Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

πρίν από 1 λεπτό , Xristina96 είπε:

Ναι! Αλλά.. πρέπει να δεις σε εσένα τι δουλεύει. Για να το έχεις σε ισοροπια. Είναι λίγο μπερδεμένο το ζάχαρο. Εγώ δεν μπορούσα να φάω τοστ το πρωί ή το βράδυ , πήγαινε το ζάχαρο 170. Έτρωγα πρωί βραστά αυγά 2 και φρυγανιά με μέλι. Ζάχαρο 90. Μπορούσα το μεσημέρι να φάω 1 μπολ καρπούζι και 1 πιάτο μακαρόνια και πήγαινε 110 ζάχαρο. Σε μια φίλη μου με τα μακαρόνια πήγαινε το ζάχαρο στο θεό. 

αλλά ναι, θα σου πει καλύτερα η αιματολόγος και η ενδοκρινολόγος. Να σου τα εξηγήσουν με λεπτομέρεια. Αλλά όσα είπες θα τονοσουν τον οργανισμό σου! 

Είχα πάει σε διατροφολόγο πριν κανένα 3 μηνο και περιττό να σας πω πως για το πρόγραμμα που μου έδωσε πρέπει να είμαι πάνω από την κουζίνα όλη μέρα. Δεν είναι ρεαλιστικό. Το θέμα δεν είναι να κάνουμε τη ζωή μας δύσκολη.  Σίγουρα πρέπει να προσέξω αλλά όχι σε βαθμό να στερηθώ (ιδανικά).

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Θα προλάβεις να τα κάνεις όλα, έχεις καιρό ακόμα.

Εγώ στο Μιχαλακο όλα στο τέλος τα είχα κάνει, μην με βλέπεις τώρα που βιάζομαι.

Λοιπόν τώρα πάω πραγματικά για ύπνο, δεν αντέχω άλλο.

Πόνεσε και η μέση μου εδώ που κάθομαι.

Καλή σας νύχτα και πολλά φιλιααααααααααααα

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ολυμπια μου με γεια τα πραγματακια...εγω δεν εχω κανει τιποτα,πρεπει να ξεκινησω σιγα-σιγα

ναι,γιατι αμα πιασουν κι οι ζεστες...

καλησπερα σε ολες σας.ειμαι πτωωωμα,ακομα παλευω με τις ντουλαπες.το καλο ειναι οτι εχω τελειωσει των παιδιων...

πολυ τρεξιμο σε γιατρους με τα παιδια (η βενετια μου εβγαλε χαλαζια κ στα δυο της ματια-σαν να μην εφταναν ολα τ αλλα...)

θελω να γραψω κι αλλα αλλα δεν βλεπω μπροστα μου...κι αυριο εχει παλι δρομο...

ευτυχως στις 30 θα ερθει η μαμα μου (αφου εχω πρωτα κανει ολες τις ντουλαπες μονη μου) κ θα χαλαρωσω λιγακι (ελπιζω...)

φιλια σε ολες σας.....

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

ναι,γιατι αμα πιασουν κι οι ζεστες...

καλησπερα σε ολες σας.ειμαι πτωωωμα,ακομα παλευω με τις ντουλαπες.το καλο ειναι οτι εχω τελειωσει των παιδιων...

πολυ τρεξιμο σε γιατρους με τα παιδια (η βενετια μου εβγαλε χαλαζια κ στα δυο της ματια-σαν να μην εφταναν ολα τ αλλα...)

θελω να γραψω κι αλλα αλλα δεν βλεπω μπροστα μου...κι αυριο εχει παλι δρομο...

ευτυχως στις 30 θα ερθει η μαμα μου (αφου εχω πρωτα κανει ολες τις ντουλαπες μονη μου) κ θα χαλαρωσω λιγακι (ελπιζω...)

φιλια σε ολες σας.....

περαστικα στο κοριτσακι σου κουκλιτσα μου....

να δω ποτε θα ηρεμησεις εσυ ,ολο δουλειες...δουλειες...πρεπει να ξεκουραστεις λιγακι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Mηηηηηηηη λετε για δουλειέεεες! Εχω τρελλαθεί από εχθές, κάνω αγώνα δρόμου να τελειώσω με τα καλοκαιρινά (ναι, ναι ακόμα δεν τα έχω κατεβάσει!)

Μαξιλάρι θηλασμού είχα πάρει κι εγώ, αυτό: http://babynatural.gr/index.php?main_page=product_info&cPath=17&products_id=241 ή μαλλον παρόμοιο με αυτό, εγώ είχα πάρει με γέμιση dinkel (σιτάρι δλδ) που ειναι αντιαλλεργικό και παίρνει σχήμα πολύ εύκολα. Ηταν παρα πολύ βολικό μεν, αλλά τεράστιο και βαρύ, τελικά δεν το πολύχρησιμοποίησα, βολεύτηκα με απλά μαξιλάρια και για τον θηλασμό και για τον ύπνο. Καλά ειδικά για τον ύπνο, επρεπε να κάνω έξωση στον σύζυγο για να κοιμηθώ με το μαξιλάρι! :)

Πάντως όσες δεν εχετε μαξιλάρι θηλασμού δείτε κι εδώ: http://www.motherbaby.gr/present.php?lang=1 Σ' αυτό το κατάστημα (στο Περιστερι είναι νομίζω) σου κάνουν δώρο ένα μαξιλάρι θηλασμού απλά με την επίσκεψη, χωρίς καν να κάνεις αγορές (ισχύει λέει για τις εγκυούλες που πανε πρώτη φορά).

