Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Nano μου, το μωρο εχει αναγκη τη μαμα αυτες τις μερες, ο μπαμπας δεν προκειται να νιωσει αποκομενος απλα και μονο επειδη δεν θα την ταιζει. Επιπλεον αν δωσεις μπουκαλι προν τις 40 μερες υπαρχει ο κινδυνος της "συγχισης των θηλων" να προτιμησει δηλαδη το μπουκαλι μιας και η ροη ειανι πιο ευκολη και οι θηλαστικες κινησεις λιγοτερες, πραγμα που θελουμε να αποφυγουμε. Για αυτο και δεν δινουμε και πιπιλα στις αρχες.

Ο μπαμπας μπορει να την κανει μπανιο να την αγκαλιαζει να της τραγουδαει χιλαι δυο!

Επισης θα μπορεσεις μια χαρα να θηλασεις μην αγχωνεσαι... διαβαστε τα πρωτα σωστα βηματα στο παρεντς και ολα θα πανε μια χαρα!

Και ακομα κι αν δεν πανε στην αρχη ολα διορθωνονται! Τα παντα ακομα και επεναγαλακτισμος γινετια σε γυναικες που ειχαν μηνες να θηλασουν!

εννοω για μετα τις 40 μερες ή οταν νιωσω οτι ο θηλασμος προχωραει κανονικα.

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πολλα μωρακια απο 40 ημερων-3 μηνων στρωνουν και κοιμουντια σερι το βραδυ. Θα δεις απο το προγραμμα του μωρου...αν πχ ξυπναει πολυ συχνα τη νυχτα και εχεις εξαντληθει ε τοτε μπορει και ο μπαμπας ενα γευμα να το δωσει τη νυχτα ωστε να κοιμηθεις κι εσυ λιγο παραπανω...

Αλλιως δεν ειναι απαραιτητο ειναι πολυ μεγαλυτερος μπελας, να αντλεις, να πλενεις, να αποστειρωνεις, να ζεσταινεις το γαλα, να ξαναπλενεις κλπ

Πολλες γυναικες επισης(βαλτε κι εμενα μεσα) θελουν να αντλουν για να βλεπουν ποσο ακριβως πινει το παιδι... ειναι μεγαλη παγιδα αυτο, το ειχα στην αρχη αν και επερνε βαρος για δυο η μικρη μετα το ξεπερασα.

Επισης αυτο που ειπε η ζουζου ειναι πολυ σωστο, δεν ανταποκρινεται παντα το στηθος στο θηλαστρο. Μια γυναικα που θηλαζει κανονικα και αποτελεσματικοτατα μπορει να βγαλει 5-10 μλ πχ μονο! και να αντλει για μια ωρα, ενω μια αλλη να αντλησει 10 λεπτα και να βγαλει 200 μλ.... αυτο δεν ειναι ενδεικτικο για την παραγωγη.... Καλυτερη ωρα για αντληση ειναι το πρωι μολις ξυπνησετε, η μετα απο υπνο γενικα, μπορειτε να αντλησετε απο το ενα στηθος και με το αλλο να ταισετε το μωρο. Ετσι θα εχετε ενα γευμα ετοιμο για οποτε το χρειαστειτε. Προσοχη μην το κανετε και πολυ συχνα μην τυχον δημιουργηθει υπερπαραγωγη.

Το καλυτερο θηλαστρο πάντως απο όλα ειναι....το μωρο! :D:lol:

eNeap2.pngTSzHp3.png

Αν εχετε χρονο να διαβασετε το τοπικ "τι αλλο θα ακουσω" πολυ γελιο.... εγω ημουν προετοιμασμενη για ολες τις θεικες ατακες και οταν σχολιαζαν το γεγονος οτι θηλαζω πεθαινα στα γελια....

πχ ο παιδιατρος μου ειχε πει το καλοκαιρι με τη ζεστη θα σου κοπει το γαλα χαχαχαχαχα και παιρνω κι εγώ κλιση στο κεφαλι τυπου χαζη μπαρμπι και ρωταω, δηλαδη οι καημενες οι φτωχες γυναικες στην Αφρικη δεν θηλαζουν,ε? Αχ, τι κριμα...

και πεθαναμε στα γελια με τονα αντρα μου....

