Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

http://www.amazon.de/Julius-Z%C3%B6llner-7400100000-Babymatratze-Classic/dp/B000U36RK4/ref=sr_1_45?ie=UTF8&s=baby&qid=1274387373&sr=1-45

αφου εχεις κουνια απο ΙΚΕΑ λογικα αυτη τη διασταση θες... εχει και καλυμμα που βγαινει και πλενεται το δικο μου.

sygkekrimena εδω βγαίνει 70 ευρω με τα μεταφορικα, αν ψαξεις και αλλου μπορει να υπαρχει πιο φθηνα, παντως καλη τιμη ειναι και το στρωμα ειναι αψογο...και πιστοποιημενο απο το oko test

isvw na eixa kia yto δεν θυμαμαι... http://www.amazon.de/Matratze-Babyflex-120-60/dp/B000U32MAI/ref=sr_1_40?ie=UTF8&s=baby&qid=1274387814&sr=1-40

eNeap2.pngTSzHp3.png

ή αυτο http://www.amazon.de/Z%C3%B6llner-Matratze-Classic-100-50/dp/B0029477EM/ref=sr_1_101?ie=UTF8&s=baby&qid=1274387950&sr=1-101

χαχαχαχαχα παντως επισης θυμαμαι εχει μια κανονικη μερια για τα μωρακια και αργοτερα αν θες πιο σκληρη μερια για μεγαλυτερα παιδακια.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Και τώρα θα σας βαλω θεμα για αυριο....αγοριστικα ονοματα, το ειχαμε ξανασυζητησει νομιζω παλιοτερα? για ριξτε καμια ιδεα , αν εχετε αποφασισει οφ κορς...

Εμενα θελει ντε και σωνει να το βγαλει Αλεξανδρο απο τον Μεγα αλεξανδρο που εχει πορωση...

Εντωμεταξυ του μπαμπα μου το εδωσε ο αδερφος μου, και του πατερα του δεν θελει ο ιδιος! και ουτε και οι αλλοι του αδερφοι... (κριμα γιατι να και δεν ρελενομια, ο ανθρωπος αυτος ματωσε για τα παιδια του και η καημενουλα η πεθερα μου νομιζω το εχει παραπονο αν και ΠΟΤΕ δεν το εδειξε...)

Α! το ονομα ειναι Αποστόλης...

Στο μονο που συμφωνει και ισως του αλλαξω γνωμη ειναι το Ανδρεας.

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα καλημέρα! Χρόνια πολλά σε όσες γιορτάζουν οι ίδιες ή έχουν κάποιον δικό τους που να γιορτάζει! Εμένα σήμερα γιορτάζει ο αντρούλης μου! Τραπέζι δε κάνω γιατί μόνο στη σκέψη κουράζομαι! Εφτιαξα όμως ένα ωραιότατο τιραμισού, θέλει καμία να κεράσω;;;

Οσο για τα ονόματα που λέτε εμείς στο πρώτο βγάλαμε τον πεθερό μου που τον λένε Χρήστο και τώρα σειρά έχει ο πατέρας μου. Αλέξιος λοιπόν θα μπει ο σπόρος όταν με το καλό έρθει,αν και δε μου πολύ αρέσει τι να κάνουμε:roll:. πάντως θα προτιμούσα το Αλέξανρος.

Σε ευχαριστώ που ήρθες και με έκανες μανούλα!

858edac668.png

c10a81dc7c.png

Καλημερα!

Κερναω....

1420228ucx98gkde6.jpg

Η οικογένεια μου γιορτάζει σήμερα! Χρόνια Πολλά στο γλυκό μου αγοράκι! Να χαίρομαι τον αδερφό μου, τον παππού μου, τον πεθερό μου, τον ανηψιό μου και εμένα!!!:D Είμαστε πολλοι!

evi mou να χαιρεσαι τον αντρούλη σου!

galat μου το Αλέξανδρος μου αρέσει παρα πολύ! Alexander the great! Μου αρεσει και το Αχιλλέας, Ορέστης, αλλά και το Απόστολος του πεθερού σου είναι ωραίο όνομα, κρίμα που δεν έχει βάλει κανείς!

Εμένα μου έχει αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Ζω καλύτερα και για τα παιδιά μου είναι καλύτερα.

Δεν αισθάνομαι σαν παρείσακτη επειδή είμαι σε ξένη χωρά.

Ο άντρας μου λίγο τρώγεται με τα ρούχα του και θέλει να γυρίσει άλλα κάθε φορά που το συζητάμε έχω τόσα πολλά επιχειρήματα και στο τέλος συμφωνεί μαζί μου.

Ολυμπία μου αν δεν είχαμε τη δουλειά τη δική μου που είναι σίγουρη θα είχαμε πάει κ εμείς Γερμανία. Ο άντρας μου εκεί μεγάλωσε και μου έχει πει τα καλυτερα. Εγω θα ακουλουθουσα δεν είχα προβλημα και τωρα που είμαι Αθηνα 2 φορες τον χρόνο πάω στο χωριό μου.

κωνκων χρόνια πολλά! να τους χαίρεσαι όλους!

DimRous χρόνια πολλά για τον σύζυγο!

Και σε όλα τα κοριτσάκια που γιορτάζουν ή έχουν συγγενείς που γιορτάζουν, πολλές ευχές!

Εμένα με συγχωρείτε, δε θα πάρω γλυκάκι... Αρχισα ινσουλίνη από εχθές... :( :( :(

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα,ειμαι ενα ματσο χαλια...ποναω παντου,κι εχω απιστευτα νευρα...

χρονια πολλα σε ολες που γιορταζουν,ο,τι επιθυμειτε κ με το καλο τα σπορακια..

