Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 31 λεπτά , MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Μην τρελαινεσαι κοριτσι μου δεν ειναι extreme οι τιμες. Στο λεω εγω που εχω προδιαβητη και ψαχνομαι νια ζωη. Ισως σου δωσει γλουκοφαζ (το πιθανοτερο) και σου πει να προσεχεις τα βασικα στη διατροφη (οχι πολλη ζαχαρη, λιπαρα, και πρωτεινη παντα με τον θδατανθρακα). Σιγουρα παιζει ρολο στην ποιοτητα των ωαριων, αλλα να στο πω ετσι, οχι και τοσο μεγαλο, σιγουρα οχι μεγαλυτερο απο αυτο με την αμη που σου ανεφεραν. δεν πιστευω να στο πω ετσι οτι εχεις χασει εμβρυα απο αυτο. μην σκεφτεσαι πισω τωρα, μονο το μπροστα.

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δηλαδη 37 και ματι μερες?

Συγκεκριμένα 38+2 την πρώτη φορά. Τώρα δεν τον έχω συζητήσει ακόμα, θα τον ρωτήσω την άλλη βδομάδα που εχω ραντεβού, αν και φαντάζομαι είναι νωρίς ακόμα.

nikijo ωραία τα περιέγραψες! εντάξει δεν ειναι και τόσο φοβερά τα πράγματα, ίσως να μη χρειαστείς τίποτα απ' όλα αυτα! πάντως εδώ είμαστε να τα λέμε για ό,τι χρειαστεί!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ ....με φανταζομαι να εχω το μωρο στο β%ζι κ με το ενα χερι να σας γραφω κ να σας ρωταω.....ΤΩΡΑ ΤΙ;;;;;;;; χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

...ξερω μωρε...ολα καλα θα πανε:):):)

την κορη μου τη γεννησα στις 39εβδ. ακριβως....ε τωρα λεω να παω στις 37 πειραζει;;;(don t shoot me)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Ουφ αγχωθηκα με τον θηλασμό απο τώρα... Να δω πώς θα το πάρει και ο γιός μου:confused:, αν έχουμε ζήλιες και κλάματα?

Α για τις θηλές ο γιατρος μου έχει πει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης να κανω επαληψη καθε μερα με αλατονερο και το τελευταιο 2μηνο να τη τραβαω ελαφρως. Ετσι θα γίνουν σκληρες και προεξεχουσες και δεν θα έχουμε τραυματισμους. Το έκανα και στην 1η εγκυμοσύνη.

galat μου και ο δικός σήμερα κοιμήθηκε σερί μετά απο αρκετό καιρό:D, μιά οι ιωσεις, μια το κολάρο, μια ο βήχας....άστα!

tettamar αντε με το καλό αυριο να δεις το νινι σου!:D

Αχ ρε γμτ....ακόμα πονάω στη κοιλιά.

κοριτσακι ασχετο αλλα χρησιμο

http://www.nursingbra-shop.co.uk/

κρατηστε αυτο το σαιτ εχει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά!!! Δηλ κι ενα σουτιεν να παρεις μια χαρα!

δε μου λες κοριτσάκι, εχεις κάνει αγορές από το site αυτό?

εκανα μια παραγγελια, 2 σουτιέν και ένα σλιπ 62 ευρώ, ενω εδώ τα σουτιέν αυτά τα βρίσκεις 60-65 ευρώ το ένα! πληρωσα μεσω paypal, για να δούμε, 5 ημερες λεει για παράδοση, όταν τα παραλάβω θα σας πω εντυπωσεις.

dJzIp2.png Fysmp3.png

Κατά τα άλλα αυτό που ρίχνει την ψυχολογία μου αυτές τις μέρες είναι το θέμα του τοκετού. Το που και πως θα γεννήσω.......δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τον γιατρό μου όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η ιδέα της γέννας σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει όλο και με πλησιάζει και δεν μου αρέσει καθόλου και πολύ προβληματίζομαι γιατί δεν ξέρω που θα πέσω.....έχω ακούσει τόσα πολλά.

Μπου μπου μου πού μένεις? Σιγουρα τα οικονομικά μας δεν είναι και στα καλυτερα τους αλλά δυσκολη αποφαση να γεννησεις χωρίς τον γιατρο που σε παρακολουθεί... Τί επιλογες έχεις απο κλινικές? Πόσο περιπου θα πάρει ο γιατρός?

happiness πού είσαι σήμερα???

Διαφημίσεις

δε μου λες κοριτσάκι, εχεις κάνει αγορές από το site αυτό?

