Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Eternity είπε:

Εγω έκανα prp ενδομητριου πριν την εμβρυομεταφορα. Είχαμε ακυρώσει 3 φορες την εμβρυομεταφορα γιατί έφτανε το ενδομήτριο το πολύ μέχρι 6,9 και μετά έπεφτε. Κι ο γιατρός μου μου έλεγε στην αρχή να μην το κάνω και να προχωρήσω με ενδομητριο 6,8 επειδή ήταν τριζωνικο όμως όταν λες στην αρχή το ενδομήτριο να είναι τουλάχιστον 7,5 πώς μου λες μετά να προχωρήσω με κάτω από 7?Του είπα όχι και του ξεκαθάρισα ότι χωρίς prp ενδομητριου δεν πρόκειται να προχωρήσω σε εμβρυομεταφορά. Έτσι και μου το έκανε. Είχα κάτι να χάσω? Θα έκανε κάποιο κακό? Μόνο 300 ευρώ θα έχανα αν δεν πετύχαινε και θα εμένα και με το "αν". 

Άρα κοριτσαρα προτείνεις να το κάνω??? Εμένα μου είπε 200ε το απλό δηλαδή απλά να το εισχωρήσει μέσα και 400 με βελόνα ειδική που το τοποθετεί σε όλο το ενδομητριο στα σημεία που θέλεις και κρίνει σωστά αυτός, βέβαια ακόμα περιμένω την απάντηση του αν θα το κάνουμε ή όχι 

πρίν από 26 λεπτά , apple2 είπε:

Θα τις βάλεις και τις τρεις? Κι εγώ στην προετοιμασία για εμβρυομεταφορά με δύο βλαστοκύστες 3αβ και 2αβ. 

Δεν ξέρω ακόμα θα μιλήσουμε για αυτό την άλλη βδομάδα γιατί θέλει να σκεφτεί αν θα προχωρήσουμε σε prp ενδομητριου ή όχι... μόλις έφυγα από το κέντρο όλα τα άλλα ήταν καλά μορφολογία και διαστάσεις μήτρας δηλαδή 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

prepei na ειχες το αμεντα, για να μοιαζει με μπαταρια σιγουρα ηταν νοσοκομειακο...

απλα να ξερεις να ζητησεις τις μεγαλες χωανες, αυτοι δινοουν ενα στανταρ μεγεθος που καλυπτει τις περισσοτερες γυναικες, εσυ χρειαζεσαι μαλλον κατι διαφορετικα(αναλογα και με το μεγεθος των θηλων)

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εμενα το χειροκινητο δε με βολεψε καθολου,αλλα μου ειπαν οτι φταιει το σχημα του στηθους μου....

τι κανεις εσυ,εκτος απο τη ζεστη????

καλα ειμαι ο μπεμπουλης μου ειναι αρκετα ησυχος(κουναει αλλα οχι οπως αλλες φορεςκαι με αγχωνει)...εσυ τι κανεις???τα μικρουλια?????

76IGp3.png

εγω θα προτιμησω να το θηλαζω απευθειας,ελπιζω να τα καταφερω και να μην χρειαστει να το βγαζω με θηλαστρο...οσο για αυτο που λες Λιακι μου για το χειροκινητο,μου ειπε η φιλη μου οτι το ηλεκτρικο ποναει...δεν ξερω κι εκεινη μου ειπε δεν το χρησιμοποιησε καθολου για να μου πει αν την βολεψε....

76IGp3.png

οχι τα θηλαστρα δεν πονανε. Τα χειροκινητα ειναι πηγη τενοντιτιδας.

τα ηλεκτρικα ειναι μια χαρα αφου ρυθμιζεται και η ενταση.

Για να πονουσε σημαινει οτι λη ειχε κακης ποιοτητας θηλαστρο, ή πληγωμενες θηλες ή το πιο πιθανο κακη τοποθετηση στη χωανη...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!!!

