Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Blu24 είπε:

Σε ευχαριστώ κορίτσι μου !!! Εσύ σε τι φάση βρίσκεσαι ;   Ετοιμάζεσαι για ετ;;; 

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

πρίν από 6 λεπτά , MK2012 είπε:

Την πόσιμη ήπια αλλά δε τα μπορώ καθόλου τα τόσο γλυκα. Μου χαλάνε το στομάχι. Σκέψου τους καφέδες τους πίνω όλους σκέτους κ αν κάνω λάθος να πιω κατα λάθος τον καφέ του άντρα μου μετά με χαλάει για ώρα. Οπως καταλαβαίνεις αυτό το πόσιμο μου φάνηκε η υπέρτατη αηδία. Το απόγευμα θα έχω αποτελέσματα. Αναρωτιέμαι αν τελικά δείξει κάτι και όντως επηρεάζεται από αυτό η ποιότητα των εμβρύων, αυτό ρυθμίζεται ; Έχει κάποια κοπέλα παρόμοια εμπειρία ;

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

image.php?u=10689&dateline=2009ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ!!!!

Τι κάνετε σήμερα? Σηκώθηκα πριν κανένα μισάωρο που ξύπνησε και η Έλλη, λιιιιιιγό ακόμα στο κρεβάτι δεν θα με χάλαγε πάντως :tongue: και εχθές την μισή μέρα την έβγαλα στον καναπέ, αχ νοιώθω τόσο βαριάααα!!!

Καλό κουράγιο στα κορίτσια που επέστρεψαν στην δουλειά.

Από ψώνια για το νέο bebe έχω να πάρω βασικά αναλώσιμα και ένα καινούργιο ρουχάκι για να την βγάλω από την κλινική. Η Έλλη μου είναι αυτή που ψήλωσε και της έχουν κοντύνει όλα τα ρουχάκια της και είναι και αλλαγή εποχής και θέλει καλοκαιρινά τώρα και ποιος πάει για ψώνια! Και έχω να κάνω και ντουλάπες και κουράζομαι μόνο στην σκέψη!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

1. panoula ΠΗΤ 01/08/2010 - ? - ΑΓΟΡΙ

2. Iraki ΠΗΤ 05/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

3. mefirst ΠΗΤ 07/08/2010 -?- ΚΟΡΙΤΣΙ

4. mpouki ΠΗΤ 07/08/2010 - Παν. Νοσ. Λάρισας - 50-50????

5. geonutr ΠΗΤ 08/08/2010 - AΡΕΤΑΙΕΙΟ - ΚΟΡΙΤΣΙ

6. κωνκων ΠΗΤ 10/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

7. geap ΠΗΤ 10/08/2010 - ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ - ΑΓΟΡΙ

8. katerina2009ΠΗΤ 12/8/2010 - ΓΕΝΙΚΗΚΛΙΝΙΚΗ - ΑΓΟΡΙ

9. giota. ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ

10. mary13 ΠΗΤ 14/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

11. Ιndie ΠΗΤ 15/08/2010 - ??? - ΚΟΡΙΤΣΙ

12. athina.al ΠΗΤ 16/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

13. elen@ ΠΗΤ 16/08/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ

14. nikolina78 ΠΗΤ 17/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΑΓΟΡΙ

15. Tour_babay ΠΗΤ 17/08/2010 - Ελευθώ Καβάλας - ΑΓΟΡΙ

16. μπου μπου ΠΗΤ 18/08/2010 - ΓΕΝΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΘΕΣ/ΚΗΣ - ΚΟΡΙΤΣΙ

17. tettamarΠΗΤ 18/08/2010 - ΙΑΣΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

18. olympia99 ΠΗΤ 19/08/2010 - Kaiserswerther Diakonie Duess - ΑΓΟΡΙ

19. nikijo ΠΗΤ 21/08/2010 - ΚΟΜΟΤΗΝΗ(ΚΛΙΝΙΚΗ) - ΑΓΟΡΙ(με καισαρικη μαλλον στις 7/08/2010)

