Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Η Έλλη μου με έχει καβαλήσει και προσπαθεί να μου βάλει μολύβι και μάσκαρα στα μάτια!!!!!χαχαχαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχα,αυτα τα μικρουλια ειναι τρελλα....μαλλον θελει να τραβηξει την προσοχη σου

76IGp3.png

με μιμείται απίστευτα, ότι κάνω το τυπώνει και το κάνει, ακόμα και το πιο ασήμαντο και χαζό, είναι πολύ θέατρο :tongue::tongue::tongue: και όπου πάω με ακολουθεί και όπου δεν φτάνει για να δει σέρνει και το καρεκλάκι της για να αναιβαίνει και να μην χάνει τίποτα!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

χαχαχαχαχαχαχ πολυ γελιο τα μικρα οντως! Μπουμπου δεν μας κουραζεις καθολου!!!!

Το επιδομα της ιδιωτικης το παιρνεις γρηγορα...αρα και μαζι με τις οικονομιες σας καλυπτετε το μαιευτηριο. Μπορεις να καθυστερησεις την αμοιβη του γιατρου, εφοσον εχετε αυτη την οικειοτητα, (η νατ α δωσεςι λιγα λιγα) ή καποιες απο τις αγορες που θα χρειαστεις.... δυσκολα τα πραγματα το καταλαβαινω...

Επισης μηπως ερθει και καμια απιστροφη απο εφορια, αν την κανετε τη δηλωση Online την παίρνετε αμεσως...εμας αυτο μας σωζει καθε χρονο! τωρα περιμενουμε 1600 ευρω επιστροφη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Με τον γιατρό το έχω στα υπο συζήτηση θέματα στην επόμενη επίσκεψη γιατί δεν θέλω να τον πω από το τηλέφωνο.

Όσο για την εφορία μέσο internet την κάνω και εγώ τα τελευταία χρόνια, θα ασχοληθώ αυτές τις μέρες μόλις μπορεί να κρατάει λίγο την μικρή ο άντρας μου γιατί αλλιώς .....θα παλεύουμε :lol::lol::lol: ελπίζω να κατατεθεί γρήγορα η επιστροφή:rolleyes:

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημέρα κουκλίτσες!!!!!!!!! Τι κάνουν οι κοιλίτσες;;;; Μεγαλώνουν;;;; Εγώ απο μαγείρεμα μπριάμ σήμερα. Χθές είδαμε και την μικρή στον υπερηχο καλά είναι το ζουζούνι μου αλλά λίγο χοντρούλα, εντός φυσιολογικών ορίων όμως, λόγο ζαχάρου. Ο γιατρός μου έδωσε συγχατητήρια μιας και το ένα κιλό που είχα πάρει το έχασα και αυτό. Ούτε εγώ δεν περίμενα να έχω τόση αυτοσυγκράτηση. Το μεσημέρι θα πάω στον ενδοκρινολόγο να δω τι θα κάνω με το ζάχαρο!!!!!!!!!!

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Αχ πονεμένο θέμα το σάκχαρο...

Εκανα διαβήτη κύησης στην πρώτη μου εγκυμοσύνη και τώρα πάλι είμαι σε επιφυλακη. Δυο καμπύλες εχω κάνει μεχρι τώρα, εντός ορίων, αλλά οι μετρήσεις που κάνω μόνη μου δεν είναι και πολύ καλές τελευταία. Δε βλεπω να τη γλιτώνω την ινσουλίνη πάλι... :(

Μην ανησυχείς DimRous αν το παρακολουθείς το σάκχαρο δε θα σου δημιουργήσει προβλήματα. Αν είναι αρρύθμιστο είναι επικίνδυνο.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Σήμερα έφτιαξα σπανακόρυζο και εψησα και λουκανικο χωριάτικο. Τί το θελα! Θα έχω καουρες μεχρι αυριο το πρωί.

Αυριο πάλι απεργια οι δασκάλοι και θα έχω τον μικρό σπίτι.

Η Έλλη μου με έχει καβαλήσει και προσπαθεί να μου βάλει μολύβι και μάσκαρα στα μάτια!!!!!χαχαχαχαχαχα :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχα φοβερή η μικρή!

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!!Χοραει και δικη μου η κοιλίτσα (κοιλιιιιιιιτσα....λεμε τωρα) :mrgreen: στην παρέα σας???ΠΗΤ 1 Αυγούστου αγοράκι και τρομέρα ψαρωμενη!!!!

Εχω πολλλλααααα να σας ρωτήσω!!!!

Σας φιλώ προς το παρον και καλώς σας βρήκα!!

Διαφημίσεις

hello girls!!!!!!!!

bibico καλως ορισες !!!!!:)

...χθες κουραστηκα κ πετρωσε η κοιλια μου αρκετες φορες....που να μην επαιρνα κ τα yutopar....σημερα καλυτερα ....Εκανα εξ.αιματος,ουρων,κολπικου κ ειναι ολα ΟΚ:)

Απο αγορες εγω εχω λιγα πραγματακια να παρω...κατεβασα της κορης μου κ εχω παραπολλα σε κιτρινο-πρασινο οποτε θα παρω κ λιγα μπλε κ ειμαι ΟΚ!!!!

Αρχισαν κ οι αλλεργιες της μικρης...λιγο βηχα κ κοκκινα ματακια(περασαμε κ απο το νοσοκομειο μια βολτα γιατι την Κυριακη πηγαμε στο παρκο κ δημιουργηθηκε μεσα στο ματι κατι σαν κιτρινο ζελε!!!!!!....ευτυχως λιγο κολλυριο με κορτιζονη εκανε το θαυμα της ;) )

Λιακι κ κρεατακια κ χαλαζια;;;αμαν βρε κοριτσακι....περαστικα σας κ παλι...αντε να ναι τα τελευταια...

DimRous προσεχε τη διατροφη κ μη φοβασαι...1 ΚΙΛΟ;;;;;;;;;;;πλακα κανεις!!!!!!!ειναι φυσιολογικο αυτο καλε;;;;;;;;;;:):)

-Η λιστα της Αθηνας-(οχι του Σιντλερ) ....ειναι σουπερ!!!!:)

Ολυμπιακι με ΄γεια την αλλαξιερα!!!!...εγω δεν πηρα ,νομιζω πως δεν θα την χρειαζομουν...πανω στο κρεββατι μια χαρα βολευει:)....παντως ζηλευω τις νετ αγορες αλλα ρε γμτ αν δεν το δω live νομιζω δεν μπορω να το αγορασω-βλακεια ε;;;-

κωνκωνακι, μπουμπου, χαπακι, ζουζου, κ ολαααα τα κοριτσακια.....ΦΙΛΙΑ!!!!!:):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...