Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας!!

galat τελεια η λίστα στου, μόλις την εκτύπωσα!

maroylita μπράβο για το κουράγιο σου!!

όσο για πονάκια, τα έχω και εγώ, ειδικά από ΑΡ... τελευταία δε κοιμάμαι καλά... μου έλειψε να κοιμηθώ μπρούμυτα!!!!

Σήμερα θα πάρω το βιβλίο της Πατουρου...

Τα σουτιέν στο nursingbras φαίνονται άψογα... περιμένω και εγώ τις εντυπώσεις από κάποια τα παρήγγηλε...

και όσο αφορά τα ψώνια, λέω να μην ξαναπατήσω το πόδι μου στην αγορά γιατί δεν έχω μέτρο... Έχω ξοδέψει σχεδόν όλες μου τις οικονομίες...!!! Είναι τόσο ωραία όμως!!! Δε μπορώ να αντισταθώ! Ο άντρας μου με κοροιδεύει!!

Καλό μεσημέρι σε όλες!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

galat μου που τα ανακάλυψες βρε θηρίο? Ωραία μου φαίνονται.

Εγω χρησιμοποιω μωρομάντηλα και μετά τον σκουπίζω να φυγει η υγρασία. Κρεμουλα βάζω της bepanthol. Δεν είχε ποτέ ερεθισμους και συγκαματα. Σύγκαμα αντιμετωπισα μια φορά μόνο σε τρελή διάρροια.

ειναι πολυ καλα.... τυχαια τα ανακαλυψα οταν παρηγγειλα καρεκλακι αυτοκινητου, τα ειχε το σαιτ προσφορα, και πηρα 2-3 πακετα να δοκιμασω επαθα πλακα....καθαριζουν τελεια, το πλενουν το παιδι πως να το πω, καμια σχεση με τα κοινα μωρομαντηλα...

Επισης απο ολες τις κρεμες εμποριου, που ειναι τιγκα στα παραμπενς και γενικα χαλια, μονο η βεπαντολ ειναι χωρις συντηρητικα και πραγματικα αποτελεσματικη και οχι σαν στοκος ρε παιδι μου...την εχω κι εγω παντα αν δω να παει να κοκκινισει,,,,

Σας προτεινω παντως γενικως τα προιοντα weleda και ενα σαιτ απο οπου εχω παραγγειλει και εχει καλο σρβις και τιμες ειναι αυτο, εχει και αγγλικα

www.violey.com

εμενα μου φερνει η πεθερα μου σε λιγο καλυτερες τιμες και γλιτωνω και τα μεταφορικα...

αλλα μια φορα ηθελα διαφορα και ειπα να μην την μπερδεψω τη γυναικα, αυτη ξερει τα στανταρ, τις κρεμες για πωπό και το σαμπουαν-αφρολουτρο...

http://www.violey.com/BabyKind/Haarpflege/Weleda_Calendula-Waschlotion-Shampoo_7257.html

κραταει μηνες

kai h krema αλλαγης πανας

http://www.violey.com/BabyKind/Hautpflege/Pflegecreme/Weleda_Calendula-Babycreme_4195.html

Παντως γενικα δεν χρειαζεται κρεμα σε καθε αλλαγμα, εγω στο νεο μωρο λεω να βαζω μονο βραδυ και βλεπουμε...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χίλια μπράβο και ευχαριστώ για τη λίστα!

Τί είναι τα σελτεδάκια και ποια η διαφορά τους από τα τετράγωνα μικρά πετσετάκια;;;; (μια προχειρη έρευνα έδειξε ότι τα σελτεδάκια είναι σαν... τετράγωνα μικρά πετσετάκια...)

Επίσης, αν διάβασα καλά λείπει καρεκλάκι αυτοκινήτου;

χεχε το εχω βαλει....δεν το ειδες?:lol::lol::lol:

λοιπον τα σελτεδακια ειναι καποια πανακια με πλαστικο απο κατω ωστε να ειναι αδιαβροχα...χρειαζεσαι ενα οταν το αλλαζεις εκτος σπιτιου πχ...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα,δεν προλαβα να τα διαβασω ολα κ δεχομαι επιθεσεις να σηκωθω για να δουν ζουζουνια.εχω πηξει δουλειες,τρεξιμο σε γιατρους γιατι η βενετια απ οτι φαινεται εχει σοβαρο θεμα με κρεατακια κ θελει εγχειρηση....

ελπιζω το βραδυ να προλαβω να σας διαβασω...

filia (me nikhsan ta zoyzoyniaaaaaa)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Συμβουλές για αυτές που έχουν καούρες!!!!