εκανα μια παραγγελια, 2 σουτιέν και ένα σλιπ 62 ευρώ, ενω εδώ τα σουτιέν αυτά τα βρίσκεις 60-65 ευρώ το ένα! πληρωσα μεσω paypal, για να δούμε, 5 ημερες λεει για παράδοση, όταν τα παραλάβω θα σας πω εντυπωσεις.

οχι! αλλα θα περιμενω με αγωνια να μου πεις εντυπωσεις!

Ουφ αγχωθηκα με τον θηλασμό απο τώρα... Να δω πώς θα το πάρει και ο γιός μου:confused:, αν έχουμε ζήλιες και κλάματα?

καποια ζηλια λογικα θα υπαρχει, αλλα το ιδιο μπορει να συμβει κι οταν θα του δινεις απο μπιμπερο...να μου πεις αυτο μπορει να το δωσει και καποιος αλλος:rolleyes:

Ολα θεμα συνηθειας ειναι, εγω σκεφτομαι σαν μονη λυση πως θα γινει να περναω καποιες ωρες μαζι της, πχ κουνιες ή κατι να κανουμε μαζι μεσα στη μερα... και ασε εμενα που σταματησε το θηλασμο τον γεναρη...σιγουρα το θυμαται ακομα και ειμαι σιγουρη οτι θα ζητησει να πιει κι αυτη...ελπιζω μονο να κιοτεψει και να μην πιει....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

Α για τις θηλές ο γιατρος μου έχει πει κατα τη διαρκεια της εγκυμοσύνης να κανω επαληψη καθε μερα με αλατονερο και το τελευταιο 2μηνο να τη τραβαω ελαφρως. Ετσι θα γίνουν σκληρες και προεξεχουσες και δεν θα έχουμε τραυματισμους. Το έκανα και στην 1η εγκυμοσύνη.

Και ο δικος μου μου ειχε πει να τις περναω με οινοπνευμα(οχι τραβηγμα)

Δεν το εκανα, αλλα οπως αργοτερα ενημερωθηκα ολες αυτες οι συμβουλες ειναι αχρηστες και ενιοτε επικυνδυνες, αφου καταστρεφουν τη φυσικη λιπανση των θηλων... το μονο που πιστευω αρκει ειναι καλος αερισμος(καλοκαιρι θα ειναι βολευει) και ενυδατωση(κανα λαδακι-κρεμουλα εγκυμαοσυνης)

Φυσικα αν ειναι εισεχουσες οι θηλες, δεν ξερω ισως μια ελαφρυα τριβη πριν τον θηλασμο(αν και οταν πιασουν τα μαιμουδακια νααααα τουμπανο η θηλη) ισως χρειαζεται...

Δειτε κι εδω κατω κατω, και γενικα αυτο το σαιτ εχει καλες πληροφοριες...

http://www.thilasmos.gr/egkimosini.htm

galat μου και ο δικός σήμερα κοιμήθηκε σερί μετά απο αρκετό καιρό:D, μιά οι ιωσεις, μια το κολάρο, μια ο βήχας....άστα!

Αχ ρε γμτ....ακόμα πονάω στη κοιλιά.

Περαστικα μωρε!!! Σου ειπε ποσο θα κρατησει? Κανα ντεπονακι κανει να παρεις?

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat μου λες να το θυμάται η μικρή και να σου ζητάει? Πω πω....:mrgreen:

Για τον θηλασμο δεν είμαι ειδική γιατι η εμπειρία μου δεν ήταν η καλυτερη. Θα ενημερωθω και απο το σαιτ που έβαλες. Ευχαριστω.

Οσο για τον πονο μου είπε οτι είναι απο το άνοιγμα της κοιλιάς... Είναι σαν να έχω χτυπησει και ποναει επιφανειακά εκεινο το σημειο.

γεια σας κοριτσακια μου???

τι κανετε,τα νινακια τι κανουν κλωτσανε???

εγω στη δουλεια ...σχολαω σε κανενα μισαωρο(ευτυχως γιατι ο μπεμπης αρχισε να πειναει...η μαμα δλδ...χιχιχι)

ανυπομονω να φτασει η τριτη(25/5) να παμε να δουμε τον μουργο μας...σημερα συζητησα και με τον αντρα μου και ειπε να ξεκινησουμε σιγα-σιγα τις αγορες γιατι αν μετα εχει πιο πολυ δουλεια δεν θα εχει αντοχες για ψωνια...

