Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 35 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Ναι περιμένω περίοδο για να κάνω εμβρυομεταφορά!! 

Φαντάσου εμένα την πρώτη φορά μου είχαν δώσει μια πηχτή πάστα ζάχαρης αραιωμένη με νερό και κόντεψα να κάνω εμετό! 
      Πάει, πέρασε τώρα!καλα αποτελέσματα !!

Καλή επιτυχία εύχομαι !!! Να είναι η τελευταία σας προσπάθεια και σύντομα να έχετε το μωράκι σας αγκαλιά !!!

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

z4be6eace127c3.gif

Όπως κάθε Κυριακή τα παλικάρια μου πήγαν μια βόλτα με την μηχανή.

Μετά από δυο ώρες χτυπάει η πόρτα, ανοίγω και είναι ο Μιχάλης ο οποίος φοράει ακόμα το κράνος της μηχανής, στο ένα χέρι κρατάει μια ανθοδέσμη και στο άλλο ένα κουτί με πάστες.

Πολύ γέλιο…όταν άνοιξα και το κουτί με τις πάστες να δεις γέλιο….δεν το κρατούσε καλά και είχαν γίνει όλες μια μάζα.

Στο θέμα μας τώρα.

Λοιπόν την στιγμή που γεννήθηκε ο Μιχάλης πήγαν να μου τον δώσουν και εγώ

τον έκανα αμέσως πάσα στην μαμά μου.

Αν δεν κάνω λάθος, τον έπιασα στα χέρια μου μετά από 24 ώρες.

Δεν ήταν ότι δεν τον ήθελα, απλά φοβόμουν, δεν ήξερα.

Μετά όμως δεν ξεκολλούσα από πάνω του.

Συναισθηματικές διακυμάνσεις ούτε και εγώ δεν είχα.

Ούτε και τώρα έχω.

Στο θέμα σύζυγος και σεξ….στην πρώτη εγκυμοσύνη ήμουν άβγαλτο…χαχαχα… φοβόμουν δεν είχα πολύ όρεξη.

Τώρα είναι τελείως διαφορετικά και από την στιγμή που έχω το ΟΚ από τη γιατρό, όλα καλά.;)

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Θεκθουλιάρες μου εσεις...εγω εννοουσα την σχεση στο κομματι Β.

Δηλαδη οταν θα παθει(γιατι θα την παθει) την κριση του, εχω χαθει απο ολον τον κοσμο, δεν βλεπω φιλους γνωστους, δεν προλαβαινω να παω γυμνασστηριο, ειμαι σπιτι δουλεια, δουλεια σπιτι κλπκλπ

και γενικοτερα οταν θα αρχισουν οι καυγαδες με το παραμικρο κλπκλπ....μην σκιαζεστε!

Ειναι φυσιολογικο! Και τα πραγματα επανερχονται!

Εμενα μπορεις να πεις οτι ειναι ο πιο υπομονετικος, ηρεμος και καλοκαγαθος ανθρωπος που εχω γνωρισει και ομως καποιες φορες τον τσιτωνα!

Πρεπει να δειξουν πολλη υπομονη στα λογχειονευρα(κι εγω ειχα πολλα)

και γενικα, οταν κατι το κανεις για πρωτη φορα και υπαρχει η κουραση το αγχος κλπ υπαρχει και μια ενταση...

Δωστε τοπο στην οργη, πειτε του γλυκε μου με το παιδι αλλαζει η ζωουλα μας πως να το κανουμε και παρτε βαθιες ανασες.

Οσο για το θεξ...

Εγω στην αρχη μετα τη γεννα δεν ειχα ορεξη, και τα λογχεια κρατησαν 2 μηνες...

Μετα παλι ενιωθα πολυ κουρασμενη, φοβομουν μην ξυπνησει το παιδι και μας κοψει κλπκλπκλπ

Συμερασμα, θεξ θα μπορειτε να κανετε ανετα, το θεμα θα ειναι αν θα θελετε!χαχαχαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

ααααα,γι αυτη τη σχεση ελεγες.....

εχω κ γι αυτο τη λυση...κανεις 2,3,4 παιδια κ δεν εχεις χρονο μετα να παραπονεθεις για το κλεισιμο.....

εγω προσωπικα δεν κλειστηκα ιδιεταιρα,απλα προσαρμοσα τη διασκεδαση μου με βαση τα παιδια.πχ τον καφε με φιλες τον πινω στον παιδοτοπο.....

