Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

γεια σας κοριτσια!

πριν λιγο γυρισα απο τη δουλεια... υποφερω απο τη ζεστη και τα ποδια μου εχουν γινει σαν φρατζολες.... η μικρη εχει μειωσει κατα πολυ (παρα πολυ) τα χτυπηματα της εδω και 2 μερες... λετε να συμβαινει κατι ή απλα τη πειραξε που γυρισα στη δουλεια????:confused::confused::confused:

ZOrwp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα κοιλουμπες μου...τι κανετε????

νανο μου μην αγχωνεσαι και μενα οταν ειμαι στη δουλεια ειναι πολυ ησυχος ,μολις γυρισω σπιτι μου ριχνει μερικες καλες και μετα παλι ησυχια.....

γιατι βρε κοριτσακια εχει πεσει η ψυχολογια σας????υποτιθεται οτι αυτη ειναι η καλυτερη περιοδο της ζωης μας...ή κανω λαθος??????

76IGp3.png

Χαχα, happiness, σε βρίσκω πολύ συνειδητοποιημένη και ζηλεύω! Εγώ τόσες διακυμάνσεις ψυχολογικές, τόσες αμφιβολίες, αγωνίες και μεταπτώσεις είχα πολυυυυυ καιρό να περάσω. Μάλλον φταίει η καλωδίωση του εγκεφάλου μου, αλλά αυτό με το "η πιο ευτυχισμένη περίοδος της ζωής μας" μου ακούγεται ως τώρα κάτι σαν το χάπι εντ στις ταινίες του χόλιγουντ!

Όσο για την κίνηση της μπέμπας, είναι το μόνο που δε με αγχώνει. Καλέ, μη φρικάρετε, αφήστε τα παιδιά να κάνουν το πρόγραμμά τους, αρκετή καταπίεση δε θα φάνε όταν γεννηθούν; Η δικιά μου φαίνεται παρθενάκι από τώρα, ξυπνάει στάνταρ κατά τις 3, στο γραφείο, και μετά πάλι στις 8-9 το βράδυ. Δε λέω, κι εγώ χαίρομαι φοβερά όταν την αισθάνομαι, αλλά μη μου τα ξυπνάτε τώρα με το ζόρι:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

εγω παλι το μονο αγχος που εχω ειναι να ειναι καλα το μωρακι μου...για ολα τα αλλα ξερω οτι θα γινουν οποτε δεν τα σκεφτομαι καθολου...ενταξει κι εγω μερικες φορες δεν εχω ορεξη ....αλλα αυτο το ειχα και πριν ,δεν φταει η εγκυμοσυνη,το μονο που με τρομαζει ειναι οτι εχω γινει υπερευαισθητη ειδικα τωρα τελευταια

76IGp3.png

Μην ανησυχείς, έχεις το nickname σου να σε προστατεύει:) Όσο για την υπερευαισθησία, είμαι σίγουρη ότι σε βγάζω νοκ άουτ, δάκρυσε ελεύθερα!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Μην ανησυχείς, έχεις το nickname σου να σε προστατεύει:) Όσο για την υπερευαισθησία, είμαι σίγουρη ότι σε βγάζω νοκ άουτ, δάκρυσε ελεύθερα!

:D:D:D:D:D:D:D,ευχαριστω για την αδεια,βεβαια αν με βλεπει ο αντρας μου σκαει στα γελια και μετα με πιανουν και μενα τα γελια,του φαινεται περιεργο που μπορει να κλαψω και με το πιο γελοιο πραγμα που παιζει η τβ

76IGp3.png

χαχαχαχα απολαυση ειστε!

κι εμενα ο μπουμπηης ειναι πολυ υπναρας, τον ακουω μονο το βραδυ και ενιοτε και το μεσημερι...το γιατροςε τον κουνουσε λιγο με το υπερηχομαραφετι αλλα του κααααααακου....

Εμενα για Λεων το κοβω τελικα κατι για νωριτερα μου ειπε ο ντοκ για προγραμματισμενη καισαρικη κλπ που δεν μου αρεσαν και πολυ...θα επιμεινω να "παρει" τις μερες του οσο γινεται(αν και τοτε μαλλον θα παρακαλαω να γεννησω γρηγοροτερα να τελειωνω)

Οσο για vbac εχω μαθει πολλα εκ των εσω, και δεν υπαρχει περιπτωση να το επιχειρησω...

Συμβουλη για τις πρωτομανες, να κυνηγησετε οσο μπορειτε τον φυσ τοκετο, να ειστα διαβασμενες και ενημερωμενες μην φατε το μαχαιρι τσαμπα οπως εγω...(καλα ο δικος μου προετινε φυσ τοκετο αλλα με τροπο που σε αποτρεπε)

Αν παλι γεννησετε με καισαρικη μην το παρετε ως προσωπικη αποτυχια, γερα μωρακια ειναι το ζητουμενο...

τι φιλοσοφια με πιανει καθε βραδυ αντι να κοβω τουφες δεν ξερω...παω να κοιμηθω λοιπον σας αφηνω με τις βλακειες μου

μουτς!!!!!!!!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kαλημερα κι από μενα κοιλίτσες!

Καλά αποτελέσματα μπου μπου.