20. zouzounel ΠΗΤ 22/08/2010 -με καισαρική αρχές Αυγούστου - ΛΗΤΩ - ΚΟΡΙΤΣΙ

21. v@sso ΠΗΤ 23/08/2010 - ΑTΤIKO - ΑΓΟΡΙ (με καισαρικη ??/8/2010)

22. Maria! ΠΗΤ 23/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΑΓΟΡΙ

23. happiness ΠΗΤ 25/08/2010 - ΜΗΤΕΡΑ ΚΡΗΤΗΣ - ΑΓΟΡI

24. evimou ΠΗΤ 27/08/2010 - Παν. Νοσ. Ρίου - ΑΓΟΡΙ(με καισαρική ??/08/2010)

25. galat ΠΗΤ 30/08/2010 - ΑΤΤΙΚΟ - ΑΓΟΡΙ (με καισαρική ??/08/2010)

26. DimRous ΠΗΤ 30/08/2010 - ? - ?

27. theolvas ΠΗΤ 2/09/2010 - ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ - ΑΓΟΡΙ

28. Georgia1 ΠΗΤ 02/09/2010 - ? - ?

29. nano79 ΠΗΤ 3/09/2010 - ? – ΚΟΡΙΤΣΙ

30. stellunak ΠΗΤ 4/09/2010 - ΜΗΤΕΡΑ - ΚΟΡΙΤΣΙ

31. maroulita29 ΠΗΤ 26/09/2010 - ΛΗΤΩ - ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ, ΚΟΡΙΤΣΙ

M4B1p3.pngQIghp3.png

Καλημερα εγκυουλες!

Δεν σας εχω διαβασει έχω τρεχαματα.

Ο μικρός επαθε ραιβοκρανο (κατι σαν πιασιμο-νευροκαβαλικεμα) και είναι με κολάρο. Θα το φαράει μεχρι την Πεμπτη που θα παμε πάλι για εξεταση. Πονάει και θελει να το βγάλει το κολάρο. Αντε να τον κρατησω ξάπλα που λέει και ο γιατρός. Είμαι αρκετα κουρασμενη, ελπίζω να μη έρθουν πάλι οι συσπάσεις... Μακάρι να του περασει γρηγορα γιατι δεν μπορω να τον βλεπω ετσι:(.

Περαστικά σας κωνκων! Πως έγινε πάλι αυτό? Το ένα μετά το άλλο σας έρχετε.....κουράγιο μεγάλο, όλα καλά να πάνε και άλλο τίποτα να μην σας βρει. Πιάστε το διπλό κρεβάτι παρέα με μπόλικα παιχνίδια μπας και ξεγελαστεί λιγάκι και κάτσει....βάλτου κάτι που του αρέσει στην τηλεόραση μήπως και αφωσιωθεί....

M4B1p3.pngQIghp3.png

Διαφημίσεις

Σ'ευχαριστω μπου μπου μου! Πηγα χθες να του βάλω τη μπλουζα και ηταν λιγο στενη, αυτος ήταν λίγο σκυμμένος και με την πίεση πιάστικε τελειως. Χθες ήμουν πολύ χάλια ψυχολογικά, τωρα είμαι καλυτερα.

Ολυμπία μου μήπως γιορτάζεις σήμερα???

κων κων ειχες και εσυ συσπασεις????? τι εγινε πως εισαι τωρα?? σου εδωσε ο γιατρος τιποτα??

elen@ ναι είχα συσπάσει και μου έδωσε τα Yutopar. Τα πήρα για μια βδομαδα πρωί-μεσημερι-βραδυ απο τοτε είμαι καλυτερα. Ελπίζω να μη χρειαστει να πάρω ξανα γιατι μου προκαλουσαν ταχυκαρδία και τρεμουλο στα χέρια.