Σε μια κοπελε ειχαν πει οτι "αχ, τη καημενη θηλαζει μάλλον θα ειναι φτωχια, δεν εχει να αγορασει το ΚΑΝΟΝΙΚΟ γαλα, τη σκονη....την καημενη την κοπελα"

Χαχαχαχαχαχαχα "κανονικο"

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλά τις μεγαλύτερες χαζομάρες τις εχω ακούσει από παιδίατρους. Οταν έχετε χρόνο, ρίξτε μια ματιά εδω:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=21665

Δυστυχώς οι περισσότεροι παιδίατροι δεν εχουν ιδέα από θηλασμό, μιας δεν διδαχθηκανε τίποτα σχετικό και οι περισσότεροι στα δύσκολα προτιμούν την εύκολη λύση: "συμπλήρωμα". Και οπως και να το κάνουμε, εχουν να προωθήσουν και τα γάλατα, οπότε... συμβουλές για θηλασμό κορίτσια απ' τις συμβουλους μόνο, όχι από τους παιδίατρους. Οι παιδίατροι ας φροντίζουν για την καλή υγεία των μωρών μας, για τη διατροφή τους ας φροντίσουν άλλοι, πιο ειδικοί.

υγ κι εγώ δεν είχα ιδέα από θηλασμό πριν γεννήσω. αν είχα ακούσει τον παιδίατρο ή τον περίγυρο, δε θα είχα θηλάσει ούτε τις 40 ημέρες. ας είναι καλά το φορουμ, η Αγλαϊα και τα κορίτσια που ασχολούνται στην ενότητα αυτή με τις απορίες των νέων μαμάδων!

dJzIp2.png Fysmp3.png

Διαφημίσεις

να σας ρωτησω βρε κοριτσια οσες θα κανετε 2η φορα καισαρικη... σας εχει συζητησει περιπου ποτε θα γεννησετε ο γιατρος? Εμενα μου ειπε λιγο πριν ή λιγο μετα το 15αυγουστο, και μαλλον απο οτι το κοβω πριν...μου φαινεται πολυ νωρις απο τη στιγμη που εχω ΠΗΤ 30... εγω θα ελεγα να ειναι τουλαχιστον στην 39η εβδομαδα δηλ απο 16-17 αυγουστου... την κορη μου αν και προγραμματισμενη καισαρικη την γεννησα 2 μερες πριν την Πητ...

απο δικη μου επιμονη ηθελα να τις παρει τις μερες της...τωρα απλα δεν ξερω τι γινεται με τα δευτερα...εχω αλλαξει και γιατρο...μηπως σε βαζουν πιο νωρις φοβουμενοι νωριτερο τοκετο...

Αι σιχτιρ τη βολη τους κοιτανε τα εχω παρει τωρα...μην σου πω θα του πω να παω οταν με πιασουνε οι πονοι...

Και ξερω οτι με βαση τη συλληψη που μου δινουν αυτοι , πεφτουν εξω...δηλαδη στανταρ εγινε καμια εβδομαδα μετα.... θα επιμεινω για αργοτερα... αντε μεχρι 23 να βγει Λεων που λεει και ο αντρας μου δεν θελει παρθενο για αγορι λεει χαχαχαχαχαχαχαχα (παρεπιπτοντως δεν ασχολουμαι καθολου με αυτα, και ως μαθηματικος σας δηλωνω οτι μαθαμε στην αστρονομια οτι λογω περεκλισης των τροχιων των αστερισμων κανονικα πρεπει να κοιταμε προβλεψεις ζωδιων 2 πριν η 2 μετα-δεν θυμαμαι- απο το δικο μας...χιχιχιχιχιχιχ)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλημέρα στογγυλές κοιλίτσες!

Ξύπνησε η μικρή, σηκώθηκε ο άντρας μου να την δεί και κατάλαβε ότι έπρεπε να φύγει για να μην αργήσει στην δουλειά και πάλι εγώ σηκώθηκα και την κοίμησα, όχι ότι ξυπνάει συνήθως τα βράδια, μάλον πρέπει να τρόμαξε από κάτι αλλά τώρα εγώ έχασα τον ύπνο μου :mad:

Για τον θηλασμό θα ακούσετε σίγουρα τα πιο απίθανα.....έχω βάλει και εγώ τις θεικές ατάκες που μου έλεγαν στο σχετικό θέμα.....και όντως οι παιδίατροι (έχω κάνει τουρνέ παιδιάτρων για να κατασταλάξω) είναι οι πιο άσχετοι και ανίκανοι να συμβουλεύσουν σωστά!

galat μου ρίξε μια ματιά σε αυτήν την απάντηση http://www.gyn.gr/forum/Forum.asp?forum=4&section=6&post=29094 σε ένα γυναικολογικό site, ίσως βρεις και άλλες εκεί.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Eγώ γέννησα την 38η εβδομάδα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη (προγραμματισμένα) και αυτή τη φορά, παλι την 38η εβδομάδα θα παμε, αρχές Αυγούστου δλδ εμείς.