Εμείς την έχουμε σίγουρη την καισαρική, δε βαριέσαι, ίσα-ίσα που δε ζορίζεται και το μπεμπάκι, μια ιδέα είναι όλα...

Αχ εχω και τη δουλειά να με τρέχει... τα λέμε!

dJzIp2.png Fysmp3.png

καλημερα ομορφεσ κοιλιτσεσ πως ειστε σημερα??????????? εγω μια χαρα αν και βλεπω κατι ονειρα υπερπαραγωγεσ καλα ειμαι!!!!!!!!!! μπουμπου σου ευχομαι καλα αποτελεσματα με την καμπυλη περιμενουμε νεα! εγω την εκανα την προηγουμενη εβδομαδα ολα τελεια μου ειπε δωξα τω θεο!!!!! ρε κοριτσια ξεμπερδεψαμε με τισ εξετασεισ η εχουμε και τιποτα αλλο???????????? ασ πεσει ενημερωση απο ρτισ εμπειρεσ μανουλες ευχαριστω!!!!!!!!!!

ttc72e7.aspx

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Ο μικρός μου είναι καλυτερα και βγάλαμε το κολάρο! Το νινί κλωτσάει όλη μερα κ όλη νυχτα, ζωηρουλα μου φαινεται! Αυριο πάω στον δοκτορ να τη δουμε!

Οσο για vbac εχω μαθει πολλα εκ των εσω, και δεν υπαρχει περιπτωση να το επιχειρησω...

Για πες κ άλλα! Βασικα δεν ξερω τί είναι το vbac αλλά ο γιατρος μου είπε οτι αν το παιδί κατεβει κανονικά θα πάω για φυσ.τοκετό. Με τις προυποθεσεις βεβαια να ξεκινησει ο τοκετός απο την 37-38 εβδομαδα για να μην είναι μεγαλο το μωρό, να έχει πάρει θεση κανονικά για να κατεβει και τετοια. Είχα επιπλοκες στο πρωτο και έκανα καισαρική. Αλλά λεπτομέρειες δεν έχω συζητησει.:confused:

Ελπίζω να είστε όλες καλά!

Γεια σας κοριτσάκια και μωράκια! Η ζέστη μας έχει πιάσει όλες βλέπω...

Τακτοποιώ χειμωνιάτικα ακόμα, οι δουλειές του σπιτιού γίνονται όλο και δυσκολότερες για μένα,μετράω τις και η διάθεση ακόμη...:(

Αντε να αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο να πάρω τα πάνω μου (ελπίζω)! Έχω πέσει με τα μούτρα στη χειροτεχνία τώρα, κάτι μαξιλαράκια! Φιλάκια σ' όλες!

μπου μπου καλά αποτελέσματα!

UslQp3.png

UOZVp3.png

κων κων vbac είναι ακριβώς αυτό, φυσιολογικός τοκετός μετά από καισαρική. νομίζω ότι επιτρέπεται μετά από 3 χρόνια απ' την πρωτη καισαρική, δεν έίμαι σίγουρη, δεν με απασχόλησε ομολογώ γιατί εγώ δεν υπήρχε περίπτωση να το επιχειρήσω σε τόσο κοντινές γέννες... στο επόμενο βλέπουμε!

αχχχ, μη μιλάτε για χειμωνιάτικα και τακτοποίηση, είναι πονεμένο θέμα... εγώ προβλέπω να "τακτοποιώ" μέχρι να ξανάρθει ο καιρός να ξαναβγάλω τα χειμωνιάτικα!...

dJzIp2.png Fysmp3.png

για το vbac αν θελετε να ενημερωθειτε ενα πολυ ενδιαφερον αρθρο ειναι αυτο

http://www.eutokia.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=77:-vbac-&catid=39:2009-02-08-18-03-26&Itemid=56

διαβαστε το ειναι πολυ καλο.

Εγω δεν το επιχειρω οχι για τον χρονο μεταξυ 2 καισαρικων για το μονο λογο οτι ενω εξω ειναι ρουτινα εδω δεν εχουν εμπειρια. Υπαρχει συγκεκριμενο πρωτοκολλο.

Και ξερω εκ των εσω, οτι ακομα και οι γιατροι που σου λενε οτι αναλαμβανουν vbac τελευταια στιγμη βρισκουν δικαιολογια για να κανουν τελικα καισαρικη και λενε κριμα δεν τα καταφεραμε...αυτο απο γνωστα μου ατομα γιατρους που ξερω οτι αποτελει τακτικη στο Ελενα αλλα και στο Αττικο...

Να πω μονο για να δειτε τι συμφεροντα παιζονται και ποσο πισω ειμαστε σε φτωχες χωρες της μεσης ανατολης, η vbac γινεται πολυ συχνα, γιατι επειδη γεννανε πολλα παιδια οι γυναικες εκει 5 και βαλε, δεν μπορουν να κανουν 3 και 4 καισαρικες.....και ετσι σε οποιαδηποτε περιπτωση επιτρεπεται προτιμαται ο φυσιολογικος τοκετος...

Τον γιατρο μου δεν τον ρωτησα καν, μαλιστα ψιλοκανονιζαμε ποτε θα γεννησω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...