τον καφε με το συζυγο τον πινω στο σπιτι (μας ερχεται κ πιο φθηνα)

ενταξει,δεν παω σε κλαμπ κ σε μπαρακια,αλλα δε μου λειπει ιδιεταιρα...

αλλαξα λιγο κ το στυλ της μουσικης που ακουγα (τωρα ακουω τους μαζου...)

κ ολα ενταξει...δεν εχω ακουσει κ τον αντρα μου να παραπονιεται ποτε (παρα μονο οταν χανει ο ολυμπιακος)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

εμεις να σας πω την αληθεια την πηραμε την 1η κρυαδα με το θεμα κλεισουρας...φετος ηταν μια δυσκολη οικονομικη χρονια,οποτε δεν ειχαμε περιθωριο για πολλα πολλα...οποτε αρχισαμε να μπαινουμε και στο κλιμα πως θα ειμαστε και με το μωρο...οσο για τα μπαρακια δεν ειμαστε και πολυ φιλοι προτιμουμε καφεδακια ή ταβερνουλες οποτε ειναι και πιο ευκολο να πας καπου με το παιδι...(ετσι λεω....θα τα υπολοιπα μετα τη γεννα,που θα αρχισουμε να ζουμε και την κατασταση)

76IGp3.png

A kala κι εγώ δεν ημουν του εξω και γενικα δεν πολυβγαιναμε, αλλα καποια στιγμη του βγηκε ενα κατιτις, αλλα να πω την αληθεια φταιω κι εγω που δεν τολμουσα περισσοτερες μετακινησεις με τη μικρη, ηταν και απαιτητικο μωρο, δεν καθοταν στο καροτσι πχ κλπκλπκλπ

Παντως τωρα εχουμε ξανα βρει καπως τους ρυθμους, καλα νυχτερινη ζωη δεν κανουμε αλλα ουτε και καναμε, ουτε και με ενδιαφερει, και για καφε με τον συζυγο το θεωρω χασιμο χρονου αφου ολη μερα μαζι ειμαστε τι να πας να πληρωσεις να ακους μια βαβουρα, αλλα γενικως βολτες, για φαγητο, κανα θεατρο , σινεμα κλπ πηγαινουμε...

Κυριως βεβαια ξεσκαμε στην παδικη χαρα....χαχαχχχαχχαχααχα

Το μονο "καπως" ειναι οι διακοπες, που κλεινεσαι στο δωματιο απο τις 10 και δεν νιωθεις, περα απο τη θαλασσα να αλλαζει και πολυ η ρουτινα σου...

Το καλυτερο ειναι να πας με παρεα, ωστε αν θελει πχ ο συζυξ να παει και για κανα ποτακι πιο αργα...ή εναλλαξ....

Φετος βεβαια δεν με πολυ νοιαζει μια βολτιτσα εως τις 11-11.30 ανετα θα την κανουμε ας χαλασει και λιγο το προγραμμα...

Που να παω δεν ξερω....θελω να ειναι κοντα, να εχει καλη θαλασσα... πολλα θελω ε? Ειχα παει και πορο που πας οδικως καλα ηταν αλλα σκεφτομαι πουθενα αλλου...καμι Ευβοια? Εχω παει Μαρμαρι επισης ιδανικο για παιδια, πειτε καμια ιδεα αν ξερετε...

(περασα στο 3ο επεισοδιο οικογενειακες διακοπες) χαχαχαχα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Διαφημίσεις

εγω με τις μετακινησεις με το μωρο δεν πιστευω να εχω προβλημα,δεν με αγχωνουν....

οσο για διακοπες δεν εχω να σου προτινω κατι,αφου δεν εχουμε κανει και πολλες εξορμησεις (ειδικα καλοκαιρινες),για ευβοια εχω ακουσει αρκετα καλα λογια ...αλλα δεν ξερω συγκεκριμενο μερος να σου προτινω

76IGp3.png

ωραια μερη με καθαρες θαλασσες εχει και απο αλεποχωρι μερια δε θυμαμαι που ακριβως ειχαμε παει παντως ηταν τελεια , περιπου 2 ωριτσες απο αθηνα, εκει που τα καψανε περσι :mad: και ειχε και ωραια διαδρομη μεσα στο πρασινο ...τωρα δε ξερω για τη διαδρομη αλλα κατω στις παραλιες και στα χωρια δεν εφτασε η φωτια.. ευβοια ειναι ωραια και στην αχλαδερη που ειχα παει.. παντως εμεις φετος δεν θα εχουμε τετοιες πολυτελειες ! του χρονου κλαπς.. το πολυ πολυ να παω βολο στη πεθερα 1-2 εβδομαδες...χμμ , το μερος ωραιο δε λεω.. τεσπα

κων κων ειχες και εσυ συσπασεις????? τι εγινε πως εισαι τωρα?? σου εδωσε ο γιατρος τιποτα??

theolvas πολυ γελασα με την αλλαγη της μουσικης στο mazoo στυλ!! χαχαχα!!