οσα για τα ονοματα που λετε,εμεις αφου εχουμε εξαντλησει τα ονοματα των γονιων μας (μπαμπας μου,μαμα μου κ πεθερα-τον πεθερο δεν θελει να τον βγαλει ο αντρας μου επειδη δεν τον ξερει σχεδον καθολου),λεγαμε στην αρχη να τον ονομασουμε βασιλη (απο τον αντρα μου),αλλα μετα απο πολυ σκεψη καταληξαμε οτι κ στην παναγια πρεπει να χαρισουμε ενα παιδι,επειδη μας εχει καλα κ μας αξιωσε...ετσι ειμαστε αναμεσα στο "παναγιωτης" κ "μαριος".θα δουμε...

παντως κ το αλεξανδρος ειναι πολυ ομορφο...

ορεστη βαφτισε μια φιλη μου το γιο της περισυ κ μου αρεσε πολυ...

το ιασονας ενταξει,αλλα πολυφορεμενο.στην ταξη του δημητρη μου υπαρχουν 6 ιασονες.....

οσο για τα γλυκακια που λετε...εγω θα παρω...το ζαχαρο μου ειναι φυσιολογικο,κιλα πρεπει να εχω παρει δυο (η ζυγαρια παιζει αναμεσα στα -1 κ 2)-φυσικα με τοσους εμετους κ τρεξιμο.....να'στε καλα κοριτσια,κ του χρονου...

απο ψωνια,δεν θα παρω τιποτα,εκτος απο ενα συνολο για την εξοδο απο το μαιευτηριο...

ενας καλος αγγελος φροντισε κ εχω τα παντα...

αληθεια,ενδιαφερεται καμια για ενδοεπικοινωνια???μεσα στα πραγματα που μου εδωσαν υπαρχει μια της chicco που δεν θα τη χρησιμοποιησω.οποια θελει,ευχαριστως να την στειλω τη δευτερα που θα παω ταχυδρομειο...

δεν εχω ακομα ανοιξει τα κουτια,σιγουρα υπαρχουν κι αλλα πραγματα,θα σας πω εν καιρω,γιατι σημερα απεργω,δεν θα κανω τιποτα...

galat,eyxaristv (kallio arga para pote) για τα τηλ...ξερεις αν συμβουλευτω καποια απο αυτες τις κοπελες,αν θα πρεπει να πληρωσω καποιο ποσο???κ ποτε περιπου πρεπει να ερθω σ επαφη?????

ο γιατρος μου τα εχει παρει που δεν εκανα αμνιο κ μου λεει κατι κουλα....

επισης,galat,που μου εχεις πει οτι εχεις τι plico p3,μπορεις να μου πεις αν το υφασμα βγαινει για να πλυθει,η πρεπει να το πλυνω πανω στο καροτσι????

στελλουνακ,ευχαριστω κι εσενα..μαλλον θα σε χρειαστω κ για τη γιατρο....

ιρακι,επισης ευχαριστω.το θεμα με τη βενετια ειναι οτι τα κρεατακια ειναι τοσο μεγαλα,που φραζουν τις αναπνευστικες οδους,παθαινει απνοιες οταν ξαπλωνει αναποδα,κ τωρα ανακαλυψαμε οτι δεν ακουει σε μεγαλο ποσοστο.μας ελεγαν να περιμενουμε,αλλα δεν παει αλλο,κ τωρα μας λεν να μη χειρουργησουμε πριν το σαπτεμβριο,γιατι υπαρχει κινδυνος αιμορραγιας απο τη ζεστη...θα παρω κι αλλες γνωμες.....

μπιμπικος,καλως ηρθες κι απο μενα κ με το καλο......

φιλια σε ολα τα κοριτσια...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε???

Λιακι μου υπομονη κοριτσακι μου ,σου επεσαν ολα μαζεμενα,αλλα υπομονη δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο...

Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα!!!

76IGp3.png

καλημερα κοριτσακια μου...τι κανετε???

Λιακι μου υπομονη κοριτσακι μου ,σου επεσαν ολα μαζεμενα,αλλα υπομονη δεν μπορω να σου πω τιποτα αλλο...

Χρονια πολλα σε οσους και οσες γιορταζουν σημερα!!!

ετσι ειναι οταν εχεις πολλα παιδια...παντα κατι θα υπαρχει να σε τρεχει σε γιατρους.ευτυχως τα δικα μας δεν ειναι σοβαρα σε σχεση με αλλα...κ παλι δεν κανω πισω.....κι αλλο θα κανω...

χρονια πολλα κ σ εσενα για τον πεθερο,κ για το σπορακι......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ετσι ειναι οταν εχεις πολλα παιδια...παντα κατι θα υπαρχει να σε τρεχει σε γιατρους.ευτυχως τα δικα μας δεν ειναι σοβαρα σε σχεση με αλλα...κ παλι δεν κανω πισω.....κι αλλο θα κανω...

χρονια πολλα κ σ εσενα για τον πεθερο,κ για το σπορακι......

να'σαι καλα κοριτσακι μου...αν και σημερα του πεθερου μου του κανανε το χειροτερο δωρο μπηκε μεσα για χημοθεραπεια...

76IGp3.png

να'σαι καλα κοριτσακι μου...αν και σημερα του πεθερου μου του κανανε το χειροτερο δωρο μπηκε μεσα για χημοθεραπεια...

οχι ρε γμτ.......τα περασα 3 χρονια με το μπαμπα μου κ ξερω....ελπιζω να μην υποφερει ο κακομοιρης κ ευχομαι καλη δυναμη σε εσας...(κ αν ειναι δυνατον κ περαστικα..........)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...