Έχω χρόνια πρόβλημα με το στομάχι και μάλιστα σοβαρο, λόγο εμπειριάς σας λέω οτι οι στομαχικές ενοχλήσεις λίνονται μόνο με σωστη διατροφη. Επίσης αυτό που εμένα με ηρεμή δεν σημαίνει οτι θα κάνει το ίδιο και σε άλλους. Γενικά θα θυμάστε οτι ιδίως για τις βραδινές καούρες το σημαντικότερο είναι να κάνετε απο το μεσημερί και μετά μικρά, συχνά και ελαφρια γεύματα. Αυτό που εμένα με έχει σώσει στην εγκυμοσύνη είναι χαμομήλι χωρις καθόλου γλυκαντικές ουσιές, να είναι χλιαρό και να το πίνετε σιγά σιγά. Ελπίζω να σας φανώ χρήσιμη.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερααααααααααααα, είμαι πολύ χαρούμενη

μολις εκανα μερικα ψωνια....χεχεχε...πηρα αυτο http://www.baby-walz.de/Koerperpflege/Baden/Bade-Wickelkommoden/group/118/product/877127/L/0/Bade-und-Wickelstaender-Atlantis.a833.0.html

άμα πατήσετε τη φώτο θα το δείτε καλύτερα.

Επίσης πήρα μπουρνουζακια, χτενουλα και ένα μαξιλάρι θηλασμού γιατί το χρειάζομαι από τώρα για να κοιμάμαι.

Περιμένω πακέτο από την αδερφουλα μου με ρηλαξ, μάρσιπο και το maxi cosi.

Καληνύχτα σας, πάω να δω αν θα καταφέρω να κοιμηθώ απόψε.

Καλή μου τύχη!!!!

Υ.Γ. καλεεεεεεεε αύριο μπαίνω στον 7ο;;; Πωπω πως πέρασε ο καιρός.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα σας!!!!

τελεια η λιστα αλλα κατι εχει παθει το word μου και δεν με αφηνει να κανω copy-paste!!!! εμεις ακομα τιποτα απο ψωνια. προς το παρον προσπαθω (εδω και μερες) να αδειασω τη συρταριερα που εχουμε στο παιδικο δωματιο και τα 2 ραφια...

μου ηρθε κουτι απο τη babylino με: ενα πακετο πανες για νεογεννητα, ενα πακετο μωρομαντηλα και ενα πακετο βαμβακι (κανονικο μεγεθος ολα). εχει επισης αρκετα κουπονια. επισης μου ηρθε απο chicco με: ολα τους τα διαφημιστικα και 2 δειγματακια (κρεμα συγκαματος και σαμπουαν) των 10ml...

η μικρη σημερα δινει ρεστα! δεν εχει βαλει κ@λο κατω! ηθελα να ξερα πως προλαβαινει να παει απο τη μια ακρη της κοιλιας στην αλλη σε χρονο dt....

ZOrwp3.png

Εντάξει, λοιπόν, θα αρχίσω τις ερωτήσεις: τι είναι το μαξιλάρι θηλασμού; Είναι διαφορετικό απ' αυτό το μακρύ της εγκυμοσύνης, για τον ύπνο;

Nano, μαζί σου, κι εγώ μια συρταριέρα αδειάζω όλη τη βδομάδα:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Εντάξει, λοιπόν, θα αρχίσω τις ερωτήσεις: τι είναι το μαξιλάρι θηλασμού; Είναι διαφορετικό απ' αυτό το μακρύ της εγκυμοσύνης, για τον ύπνο;

Nano, μαζί σου, κι εγώ μια συρταριέρα αδειάζω όλη τη βδομάδα:)

Αυτο ειναι http://www.baby-walz.de/Essen-Trinken/Stillen/dmc_mb3_productlist_pi1.711.offset/27/group/160/product/870427/L/0/Wende-Still-und-Lagerungskissen.a833.0.html

για το ίδιο πράγμα μιλάμε.

Στέλλα μου σε φαντάζομαι σε κατάστημα με μπεμπέ να σου μιλάει η πωλήτρια και εσύ να μην καταλαβαίνεις λέξη...χεχεχε

Μην αγχώνεσαι και η αδερφή μου στην αρχή έτσι ήταν και τώρα έχει γίνει τσακάλι.

Να φανταστείς όλα εγώ τα διάλεξα για την κόρη της, αυτή δεν είχε άποψη για τίποτα.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Μα πού να τη βρω την άποψη, μήπως έχω ξαναγεννήσει; Μήπως να ρθεις καμιά βόλτα από δω να διαλέξεις και τα δικά μου; Κερνάω μακαρονοσαλάτα (ωραία βγήκε:)!

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Μωρέ είμαι λίγο μακριά, άμα μπορούσα θα ερχομουνα.

Α, και κατι αλλο, τα κειμενα απο το koilitsa.com περιττό να σου πω ότι τα έχω εκτυπώσει τα κουβαλάω μαζί μου και τα διαβάζω.

Είσαι θεά.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

:) Σ' ευχαριστώ, Ολυμπία μου, γράφω, γράφω. Κι όταν γεννηθεί η μπουμπού και δεν της έχω πάρει ούτε σελτεδάκι, θα στρώσω τις εκτυπώσεις κάτω να κοιμηθεί:-Ρ

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...