Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , little miracle είπε:

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Καλησπέρα και σε ευχαριστώ για την απάντηση. Ακόμα και αν δε παίζει τόσο ρόλο πιστεύω πως είναι κάτι που έπρεπε να έχει ψαχτεί εξ αρχής και να μη προχωρήσω σε ετ αν δεν είχε κοιταχτεί αυτό πρώτα. Αν λέω κάτι λάθος ας με διορθώσει κάποια κοπέλα. Εφόσον ήδη με την ΑΜΗ στα πατώματα είναι τα πράγματα δύσκολα, έπρεπε αυτό να έχει διορθωθεί ούτως ώστε έστω κ μικρή πιθανότητα να είχα καλύτερα έμβρυα. Στη φάση ππυ είμαι πρέπει να κοιτάω κ τη λεπτομέρεια.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

A! gia to μαιευτηριο, το ντετολ το πηρα σαν εσχατη λυση, δεν ακουμπαω ποτε σε τουαλετες, απλα ειχα εντονους πονους και σε καποια φαση χρειαστηκα ωρα χαχαχαχαχ, οποτε χρησιμοποιησα ντετολ σπρει και απο πανω καλυμμα μιας χρησης/

α! και παντοφλιτσες... αυτα...

Α Ολυμπία εχω απο την αρχη σχεδον καουρες, ΜΟΝΟ το γαλα παγωμενο με βοηθαει...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαπακι ο αντρας σου παντα απογευματινος ειναι? αυτο βολευει πολυ οταν θα γυρισεις στη δουλεια...

ναι τωρα ειναι παντα απογευματινος...ομως θελει να βρει δουλεια πρωινη και να δουλευει χειμωνα καλοκαιρι(οποτε το καταφερει αυτο)καλη η δουλεια στη σαιζον αλλα,ειναι δυσκολη...πολλες ωρες,ουτε ενα ρεπο για μεγαλο διαστημα και επικοινωνια και προσωπικη ζωη μηδεν...(μονο το χειμωνα)..οσο για τη δουλεια μου εγω θα σταματησω μαλλον απο εκει που δουλευω τωρα...θελω να μεινω τουλαχιστον ενα χρονο με το μωρο ή εστω τους πρωτους 9-10 μηνες και δεν ξερω αν θα συμφωνησει το αφεντικο μου...μια απο αυτες μερες θα μιλησω με το αφεντικο και θα παρω τις τελικες αποφασεις

76IGp3.png

κοριτσια μου,μου λειψατεεεεεεε...εγω ειμαι τελεια και τα μπουμπουκακια μου το ιδιο...στον τελευταιο υπερηχο ηταν γυρω στα 370-400γρμ το καθενα..ο γιατρος λεει οτι εχουν πολυ καλη αναπτυξη για τριδυμα..το δωματιο μας ειναι ετοιμοκαι πηρα και ενα απλο κρεββατακι για να κοιμαμαι μαζι τους οταν γεννηθουν...και καλος εχοντον των πραγματων θα γεννησω προγραμματισμενα στις 2/9

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png CPy1m7.png

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ..

Και καλα αυτο αλλα οταν τους ελεγα να το φερνουν οταν και οποτε κλαψει και πειναει με εγραφαν και ω, τι συμπτωση ολα μαζι παντα τα φερναν, ολα μαζι πεινουσαν ρε παιδι μου? και ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να τονιζω οτι κανει αποκλειστικο θηλασμο, εκει το μπουκαλακι με τη σκονη μεσα στο πυρεξακι.....

Εγώ και μια κοπέλα δίπλα μου (τρεις ήμασταν όλο και όλο) τα είχαμε μονίμως μαζί μας τα μωρά.

Νωρίς το πρωί ερχόταν η μαία και τα έπαιρνε για να τα πλύνει και να τα αλλάξει ρούχα.

Και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ αν το απαιτησεις to rooming in σε βαζουν να υπογραψεις κατι χαρτια οτι με δικη σου ευθυνη αν παθει κατι το μωρο...και κατι απιστευτα σκανδαλωδη πραγματα...

Τι ακριβώς να πάθουν δηλ.;;

Δεν κατάλαβα.

ολυμπια μου τι κανεις???το μπεμπε???

Καλά είμαι κούκλα μου.

Το μπεμπέ μας βγήκε ξενύχτης χαχαχα και ταλαιπωρεί από τώρα την μαμά του.