Καλησπέρα κοιλίτσες, ξύπνησα μια στις 6 και μίση τους ετοίμασα, έφυγαν και ξανακοιμήθηκα γιατί ήμουν κομμάτια από τον χθεσινό ποδαρόδρομο.

Η Έλλη μου είναι αυτή που ψήλωσε και της έχουν κοντύνει όλα τα ρουχάκια της και είναι και αλλαγή εποχής και θέλει καλοκαιρινά τώρα και ποιος πάει για ψώνια! Και έχω να κάνω και ντουλάπες και κουράζομαι μόνο στην σκέψη!

Μια από τα ίδια.

Ο Μιχάλης χρειάζεται καινούρια ρούχα, οι ντουλάπες φτιάξιμο.

Το καθυστερώ γιατί ο καιρός εδώ είναι ακόμα χαλιά (αυτή τη στιγμή έχει 9 βαθμούς και μούχλα έξω).

Αυτό που επείγει άμεσα είναι να πάω να τον πάρω καινούρια παπούτσια, λέω να πάμε σήμερα μετά το σχολείο.

Έχω φάει και ένα άγχος τώρα με το καρότσι, έχει αναμονή παράδοσης 8 με 10 εβδομάδες.:shock:

Όπου και να το έψαξα τόσο πρέπει να περιμένω.:mad: Πρέπει να πάω να το παραγγείλω γρήγορα.

Κων κων μου όχι δεν γιορτάζω σήμερα αλλα στις 25 Ιουλίου.

Περαστικά στον μικρούλη σου, φαντάζομαι πόσο δύσκολο είναι να τον πείσεις να φοράει το κολάρο και να κάθεται ήσυχος.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

γεια σας!!! Κων κων περαστικα στο μικρουλι σου ωχ μωρε το καημενο θα ταλαιπωρειται...

Εγω σημερα ψοφησα στην κουραση...αλλα κατβασα τα καλοκαιρινα, μαζεψα το ενα χαλι το μεγαλο, επλυνα τα χειμερινα καλυματα και 1 κουβερτα, εβαλα και ενα σχετο πλυντηριο εκανα και την βεραντα, εκανα μπανιο την μικρη....μμμμμμμ καλα με βλεπω...

θελω να τελειωνω με κουβερτες- χαλια τωρα που ειναι και ο συζυξ εδω και κραταει τη μικρη γιατι κοριτσαι ειλικρινα εχω βερυνει ελεεινα και απορω πως θα αντεξω 3 μηνες ακομα...ετσι ενιωα στον 9ο στην πρωτη εγκυμοσυνη, κουραζομαι στο τεταρτο...

ισως ειναι και η αλλαγη της εποχης και προσαρμοστω καπως αργοτερα...

Ολυμπια 9? εδω εχει 30....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλημερα...

κι εγω παλευω με τις ντουλαπες εδω κ μια βδομαδα,κ δεν με βλεπω να νικαω ουτε σημερα...

εγω για ρουχα κλπ πηγα ολη την προηγουμενη βδομαδα στο φακτορυ κ ψωνισα για ολα τα παιδια.για μενα τπτ ακομη,θα δουμε ποτε θ αξιωθω...

ηρθε κ ανθρωπιστικη βοηθεια απο καποιες ξαδελφες απο αποψη πραγματων για το μωρο(αποστειρωτη,υγραντηρα,ολοκληρη σειρα μπιμπερο,κουνια κλπ) κ ανασανα...(κ βρεθηκα με 5 κουνιες...λετε να ειναι σημαδιακο αυτο???)

εχω μπει κ σε διαδικασια ψαξιματος σπιτιου,αφου αυτο που εχουμε δε μας χωραει....

ελπιζω να εχουμε καταληξει πριν τη γεννα...

κωνκων,περαστικα στο μικρουλη....(κ κουραγιο σ εσενα).ειναι δυσκολο να πεισεις ενα τοσο μικρο παιδι να δεχτει κατι που του αποκλειει καποιες κινησεις,εστω κι αν αυτο γινεται για το καλο του...εδω κ ενα χρονο χρειαζεται να κλεινω το δεξι ματι της βενετιας λογω στραβισμου,κ ξερω......