Μάλλον και εγώ τάσσομαι υπέρ της δημόσιας τράπεζας για το θέμα των βλαστοκυττάρων... Ο γιατρός μου είναι κατά της συλλογής των βλαστ. αλλα εγώ νομίζω ότι μου το είπε γιατί θέλει να αντισταθμίσει με τα έξοδα της ιδωτικής κλινικής (που μόνο εκεί θα μπορούσε να με ξεγεννήσειι), αλλά πλέον οι περισσότερες γυναίκες πηγαίνουν πλέον σε δημόσια μαιευτήρια ή κλινικές λόγω... οικονομικής στενότητας!!! και νομίζω ότι και εγώ θα επιλέγω νοσοκομείο από ιδιωτική κλινική, για θέμα αρχικά ασφάλειας αλλά και κόστους!!!

line_flow_blue_beg_minie_time_1279771200_text_d4ef20f6f5f3f4dfeae920e5dfede1e9.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε?

Πήρα τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις , όλα καλά και φυσιολογικά βγήκαν. Και η καμπύλη γλυκόζης πολύ καλή και σε χαμηλά επίπεδα.:D ούφ πάει και αυτό!

Βλαστοκύτταρα την πρώτη φορά κράτησα, τώρα είπαμε ότι δεν θα τα κρατήσουμε, μάλον θα τα κάνουμε και εμείς δωρεά.

Όσο για τον θηλσμό σας προτρέπω να κάνετε αυτό το δώρο και στο παιδί σας και στον εαυτό σας. Και σας προτρέπω στον απευθείας θηλασμό. Θήλασα την Έλλη 14 μήνες. Για 2 μήνες όμως επειδή δεν έπαιρνε το απαιτούμενο βάρος αναγκάστηκα να κάνω και αντλήσεις και δεν υπάρχει τίποτα πιο κουραστικό. Είχα νοικιάσει ένα νοσοκομειακό διπλής άντλησης της medela. Είχα πρόγραμμα αντλήσεων, ακόμα και την νύχτα άσχετα αν δεν ξυπνούσε το παιδί για να φάει έπρεπε να αντλώ συγκεκριμένες ώρες για να διατηρώ την παραγωή, χώρια οι αποστειρώσεις, τα μπουκαλάκια και ....... ελπίζω αυτή την φορά να μην χρειαστεί κάτι αντίστοιχο.

Κατά τα άλλα αυτό που ρίχνει την ψυχολογία μου αυτές τις μέρες είναι το θέμα του τοκετού. Το που και πως θα γεννήσω.......δεν θέλω με τίποτα να αλλάξω τον γιατρό μου όμως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα και η ιδέα της γέννας σε όποιο νοσοκομείο εφημερεύει όλο και με πλησιάζει και δεν μου αρέσει καθόλου και πολύ προβληματίζομαι γιατί δεν ξέρω που θα πέσω.....έχω ακούσει τόσα πολλά.

M4B1p3.pngQIghp3.png

Kαλημερα κοιλίτσες!

μπου μπου μπράβο σας, μια χαρά οι εξετάσεις, είναι ένα αγχος και αυτές κάθε μήνα!

βλαστοκύτταρα εμείς κρατήσαμε σε ιδιωτική τράπεζα και κρατήσαμε και μεσεγχυματικά, που -λενε- μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο ίδιο το παιδί, αχρείαστα να είναι. Και τώρα θα κρατήσω (ό,τι έκανα στο πρώτο, θα κάνω και στο δεύτερο) και ας μη χρησιμοποιηθούν ποτέ, πες ότι έχασα στον δρόμο 2.000, τόσα και τόσα έξοδα κάνουμε. Σκεφτόμουν για τη δημοσια τράπεζα, αλλά ό άντρας μου ούτε να το ακούσει!

Για τη μυωπία που συζητάγατε πριν, κι εγώ εχω 6,5 βαθμούς, πήγα σε οφθαλμίατρο και έκανα βυθοσκόπιση, δεν εχω αλλοιώσεις μου είπε, αλλά δε μπορούσε να μου εγγυηθεί ότι όλα θα πηγαίνανε καλα σε έναν ΦΤ. Αλλά ετσι κι αλλιώς εμενα με πρόλαβε το σακχαρο, ετσι δεν την γλίτωσα την προγραμματισμένη καισαρική.

