Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Για την prp πολλοί είναι υπέρ και άλλοι λένε δε κάνει τπτ. Δεν έχω καταλήξει τελικά τι ισχύει. Είναι ανάλογα τον γιατρό. Στο λέω γιατί κ εγώ το σκέφτομαι. Θύμισε μου σε ποιο γιατρό είσαι.

Στον χριστοφοριδη Θεσσαλονίκη, μ είπε θα ελέγξει τον φάκελο και θα με πει ,για να ενισχύσουμε το ενδομητριο ... τι να πω δεν ξέρω 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα σε όλες!

Εμείς τα βλαστοκύτταρα λέμε να τα δώσουμε σε δημόσια, θα σας γράψω αύριο το τηλέφωνο της Τράπεζας να επικοινωνήσετε μαζί τους, γιατί τα μαιευτήρια είδατε τι ομορφιές κάνουν...

Αθηνά, το νούμερο για το σουτιέν του θηλασμού μπορείς να το δεις από τώρα; Δεν αλλάζει;

Όσο για την κοιλιά, έμενα συνέχεια με ρωτάνε "το παιδί πού το έχεις, στην πλάτη;"!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημέρα,

Μετά από πολλές -μα πάρα πολλές- εργατώρες διαβάσματος κι εγώ στο ΙΙΒΕΑ κατέληξα. Το μόνο που μένει είναι να βρω το χρόνο και τη διάθεση να πάω εκεί και να πάρω το κουτάκι. Λένε ότι αν είσαι εκτός Αττικής μπορούν να σε ενημερώσουν τηλεφωνικά και να σου το στείλουν με courier... πόσες πιθανότητες έχω να τους πείσω ότι ο Πειραιάς είναι εκτός Αττικής;;; :?:

Καλημέρα κοιλίτσες.

Είστε όλες καλά;

κ τωρα παλι γιατι ο αντρας μου δεν θελει με τπτ φτ εξαιτιας ολων αυτων που ακουγονται για αυξημενο ρισκο κτλ.....Τεσπα...

Φοβάται γιατί έχεις κάνει ήδη μια καισαρική η φοβάται γενικά τον φυσ. τοκετό;

Συγνώμη αλλά μου φαίνεται λίγο περίεργο να φοβόμαστε τον φυσ. τοκετό και να θεωρούμε νορμάλ την καισαρική.

βλαστοκυτταρα δεν κρατησα , ουτε θα κρατησω, νομιζω ειναι υπερτιμημενη ελπιδα για το τι μπορουν να προσφερουν...μαλιστα καπου ακουσα τωρα οτι βλαστοκυτταρα μπορουν να παρθουν και απο τα νεογιλα δοντια η τους φρονημιτες των ενηλικων...

Επισης για τον ιδιο το δοτη ειναι αχρηστα, περισσοτερο για τα αδερφια κανουν...

Έτσι, έτσι.

Επίσης στο εξωτερικό δεν είναι και τόσο διαδεδομένο.

Σουτιέν του θηλασμού μου άρεσε πολύ αυτό http://babybutt-de.erwinmueller.com/shop/artikel-DE-de-BB/1000-1030-%2822191,34480,8983%29/Anita-Buegel-Still-BH-8983.htm υπαρχει σε τρια χρωματα (μπεζ, μαύρο, άσπρο)

Σημειωση: αν αγοράσετε σουτιέν γύρω στον 7ο 8ο μήνα καλό θα ήταν να το πάρετε ένα νούμερο μεγαλύτερο.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

Μετά από πολλές -μα πάρα πολλές- εργατώρες διαβάσματος κι εγώ στο ΙΙΒΕΑ κατέληξα. Το μόνο που μένει είναι να βρω το χρόνο και τη διάθεση να πάω εκεί και να πάρω το κουτάκι. Λένε ότι αν είσαι εκτός Αττικής μπορούν να σε ενημερώσουν τηλεφωνικά και να σου το στείλουν με courier... πόσες πιθανότητες έχω να τους πείσω ότι ο Πειραιάς είναι εκτός Αττικής;;; :?:

χα-χα,καμια μαλλον...