χαπινες,το στοκ της μαδερκερ δεν εχει εσωρουχα-φορμακια κ ρουχα εγκυμοσυνης.μονο ρουχαλακια παιδικα σε σπασμενα νουμερα,αλλα σουπερ τιμες που ξεκιναν απο 5 ευρω

ζουζουνελ,ευχαριστω για το λινκ,θα το εχω υποψιν,αν τελικα γινει κατι με το γιατρο μου...

παω να συνεχισω να παλευω με τα ρουχα...

α...το στηθος μου αρχισε να τρεχει υγρο (πρωτογαλα),αλλα νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις( η περασε ο καιρος κ δεν το καταλαβα????????

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Εγω σημερα ψοφησα στην κουραση...αλλα κατβασα τα καλοκαιρινα, μαζεψα το ενα χαλι το μεγαλο, επλυνα τα χειμερινα καλυματα και 1 κουβερτα, εβαλα και ενα σχετο πλυντηριο εκανα και την βεραντα, εκανα μπανιο την μικρη....μμμμμμμ καλα με βλεπω...

θελω να τελειωνω με κουβερτες- χαλια τωρα που ειναι και ο συζυξ εδω και κραταει τη μικρη γιατι κοριτσαι ειλικρινα εχω βερυνει ελεεινα και απορω πως θα αντεξω 3 μηνες ακομα...ετσι ενιωα στον 9ο στην πρωτη εγκυμοσυνη, κουραζομαι στο τεταρτο...

ισως ειναι και η αλλαγη της εποχης και προσαρμοστω καπως αργοτερα...

κι εγω ετσι νιωθω....(παλι καλα που μου το'πες γιατι νομιζα οτι με πηραν τα χρονια.......)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

χαπινες,το στοκ της μαδερκερ δεν εχει εσωρουχα-φορμακια κ ρουχα εγκυμοσυνης.μονο ρουχαλακια παιδικα σε σπασμενα νουμερα,αλλα σουπερ τιμες που ξεκιναν απο 5 ευρω

Λία, πού είναι το στοκ της μάδερκερ;

Εγώ από κούραση πάω καλά ακόμα -από κλάματα δε τους έχω τσακίσει όλους:-Ρ

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

γεια σας κοριτσακια μου...τι κανετε εσεις και οι κοιλουμπες σας...εγω πριν λιγο γυρισα απο δουλεια ,εφαγα λιγακι,εκανα ντουζακι και τωρα χαλαρωνω στο καναπε...

ευτυχως που ο συζυξ καθαρισε λιγο σημερα οποτε δεν εχω και πολλα να κανω...μονο μαγειρεμα...

κων κων μου τι επαθε παλι το μικρουλη σου???περαστικα του...!!!

αχ αυτες οι ντουλαπες,ευτυχως εμενα την εφτιαξε η πεθερα την προηγουμενη βδομαδα...

φιλακια σε ολες σας!!!!!!!!!!

ευχαριστω Λιακι που κοιταξες για τα εσωρουχακια και τα φορμακια...

76IGp3.png

Λία, πού είναι το στοκ της μάδερκερ;

Εγώ από κούραση πάω καλά ακόμα -από κλάματα δε τους έχω τσακίσει όλους:-Ρ

ειναι στην πλατεια με το συντριβανι στο παγκρατι,αρχες υμηττου,7 νομιζω...

εχει αλλο ενα κ στο φακτορυ στο αεροδρομιο.

χαπινες,δε στελνεις την πεθερα σου κι απο δω?????????

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ειναι στην πλατεια με το συντριβανι στο παγκρατι,αρχες υμηττου,7 νομιζω...

εχει αλλο ενα κ στο φακτορυ στο αεροδρομιο.

χαπινες,δε στελνεις την πεθερα σου κι απο δω?????????

να σου τη στειλω κοριτσακι μου,ευχαριστως!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...