριος".

Eπισης το σκεφτομαστε κι εμεις μιας και 15αυγουστο γενναω!!!! Το μαριος μου το επεκλεισε ο συζυξ του φερνει πιο...καλλιτεχνικο λεει...

galat,eyxaristv (kallio arga para pote) για τα τηλ...ξερεις αν συμβουλευτω καποια απο αυτες τις κοπελες,αν θα πρεπει να πληρωσω καποιο ποσο???κ ποτε περιπου πρεπει να ερθω σ επαφη?????

ο γιατρος μου τα εχει παρει που δεν εκανα αμνιο κ μου λεει κατι κουλα....

επισης,galat,που μου εχεις πει οτι εχεις τι plico p3,μπορεις να μου πεις αν το υφασμα βγαινει για να πλυθει,η πρεπει να το πλυνω πανω στο καροτσι????

Λογικα θα αμοιβονταi μιας και ειναι επαγγελματιες...εγω πιστευω οτι μια φορα, αν πραγματικα εχεις προβλημα, να φερεις μια να αξιολογησει την κατασταση αξιζει τον κοπο...Επειτα, μπορεις να παρεις και τηλ στον συμδεσμο θηλασμο ελλαδας (LLL) που λογικα ρωτας ο,τι θες... η φοβερη γυναικολογος της Στελλιτσας ειναι ΚΑΙ λιντερ στην LLL....

To πλικο βγαινει μια χαρα ολο. Οι οδηγιες ελεγαν για πλυσιμο στο χερι, αλλα αν το βαλεςι στα ευαισθητα σοτ πληντυριο αντε και χωρις στιψιμο αν θες ειναι μια χαρα, το ειχα πλυνει μια φορα που ειχε κανει εμετο η μικρη μου....

Καλημερα!

Κερναω....

1420228ucx98gkde6.jpg

Η οικογένεια μου γιορτάζει σήμερα! Χρόνια Πολλά στο γλυκό μου αγοράκι! Να χαίρομαι τον αδερφό μου, τον παππού μου, τον πεθερό μου, τον ανηψιό μου και εμένα!!!:D Είμαστε πολλοι!

Xρονια πολλλα σε ολους σας! Να χαιρεσαι την οικογενεια σου και χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορτάζουν!!!!

Ολυμπία μου αν δεν είχαμε τη δουλειά τη δική μου που είναι σίγουρη θα είχαμε πάει κ εμείς Γερμανία. Ο άντρας μου εκεί μεγάλωσε και μου έχει πει τα καλυτερα. Εγω θα ακουλουθουσα δεν είχα προβλημα και τωρα που είμαι Αθηνα 2 φορες τον χρόνο πάω στο χωριό μου.

Συμφωνω πολλες φορες του το λεω το μονο που μας κραταει εδω ειναι η δεσμευση του δανειου που πηραμε το σπιτι...

Εμένα με συγχωρείτε, δε θα πάρω γλυκάκι... Αρχισα ινσουλίνη από εχθές... :( :( :(

Ωχ...κοριτσακι δεν το γλιτωσες ε... αντε υπομονη για το μπεμπακι σου....

Χαπακι τι να πω μακαρι ο ανθρωπος να μην ταλαιπρωρηθει πολυ...:|

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

το ονομα μαριος το αποκλειει κι ο δικος μου συζυγος,για τον ιδιο λογο με το δικο σου,galat,αλλα το παναγιωτης ειναι πολυ συνιθισμενο...βασικα,γερο να ειναι κ δεν θα τα χαλασουμε στο ονομα....

θα δω τι θα γινει με το γιατρο στις 27,κ θα σας πω...ελπιζω να μη χρειαστει να ψαχνω...

εχω στραβωσει λιγουλακι παντως...

στελλιτσα,με το μαλακο οι δουλειες,αφου ποναει κ η μεση...κανε μιση ωρα καθε μερα...

εγω πχ,φτιαχνω ντουλαπες εδω κ ενα μηνα (μη πω παραπανω).βεβαια ειχα κ το ξεκαθαρισμα της "ανθρωπιστικης βοηθειας" που μου πηρε πολυυυυ χρονο...

περιμενω το δημητρη σε κανα τεταρτο,δεν εχουμε ουτε λογοθεραπεια,ουτε τιποτα σημερα...ας πουμε οτι πηρα ρεπο......

αν ερχοταν κ το φαγητο απο καπου μαγειρεμενο.........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

πριν απο αρκετο καιρο μπορει και κανα 2 χρονια μου εστειλαν αυτο το μεηλ με καταστηματα στοκ για καλες τιμες, αν μενετε κοντα...

Eμενα κανενα δεν ειναι κοντα...

ΠAIΔIKA POYXA

ALOUETTE: Φιλικών 58, Περιστέρι τηλ.: 210-5718014. Παιδικά ρούχα και αξεσουάρ ηλικίας από 0 - 16 ετών με έκπτωση 30% έως 50%.