εγω βλαστοκυταρα δεν κρατησα σε κανενα παιδι,γιατι οταν κοντευα να γεννησω το πρωτο,μια φιλη χρειαστηκε τα βλαστοκυταρα που ειχε κρατησει για το παιδι της κ της ειχαν στοιχισει ενα σωρο χρηματα,κ εμαθε οτι τα βλαστοκυταρα δεν ηταν αρκετα καλα ωστε να χρησιμοποιηθουν...τωρα τι ακριβως σημαινει αυτο δε ρωτησα,αρκετα περνουσε η κοπελα τοτε...παντως εμενα μου εφτανε το οτι δωθηκαν τοσα πολλα χρηματα χωρις λογο...

για τη δωρεα στην παγκοσμια τραπεζα η το πανεπιστημιο αθηνων,εμαθα πολυ προσφατα,κ σκεφτομαι να το κανω αυτη τη φορα...

κατα τα αλλα ειμαστε σχετικα καλα,αν εξαιρεσουμε το ψυχοπλακωμα μου...

φιλακια σε ολες

galat,αυτο το σουτιεν που λες βγαινει κ σε πολυυυ μεγαλο???γιατι εγω ειμαι ηδη στο "cup g"...

φιλια σε ολες...

επισης ξερεις που θα μπορουσα να βρω θηλαστρο,αυτο το μεγαλο (που ειναι σαν μπαταρια αυτοκινητου) χωρις να το πληρωσω 500 ευρω???

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Αθηνά, το νούμερο για το σουτιέν του θηλασμού μπορείς να το δεις από τώρα; Δεν αλλάζει;

Οπως λεει και η Ολυμπια αν το παρεις 7ο-8ο καλο ειναι να παρεις ενα μεγαλυτερο καπ

Αν το δοκιμασεις απο εβδ 36 και μετα το νουμερο θα ειναι το σωστο. Δεν χρειαζεται μεγαλυτερο, ο επιπλεον χωρος που το λενε αυτο ειναι για τυχον επιθεματα (αν χρειαστουν) και το πρηξιμο των πρωτων ημερων, που ομως υποχωρει οσο προχωραει ο θηλασμος...

επισης ξερεις που θα μπορουσα να βρω θηλαστρο,αυτο το μεγαλο (που ειναι σαν μπαταρια αυτοκινητου) χωρις να το πληρωσω 500 ευρω???

Λια μου αυτα τα θηλαστρα, τα νοσοκομειακα, τα οποια ειναι και τα μονα που κανονικα επιτρεπεται να χρησιμοποιηθουν τουλαχιστον τις πρωτες 40 μερες, δεν αγοραζονται, ειναι πανακριβα. Κανουν πανω απο 2000 ευρω...της μεντελα τουλαχιστον απο οσο ξερω, εγω ειχα νοικιασει ενα της αμεντα τοτε...

Για να καταλαβεις μιλαμε για μια πορσε ενω τα απλα του εμποριου ειναι πολδηλατακι.

Αυτα τα θηλαστρα τα νοικιαζεις με το μηνα και ειναι ενα ασημαντο ποσο, νομιζω 40 - 50 το μηνα. Οι χωανες και τα μπουκαλακια ειναι φυσικα καινουργια για καθε κοπελα ο μηχανισμος και τα σωληνακια δεν ερχονται σε επαφη με το γαλα και αρα δεν αποστειρωνονται.

ΑΛΛΑ γιατι να αγορασεις θηλαστρο μην μπαινεις σε αυτη τη λογικη ειναι πολυ περισσοτερη κουραση να αντλεις συγκεκριμενες ωρες (γιατι θελει 8 αντλησεις το λιγοτερο στην αρχη για να διατηρηθει η παραγωγη) και θα εχεις και το πλυνε- αποστειρωνε, και μπουκαλια κλπκλπκλπκλπ

Εκτος αν το θες για να μπορεις να βγαινεις εξω λογω υποχρεωσεων. Τοτε μετα τις πρωτες μερες(οσο διαστημα ισως μπορεις να αποφυγεις τις εξοδους)

ενα απλο ηλεκτρικο θηλαστρο (δηλ για 1-2 αντλησεις το 24ωρο) την κανει τη δουλεια του.

