Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βεβαια αυτα ισχυουν για ΙΚΑ ιδιωτ υπαλληλους ετσι, δεν ξερω τι ακριβως επαγγελμα κανεις,,,

ουφ δυσκολα τα πραγματα...εγω εχω σταματησει τη δουλεια απο περυσι και με προλαβε ο μπεμπης τωρα...καλα κρασια ποτε και αν θα βρω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας, κοριτσούδια!

Έφτιαξα τη μακαρονοσαλάτα μου και κάθισα να γράψω τίποτα...

Στο θέμα του μαιευτηρίου που συζητάτε, εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που αντιδρούν αρνητικά στην ιδέα του rooming-in. Εγώ, δηλαδή, όπου λέω ότι θέλω το μωρό να το 'χω μαζί μου (γίνεται και στο Μητέρα) με κοιτάνε λες κι έπεσα από τον Άρη...

Όσο για τη λίστα, είναι φο-βε-ρη, απλώς εγώ έχω τον ελαττωματικό μηχανισμό που λέγαμε και αγχώνομαι απίστευτα με την ιδέα των ψώνιων (καταρχάς οι μισές λέξεις μου είναι άγνωστες! Τι είναι τα σφηνάκια;;;).

ενα σφηνακι μαργαριτα για το κοριτσι!!!

το σφηνακι, ειναι απλα ενα μαξιλαρακι μακροστενο που το βαζεις πισω απο την πλατουλα του μωρου οταν θες να ειναι στο πλαι και να μην γυρισει πχ ανασκελα η μπρουμυτα...βλακειες δηλαδη... και λενε οτι η καταλληλοτερη σταση ειναι ανασκελα...αυτα θα σας τα πει ο παιδιατρος...

καμια φορα σκεφτομαι ποσα προιοντα ειναι αχρηστα και τι ταργκετ γκρουπ γαματο ειναι οι χαζογονεις που χαιρομαστε με τη παραμικρη γλυκουλικη κοτσανα που λεω θα ανοιξω ε shop kai θα πουλαω πχ...

σαμπουαν για τις ξανθες μπουκλιτσες του μωρου σας... τώρα και για κοκκινομαλλικα!

σαλιαρα ανιμαλ πριντ πραντα

πανα απο μεταξι (μεταξωτα βρακυα που λενε)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλά είσαστε με το ΙΚΑ, εγώ 4 μήνες μόνο -τουλάχιστον ελπίζω να πάνε όλα καλά να τους πάρω μετά όλους...

εγω μονο 2 μηνες εκατσα παρακαλω δεν το προλαβα το εξαμηνο...

αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω, οι μαμαδες που ειναι στο δημοσιο καθοντια 1 χρονο, οι αλλες ειμαστε τυχερες εχουμε τα σουπερ μωρα που αυτονομουνται ξαφνικα στο 2μηνο???:lol::roll:

Παλι καλα που εγινε και αυτο το μετρο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ξεχασα ... εφοσον δικαιουσαι μετα τη γεννα το εξαμηνο, να παρεις κανονικα τη διμην αδεια και το εξαμηνο κλπκλπ δεν μπορει αν σου κανει τιποτα συμφωνει ή διαφωνει, τουλασχιστον δεν εχει δικαιωμα να σε απολυσει 1 χρονο μετα τη γεννα...τωρα αν μετα σε απολυσει, τουλαχιστον και θα εχεις κατσει 1 χρονο με το μωρο και θα πληρωνεσαι κανονικα, και μετα θα παιρνεις και το επιδομα του ΟΑΕΔ για επιπλεον ενα χορνο μεχρι να βρεις δουλεια αλλου...

Μην του κανεις τη χαρη να παραιτηθεις, απλα και μονο για να εισαι με το μωρο... καλυπτεσαι για τουλαχιστον 10 μηνες...