εσεις ποτε θα ξεκινησετε τα ψωνια???

76IGp3.png

κων κωνακι πολυ το φοβαμαι οτι θα ζητησει... τωρα τελευται μας δειχνει τα δικα της τα βυζακια και λεει θες μανουλα? και μετα αλλαζει και μερια και λεει , θες κι απο δω? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Χαπακι, διαφορα ρουχαλακια ειδη πρωτης αναγκης μπιμπερο, ασποστειρωτες, πανε κλπ καλο ειναι να τα κανετε γιατι οχι σιγα σιγα...

ριλαξ καθισματακι αυτοκινητου πορτ μπεμπε η καλαθουνα κλπ...

η κουνια μπορει να περιμενει κι αλλο, μη σου πω και μετα τη γεννα... αναλογα βεβαια ποσο αξιοπιστο ειναι το καταστημα στους χρονους παραδοσης...

Απο την αλλη εγω την ειχα παρει κατα τον 7ο και τους ειχα πει να την φερουν στον 9ο ε να ξεμυρισει το επιπλο λιγο κλπ... βεβαια τη χρησιμοποιησα 2 χρονια μετα αλλα ...παλι καλα να λεω....χαχαχαχα

τι αλλο...μπορειτε να φτιαξετε το δωματιο πχ...ολο και κατι προκυπτει...μετα τον τελευταιο μην ειναι να γινει η μπουγαδα και σιδερωμα των βρφικων...

να σας γραψω και μια λιστα με τι χρειαστηκα εγω? θετε????

eNeap2.pngTSzHp3.png

εκανα ξεκαθαρισμα στο γραφειο και τη βρηκα τυχαια....νομιζω καποια κοπελα ειχε ζητησει μια λιστα με τα απαραιτητα?

λοιπον...

-ρουχαλακια κορμακια φορμακια κλπκλπ

-απορρυπαντικο πιατων οικολογικο-βρεφικο](το προδερμ δεν φτουραει ενα τελειο ειχα βρει στα Λητω και κανει 2 και κατ ευρω αλλα κρατασει παααααααααρα πολυ ειναι συμπυκνωμενο με αρωμα πορτοκαλακι)

-απορρυπαντικο-μαλακτικο ρουχων βρεφικο(και το αρκαδι ειναι πολυ καλο κατα τη γνωμη μου)

-γαζουλες

-φυσιολογικο ορο

-σιροπι ντεπον

-γαντακια για το ξυσιμο

-συριγγες

-οινοπνευμα (για τον λώρο)

-βαμβακι (με αυτο την σκουπιζα στα αλλαγματα ή με πανακια, αποφυγετε τα μωρομαντηλα)

-μωρομαντηλα για εξω

-στρωματακι αλλαξιερας

-μπανακι

-σκουφακι βαμβακερο(δεν νομιζω να χρειαστει)

-σαλιαρες 2-3

-καλτσακια

-βαμβακερη ζακετουλα

-σελτεδακια 2-3 μικρα για την αλλαξιερα και για εξω

-σεντονακια μικρα 2-3 για το καλαθακι ή το καροτσι ή το καθισμα αυτοκινητου ή το στρωνεις προχειρα σε καναπεςδες, το βαζεις πανω σου οταν το κρατας αγκαλια αν θες κλπκλπκλπ ακομα τα χρησιμοποιω....

-κουβερτουλα πικε-βαμβακερη το τζαμπο εχει φερει κατι καλουλες τελευταια

-πανες

-σφηνακι(δεν το χρησιμοποιησα την ιδια δουλεια κανει και μια κουβερτουλα τυλιγμενη ρολο)

-κρεμα για πωπο , συνιστω ανεπιφυλακτα προιοντα βελεντα

-πετσετα μπανιου (παρτε 2 γιατι τις κατουρανε καμια φορα, αλλα περιμενετε και για κανα δωρο για τη δευτερη)

-τετραγωνα μικρα πετσετακια εχει στο τζαμπο μαλακουλια για τα ρεψιματα , για προχειρη σαλιαρα, γιανα σκουπιζετε τον πωπω στα αλλαγματα

-λεκανακι 2 θεσεων για τα τοπικα πλυσιματα(τζαμπο)

-ψαλιδακι για νυχια(καπως αργοτερα)

-χτενουλα, βουρτσα απο φυσικη τριχα

-σαμπουαν, αφρολουτρο η 2 σε 1

-θερμομετρο δωματιου, σωματος

-θερμομετρο μπανιου(επισης δεν το χρησιμοποιησα πολυ ο αγκωνας στο μερο και οκ)

