Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Κορίτσι μου πραγματικά θέλει απλά καλή διαχείριση. Κοίτα οι διατροφολόγοι σου βάζουν και ένα κάρο διαφορετικές παρασκευές. Δεν είναι  αυτό το ζητούμενο. Το θέμα είναι να πιάσεις το νόημα. Κανείς κάθε Κυριακή ή Σάββατο ή παρασκευή βράδυ, τα φαγητά τις εβδομάδας, και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά φτιάχνεις 2-3 εύκολα σνακ. Πχ γιαούρτι και λίγα δημητριακά, ένα μήλο, ξηρούς καρπούς και μια αραβική. Τσαντάκι φαγητού και όλη μέρα είσαι καλυμμένη. Παίρνεις και ένα μεγάλο θερμό για νερό να μετράς πόσο πίνεις. Πας σπίτι, μεσημεριανό έτοιμο. Θα το έχεις βγάλει το πρωί από την κατάψυξη στην συντήρηση και έτοιμο. Πριν κοιμηθείς βάζεις νερό να βράσει 10 λεπτά 6  αυγά να έχεις να φας το πρωί, να τα έχεις έτοιμα. Πραγματικά είναι πολύ ποιο εύκολο από ότι το έχουμε στο μυαλό μας μέχρι να το κάνουμε συνήθεια. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!

Ετσι οπως το λες είναι. Στην αρχή νομίζω ότι το μωρό πιέζει, αλλά μετά νιώθω το σφίξιμο να μεταφέρεται σε όλη την κοιλια.

καλημεραααααααα...

το εχω νοιωσει κι εγω καποιες φορες αυτο,συνηθως μολις κουραστω...κι εγω νομιζα οτι πιεζε το μωρο...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξέχασα: Λία, αν μπορώ να πω μια γνώμη για τα κρεατάκια: όταν ήμουν στην ηλικία της Βενετίας υπέφερα από συνεχή κρυώματα. Κάποιοι παιδίατροι έλεγαν στη μαμά μου να μου βγάλει τα κρεατάκια και θα σταματήσει το δράμα. Ο παιδίατρος που κατά κύριο λόγο με παρακολουθούσε της είπε ότι όταν θα φτάσω στα 5 θα σταματήσουν τα κρυώματα. Τελικά κέρδισαν οι πρώτοι. Η επέμβαση ήταν... τίποτα... όχι μόνο πόνο δεν είχα, αλλά και ήμουν τρισευτυχισμένη γιατί μέσα στο καταχείμωνο έτρωγα κάτι κουβάδες παγωτό και όλοι μου έφερναν δώρα κλπ κλπ (χμμ... είναι από τις πιο ευτυχισμένες παιδικές αναμνήσεις που έχω τα κρεατάκια νομίζω...). Από την άλλη, τα κρυώματα πράγματι σταμάτησαν όταν έγινα 5.

Δεν ξέρω αν το πρόβλημα της Βενετίας είναι το ίδιο και σίγουρα δεν υποστηρίζω ότι το να μην κάνεις την επέμβαση είναι το σωστό (όπως δεν υποστηρίζω και το αντίθετο). Απλά είπα να σου μεταφέρω την εμπειρία μου για να έχεις άλλη μία γνώμη.

Καλημέρα!!!!Τι ωραια σημερα δεν πηγα για δουλεια!!!Αφου δεν ειχε καθολου ΜΜΜ ειπα σιγα μην ταλαιπωρηθω και ετσι αραξα σπιτι.

Βρε κοριτσακια θελω τα φωτα σας.Πηρα κουνια απο το ΙΚΕΑ.Δεν ηθελα να δωσω πολλα λεφτα αλλα δεν πηρα απο εκει στρωμα.Εχει παρει καμμια σας στρωμα απο το ΙΚΕΑ για κουνια???Να παρω απο εκει λετε η απο το mothercare???Ουφ θα σκασω δεν μπορω να αποφασισω...:roll:

Επισης θελω να ρωτησω και κατι αλλο!!!Θα σας πρηξω το ξερω!!!:lol:

Επειδη εχω πολυ σοβαρο προβλημα με την μεση μου οταν με το καλο ερθει ο μπεμπης μου και θα πρεπει να τον κανω μπανακι δεν θα την παλευω με τιποτα να σκυβω στην μπανιερα.Επισης η νιπτηρα μας ειναι πολυ μικρη για να τον πλενω εκει.Βρηκα στο νετ αυτο 397-3782624bIEUC635282X.jpg

lrgscaleeasi-pesi-changer.gif

που ειναι μπανακι που γινεται και αλλαξιερα.Λετε να με βολεψει???Ολυμπια ειδα οτι εχεις παρει και εσυ τετοια αλλαξιερα.Γινεται και εσενα μπανακι???Αυτο με προβληματιζει αν θα βολεψει να το χρησιμοποιω σαν μπανακι :roll:

DimRous πολυ ωραια η κουνια σας.Το κιτρινακι πολυ χαρουμενο χρωμα!!!Καλοριζικη!!!

nikijo υπομονη με τις αλλεργιες σας..Ανοιξη ειναι και θα περασει...:wink:

Σας ευχαριστω για το καλοσωρισμα.