κοριτσια οσον αφορα το βαρος των μωρων μας, μη ξεχνατε οτι ολοι οι υπερηχοι εχουν αποκλιση αρκετα γραμμαρια!! αφου δε σας λεει τιποτα ο γιατρος , ειναι μικρο - ειναι μεγαλο, μην το σκεφτεστε ετσι!

χρονια πολλα στις μελλουσες και στις ηδη μανουλεεεεεεεεεες!!

Καλημέρα κοιλίτσες!!!

Ετοίμασα τα παλικαριά μου, ο ένας έφυγε για δουλεία, ο άλλος στο σχολείο και εγώ εδώ πίνω το καφεδάκι μου με το σπόρι που με έχει πεθάνει στην κλωτσιά από χθες.

Έχει γίνει το ξυπνητήρι μου, μόλις πάει 6 και μίση αρχίζει τα κλωτσιδια, σαν να μου λέει άντε σήκω να πάρεις το χάπι σου και να φάμε…χαχαχα

Στο θέμα του έξω τώρα.

Εγώ την νυχτερινή ζωή, δόξα το Θεό, την έχω φάει με το κουτάλι.

Δεν μου λείπει καθόλου, πλέον.

Ο άντρας μου ένα ψιλικοληματακι το έχει ακόμα, βγαίνει μια φορά την εβδομάδα με τους φίλους του.

Με το παιδί, εδώ που ζούμε έχουμε πολλές επιλογές, από παιδότοπους μέχρι πάρκα τύπου Disneyland.

Galat στο θέμα των διακοπών δεν μπορώ να σε βοηθήσω, γνωρίζω μόνο στα βόρεια μέρη για διακοπές.

Έρχεται η μαμάκα μου να πάμε στην αγορά για ψώνια και να δω επιτέλους αυτό το καροτσάκι από κοντά…χεχεχε.

Πολλά φιλάκια.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

Kαλημέρα κοιλίτσες, καλή εβδομάδα!

Διαβάζω εδώ και πόοοοση ώρα τωρα, βλέπω πολλά θεματάκια που θέλω να σχολιάσω, ξεκινάω και ό,τι θυμηθώ (στα γρήγορα, μιας και είμαι στη δουλειά ;) )

Για το βάρος του μωρού: μια μερα πριν γεννήσω τον μικρό μου, ο γυναικολόγος τον υπολόγισε 3200. Τελικά βγήκε 3550, έτοιμος για το νηπιαγωγείο, όπως μου έλεγε η μαια! μεγάλη απόκλιση, οπότε να ξερετε, στο περίπου είναι οι μετρήσεις.

Για την περίοδο μετά τη γέννα, ε όσο να 'ναι, όσο προετοιμασμένη και να είσαι, ένα φλας θα το φας. Εγώ έφαγα κατραπακιά μπορώ να πω, κυρίως επειδή δεν είχα βοήθεια από πουθενά και για τίποτα, έκανα να βγω απ' το σπίτι 3 μήνες (μόνο στις 40 μέρες πήγα στον γυναικολόγο και στο ικα -με την ψυχή στο στόμα βεβαια). Ενα θεμα κατάθλιψης είχα κι εγώ, αλλά τι να σου κάνει, λίγο η κλεισούρα, λίγο οι καταστάσεις που πέρασα πριν (έχασα τον μπαμπα μου, ετρεχα στα νοσοκομεία δυο φορές για τη μαμά μου και περασα κι ένα σοκ με τον αδελφό μου με ανεύρυσμα νεος ανθρωπος, παραλίγο να τον χάσουμε, τεσπα), έκανα κάτι συνεδρίες με ψυχιατρο-ψυχαναλυτη την έβγαλα καθαρή χωρίς φαρμακα. Ο θηλασμός εμένα με βοήθησε μεν, αλλά ήταν και ένας λόγος που κλειστηκα μέσα, γιατί στις αρχές μας έπαιρνε πολύυυυ ώρα (σχεδόν 2 ώρες κάθε φορά) και μετά ντρεπόμουν να θηλάσω εξω. Ε αυτό το ξεπέρασα, τώρα με τη μικρή δεν προκειται να το ξανακάνω, βόλτες έξω και η μικρή στο βυζί, και όποιος ενοχλείται να κοιτάει αλλού.