Το θήλαστρο της medela το symphony έιχα νοικιάσει κι εγώ, 60 ευρώ το μήνα, συν 30 ευρω τα εξαρτήματα (χοάνες και μπουκαλάκια), εννοείται έξτρα τα σακουλάκια αποθήκευσης (20 ευρώ το πακέτο νομίζω). Μετά τον 3o μήνα αγόρασα το pump in style της medela (διπλής άντλησης κι αυτό). Για τις χοάνες δεν ήξερα ότι υπάρχουν μεγέθη, αλλά τι νόημα έχει, έτσι κι αλλιώς η θηλαία άλως και η θηλή πρέπει να είναι εντός της χοάνης, όχι όλο το στήθος! theolvas άσε τις μαίες και τους γιατρούς, σε σύμβουλο θηλασμού θα απευθυνθείς και θα θηλάσεις μια χαρά, με υποστήριξη στο στηθος δε θα έχεις προβλημα, όσο για τη θηλή κι εγώ επιπεδες/εισέρχουσες εχω, θηλασα 6 μήνες με ψευδοθηλές και μετά άλλους 8 χωρίς αυτές και χωρίς κανενα πρόβλημα.

Πάντως δεν υπάρχει τίποτα πιο ευκολο (και πιο φυσικό βεβαια) από το να βαζεις το μωρό απ ευθείας στο στήθος. Το θήλαστρο μονο ευκολία δεν είναι, να το χρησιμοποιήσετε μόνο αν ειναι αναγκαίο και μετά τις 40 μερες. Α, επίσης να εχετε υποψιν σας ότι ενώ εχετε γαλα, μπορεί με το θηλαστρο να μη βγαίνει σταγόνα, υπάρχουν πολλά παραδείγματα στο φορουμ με τέτοιο θέμα.

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα κοιλουμπιτσες!

εγω λεω να παρω θηλαστρο ωστε να μπορει και ο μπαμπας να ταϊζει τη μικρη γιατι νομιζω αν θηλαζω απευθειας εκεινος θα νιωθει αποκομενος. αλλα θα το παρω μαλλον αφου βγω απο το μαιευτηριο και αν δω οτι οντως θηλαζω... (εχω και ενα φοβο οτι δεν θα μπορω ... )

χτες ειδα ενα περιεργο ονειρο: πηγα στη κλινικη να γεννησω οπου γεννησα -χωρις πονο και φυσιολογικα - μεσα σε 2 ωρες. το μωρο το εβαλαν διπλα μου σε πυρεξ και ηταν σε μεγεθος μωρου 6-7 μηνων. ειχε ενα σπυρακι στο κεφαλι και ενα στη πλατη και δεν ηθελε με τιποτα να τη πιασω. μολις την επιανα παθαινε υστερια... διπλα της ηταν ενα 2ο πυρεξακι με ενα μωρακι με περιεργα πρησμενο προσωπο το οποιο αφησαν στο μαιευτηριο οι γονεις του...

ακομα ψαχνουμε πως θα φτιαξουμε το δωματιο και ακρη δνε βγαζουμε. λεω τωρα να κατσω να φτιαξω λιστα με τα πραγματα που χρειαζομαστε γιατι καθε φορα παμε στα μαγαζια και δεν ξερουμε που να πρωτοκοιταξουμε.

ZOrwp3.png

Καλημέρα....νυσταζωωωωωωωωωωωω.

Δεν με αφήνει να κοιμηθώ, όλη νύχτα κοπανιόταν, είναι δυνατόν;

Όχι ότι τώρα κοιμάται...ήταν δυο μέρες ήσυχος και από χθες το βράδυ τον έχει πιάσει τρέλα.

Φεύγουμε, πάμε τον Μιχάλη σε παιδότοπο να ξεσκάσει.

Φιλια!!!

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Παρακολουθησα την κουβέντα σας για τα βλαστοκύτταρα κι ήταν αρκετά διαφωτιστική...το ψάχνω κι εγώ για δωρεά στο ΙΙΒΕΑΑ. Βέβαια κάνω και καποιες ψιλοτραβηγμένες σκέψεις...λές επειδή γενναω Αυγουστο να έχουν εκδράμει αυτοι εκεί και να μην μπορούν να παραλάβουν;;; :tongue:

Επίσης, θα ήθελα (για ψυχολογικούς λόγους πιο πολύ!) να κανω ένα 4D υπερηχογράφημα. Ο γιατρός μου δεν έχει το κατάλληλο μηχανημα στο ιατρείο του. Θα τον ρωτησω να με παραπέμψει κάπου, αλλά αν έχετε καποια υπόδειξη θα το εκτιμούσα! Ευχαριστώ!

