Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , MK2012 είπε:

Αδικαιολόγητα νεύρα έχω όλη μου τη ζωή 😂 Γεννήθηκα με αδικαιολόγητα νεύρα. Καλά τα πολύ γλυκά εγω δε τα μπορώ. Ειδικά τα σιροπιαστά, με λιγώνουν. Ξεκίνησα τη γυμναστική με αφορμή να αλλάξω τον τρόπο ζωής μου αλλά με τη διατροφή δυσκολεύομαι ακόμα.

Εχει γιατί δεν είναι εντελώς αναστρέψιμο απ’οτι καταλαβαίνω. Θεωρητικά με πρωινό, μικρά σνακ ενδιάμεσα, νερό και υγιεινό βραδινό μπορώ να βελτιώσω τη κατάσταση;

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλησπερα κοριτσακια και απο μενα και φυσικα απο το μπεμπη μου...

εγω δεν ξερω τι μου φταιει σημερα,αλλα νοιωθω καπως περιεργα,εχω μια νευρικοτητα,δεν ξερω τι θελω,δεν θελω να κανω τιποτα και μου τη δινει που ειμαι και μονη μου καθε απογευμα

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εμένα μου έχει αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Ζω καλύτερα και για τα παιδιά μου είναι καλύτερα.

Δεν αισθάνομαι σαν παρείσακτη επειδή είμαι σε ξένη χωρά.

Ο άντρας μου λίγο τρώγεται με τα ρούχα του και θέλει να γυρίσει άλλα κάθε φορά που το συζητάμε έχω τόσα πολλά επιχειρήματα και στο τέλος συμφωνεί μαζί μου.

Αυτές είναι αλλαγές οχι σα και εμένα που απο Αθήνα ήρθα Ζάκυνθο και νόμιζα οτι κάτι έκανα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αυτό το παιδί μου απο την κοιλία με καταλαβαίνει. τις δύο τελευταίες μέρες δεν πολυ κουνιέτε και όποτε με πιάνουν οι αμφιβολίες μου, να πάρω να μη πάρω το γιατρό, ρίχνει και μια κλοτσιά.

καλησπερα κοριτσακια και απο μενα και φυσικα απο το μπεμπη μου...

εγω δεν ξερω τι μου φταιει σημερα,αλλα νοιωθω καπως περιεργα,εχω μια νευρικοτητα,δεν ξερω τι θελω,δεν θελω να κανω τιποτα και μου τη δινει που ειμαι και μονη μου καθε απογευμα

Καλησπέρα happines. Απόλαυσε τις ώρες που είσαι μόνη σου γιατι σε λίγους μήνες θα το λησμονείς.

Διαφημίσεις

Αυτές είναι αλλαγές οχι σα και εμένα που απο Αθήνα ήρθα Ζάκυνθο και νόμιζα οτι κάτι έκανα.

Ήταν όντως πολύ καλή αλλαγή.

Είμαι πολύ τυχερή που είμαι εδώ.

Εμένα πάλι το μπεμπέ μου είναι γενικά πολύ ζωηρό, ειδικά το βράδυ που πάω να κοιμηθώ η κακομοίρα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ήταν όντως πολύ καλή αλλαγή.

Είμαι πολύ τυχερή που είμαι εδώ.

Εμένα πάλι το μπεμπέ μου είναι γενικά πολύ ζωηρό, ειδικά το βράδυ που πάω να κοιμηθώ η κακομοίρα.

Αυτό το είχα πριν λίγες εβδομάδες και ο γιατρός μου με συμβούλεψε να πίνω ένα χλιαρό γάλα ή γενικά αφέψιμα. Με βοήθησε εμένα πάντως :D

Διαφημίσεις

εμενα ειναι σχετικα ηρεμο,ριχνει μια -δυο και μετα σταματαει...περνανε μερικες ωρες ριχνει παλι καμια και παλι σταματαει λετε να εχει κατι???

Καλέ τι είναι αυτά που λες...τι να έχει το παιδάκι.

Απλά του αρέσει ο ύπνος, απολαμβάνει την ζεστασιά μέσα σου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλά κορίτσια τέλειο το εκμέκ. Μόλις δοκίμασε ο άντρας μου και για αντάλαγμα που το έκανα τέλειο έβαλε σκούπα. Σούπερ, δεν μπορώ να φάω αλλά τουλάχιστον γλύτωσα το καθάρισμα!!!!!!

καλά κορίτσια τέλειο το εκμέκ. Μόλις δοκίμασε ο άντρας μου και για αντάλαγμα που το έκανα τέλειο έβαλε σκούπα. Σούπερ, δεν μπορώ να φάω αλλά τουλάχιστον γλύτωσα το καθάρισμα!!!!!!

Κώστα τον λένε και σένα τον άντρα σου;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

αντε γλυτωσες ...τυχερουλα!!!!!

76IGp3.png

Ααααα ξεχασα να ξαναρωτησω!!!Με το στρωμα τι λετε να κανω??Πηγα ξανα ικεα και εχει ενα με λατεξ 80 ευρω και ενα με ελατηρια 75 ευρω...Το mothercare εχει με ελατηρια απλο 145 και με ανεξαρτητα ελατηρια, το καθε ελατηριο σε θηκη 175.....:roll: Δεν μπορω να αποφασισω ρε παιδακι μου!!!

Αααα και κατι αλλο!!!Τα επιθεματα στηθους χρειαζονται πολυ για τον θηλασμο???Εσεις ποια περνετε???Πηρα της chicco τα 30 τμχ 5 ευρω!!!Να παρω λετε ποια οικονομικα???

Πρηξιματεν τελος για σημερα!!!!

Φιλακια

στρωματακι γι ακουνια αν εννοεις πολυ καλα πιστυεω(και πιστοποιημενα) ειναι τα zollner einai γερμανικα εγω το ειχα παρει απο μπεμπε ζου αλλα μπορεις να βρεςι και απο νετ πιο φθηνα...

Τα επιθεματα δεν ειναι απαραιτητο οτι θα χρειαστουν δεν εχουν ολες οι γυναικες διαρροες...

Τα πιο μαλακα και οικονομικα τα εβρισκα παντως στο σουπερμαρκετ, νομιζω johnson baby... Κατι αλλα προδερμ δεν μου αρεσαν ηταν σαν χαρτινα...

επισης ειχα παρει και απο μαδερκεαρ καλα ηταν.

Τα καλυτερα ομως ειναι να παρετε παλιες φανελες η t shirts , φτιαχνετε ενα πατρον κυκλο με ενα ποτηρι κοβετε τον κυκλο απο 6-7 στρωματα υφασμα , αν εχετε καποιον που να ραβει το δινετε να τα ραψουν μαζι... ειναι βαμβακερα, τα ξεπλενεται με νερο και που και που στο πλυντηριο και τα πιο οικονομικα και υγιεινα...

Αυτη τη φορα λεω να το δοκιμασω τουλαχιστον για μεσα στο σπιτι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...