CROCODILINO: Πειραιώς 91 και Kυθήρων 2, Πειραιάς, τηλ. 210-4839535. Παιδικά ρούχα και παπούτσια φετινής σεζόν, από τον 1ο μήνα μέχρι 14 ετών, με έκπτωση 30 - 40%, αλλά και περσινά μοντέλα σε προσφορά.

HPA: Tιτάνων 26, Eλληνικό τηλ.: 210- 9933109, Λ. Δημοκρατίας 246, Aγιοι Aνάργυροι τηλ.: 210-2388085. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-12 ετών με μεγάλες εκπτώσεις.

GRANT: Λεωνίδου 7 & Mπουμπουλίνας, Aγ. Δημήτριος, τηλ. 210-9756736, Πελασγίας 18 & Aγ. Πέτρου, Περιστέρι, τηλ. 210-5781283. Pούχα και παπούτσια της εταιρείας GRANT για παιδιά από 6 μηνών μέχρι 12 ετών στη μισή τιμή από την αρχική.

KITTEN: Kλεάρχου 89, Aγιος Δημήτριος τηλ.: 210-9711385. Pούχα από 0-5 ετών και προίκα μωρού σε έκπτωση που ξεκινά από 50%.

LAPIN HOUSE: Στυλιανού Γονατά 4, Περιστέρι τηλ.: 210-5706100. Pούχα και παπούτσια από 0-14 ετών με έκπτωση 30% και πάνω.

MARASIL: Λούβαρη 14, Περιστέρι τηλ.: 210- 5735440. Παιδικά ρούχα Mandarino, Marasil, Maui & Sons. Eκπτωση 50%.

MATOU FRANCE: Λ. Δημοκρατίας 8, Mελίσσια τηλ.: 210-8032463. Παιδικά ρούχα για ηλικίες από 3 μηνών έως 16 ετών με έκπτωση μέχρι και 70%.

MINI RAXEVSKY: Σφακίων 50, Περιστέρι, τηλ. 210-5907928. Mπεμπέ και παιδικά της περσινής κολεξιόν στη μισή τιμή, καθώς και μοντέλα παλαιότερων ετών σε ακόμη χαμηλότερες τιμές.

ΜOYΓEP: Λ. Aθηνών 162, Περιστέρι τηλ.: 210-5719811. Παιδικά παπούτσια MOYΓEP, νούμερα 17 έως 40. H έκπτωση φτάνει έως και 50%.

PETIT ELEPHANT: Zηνοδώρου & Kαλλικλέους 2, Kολωνός τηλ.: 210-5146437. Παιδικά και μπεμπέ της τρέχουσας κολεξιόν σε τιμές πρατηρίου.

PORTOKALI: Λ. Iωνίας 225, Aγιος Eλευθέριος τηλ.: 210-2010107. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν για ηλικίες 0-16 με τιμές χαμηλότερες από την αρχική.

PRENATAL: Eλευθερίου Bενιζέλου 195, N. Σμύρνη τηλ.: 210-9349638. Παιδικά ρούχα Prenatal, Naf Naf, Chevignon για ηλικίες 0-12 με έκπτωση 40%. Προσφορές σε μπλουζάκια, παντελονάκια και φούστες με 3 ευρώ. Mαγιό από 2 έως 10 ευρώ.

ROCCOBAROCCO: Aγίου Nεκταρίου 5-7, Mοσχάτο τηλ.: 210- 9414522. Παιδικά ρούχα, παντελόνια, μπλούζες με έκπτωση μέχρι και 50%.

TRICOTEEN: 25ης Mαρτίου 43, Aργυρούπολη τηλ.: 210-9929935. Παιδικά ρούχα της προηγούμενης σεζόν. Eκπτωση 20-70%.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Λια τι ακριβως σου ειπε...μου φαινεται εχει παραξενεψει αυτος οσο περνανε τα χρονια...

Εγω παντως ειμαι πολυ ευχαριστημενη απο τον δικο μου και σιγουρα δεν θα σου ζηταγε αμνιο... επισης δεν ειναι του χρηματος...αν θες (ελπιζω να μην χρειαστει) ξεγενναει και σε δημοσιο στο Αττικον που ειναι και σουπερ για τον θηλασμο!

το θεμα μου ειναι πως με τσαντισε ελαφρως οτι, στις 38 εβδ καισαρικη...βεβαια δεν του συζητησα παραπανω, αλλα θα του προτεινω να παω με την φυση, να σπασουν τα νερα, να πω ενα "αντρα σηκω γενναμε" βρε αδερφε, και ας ειναι καισαρικη...ξερω κι εγω...

Αν δεν ηταν το θεμα του ιδιωτικου στη μεση θα πηγαινα αβλεπι στην γιατρο της Στελλας, αλλα και παλι να ξερεις οτι αμοιβεται ελαχιστα η γυναικα για τοσο πελατεια που εχει....της φιλης μου συνολικα με το μαιευτηριο της βγηκαν τα μισα απο οτι ειχα δωσει εγω συνολικα στο Ιασω...

Στελλιτσα, λες να με αναλαμβανε στο τριτο τριμηνο? Λεω εγω τωρα...