καλωσήρθες bibicos!!

Πολύ ωραία η αλλαξιέρα... εγώ δε θα πάρω... ήμουν μπροστά σε ένα ατύχημα που είχε η ξαδέρφη μου με το μωρό της... (γύρισε η μικρή και της έπεσε από κει ψηλά....) πολύ άσχημη εμπειρία!!! Πλέον την αλλάζει στο κρεβάτι, στρώνει ένα σελτεδάκι....

καλημέρα σε όλες!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Indie Καλημερα!!!ΩΧ μωρε το μωρακι ελπιζω να μην ειχε σοβαρο χτυπημα...Να σου πω την αληθεια δεν ειχα καν σκεφτει οτι μπορει να πεσει απο εκει πανω....Ωχ Παναγιτσα μου.:confused:

Εγω την θελω για να την χρησιμοποιω πιο πολυ για μπανακι ,για το αλλαγμα οκ θα την παλεψω και με το κρεβατι να τον αλλαζω μιας και ειναι ψηλο το κρεβατι μας.Αστα μεγαλο διλλημα...:confused:

Καλημερα bibicos ναι θελουν προσοχη οταν τα εχεις σε ψιλα σημεια(αλλαξιερα) εχω ακουσει πολλα παρομοια περιστατικα...,αν θελεις μονο για το μπανακι γιατι δεν διαλεγεις ενα που να προσαρμοζει στη μπανιερα....θα ειναι πιστευω πιο βολικο

76IGp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες!

bibicos καλώς ήρθες, με το καλό το μπεμπακι σου!

Εγώ προσωπικα είμαι υπερ (με τα χίλια!!!) της αλλαξιέρας, απλά θελει πολύ προσοχή όταν μεγαλώσει λίγο το ζουζουνι και δεν κάθεται ήσυχο. Εγω πήρα συρταριέρα-αλλαξιέρα αρκετά ψηλή (για να βολεύει και τον μπαμπα μας) και σωθηκα, στο κρεββάτι μας αν και ψηλό δε μπορώ με τίποτα να τον αλλάξω, ειδικά τον πρωτο καιρό μετά τη γεννα (εγώ γέννησα με καισαρική βλεπεις) βοηθησε πολύ. Άπλά θελει προσοχή και δεν αφήνεις το μωρό απ' τα ματια σου ούτε δευτερολεπτο.

Το μπανάκι/αλλαξιέρα εμφανισιακά τουλάχιστον φαίνεται καταπληκτικό. Απλα να σιγουρευτείς ότι το μπανάκι μπορεί να αποσπάται από τη βάση, γιατί θα πρέπει να το πλένεις καλά ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να είναι σίγουρα πολύ καθαρό όταν θα κάνεις μπανιο το μπεμπε. Εχω κι εγώ κατι παρομοιο (κάπως έτσι είναι το δικό μου: http://bimbomarket.it/gb/en/bath-dresser-nuvola-137-P16847.htm χωρίς τη θηκη στο πλάι), τώρα που μεγάλωσε ο μπεμπέκος μου βγάζω το μπανάκι από τη βάση και το βάζω μεσα στη μπανιέρα, κατά τύχη ανακάλυψα ότι "κουμπώνει" ακριβώς στα πλαϊνά της μπανιέρας, βάζω κι ένα σκαμνάκι δίπλα και έτσι κάνουμε το μπανιο μας κάθε βράδυ. :)

Επίσης να ρωτήσεις τι βάρος αντέχει το μπανάκι.

nikijo κι εγώ μια απ' τα ίδια εχθές!

Από το απόγευμα αισθανόμουν χάλια, δε μπορούσα να κουνηθώ, η μικρή με τρελλανε στα χτυπήματα, δεν ξερω αν φταιω κι εγώ... τάιζα τον μικρό μου και ό,τι είχε πάνω στο τραπεζάκι του το πεταγε κάτω, κάποια στιγμή λοιπον που έσκυψα να τα πιάσω, μάλλον την στρίμωξα τη μπέμπα και μου έριξε ένα χτύπημα, τα είδα όλα μιλάμε! Από εκεινη την ώρα και μετά δεν είχε ησυχία! Με το που γύρισε ο άντρας μου από τη δουλειά ανέλαβε τον μικρό και ξάπλωσα, νομίζω κοιμήθηκα από τις 9, με επιασε και διάρροια... το παθαίνω όταν με πονάει η κοιλια, δεν είχα φάει τίποτα που να με πειραξε, ούτε πιστεύω ότι ήταν κάποια ίωση, γιατί σημερα είμαι καλά, σχετικά καλα δλδ... Απαπα δε θα αντέξω να ξαναπεράσω τέτοιο πράγμα... Κουράζομαι και στη δουλειά αυτές τις μερες, εφυγε ένας συνάδελφος από το τμήμα και ανέλαβα και τις δικές του δουλειές και τρέχω και δε φτάνω...

