Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Κορίτσι μου επειδή το πέρασα πρόσφατα και πήγε άπατο, είχα πολλά συμπτώματα και τελικά πήρα αρνητική χοριακη. Από την άλλη , έχω διαβάσει ιστορίες από πολλές κοπέλες που δεν είχαν τίποτα και τελικά ήταν έγκυες. Σε καταλαβαίνω πάρα πολύ. Απλά τίποτα δεν ειναι απόλυτο, σε κάθε κοπέλα είναι αλλιώς.  Σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

να σου τη στειλω κοριτσακι μου,ευχαριστως!!!!

για τις ντουλαπες εννοω...μετα θα σου τη στειλω πισω...(κ αν θες κ τη δικια μου μαζι.....)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

για τις ντουλαπες εννοω...μετα θα σου τη στειλω πισω...(κ αν θες κ τη δικια μου μαζι.....)

καλα αν θελεις κρατα τη δεν εχω προβλημα...αν και δεν ειναι κακια ,ασχετα αν μου ειχε δημιουργησει μικροπροβληματακια πριν το γαμο,αλλα δεν εφταιγε εκεινη ,πιο πολυ ο πεθερος

76IGp3.png

καλα αν θελεις κρατα τη δεν εχω προβλημα...αν και δεν ειναι κακια ,ασχετα αν μου ειχε δημιουργησει μικροπροβληματακια πριν το γαμο,αλλα δεν εφταιγε εκεινη ,πιο πολυ ο πεθερος

χα,ολες ετσι ειναι,η δικια μου προσπαθει ακομα κ τωρα με 3,5 παιδια...

αλλα μαλλον ετσι θα κανουμε κι εμεις για τους γιους...

ποτε καμια δεν θα ειναι καλη......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

χα,ολες ετσι ειναι,η δικια μου προσπαθει ακομα κ τωρα με 3,5 παιδια...

αλλα μαλλον ετσι θα κανουμε κι εμεις για τους γιους...

ποτε καμια δεν θα ειναι καλη......

με το τελευταιο συμφωνω απολυτα,λες ετσι να κανω κι εγω ετσι με το γιο μου....????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

εβαλα το φαγητακι για αυριο να γινεται....εβαλα και 2 πλυντηριακια...επλυνα και τα πιατακια και τωρα παλι χαλαρωση στον καναπε,να περασει η ωρα να γυρισει ο αντρουλης μου...

76IGp3.png

μπραβο ρε χαπακι νοικορυρα μου εσυ!

Εγωβαρειμαι απιστευτα να μαγειρευω βραδυ, και γενικα να μαγειρευω χαχαχαχαχα ολα τα αλλα τα κανω ευχαριστως...

Λία το πρωτογαλα σε ορισμενες γυναικες μπορει να εμφανιστει και απο τον 4ο μηνα! Μην ανησυχεις! Συνηθεστερα στον 6ο που διανυεις και εσυ... Απλα αναφερε το και στον γιατρο σου την επομενη φορα να σου πει τι ξερει...

επισης να πω οτι εμενα δεν εμφανιστηκε ποτε, ουτε και μετα τη γεννα.Δεν ειναι σημαδι οτι δεν εχουμε γαλα κλπ, και γενικα δεν υπαρχει το δεν εχω, ή εχω πολυ ή εχω λιγο. Υπαρχει το ξεκινω σωστα το θηλασμο, εδραιωνεται η γαλουχια (40 μερες περιπου) και μετα ολα κυλουν απο μονα τους...με ή χωρις διαρροές.

Εγω ειχα τους πρωτους μηνες μονο διαρροες οταν θηλαζε ετρεχε το αλλο στηθος, και σπανια το πρωι οταν σηκωνομουν εβλεπα μουσκεμα τη μπλουζα κανα 2-3 δορές συνεβη αυτο που ειχα υπερφορτώσει χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπερα!

Σας ευχαριστω για τα περαστικά. Ο μικρός είναι καλύτερα και απο χθες έχει σηκωθεί παίζει. Το κολάρο το φοραμε ακόμα σήμερα και τα βραδια του το βγάζω.

Εγω καλα είμαι αν και πολύ κουρασμενη. Οι πατουσες μου καίνε, νομιζω οτι είναι απο το βαρος που έχω πάρει.

Φτιαξατε και ντουλαπες ε? Αχ να δω κ εγω ποτε θα τις κάνω!

Και εμείς αυριο πάμε μια βολτα για ρουχα του μικρου.

Καλησπερα!!! κων κων κι εμενα καινε τα ποδια μου καμια φορα, και εχουν ηδη πρηστει... ο ντοκ ειπε να πινω πολυ νερο για την κατακράτηση...

Πηγα σημερα ολα μια χαρα. Ως καλος ανθρωπος μου εβαλε τη μικρη καμπυλη της μιας ωρας και μου ειπε να μην τρωω γλυκα γιατι αλλιως θα με βασανιζει με την 4ωρη!

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα κοιλουμπες μου...τι κανετε???

εγω ευτυχως δεν εχω πρηστει ακομα,αλλα εχω θεμα ποναει η ουριτσα μου παρα πολυ,και οταν ειμαι στη δουλεια που καθομαι τοσες ωρες στην καρεκλα μουδιαζει το αριστερο ποδι στο μπουτι και ποναει παρα μα παρα πολυ και δεν μπορω να βολευτω...κατα τ'αλλα καλα ειμαστε πιστευω...ρε κοριτσια εμενα δεν μου ειπε ο γιατρος να κανω την καμπυλη...τωρα θα ξαναπαω στις 25/5..λετε να την γλυτωσω???????

76IGp3.png

Διαφημίσεις

και να σας πω μου ειπε να την κανω τελη μαιου 27-30 εκει δηλ 27η εβδομαδα, δεν ειναι καπως αργα? εγω θυμαμαι 24η-25η απο την πρωτη εγκυμοσυνη...δεν παιζει βεβαια και πολυ ρολο η εβδομαδα στην συγκεκριμενη εξεταση αλλα ξερω γω...

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα...

εμενα ο γιατρος μου θα με δει 27 μαιου λογω φορτου εργασιας...την επομενη βδομαδα θα κανω ενα υπερηχο αναπτυξης μηπως κ φανουμε τυχερη κ γεμισει το στομαχι του κ μου φυγει κι εμενα το αγχος...

την καμπυλη μαλλον τη γλιτωνω,εαν κ οι αιματολογικες της αλλης εβδομαδας ειναι οκ...

απο πονους απο που ν αρχισω...μεση,ποδια,κοιλια,γοφοι (το χερι δεν το αναφερω γιατι ειναι στανταρ...).

καουρες κ ναυτιες εννοειται συνεχιζονται

ευτυχως που το ζουζουνι κλωτσαει ολη τη μερα κ ξεχναω οποιαδηποτε ενοχληση...

στις προηγουμενες εγκυμοσυνες μου το πυαρ εμφανιστηκε μετα την 30 εβδ.με το που μπηκα στο μηνα μου,αρχισα να φοραω κ επιθεματα γιατι εσταζε.γι αυτο μου φανηκε περιεργο που αρχισε απο τωρα να τρεχει...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...