Κατα τ' άλλα...πολύ χορευταρού η μπέμπα μας! Από τα κλαμπ θα την μαζεύουμε...όλη μέρα νάνι και μετά τις 11 ξεφάντωμα!

Φιλάκια στις κοιλίτσες!

UslQp3.png

UOZVp3.png

καλημερα στα γρηγορα επειδη ειναι ολα τα παιδια εδω κ γινεται χαμος.....

τεταμαρ,θα σου στειλω με πμ τα στοιχεια του δικου μου υπερηχογραφιστη,αν θες να κλεισεις ενα ραντεβου,θα στα στειλω αυριο η το βραδυ,γιατι δεχομαι επιθεσεις...

φιλια σε ολες (κ στα πμ θ απαντησω αυριο για τον ιδιο λογο)

εχετε κανενα νεο απο νικολινα???????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

εγώ στο Ιασώ έκανα τον 4D στο β επιπέδου. Μια χαρα ήταν η γιατρός που μας το έκανε ασχολήθηκε αρκετή ώρα μαζί μας. Δεν είναι όλος ο υπέρυχος 4D σε κάποιες φάσεις τον γυρίζει για να βγάλει φώτο. Να ξέρεις οτι ο 4D πρέπει να κρατήσει πολύ λίγο χρονικά γιατί βγάζει πολύ ζέστη και δεν κάνει για το έμβρυο, δεν είναι τόσο αβλαβής όσο ο κανονικός. Αλλά έχει γούστο μιας και έχεις μια κανονική εικόνα του μωρού σου. Η δικιά μου έχει κάτι χηλάρες ίδιες ο πατέρας της .

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

το ψάχνω κι εγώ για δωρεά στο ΙΙΒΕΑΑ. Βέβαια κάνω και καποιες ψιλοτραβηγμένες σκέψεις...λές επειδή γενναω Αυγουστο να έχουν εκδράμει αυτοι εκεί και να μην μπορούν να παραλάβουν;;; :tongue:

Δεν είσαι μόνη σου! Κι εγώ το σκέφτηκα αυτό! Το φυλλάδιό τους λέει

"Η παράδοση θα πρέπει να γίνεται κατά προτίμηση εντός του 1ου 24ωρου και σε καμία περίπτωση πέρα των 48 ωρών μετά τον τοκετό. Σε αντίθετη περίπτωση ΔΕΝ θα γίνεται δεκτή η μονάδα. Η παράδοση γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 έως 15:30 και Σαββατοκύριακα και Αργίες από 10:00 έως 14:00."

Όταν τους πάρω τηλέφωνο για να ενημερωθώ, θα τους ρωτήσω και για τον Αύγουστο και θα σας πω!

καλημερα κοιλουμπιτσες!

εγω λεω να παρω θηλαστρο ωστε να μπορει και ο μπαμπας να ταϊζει τη μικρη γιατι νομιζω αν θηλαζω απευθειας εκεινος θα νιωθει αποκομενος. αλλα θα το παρω μαλλον αφου βγω απο το μαιευτηριο και αν δω οτι οντως θηλαζω... (εχω και ενα φοβο οτι δεν θα μπορω ... )

Nano μου, το μωρο εχει αναγκη τη μαμα αυτες τις μερες, ο μπαμπας δεν προκειται να νιωσει αποκομενος απλα και μονο επειδη δεν θα την ταιζει. Επιπλεον αν δωσεις μπουκαλι προν τις 40 μερες υπαρχει ο κινδυνος της "συγχισης των θηλων" να προτιμησει δηλαδη το μπουκαλι μιας και η ροη ειανι πιο ευκολη και οι θηλαστικες κινησεις λιγοτερες, πραγμα που θελουμε να αποφυγουμε. Για αυτο και δεν δινουμε και πιπιλα στις αρχες.

Ο μπαμπας μπορει να την κανει μπανιο να την αγκαλιαζει να της τραγουδαει χιλαι δυο!

Επισης θα μπορεσεις μια χαρα να θηλασεις μην αγχωνεσαι... διαβαστε τα πρωτα σωστα βηματα στο παρεντς και ολα θα πανε μια χαρα!

Και ακομα κι αν δεν πανε στην αρχη ολα διορθωνονται! Τα παντα ακομα και επεναγαλακτισμος γινετια σε γυναικες που ειχαν μηνες να θηλασουν!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...