-ενδοεπικοινωνια(δεν αγορασα δεν χρειαστηκε, αναλογα το σπιτι σας, θεωρω και την ακτινοβολια περιττη)

-αποστειρωτης

-κρεμα σωματος(εγω ειχα παρει λαδακι αλλα διαβασα οτι ειναι πολυ καλυτερες οι κρεμες τελικα)

-φωτιστικο κλπ διακοσμητικα παιδικου δωματιου

-μπιμπερο 2 για αρχη κατα προτιμηση γυαλινα(εγω βολευτηκα της νουκ παρα πολυ τα φαρδυα)

-ημερολογιο μωρου(μπορει καποιος να σας το κανει δωρο)

-καποιο βιβλιο φροντιδας αν θελετε(επισης μπορειτε να το ζητησετε για δωρο, εχω ενα καλο αλλα δεν θυμαμι τιτλο θα σας τον γραψω αργοτερα)

-αποφρακτηρα μυτης αν το συστησει ο παιδιατρος,εγω ειχα εναν οτριζαλιν

-βουρτσα μπιμπερο και θηλης για τα πλυσιματα των μπουκαλιων

-λαβη μπιμπερο για να τα βγαζετε απο τον αποστειρωτη

-καμια εξτρα θηλη

-καροτσι

-θερμαντηρας μπιμπερο(σχετικα αχρηστο ιδιως αν θηλαζετε μου το ειχν κανει δωρο , μια χαρα το ζεσταινα ομως και σε κατσαρολακι με νερο)

-κρεβατι-στρωμα

-πορτ μπεμπε ή καλαθουνα

-προικα κουνιας

-παρκοκρεβατο(αργοτερα)

Για την φυλαξη του μητρικου γαλακτος υπαρχουν τα σακουλακια αλλα και μπιμπερο ακομα και γυαλικα οχι γεματα πανω απο τα 2/3 μια χαρα την κανουν τη δουλεια.

τσαντα εξοδου-αλλαξιερα δεν χρειαστηκα ποτε, μια κανονικη τσαντα ειχα με τσεπες και μια χαρα.

Εμενα με βολεψαν παααααρα πολυ τα φανελενια σεντονακια(απο τη σαβουρα του τζαμπου αυτα ειναι τελεια που εχει τα λενε πανες αγκαλιας) τα οποια ομως ειναι για πιο χειμωνα τωρα αυγουστο δεν χρειαζονται...

Τα παραπανω ο,τι μπορειτε παρτε τα απο το νετ, τουλαχιστον καντε μια γυγκριση τιμων πρωτα...

ακολουθει λιστα για τη μανουλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

-σουτιεν θηλασμου

-εσωρουχα μιας χρησης, οσες γεννατε σε ιδιωτικο τα δινουν εκει

-σερβιετεs κατι τεραστιες ακρατειας νομιζω??? επισης δινουν στα ιδιωτικα

-ενα υγρο καθαρισμου της ευαισθητης περιοχης, επισης δινουν στα ιδιωτικα

-ενα ντετολ σπρει για την τουαλετα

-κανα δυο νυχτικακια η τ-shirts με κουμπακια μπροστα για να ειναι ευκολα στον θηλασμο

-λιποζαν

-λαστεξ για μετα τη γεννα θα ελεγα να μην παρετε, ο γυναικολογος μου ειπε οτι ειναι αχρηστα αν θες το φορας μονο για ψυχολογικους λογους, τσαμπα τα λεφτακια μουουουουου και η αληθεια ειναι οτι δεν ηθελα να το φοραω δεν με βολεψε...θες ανετα αερατα ρουχα εκεινη την περιοδο τιποτα που να σφιγγει...

για το μαιευτηριο θα εχετε αλλαξιες του μωρου μαζι, κανα σεντονακι, πετσετουλα, κανα βιβλιο, μμμ τι αλλο? δεν θυμαμαι...

Α και σας προτεινω να παρετε και τα βιβλια θηλασμου της Πατσουρου(το πρωτο τομο κυριως) να το διαβαζετε και στο μαιευτηριο ...ειναι πολυ καλα....ζητηστε το δωρακι αν θελετε και αυτο...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα κοιλίτσες.

Μπράβο ωραίες λίστες!!!

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω, είναι δυνατόν από τώρα να φτάνουν τα ποδαράκια του μέχρι τα πλευρά μου;;

Ώρες ώρες νομίζω ότι τεντώνεται και μου κόβει την αναπνοή.