ασε που εχει και το μειωμενο ωραριο μετα, που αν δεν συμφωνε σε ωρες το παιρνεις σε μερες μαζεμενες ή σπαστες( εγω ειχα παρει μια φορα την εβδομαδα)

ναι το ξερω οτι δεν εχει δικαιωμα να με απολυσει...(απο τον οαεδ πληρωνεσαι,δεν σε πληρωνει ο εργοδοτης εεε???),οχι δεν θα παραιτηθω θα παρω πρωτα οτι μου αντιστοιχει και μετα θα δω τι θα κανω...απλα θελω να του πω οτι θα μεινω με το μωρο οσους μηνες δικαιουμαι...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω μονο 2 μηνες εκατσα παρακαλω δεν το προλαβα το εξαμηνο...

αυτο το πραγμα δεν μπορω να το καταλαβω, οι μαμαδες που ειναι στο δημοσιο καθοντια 1 χρονο, οι αλλες ειμαστε τυχερες εχουμε τα σουπερ μωρα που αυτονομουνται ξαφνικα στο 2μηνο???:lol::roll:

Παλι καλα που εγινε και αυτο το μετρο...

γιατι δεν προλαβες το εξαμηνο...ποτε πρεπει να καταθεσεις τα χαρτια για το εξαμηνο???

76IGp3.png

Χαπακι ηταν οταν πρωτο βγηκε το μετρο για αυτο...για λιγες μερες το εχασα κυριως απο απροθυμια του εργοδοτη, μπλεγμενη ιστορια...

απο Οαεδ νομιζω πληρωνεσαι ναι εναν βασικο μισθο...

Για το στηθος δεν ξερω...ειναι και ο θωρακας που ανοιγει... κι εμενα σαν να πηρε λιγο τελευταια μου φαινεται...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Χαπακι ηταν οταν πρωτο βγηκε το μετρο για αυτο...για λιγες μερες το εχασα κυριως απο απροθυμια του εργοδοτη, μπλεγμενη ιστορια...

απο Οαεδ νομιζω πληρωνεσαι ναι εναν βασικο μισθο...

Για το στηθος δεν ξερω...ειναι και ο θωρακας που ανοιγει... κι εμενα σαν να πηρε λιγο τελευταια μου φαινεται...

εγω θα προτιμουσα να μου κανει απολυση...να παρω ταμειο ανεργιας για ενα χρονο

76IGp3.png

Διαφημίσεις

ναι, αλλα μετα απο το δεκαμηνο...

Κοιτα εχει 2 μηνες πληρωμενους απο ικα, μετα ενα εξαμηνο πληρωμενο απο ΟΑΕΔ νομιζω 600-700 ευρω (δεν ξερω ποσα ακριβως) καθε μηνα και ΜΕΤΑ αν σε απολυσει εχεις για ενα χρονο ΟΑΕΔ ταμειο ανεργιας που ειναι 475 ευρω το μηνα....

δεν σε συμφερει να απολυθεις πριν κλεισει χρονο το μωρακι...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλήμερα κοιλίτσες.

Λοιπόν αυτό το παιδί που έχω μέσα στην κοιλιά μου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!

Δεν έχω κλείσει μάτι όλη νύχτα.

Έκανε πάρτι σας λέω....αφήστε που κλοτσούσε τόσο δυνατά...πονούσα η γυναικά.

Χάιδευα την κοιλιά μου και του ελεγα κοιμησου σε παρακαλω...σε καποια φαση βλεπω ενα εξόγκωμα, μαλλον ηταν πατούσα, βάζω το χέρι εκεί και ....τσακ το πήρε χαχαχα.

Σήμερα θα κάνω διαδικτυακές αγορές.

Έχω βάλει στο μάτι κάτι παραγματακια.

Φιλια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Καλημέρα σε όλα τα κορίτσια της παρέας! Σήμερα σύμφωνα με την ΠΗΤ μπαίνω στον 7ο!!!!