Εσύ τι κανείς;

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

κοριτσια μου,μου λειψατεεεεεεε...εγω ειμαι τελεια και τα μπουμπουκακια μου το ιδιο...στον τελευταιο υπερηχο ηταν γυρω στα 370-400γρμ το καθενα..ο γιατρος λεει οτι εχουν πολυ καλη αναπτυξη για τριδυμα..το δωματιο μας ειναι ετοιμοκαι πηρα και ενα απλο κρεββατακι για να κοιμαμαι μαζι τους οταν γεννηθουν...και καλος εχοντον των πραγματων θα γεννησω προγραμματισμενα στις 2/9

Μπράβο μαρουλιτα!!!

Για μένα είσαι ηρωίδα, χαρά στο κουράγιο σου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

ολυμπια μου καλα ειμαι κι εγω...κι εμενα κουναει το βραδυ...αλλα μεχρι τις δυο μετα σταματαει...ή κουναει και δεν τον καταλαβαινω...

μαρουλιτα μου συγχαρητηρια κοριτσακι μου,ολα καλα με τα μπουμπουκακια σου,μπραβο κοριτσακια μου..εγω τελικα μονο το φαγητο ετοιμασα μεχρι στιγμης...τιποτα αλλο...μα γιατι εχω τοση μεγαλη βαρεμαρα..πραγματικα δεν θελω να κανω τιποτα,το εχετε κι εσεις αυτο?

76IGp3.png

Δεν είναι μόνο η βαρεμάρα είναι και η ανικανότητα...χαχαχα

Σε μένα αναφέρομαι.

Έκανα σήμερα δυο φαγητά, έβαλα ένα πλυντήριο, μια σκούπα και είμαι ηδη κομμάτια...δεν μπορώ να πάρω τα ποδιά μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Εγώ και μια κοπέλα δίπλα μου (τρεις ήμασταν όλο και όλο) τα είχαμε μονίμως μαζί μας τα μωρά.

Νωρίς το πρωί ερχόταν η μαία και τα έπαιρνε για να τα πλύνει και να τα αλλάξει ρούχα.

Ακριβως οπως ειναι το σωστο...

Το ιδιο γινεται και στα δημοσια, μονο το πρωι το παιρνουν για μπανακι και για τυχον εξετασεις.Στα ιδιωτικα το φερναν ανα τακατ χρονικα διαστηματα για να το ταισεις...

Τι ακριβώς να πάθουν δηλ.;;

Δεν κατάλαβα.

Δεν θυμαμαι τι ακριβως ελεγαν αλλα ηταν εντελως για γελια...κατι για εκθεση σε μικροβια, λες και οταν σκαει το σοι ολο της διπλανης με γερους που βηχουν δεν ειναι εκτεθιμενο....χαχαχαχαχαχαχα

Αε που δεν τηρουνται οι ωρες επισκεπτηριου ενω στα δημοσια ειναι πιο αυστηρα...

Κι εμενα ξενυχτης, παντα το βραδυ το πιανει η μουρλια το πρωι πολυ λιγοτερο... ισως επειδη το πρωι με τα πηγαινε ελα τα δικα μου νανουριζεται χαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Δεν είναι μόνο η βαρεμάρα είναι και η ανικανότητα...χαχαχα

Σε μένα αναφέρομαι.

Έκανα σήμερα δυο φαγητά, έβαλα ένα πλυντήριο, μια σκούπα και είμαι ηδη κομμάτια...δεν μπορώ να πάρω τα ποδιά μου.

καλα αυτο δεν το συζηταμε,λες και σκαβω νοιωθω...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εγω παντως στο ιδιωτικο που θα γεννησω με το καλο,εχουν ωραριο για το επισκεπτηριο και οσο για τα μωρακια σου τα φερνουν οποτε θελεις...οσες φιλες μου εχουν γεννησει εκει μου εχουν μιλησει με τα καλυτερα λογια για το μιαιυτηριο

76IGp3.png

α και για να γελασεις τι αλλο λεγανε, οτι την ευθυνη για την φροντιδα της εχεις εσυ και αν παθει τιποτα και αν το κλεψουν και κατι τετοια...

δηλ αν ρευτει σωστα και τετοια...λες και οταν το παρεις σπιτι υπογραφεις εντυπα... νομικιστικες μ@λκιες δηλαδη απλα για να μην χαλασουν το προγραμμα τους... οι μαιες λεγανε οτι τωρα στο παιρνουμε, αλλαζουμε βαρδυα(σοβαρος ιατρικος λογος)

ή ερχεται το φαγητο σας δεν χωρανε οι δισκοι(αλλος Ιατρικος λογος)

και τετοια ομορφα...