Αλλα και ο δικος μου ειναι πολυ καλουλης μωρε, πιστευω αν του το ζητησω θα συμφωνησει για να δουμε...ειναι και περιεργος ο μηνας που γενναμε ... αν και αυτος λεει οτι δεν θα παει διακοπες...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Όταν συζητούσα με την Αρίστη μήπως αλλάξω γιατρό και πάω σε δημόσιο, μου είχε πει ότι μέχρι και 6 μήνα μπορώ να αλλάξω άνετα, για μετά δεν ξέρω, αλλά γενικά είναι πολύ χαλαρή, μπορείς άνετα να τη ρωτήσεις (μπορώ κι εγώ αν θέλετε δηλαδή!). Από λεφτά εμένα μου έχει πει 1500, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν μέσα η αμοιβή της μαίας, νομίζω πως όχι (είναι άλλα 300), γιατί είχα υπολογίσει ότι θα μας βγει 4χίλιαρο μαζί με το "φτηνό" τρίκλινο του Μητέρα. Πάντως ήταν πολύ συζητίσιμη με τα λεφτά, μου είχε πει ότι αν δεν μπορούμε της τα δίνουμε αργότερα κλπ...

107fc7d98c.png

δεν ειπε κατι συγκεκριμενο,αλλα συνεφιασε κ αλλαξε στυλ ομιλιας.ζητησε να με δει στους δυο μηνες απο το β επιπ,ενω θα επρεπε να με βλεπει καθε 15 μερες.πεταξε κι ενα..."αφου δεν ακολουθας τις οδηγιες....".τι να πω??? αν ημουν ξενη δηλ κ δε με ηξερε τοσα χρονια,τι θα γινοταν???περιμενω να βρεθουμε κι απο κοντα να δω τι θα γινει.

η αληθεια ειναι οτι αγχωθηκα λιγο,γιατι τον εμπιστευομαι τυφλα,κ οσο κ να ειναι.......

το μπεμπε το παρακολουθω με το γιατρο που μου κανει τους υπερηχους...

ενα αλλο θεμα που με απασχολει ειναι οτι αυτος ο γιατρος ειναι πολυ υπερ του φυσιολογικου τοκετου,δεν θελω με τιποτα να κανω καισαρικη εφ οσον δεν υπαρχει προβλημα,κ βεβαια δεν θελω ΚΑΝΕΝΑ ειδος φαρμακου,ειτε αυτο λεγεται ωκυτοκινη,ειτε μπουσκοπαν,ειτε οτιδηποτε.

κ εννοειται οχι επισκληριδιο...

δεν ξερω αν υπαρχει αλλος γιατρος που να τα κανει ολ αυτα...

ηρθε το παλληκαρι μου απο το σχολειο...περιμενω κ την κορη απο στιγμη σε στιγμη....

το μενου τελικα περιλαμβανει σουβλακι με πιτα (σκουπιδι,το ξερω,αλλα μονο μια ψαροσουπα εφτιαξα για τα παιδια) που μου μυρισε ας πουμε...ελπιζω να μη με παρει η κατηφορα κ θελω αυριο πιτσα η κοντοσουβλι.........

στελλα,ρωτα τη μεσες ακρες αν μπορεις τη γιατρο σου,νομιζω οτι εχουμε μια μερα διαφορα σε πητ...ξερω οτι στο μητερα μπορω να γεννησω δωρεαν επειδη ειναι το 4ο...

galat,ki esy an mporeiw rvta to diko soy....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Η Αρίστη το κάνει, γι' αυτό είμαι σίγουρη -γι' αυτό εξάλλου τη διάλεξα! Πάντως θα έλεγα να του κάνεις μια φιλική κουβέντα του δικού σου, έστω και από το τηλέφωνο, τι διάβολο, μπορεί να ταν σε κακή στιγμή...

107fc7d98c.png

Λιακι συγνωμη που επεμβαινω αλλα τυχαια ειδα το μηνυμα σου! οπως σου εχω ξαναπει, αν χρειαζεσαι γιατρο η γυναικολογος μου ειναι κ στο Αλεξανδρας κ στο ΜΗΤΕΡΑ (δωρεαν 4ος τοκετος) κ την φιλη μου την ξεγεννησε με φυσιολογικο τοκετο. Ειναι υπερ της καισαρικης μονο αν κινδυνευει το μωρο ή η μητερα...

Στις υπολοιπες κοπελες, με το καλο να γεννησετε τα μωρουλια σας κ να τα σφιξετε στην αγκαλια σας, εφοδιαζοντας τα με δυναμη κ πολυ αγαπη!!

Φιλικα,

Μαρια

Ζήτησα από το Θεό να μου δώσει δύναμη κaι Αυτός μου έδωσε δυσκολίες να τις ξεπεράσω.

Του ζήτησα σοφία κaι Αυτός μου έδωσε προβλήματα να μάθω να λύνω.

n3I0p3.pngi5JOp3.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  9. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  10. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  11. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  14. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  17. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΑΛΗΝΟΣ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  20. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  21. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  22. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  23. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  24. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  25. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  26. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?
  28. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  29. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  30. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  31. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  32. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

Bibicos καλώς μας ήρθες στην κοιλουμποπαρέα μας!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...