Σελτεδάκια όσες περιμένετε αγόρια παρτε πολλάααααα! Ο δικός μου έκανε τρελλές κατουρίτσες με το που του άνοιγα την πάνα, με αποτέλεσμα να θέλω τουλάχιστον 5-6 κάθε μέρα! Καλά χωρίς αυτά θα είχαν γίνει όλα μούσκεμα, δεν το συζητώ! Και από πετσετες για σκούπισμα πάλι θα χρειαστείτε αρκετές, εγώ εχω βολευτεί απ' τα Τζάμπο κάτι βαμβακερές άσπρες με μπλε (ή ροζ) γραμμές, 100% βαμβακερες, χωρίς πολλά χνούδια και λεπτες, κάπου 3 ευρώ έχουν οι μεγάλες και 1,5 οι μικρες.

Σήμερα μου έστειλαν email από το nursingbras ότι η παραγγελία μου απεστάλλει. Για να δουμε, για να δούμε! :)

Καλημέρα στις κοιλίτσες!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα μανούλες!

Olympia με γεια!

zouzounel,theolvas καλό κουράγιο με τις δουλειές!

stellunak μη μασάς, κι εμείς που τώρα είμαστε μάρκοι, θα γίνουμε ξεφτέρια!!!:lol:

Είδα το κοριτσάκι μου χθες..είναι 856 γρ, έχει το κεφαλάκι κάτω και μας γυρισε την πλάτη (από τώρα...:tongue:)

Με τις αγορές έχω πανικοβληθεί...οι λίστες κι όσα γράφετε μου δίνουν ένα μπούσουλα,αλλά...αλλά...

Τελοσπάντων, θα πέσω στα βαθιά και θα κολυμπήσω,δε μπορεί!

Από χθες βράδυ αισθάνομαι την μπουμπού να χτυπάει πολύ χαμηλά, ώρες ώρες νιώθω ότι θα μου βγεί κανένα χέρι ή κανένα πόδι από κάτω...

Την επόμενη εβδομαδα πάμε για καμπύλη ζαχάρου (εσείς την κάνατε πιο νωρίς όλες αν θυμάμαι κάλά).

Φιλάκιαααα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Μπουμπου υπολογισε τι επιστροφες θα εχεις απο ταμεια κλπ και πηγαινε στο Γαληνο... οι τιμες ειναι καλες απο οτι βλεπω... θα νιωθεςι εσυ καλυτερα, μεγαλο αγχος να ειναι φλου το που θα γεννησεις...

Σε αυτά τα λεφτά στηρίζομαι. Έχω μια ιδιωτική ασφάλεια για τοκετό τα λεφτά τις οποίας θα εισπράξω με το εξιτήριο (άρα πιο μπροστά πως θα καλύψω τα έξοδα??). Και μετά από όλα αυτά που έχουν γίνει από την ασφάλεια δημοσίου που είμαι κάτω από τον άντρα μου η είσπραξη του επιδόματος είναι άγνωστη.......ένας συνάδελφος η γυναίκα του οποίου γέννησε τον Οκτώμβριο ακόμα δεν τα έχουν πάρει :twisted: Το φλου μου δημιουργεί μεγάλη ανασφάλεια και θα κάνω ότι μπορώ να το απόφύγω.

Ευχαριστώ πολύ που με ακούσατε και συγνώμη αν σας κούρασα.

M4B1p3.pngQIghp3.png

καλημερα κοιλουμπακια μου....

τεταμαρ ουτε εγω εχω κανει την καμπυλη ακομη...νομιζω την τριτη που θα παω θα μου πει ο γιατρος οτι πρεπει να την κανουμε...

μπου...μπου μου κι εμεις προσπαθουμε να μαζεψουμε τωρα τα λεφτακια,ξερω οτι θα παρω μετα καποια πισω απο το ικα αλλα αυτο γινεται μετα τη γεννα οποτε τωρα,κανουμε τρελλη οικονομια για να τα μαζεψουμε...ααα και κατι ακομα ...δεν μας κουραζεις...να μην το ξαναπεις

καλημερα και στα υπολοιπα κοριτσακια

76IGp3.png

Διαφημίσεις

happiness :P:p:p

Olympia99 Καλή αγορά το http://www.babywalz.de/Koerperpfleg...is.a833.0.html. Και εγώ το ίδιο είχα πάρει στο άλλο χρώμα και με βόλεψε πάρα πολύ, ακόμα εκεί την αλλάζω. Το είχα πάρει από το mothercare 99.

theolvas περαστικά σας!

Κοριτσάρες οι ντουλάπες είναι πολύ πονεμένη ιστορία! Και εγώ παλεύω ακόμα μαζί τους. Το Σάββατο κατάφερα να τελειώσω τα δικά μου που είναι και πιο λίγα τα καλοκαιρινά γιατί δεν με χωράνε και πολλά !!!! Τώρα έχω άλλες δύο. Με τις μικρής γίνετε το σώσε γιατί και ο καιρός είναι περίεργος ακόμα αλλά χρειάζεται και πολλά ψώνια!

Καμπύλη εγώ έκανα την Παρασκευή που μας πέρασε και όλα καλά!

Για τις αγορές σας μην αγχώνεστε εμείς εδώ είμαστε, ότι θέλετε!

κωνκων τι μαγειρεύεις? πες να πάρουμε καμιά ιδέα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

εμενα να πω την αληθεια ηρθε η πεθερα και με βοηθησε να την φτιαξουμε...και αργοτερα που ο μπεμπης θα εχει πιο πολλα ρουχα θα παρω μια μεγαλη συρταριερα...τωρα για αρχη θα βολευτουμε ως εχει

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...