μπου μπου κάτι έπαθαν τα πιτσιρίκια μας σήμερα, και ο δικός μου ξύπνησε 4 παρά και κοιμηθηκε κατά τις 6, μπας και είναι ανάδρομος ο Ερμής? :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

μπου μπου κάτι έπαθαν τα πιτσιρίκια μας σήμερα, και ο δικός μου ξύπνησε 4 παρά και κοιμηθηκε κατά τις 6, μπας και είναι ανάδρομος ο Ερμής? :)

:lol::lol::lol::lol::lol: ποιος τα ξέρει!

Στο τικεράκι μου άνθισε το επόμενο λουλουδάκι-εμβρυάκι!!! Και τυπικά με την ΠΗΤ αύριο μπαίνω στον 7ο!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημερα και καλή εβδομα!

Τα νέα μας! Το Σάββατο πηγα στον γιατρό και είδα το νινι μου. Μεγάλωσε η μπουμπου μου, εφτασε τα 917 γρ. και με μεγάλο πόδι:mrgreen:. Εχω εναν επιφανειακό πόνο πολύ έντονο (διπλα απο τον αφαλό μου) και ο γιατρός είπε οτι είναι απο το άνοιγμα της κοιλιάς.

Την doppler θα την κάνω στη 32η εβδομάδα.

Για τα βλαστοκυτταρα που αναφερατε εμείς λέμε να τα κρατησουμε. Κρατησαμε και στην 1η εγκυμοσύνη. Και φυσικά αχρειαστα να είναι, όπως λεει και η zouzounel τόσα και τόσα λεφτα δίνουμε.

Οσο για τον θηλασμό...πονεμενη ιστορία. Δυστυχως δεν είχα ενημερωση απο πουθενα. Ο Κωνσταντίνος μου γεννηθηκε στις 36 εβδομαδες και δεν θηλαζε καθόλου. Οι γιατροι μου είπαν οτι ήταν πολύ μικρός και δεν μπορουσε. Τεσπα ξεκίνησα με νοσοκομειακό θηλαστρο και εβγαζα για 2 μήνες. Τον έβαζα και στο στηθος αλλά όπως είπαμε δεν είχα ιδέα για το τι επρεπε να κάνω... Αυτη τη φορα, πρωτα ο Θεός, θα το παλεψω πάρα πολύ να θηλάσω αποκλειστικά. Εχω και στηριξη του άντρα μου, μετα απο αυτά που τραβηξαμε στο 1ο.

galat μου εμενα μου είπε ΠΗΤ 10 μέρες νωριτερα απο την κανονική ημερομηνία.

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Να έχουμε μια καλή και ήσυχη εβδομάδα όλες οι μαμάδες και τα μωράκια,εντός κι εκτός κοιλίτσας!

Theolvas, Iraki, DimRous ευχαριστώ!

Μετράω τις ώρες μέχρι αύριο που θα πάω στο γυναικολόγο, έχω να δω την μπουμπού μου από το β΄επιπεδου, τον Απρίλιο!

Φιλάκια!!!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Καλημερα ομορφες !!!!!!

Αθηνα μου κ εγω την ιδια απορια....ποτε θα γεννησω;;;;.....ο ντοκ μου ειπε κ εμενα 2 εβδ. νωριτερα ,δλδ αρχες Αυγουστου.Εγω βιαζομαι περισσοτερο κ του ειπα για τελος Ιουλιου....αν το βαρος ειναι ΟΚ :)

Ολυμπια μου μακαρι να γεννουσα με φτ. Ισα ισα ευχομουν γι αυτο!!!!!! Τωρα στη 2η εγκυμοσυνη λιγοι ειναι οι γιατροι που αναλαμβανουν φτ μετα απο καισαρικη ....δυσκολευτηκαμε για την 2η φορά οποτε το ρισκο που λενε δεν θα το επαιρνα με τιποτα!!!!!...τωρα αν αυτο δεν ισχυει δεν ξερω...

