Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

ναι, κανονικά η άδεια εγκυμοσύνης μου ξεκινάει από 28/06. Θα παρω και δυο βδομάδες από την άδειά μου όμως, οπότε τελευταία μέρα θα έρθω στο γραφείο Παρασκευή 12 Ιουνίου :D Ανυπομονώ!!!

κι εγω ανυπομονω γι'αυτη την αδεια....αν ερθει με το καλο η ημερομηνια της αδειας...μετα απο λιγο καιρο θα ερθει και το μπεμπακι μου!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα/καλησπερα,δεν σας εχω διαβασει...δεν προλαβαινω για τιποτα πια κ μου την εχει δωσει...πολλοι γιατροι,πολλες εξετασεις...ολα μαζεμενα...

σας φιλω ολες,ευχομαι να ειστε καλα......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

και εγώ στις 14/6 βγαίνω σε άδεια... ξεκουράζομαι από τώρα βέβαια, μιας και έχω αναρρωτική.

Πάντως όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνει το φυστικι, νομίζω ότι κάθε μέρα αισθάνομαι νέες κινήσεις, που πολλές φορές δε θα έλεγα ότι είναι ευχάριστες....

Πάντως το φούσκωμα καλά κρατεί, όπως και τα κιλά!!! Αισίως έφτασα στα 13!!!

Χαπάκι εσύ? που βρίσκεσαι?? περίπου στα ιδια πρέπει να είμαστε....

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!! Χθές πήγα στο διαβητολόγο ξεκίνησα τις μετρήσεις και διατροφή. Προς το παρον σχεδον καλά βγαίνουν μάλλον γλιτώνω ινσουλίνι. Καλος ήρθες bibicos!!!! που την έχεις βρει αυτο το μπανάκι είναι τέλειο. Ποιός πάει να ετοιμάσει το σπίτι για αύριο (γιορτάζει ο άντρας μου);;;;;; Ασε που θα φτίαξω και γλυκό που δεν κάνει ούτε να το μυρίζω!!!!!! κλαψ......

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα bibicos ναι θελουν προσοχη οταν τα εχεις σε ψιλα σημεια(αλλαξιερα) εχω ακουσει πολλα παρομοια περιστατικα...,αν θελεις μονο για το μπανακι γιατι δεν διαλεγεις ενα που να προσαρμοζει στη μπανιερα....θα ειναι πιστευω πιο βολικο

happiness το ειδα και αυτο το μπανακι που εχει πλαινα και προσαρμοζεται στην μπανιερα αλλα και παλι θα πρεπει να σκυβω και ειναι το προβλημα με την μεση μου που με προβληματιζει :roll: .Σ'ευχαριστω πάντως για την ιδεα!!

Καλημέρα κοιλίτσες!

bibicos καλώς ήρθες, με το καλό το μπεμπακι σου!

Εγώ προσωπικα είμαι υπερ (με τα χίλια!!!) της αλλαξιέρας, απλά θελει πολύ προσοχή όταν μεγαλώσει λίγο το ζουζουνι και δεν κάθεται ήσυχο...........

Καλως σας βρηκα zouzounel!!!Με τα χιλια λες εσυ ε???Παντως το γεγονος οτι σε βολεψε ειναι πολυ ενθαρρυντικο!!!!

Καλημέρα κοιλίτσες, τι κάνετε;

bibicos καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Πολύ μου αρέσει το νικ σου. Έτσι με φωνάζουν και μένα χαϊδευτικά...χεχεχε

Ακριβώς το ίδιο είναι με αυτό που πήρα και εγώ.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, το είχα και στον γιο μου και με βόλεψε παρά πολύ.

Έχει ρόδες και το πας όπου γουστάρεις. Να το πάρεις.

Ολυμπια γεια σου και εσενα!!!!bibicos και εσυ???χαχαχα

εγω ετσι φωναζω τον αντρουλη μου χρονια τωρα και ετσι λεω και τον μπεμπη μου καμμια φορα που του μιλαω οταν ειμαστε τα δυο μας.... :lol: Ξερω ξερω παρανοια :mrgreen: Να το παρω λες και εσυ ε????Πρεπει να κατσω να μετρησω ποσες αρνητικες ψηφους εχω και ποσες θετικες!!!

Καλως την την Βibicos! Ante να και η πρωτομηνιά μας!!! Και βεβαια χωραει η κοιλίτσα σου και να ρωτησεις οοοοοοτι θες!