Καλο ειναι το swing medela το οποιο στο Λητω εκανε 150, σε φαρμακεια το βρισκεις πολυ φθηνοτερα και εξω το βρισκεις 80-90...

Αν παρολαυτα παρεις νοσοκομειακο, να ζητησεις το διπλο συστημα αντλησης(δηλαδη και τα 2 στηθη ταυτοχρονα τελειωνεις στον μισο χρονο(εγω τοτε δεν το ηξερα αυτο μπουχουχου)

το καλυτερο ειναι της μεντελα παλι αλλα δεν θυμαμαι μοντελο εχει και ενα σχετικο τοπικ στο παρεντς...

eNeap2.pngTSzHp3.png

...galat,το θηλαστρο το χρειαζομαι γιατι οταν ειμαι σπιτι με ολα τα παιδια,δεν θα εχω χρονο να θηλασω (αν θυμαμαι καλα,διαρκουσε πολυ ωρα,ενω με το θηλαστρο,αντλω οποτε εχω χρονο κ ταιζω το μωρο οταν αυτο πεινασει...επισης 4 απογευματα την εβδομαδα,λειπω απο το σπιτι για τις θεραπειες του δημητρη,κολυμβητηριο,κ ποιος ξερει τι αλλο θα χρειαστει του χρονου...

απο τα συμβατικα θηλαστρα,αυτο που λες το ειχα αγορασει,οπως κ της τσικο (δυο διαφορετικα) κι ενα αλλο απο μαδερκερ,οταν προσπαθουσα να ξανακατεβασω το γαλα τις δυο φορες που μου κοπηκε.επισης η μορφολογια του στηθους μου (γιγαντομαστια το εχουν ονομασει) δεν επιτρεπει να πιει το μωρο απευθειας ,κι εχω κ εισεχουσα θηλη δεξια.

καποια μαια που με ειδε στο πρωτο παιδι μου ειχε πει οτι μονο με θηλαστρο θα μπορουσα.

για το μεγαλο που ελεγα,μου ειχαν πει οτι ειναι μονο για νοσοκομειακη χρηση,κ εξω κοστιζει πολλα για αγορα.δεν ηξερα οτι μπορω να νοικιασω...

σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες,ελπιζω να τα καταφερω αυτη τη φορα (κ εχω 3000 λογους να το θελω...)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

κοιλουμπες μου τι κανετε???????/

εδω μας βραζει ο ζεστος αερας...δεν παλευεται η ζεστη...

εμενα μια φιλη μου μου εδωσε ενα θηλαστρο που ειχε παρει απο το mothercare και το οποιο δεν χρησιμοποιησε ποτε...αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει(δεν ειναι το ηλεκτρικο)

76IGp3.png

Διαφημίσεις

κοιλουμπες μου τι κανετε???????/

εδω μας βραζει ο ζεστος αερας...δεν παλευεται η ζεστη...

εμενα μια φιλη μου μου εδωσε ενα θηλαστρο που ειχε παρει απο το mothercare και το οποιο δεν χρησιμοποιησε ποτε...αλλα δεν ξερω κατα ποσο θα βολευει(δεν ειναι το ηλεκτρικο)

εμενα το χειροκινητο δε με βολεψε καθολου,αλλα μου ειπαν οτι φταιει το σχημα του στηθους μου....

τι κανεις εσυ,εκτος απο τη ζεστη????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Λία το καταλαβαινω αυτο, αλλα δεν θα ειναι πιο δυσκολο πχ την ωρα που κλαιει το μωρο, να καθεσαι να ζεσταινεις γαλα, η να πρεπει να κοβεις αντληση στη μεση οταν εχει ανεβει στο τραπεζι η Βενετια πχ? χαχαχαχα λεω εγω τωρα...

Βλεποντας και κανοντας παντως... νοσοκομειακο θα νοικιασεις και θα ζητησεις τις χωανε τις μεγαλυτερες, για να ταιριαζουν στο στηθος σου.