Κατα καιρους το Ιασω γινεται πραγματικα φιλικο στον θηλασμο, αλλα μια ετσι μια γιουβετσι... ενω τωρα λεγανε οτι εχει καθιερωθει το rooming in σε ολα τα δωματια μολις χθες μια κοπελα εγραψε στο παρεντς οτι καταργηθηκε και παλι...τι να πεις...

Παντως για οσες κοπελες γεννησετε στο Ιασω, δεν θελω να σας προκαταβαλω, απλα οταν το θηλαζετε κι ζητανε να σας το παρουν αρνηθειτε ευγενικα και αμεσως φευγουν...

τωρα τη νυχτα κλπ αν νιωθετε κουρασμενες δεν ειναι και τοσο κακο να το εχει καποιες ωρες μακρυα σας, γενικα οτι στραβο εχει το μαιευτηριο λυνετε με την ηρεμια και τη ζεστασια στο σπιτακι σας!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Ναι χαπακι στα περισσοτερα Ιδιωτικα αν και δεν κανουν rooming in σεβονται τις επιθυμιες της μητερας...

Ολα τα ιδιωτικα εχουν ωρες επισκεπτηριου, απλα δεν τηρουνται ιδιαιτερα...

ενω στο Αλεξανδρα που πηγα επισκεπτρια προσφατα ειχε σεκιουριτι και δεν επετρεπαν.

Και προς Θεου δεν τα βαζω με το προσωπικο, κοπελιτσες ηταν χαμηλομισθες φανταζομαι τι να πρωτοκανουν τρεχαν σαν παλαβες, και παλι ηταν προθυμες, με την πολιτικη του μαιευτηριου και τη γραμμη που δινεται εχω ενα θεματακι....ουφ τι τα θυμηθηκα τωρα...

eNeap2.pngTSzHp3.png

ναι τωρα ειναι παντα απογευματινος...ομως θελει να βρει δουλεια πρωινη και να δουλευει χειμωνα καλοκαιρι(οποτε το καταφερει αυτο)καλη η δουλεια στη σαιζον αλλα,ειναι δυσκολη...πολλες ωρες,ουτε ενα ρεπο για μεγαλο διαστημα και επικοινωνια και προσωπικη ζωη μηδεν...(μονο το χειμωνα)..οσο για τη δουλεια μου εγω θα σταματησω μαλλον απο εκει που δουλευω τωρα...θελω να μεινω τουλαχιστον ενα χρονο με το μωρο ή εστω τους πρωτους 9-10 μηνες και δεν ξερω αν θα συμφωνησει το αφεντικο μου...μια απο αυτες μερες θα μιλησω με το αφεντικο και θα παρω τις τελικες αποφασεις

ξεχασα ... εφοσον δικαιουσαι μετα τη γεννα το εξαμηνο, να παρεις κανονικα τη διμην αδεια και το εξαμηνο κλπκλπ δεν μπορει αν σου κανει τιποτα συμφωνει ή διαφωνει, τουλασχιστον δεν εχει δικαιωμα να σε απολυσει 1 χρονο μετα τη γεννα...τωρα αν μετα σε απολυσει, τουλαχιστον και θα εχεις κατσει 1 χρονο με το μωρο και θα πληρωνεσαι κανονικα, και μετα θα παιρνεις και το επιδομα του ΟΑΕΔ για επιπλεον ενα χορνο μεχρι να βρεις δουλεια αλλου...

Μην του κανεις τη χαρη να παραιτηθεις, απλα και μονο για να εισαι με το μωρο... καλυπτεσαι για τουλαχιστον 10 μηνες...

ασε που εχει και το μειωμενο ωραριο μετα, που αν δεν συμφωνε σε ωρες το παιρνεις σε μερες μαζεμενες ή σπαστες( εγω ειχα παρει μια φορα την εβδομαδα)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Γεια σας, κοριτσούδια!

Έφτιαξα τη μακαρονοσαλάτα μου και κάθισα να γράψω τίποτα...

Στο θέμα του μαιευτηρίου που συζητάτε, εγώ βλέπω ότι υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που αντιδρούν αρνητικά στην ιδέα του rooming-in. Εγώ, δηλαδή, όπου λέω ότι θέλω το μωρό να το 'χω μαζί μου (γίνεται και στο Μητέρα) με κοιτάνε λες κι έπεσα από τον Άρη...

Όσο για τη λίστα, είναι φο-βε-ρη, απλώς εγώ έχω τον ελαττωματικό μηχανισμό που λέγαμε και αγχώνομαι απίστευτα με την ιδέα των ψώνιων (καταρχάς οι μισές λέξεις μου είναι άγνωστες! Τι είναι τα σφηνάκια;;;).

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...