Και κάτι άλλο, μην με παρεξηγήσετε, άλλα διαβάζω αυτά που γράφεται για τους γιατρούς σας, τις κλινικές και τον φόβο σας για τα νοσοκομεία και αισθάνομαι σαν εξωγήινος.

Μου φαίνεται ότι οι γιατροί σας είναι υπερβολικοί και σας τρομοκρατούν για να σας έχουν του χεριού τους και να κάνετε ότι τους βολεύει αυτούς.

Επειδή ζω στο εξωτερικό και εδώ είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα.

Το μόνο πράγμα που με ενδιέφερε όταν έψαχνα το νοσοκομείο που θα γεννήσω ήταν να έχει εντατική μονάδα για νεογνά και να μπορώ να έχω το μωρό συνεχεία μαζί μου (Rooming-in).

Δηλαδή βάση τις δίκες μου ανάγκες και του μωρού και όχι με το τι βολεύει τον γιατρό μου.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

galat φανταστικη η λιστα,βοηθαει πολυ,εχω κανει και εγω μια λιστα και θα συμπληρωσω οτι δεν εχω γραψει....

ολυμπια μου τι κανεις???το μπεμπε???

εγω γυρισα απο τη δουλεια και δεν καταφερα να κοιμηθω.....βλεπω να μην καταφερω σημερα να περιμενω τον αντρα μου....

76IGp3.png

Ρε κορίτσια να σας ρωτήσω, είναι δυνατόν από τώρα να φτάνουν τα ποδαράκια του μέχρι τα πλευρά μου;;

Ώρες ώρες νομίζω ότι τεντώνεται και μου κόβει την αναπνοή.

Ολυμπια μου ασε το ζω αυτο το δραμα σχεδον καθε μερα πρωινες ωρες... δεν ειναι απαραιτητο να ειναι τα ποδαρακια, μπορει γενικα η θεση του μεσα στη μητρα προς τα πανω...ασε νιωθω καποιες φορες πραγματικα πολυ δυσαρεστα, ολο βαρυγκομαω...και λεω απο τωρα τετοια....

όταν έψαχνα το νοσοκομείο που θα γεννήσω ήταν να έχει εντατική μονάδα για νεογνά και να μπορώ να έχω το μωρό συνεχεία μαζί μου (Rooming-in).

Δηλαδή βάση τις δίκες μου ανάγκες και του μωρού και όχι με το τι βολεύει τον γιατρό μου.

Κι εγω αυτα τα 2 εβαλα σαν προτεραιοτητα τωρα για αυτο επελεξα δημοσιο...

Ξερετε ποσους καυγαδες εκανα στο Ιασω να μου φερνουν το μωρο τη νυχτα? νεογεννηο και δεν ετρωγε καθε 3 ωρες αλλα κοιμοτα δηθεν 9ωρο? τεσπα...

Και καλα αυτο αλλα οταν τους ελεγα να το φερνουν οταν και οποτε κλαψει και πειναει με εγραφαν και ω, τι συμπτωση ολα μαζι παντα τα φερναν, ολα μαζι πεινουσαν ρε παιδι μου? και ειχε μαλλιασει η γλωσσα μου να τονιζω οτι κανει αποκλειστικο θηλασμο, εκει το μπουκαλακι με τη σκονη μεσα στο πυρεξακι.....

Τωρα εχουν καλυτερεψει τα πραγματα απο οτι εχω μαθει, και πιστευω ο λογος ειναι οτι εχει αλλαξει η "βαση" δηλ οι απαιτησεις των μαμαδων που ψαχνονται ολοενα και περισσοτερο...

Μεχρι και rooming in κανουν πιλοτικα σε καποια δωματια οχι σε ολα...

Και ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ αν το απαιτησεις to rooming in σε βαζουν να υπογραψεις κατι χαρτια οτι με δικη σου ευθυνη αν παθει κατι το μωρο...και κατι απιστευτα σκανδαλωδη πραγματα...

Στην Γερμανια φυσικα δεν εχεις τετοιους προβληματισμους...το δημοσιο ειναι ισαξιο και καλυτερο ενος ιδιωτικου εδω...και φυσικα οι γιατροι ειναι γιατροι και οχι ληγουραιοι...ολα εχουν τον λογο τους ομως, θες οτι αμοιβονται υποπολλαπλασια οι γιατροι εδω, θες και λιγο η νοοτροπια του Ελληναρα...τι να πεις,,,να μην πεσεις στην αναγκη τους μονο ....

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...