Οι μαιες ειναι κατα κυριο λογο ασχετες, πιστευω οτι πρεπει να απευθυνθεις σε συμβουλο θηλασμου εσυ που εχεις θεμα με την ανατομια του στηθους σου.

το πιο ευκολο ειναι να το θηλαζεις απο το στηθος σε ενα μαρσιπο πχ ενα ρινγκ σλιγνκ η κατι τετοιο, ωστε να εχει τα χερια σου ελευθερα να ασχοληθεις με τα λλα παιδακια σου...

Ειναι ζορι η αντληση παντως...επειδη το εχω κανει και αυτο στο λεω...

και δεν ειχα και αλλα παιδια φαντασου!

Καλο ειναι παντως ακομα και αντληση αποκλειστικα να κανεις το μωρο να μαθει να θηλαζει να εχει καποιοα καθημερινη επαφη ωστε σε μια δυσκολια πχ αν δεν προλαβες να βγαλεις η αν κλαιει εξω κλπ να το θηλαζεις...

Πιστευω οτι θα σε βοηθησει σιγουρα να βρειτε ενα προγραμμα η συμβουλος...απλα δεν ξερω καμια να σου προτεινω εδω Αθηνα. Αν θες να ρωτησω και να σου στειλω πμ.

eNeap2.pngTSzHp3.png

galat,κ παλι χιλιοευχαριστω...ναι,αν δεν ειναι δυσκολο,ρωτα κ στειλε μου πμ,να ερθω σ επαφη...δεν θελω να το χασω με τιποτα αυτη τη φορα...μολις εμαθα οτι ειμαι εγκυος,το πρωτο πραγμα που ειπα στο βασιλη (αντρα μου) ηταν "ωραια...αυτη τη φορα θα θηλασω..."

το ξερω οτι θα ειναι δυσκολο,αλλα ηταν πολυυυ χειροτερα με το ξενο γαλα.εκτος απο το οικονομικο που ειναι αρκετα σοβαρο,τα παιδια μου ηταν συνεχεια αρρωστα,η παραμικρη ιωση τα εριχνε κατω..να μη πω για κωλικους κ δυσκοιλιοτητα...οι δικες μου τυψεις επειδη δεν εδινα στα παιδια μου αυτο που επρεπε,κι ενα ακομα εκατομμυριο λογοι...θελω τουλαχιστον αυτη τη φορα να προσπαθησω...

οσο γι αυτο που λες για τη βενετια,δεν γινεται γιατι χιχιχι,δεν εχω τραπεζι (το εβγαλα μαζι με τα τραπεζακια κλπ για το λογο που αναφερεις...προνοησα...(χιχιχιχ) κ τωρα τρωμε στο τραπεζακι δραστηριοτητων των παιδιων.....

εννοειται οτι θα μαθει το στηθος,αν καταφερει να το πιασει.....

απο θηλαστρα ουτε το αβεντ με βολεψε.μονο αυτο που λεω που ειναι σαν μπαταρια αυτοκινητου,μπλε στο χρωμα,δεν θυμαμαι μαρκα...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Ουφ...μόλις γύρισα, είχαμε πάει με τον Μιχαλακο για έρευνα αγοράς.

Για να μην νομίζετε ότι μόνο εσάς σας κοροϊδεύουν με τις τιμές.

Πήγαμε σε δυο μαγαζιά εδώ στην πόλη...στο ένα είχε το καροτσάκι που θέλουμε 743? μαζί με το πορτ μπεμπε αλλά χωρίς ανταπτορες για το maxi cosi...και στο δεύτερο το είχε 610? μαζί με το πορτ μπεμπε και τους ανταπτορες.

Μιλάμε για 133? διάφορα συν 30? που κάνουν οι ανταπτορες!!!!

Θήλαστρο έχω το Medela mini electric http://www.medela.de/D/breastfeeding/products/pop_img_mini.php

το κληρονόμησα από την αδερφή μου, δεν το έχει χρησιμοποιήσει γιατί της είχανε δώσει χάπι για να κοπεί το γάλα της.

Πρέπει όμως να αγοράσω έξτρα μπουκαλάκια η σακουλάκια για αποθήκευση.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...