Galat γεια σου.Αστα και ελεγα να μπω στο καφε Αυγουστου η στο καφε Ιουλιου????Οποτε πηγαινα στο γιατρο μια μου ελεγε 31/7 και μια 1/8...Ε τωρα σερι 4 φορες μου εχει πει 1/8 οποτε λεω ας μπουκαρω το καφε Αυγουστου!!!Χωραει η κοιλιτσα μου λες γιατι δεν την εχεις δει!!!Αμα την δεις θα αλλαξεις γνωμη!!!!Κοιλιτσα την λεω και εγω για παρηγορια στον αρρωστο!!!!!:mrgreen: Σ'ευχαριστω πολυ παντως για το καλωσορισμα!!!

καλησπέρα κοριτσάρες!!!!!!!!!!! Χθές πήγα στο διαβητολόγο ξεκίνησα τις μετρήσεις και διατροφή. Προς το παρον σχεδον καλά βγαίνουν μάλλον γλιτώνω ινσουλίνι. Καλος ήρθες bibicos!!!! που την έχεις βρει αυτο το μπανάκι είναι τέλειο. Ποιός πάει να ετοιμάσει το σπίτι για αύριο (γιορτάζει ο άντρας μου);;;;;; Ασε που θα φτίαξω και γλυκό που δεν κάνει ούτε να το μυρίζω!!!!!! κλαψ......

DimRous καλησπερα!!!Χαιρομαι που γλυτωσες την ινσουλινι αλλα οσο αφορα την διατροφη σε καταλαβαινω!!!!Εγω η μουλαρα 2 μηνες ειχα πλακωθει στα γλυκα και στα παγωτα!!!!Ζυγαρια δεν ειχα ανεβει μεχρι που πηγα στον γιατρο!!!Δεν γραφω νουμερο γιατι θα με διωξετε απο το καφε στανταρ!!!!Τωρα με εχει βαλει να κανω διατροφη και μια 2η καμπυλη ζαχαρου την Τριτη.Η πρωτη καμπυλη ηταν στα ορια!!!

Το μπανακι το βρηκα καθως googlara μια μερα!!!

Θα φτιαξεις γλυκο?????Αααααααααχχχχχχχ!!!Αστα και εγω πονεμενη ιστορια με την μυρωδια!!!Περναω απο σουβλατζιδικο και μονο με την μυρωδια το τσιμπαω το κιλακι μου!!!!!Ατιμη κοινωνια!!!

Σας φιλω ολες!!!Καλο βραδυ!!!:D

Ααααα ξεχασα να ξαναρωτησω!!!Με το στρωμα τι λετε να κανω??Πηγα ξανα ικεα και εχει ενα με λατεξ 80 ευρω και ενα με ελατηρια 75 ευρω...Το mothercare εχει με ελατηρια απλο 145 και με ανεξαρτητα ελατηρια, το καθε ελατηριο σε θηκη 175.....:roll: Δεν μπορω να αποφασισω ρε παιδακι μου!!!

Αααα και κατι αλλο!!!Τα επιθεματα στηθους χρειαζονται πολυ για τον θηλασμο???Εσεις ποια περνετε???Πηρα της chicco τα 30 τμχ 5 ευρω!!!Να παρω λετε ποια οικονομικα???

Πρηξιματεν τελος για σημερα!!!!

Φιλακια

Καλή η αλλαγή;;;

Εμένα μου έχει αρέσει πάρα πολύ εδώ.

Ζω καλύτερα και για τα παιδιά μου είναι καλύτερα.

Δεν αισθάνομαι σαν παρείσακτη επειδή είμαι σε ξένη χωρά.

Ο άντρας μου λίγο τρώγεται με τα ρούχα του και θέλει να γυρίσει άλλα κάθε φορά που το συζητάμε έχω τόσα πολλά επιχειρήματα και στο τέλος συμφωνεί μαζί μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Ααααα ξεχασα να ξαναρωτησω!!!Με το στρωμα τι λετε να κανω??Πηγα ξανα ικεα και εχει ενα με λατεξ 80 ευρω και ενα με ελατηρια 75 ευρω...Το mothercare εχει με ελατηρια απλο 145 και με ανεξαρτητα ελατηρια, το καθε ελατηριο σε θηκη 175.....:roll: Δεν μπορω να αποφασισω ρε παιδακι μου!!!

Να πάρεις αυτό που το κάθε ελατήριο είναι σε δίκη του θήκη.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...