Με το θηλασμο κ εγω νομιζω ρε κοριτσια οτι θα δυσκολευτω.....ολα αυτα που διαβαζω με αγχωνουν περισσοτερο....Παντα ειχα την αισθηση οτι με το που θα ακουμπουσε το μωρο στο στηθος αυτοματα θα αρχιζε κ ο θηλασμος!!!!....κ τωρα....αντε πατα το να αρχισει η ροη, μην το αφησεις γιατι θα σταματησει η παραγωγη, διαφορετικα θα εχεις υπερπαραγωγη......κτλ,κτλ,κτλ.........κ να τα θηλαστρα κ να οι ψευτορωγες κ να τα ηλεκτρονικα-ουαου-βοηθηματα κ τα κουραστικά χειροκινητα.......

Το σιγουρο ειναι παντως οτι θα προσπαθησω!!!!!...κ βλεπουμε....

Φιλια σε ολες !!!!!

:):):):):):):)

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Eγώ γέννησα την 38η εβδομάδα στην πρώτη μου εγκυμοσύνη (προγραμματισμένα) και αυτή τη φορά, παλι την 38η εβδομάδα θα παμε, αρχές Αυγούστου δλδ εμείς.

Δηλαδη 37 και ματι μερες?

Επισης να αφησετε ησυχο τον ερμη!!! Πρωτη φορα που κοιμηθηκε τοσο πολυ, μονη της στο δωματιο της (καμια φορα ερχεται το βραδυ ή το πρωι) και σεριιιιιιιιιιι

Καλημερα ομορφες !!!!!!

Αθηνα μου κ εγω την ιδια απορια....ποτε θα γεννησω;;;;.....ο ντοκ μου ειπε κ εμενα 2 εβδ. νωριτερα ,δλδ αρχες Αυγουστου.Εγω βιαζομαι περισσοτερο κ του ειπα για τελος Ιουλιου....αν το βαρος ειναι ΟΚ :)

Α εσυ εισαι το αντιθετο!!! Χαχαχαχα καλα κι εγω με ζεστες και τη κοιλια τουμπανο μαλλον θα τον ευχαριστω κιολας...

Με το θηλασμο κ εγω νομιζω ρε κοριτσια οτι θα δυσκολευτω.....ολα αυτα που διαβαζω με αγχωνουν περισσοτερο....Παντα ειχα την αισθηση οτι με το που θα ακουμπουσε το μωρο στο στηθος αυτοματα θα αρχιζε κ ο θηλασμος!!!!....κ τωρα....αντε πατα το να αρχισει η ροη, μην το αφησεις γιατι θα σταματησει η παραγωγη, διαφορετικα θα εχεις υπερπαραγωγη......κτλ,κτλ,κτλ.........κ να τα θηλαστρα κ να οι ψευτορωγες κ να τα ηλεκτρονικα-ουαου-βοηθηματα κ τα κουραστικά χειροκινητα.......

Το σιγουρο ειναι παντως οτι θα προσπαθησω!!!!!...κ βλεπουμε....

Φιλια σε ολες !!!!!

:):):):):):):)

Χαχαχαχα ακριβως το ιδιο ενιωθα στην κορη μου...μιλαμε τρελο αγχος νομιζα οτι δεν εχω καταλαβει τιποτα και οτι ενω θα επρεπε να ειναι μια απλη φυσικη διαδικασια μου φαινοταν πουρηνικη φυσικη!!!!

Μην αγχνωνεσαι μια χαρουλα θα παμε!

Για τα μπολντ μια παρατηρηση, ποτε δεν παταμε, ζουλαμε, τριβουμε και γενικα δεν πειραζουμε το στηθος....

Η υπερπαραγωγη ειναι γενικα οχι τοσο συχνη απλα το λενε να εχεις κατα νου γιατι ειναι δυσκολοτερα αντιμετωπισιμη απο την μειωμενη παραγωγη, πολυ απλα γιατι δεν παει το μυαλο της μητερας....

ΟΟΟΟΟΟΟΟλα τα απλα τσουμπλεκια φευδοθηλες θηλαστρα κλπκλπκλπκλπ ειναι οντως πολυ κουραστικα, δυσκολα και κυριως αχρηστα τις περισσοτερες φορες....

eNeap2.pngTSzHp3.png

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ

4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

5. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ

6. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

7. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ

8. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

9. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ

10. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

12. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

13. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ

14. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

15. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ

16. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

17. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

18. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

19. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

20. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

21. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

22. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

23. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

24. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)

25. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

26. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?

27. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ

28. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?

29. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ

30. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ

31. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...