Υπομονή, μου λέω συνέχεια, 12 Ιουνίου σταματάω... :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα κοιλίτσες, τι κάνετε;

bibicos καλώς ήρθες στην παρέα μας!!!

Πολύ μου αρέσει το νικ σου. Έτσι με φωνάζουν και μένα χαϊδευτικά...χεχεχε

...χθες κουραστηκα κ πετρωσε η κοιλια μου αρκετες φορες

Και εμένα χθες πέτρωνε συχνά αλλά δεν πονούσα, ένιωθα μόνο ένα τράβηγμα και πίεση.

Περαστικά στην μικρούλα σου.

Ολυμπιακι με ΄γεια την αλλαξιερα!!!!...εγω δεν πηρα ,νομιζω πως δεν θα την χρειαζομουν...πανω στο κρεββατι μια χαρα βολευει:)....παντως ζηλευω τις νετ αγορες αλλα ρε γμτ αν δεν το δω live νομιζω δεν μπορω να το αγορασω-βλακεια ε;;;-

Ευχαριστώ...είναι και μπανάκι μαζί σαν αυτό που έχει βάλει φώτο η bibicos.

Είχα τέτοιο παρόμοιο στον Μιχάλη και με είχε βολέψει πολύ.

Όσο για τις αγορές από το νετ, υπάρχει και άλλο κόλπο.

Πας σε ένα κατάστημα, βλέπεις αυτό που θέλεις από κοντά και μετά γυρνάς στο σπίτι και το αγοράζεις από εκεί που το έχουν φθηνότερα!!!

Ολυμπια ειδα οτι εχεις παρει και εσυ τετοια αλλαξιερα.Γινεται και εσενα μπανακι???Αυτο με προβληματιζει αν θα βολεψει να το χρησιμοποιω σαν μπανακι

Ακριβώς το ίδιο είναι με αυτό που πήρα και εγώ.

Όπως έγραψα και πιο πάνω, το είχα και στον γιο μου και με βόλεψε παρά πολύ.

Έχει ρόδες και το πας όπου γουστάρεις. Να το πάρεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Re koritsia κι εγω το νιωθω αυτο το βαρος -πιεση καμια καμια φορα, και νομιζα οτι απλως πιεζει το μωρο...ειναι συσπαση οντως? Παντως οντως σε φαση που κουραζομαι η κανω δουλειες με πετυχαινει η καμια φορα εξω οταν περπαταω...

Καλως την την Βibicos! Ante να και η πρωτομηνιά μας!!! Και βεβαια χωραει η κοιλίτσα σου και να ρωτησεις οοοοοοτι θες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Re koritsia κι εγω το νιωθω αυτο το βαρος -πιεση καμια καμια φορα, και νομιζα οτι απλως πιεζει το μωρο...ειναι συσπαση οντως? Παντως οντως σε φαση που κουραζομαι η κανω δουλειες με πετυχαινει η καμια φορα εξω οταν περπαταω..

Αν δεν συνοδεύεται με πόνο δεν είναι συσπάσεις.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

1. Bibicos ΠΗΤ 01/08/2010 -?- ΑΓΟΡΙ
  2. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ
  3. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  4. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ
  5. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????
  6. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  7. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  8. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ
  9. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ
  10. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ
  11. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  12. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ
  13. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  14. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ
  15. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ
  16. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ
  17. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  18. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  19. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ
  20. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)
  21. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  22. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)
  23. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  24. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI
  25. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)
  26. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)
  27. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?
  28. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ
  29. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?
  30. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ
  31. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ
  32. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

eNeap2.pngTSzHp3.png

ηρθατε κοιλουμπες μου....????

ζουζουνελ γιατι σταματας τοσο νωρις...εμενα η αδεια τοκετου βγαινει 1/7 αν δεν κανω λαθος...

εγω θα παρω απλο μπανακι και θα εχει αλλαξιερα διπλα στην κουνια(ειναι ολα σε ενα...αν τελικα παρουμε αυτη την κουνια)....

76IGp3.png

ζουζουνελ γιατι σταματας τοσο νωρις...εμενα η αδεια τοκετου βγαινει 1/7 αν δεν κανω λαθος...

ναι, κανονικά η άδεια εγκυμοσύνης μου ξεκινάει από 28/06. Θα παρω και δυο βδομάδες από την άδειά μου όμως, οπότε τελευταία μέρα θα έρθω στο γραφείο Παρασκευή 12 Ιουνίου :D Ανυπομονώ!!!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...