Αρχικό μήνυμα απο μπου μπου viewpost.gif

Κατά τα άλλα αυτό που ρίχνει την ψυχολογία μου αυτές τις μέρες είναι το θέμα του τοκετού. Το που και πως θα γεννήσω.......δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τον γιατρό μου όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η ιδέα της γέννας σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει όλο και με πλησιάζει και δεν μου αρέσει καθόλου και πολύ προβληματίζομαι γιατί δεν ξέρω που θα πέσω.....έχω ακούσει τόσα πολλά.

Μπου μπου μου πού μένεις? Σιγουρα τα οικονομικά μας δεν είναι και στα καλυτερα τους αλλά δυσκολη αποφαση να γεννησεις χωρίς τον γιατρο που σε παρακολουθεί... Τί επιλογες έχεις απο κλινικές? Πόσο περιπου θα πάρει ο γιατρός?

κων κων ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σου :)

Μένω στην Περαία Θεσσαλονίκης. Η απόφαση είναι πολύ δύσκολη όπως λες και εσύ γι' αυτό και δεν την έχω πάρει ακόμα. Έχω χάσει τον ύπνο μου στην κυριολεξία, όλο αυτό σκέφτομαι. Ο γιατρός μου είναι καταπληκτικός και δεν θέλω να τον αλλάξω με τίποτα. Μπορώ να γεννήσω μαζί του στην Γενική Κλινική (όπως την πρώτη μου) και στον Γαληνό τον οποίο μου συστήνει επίσης σαν καλή λύση και λιγάκι πιο οικονομική (έχει και ένα πρόγραμμα που αν γεννήσεις φυσιολογικά μπορείς να πληρώσεις λιγότερο και να φύγεις σε 24 ή 48 ώρες και μετά έρχεται μια μαία στο σπίτι για 3 ή 2 μέρες και τσεκάρει εσένα και το μωρό).

Το ψάχνω το θέμα και έχω καταλήξει ότι χωρίς δικό σου γιατρό (που πάλι κάτι θα του δώσεις) στο νοσοκομείο δεν σε προσέχουν ιδιαίτερα (γυναικολογικά εννοώ) και επισκληρίδιο γιοκ. Έχω ακούσει τόσες ιστορίες για εκεί......αν πήγαινα για καισαρική δεν θα με πείραζε τόσο.

Ο δικός μου γιατρός παίρνει 1000  και πιστεύω ότι τα αξίζει (και κάπου τόσο ζητάνε και οι γιατροί στα νοσοκομεία). Το πρόβλημα είναι τα λεφτά τις κλινικής για το δωμάτιο.

Το ξέρω επίσης ότι αν κάτι πάει στραβά στο νοσοκομείο θα καταλήξω αλλά νιώθω ασφάλεια στα χέρια του γιατρού μου. Είναι επιστημονικός συνεργάτης στο Παπαγεωργίου αλλά δεν έχει το δικαίωμα να κάνει γέννες εκεί :mad:

Σας ζάλισα ε? sorry για το σεντόνι :?

M4B1p3.pngQIghp3.png

MAROULITA29 τι καλά νέα είναι αυτά, μπράβο στα μπουμπουκάκια σου και σε εσένα, έτσι να συνεχίσετε!

Olympia99 ζωηρό το μωρούλι σου! Δεν θα ξεχάσω την νύχτα πριν γεννήσω την Έλλη μου. Είμουν δυο μέρες πριν την ΠΗΤ και όλη μέρα δεν την καλοέννοιωθα, καναδυο γυρίσματα μόνο, οπότε παίρνω τον γιατρό και μου κλείνει να πάω το πρωί για πρόκληση. Από εκείνη την στιγμή και όλη νύχτα σαν να το κατάλαβε η ζουζούνα μου και δεν σταμάτησε να κουνιέται και μάλιστα πάρα πολύ ζωηρά, μάτι δεν έκλεισα!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...