Για το θεμα του σεξ, εμείς δεν είχαμε απαγορευση ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη ούτε τώρα, απλά πρεπει να βρεις στασεις να βολεψεις την κοιλιά :) Κατά τ' άλλα, θα έλεγα είναι θέμα προτεραιοτήτων, όταν τρέχεις όλη μέρα μ' ενα μωρό, στο τέλος της μέρας είσαι τόσο πτώμα (κι εσύ και ο σύζυγος -αν βοηθάει βεβαια) που το ξεχνάς το σεξ, κυριολεκτικά!

elen@ υποθέτω ότι αναφέρεσαι στον Πόρτο Γερμενό (ή Αιγόσθενα), ναι είναι πολύ ωραία εκεί, αλλά η θάλασσα είναι πολύ κρύα, ασε που είναι και Κορινθιακός εκεί, πόσο καθαρά να είναι? Και γίνεται χαμός από αυτοκίνητα το Σ/Κ καλοκαίρι, μπορεί να μποτιλιαριστείς για ώρες αν κάνεις το λάθος να κατέβεις κοντά στην παραλία. Πηγαίνω χρόνια (εχουμε ενα μικρό οικοπεδο εκει), αλλά με όλα αυτά δεν ξερω αν αξίζει τον κόπο η φασαρια...

galat η Βορεια Ευβοια είναι καταπληκτική, μέσα στο πράσινο και οι περισσότερες παραλίες είναι με άμμο. Δες για Αγιο Γεώργιο, Λιχάδα, Χιλιαδού... αν ψαξεις στο νετ θα βρεις πολλά. Εγώ σκεφτομαι για Φοινικούντα (νοτια Πελ/σος) φετος λίγες μέρες, έχει παει καμιά να μου πει εντυπώσεις?

Olympia99 θύμησέ μου, το switch θελεις να παρεις της peg-perego ή δε θυμάμαι καλά? κι εγώ αυτό εχω.

Αν ξέχασα κατι, θα επανέλθω :)

dJzIp2.png Fysmp3.png

Καλημέρα σε όλες και καλή εβδομάδα! Χρονια πολλά για την χθεσινή μέρα! Μέρα με την ημέρα νιώθω να "βαραίνω"...κουράζομαι πιο εύκολα...ζεσταίνομαι πολύ (ΕΓΩ!που κρύωνα και τον Αύγουστο). Το παλεύω ως τώρα φιλότιμα, ελπίζω κι αργότερα! Δε θέλω να βγάλω το καλοκαίρι ακίνητη στον καναπέ! Ως αντίδοτο εστιάζω στην μικρή μου και τις ετοιμασίες! Το Σάββατο πήγαμε β' γύρο να κοιτάξουμε για επιπλάκια. Στο ΗΡΑ καταλήξαμε,μας φάνηκε καλύτερη η κατασκευή και μεγαλύτερη η ποικιλία. Τα Mothercare με απογοήτευσαν σε ο,τι αφορά τα επιπλάκια τους... Σε λίγο θα αρχίσουμε να φτιάχνουμε το δωμάτιο,πήρα ήδη αυτοκόλλητα τοίχου (δεν θα βάψουμε γιατί ουτε χρονος δεν πέρασε απ' οταν μετακομίσαμε στο σπίτι μας),και κάποια υλικά για να διακοσμήσω μόνη μου 2 μαξιλαράκια με υφασμάτινα λουλούδια. Έκανα και τη σχετική έρευνα στο internet. Τώρα τί θα βγεί...

Σας ζάλισα..συγνώμη...δείτε το ως ψυχοθεραπεία!

UslQp3.png

UOZVp3.png

Διαφημίσεις

κοιλουμπες μου τι κανετε???

εμεις μετα απο τοσο καιρο ξανα παλι πισω στη δουλεια,περιεργο μου φαινεται...δεν εκανα και πολλα πραγματα,λιγο μονο συμμαζεψα ...

σημερα εκατσα και εκανα τη λιστα με τα πραγματακια για το μωρο...και οτι θυμαμαι θα το γραφω τωρα εκει...τις αγορες λεω να τις ξεκινησουμε απο τον αλλο μηνα,προς το παρων πρεπει να παω να δω για τα αυτοκολλητα...

ο ζουζουνος μου ειναι μια χαρα,και απο χθες μολις κλωτσισει κουνιεται και η κοιλια μου,δεν το ειχα δει αυτο μεχρι χθες...

αυτα τα νεα μας...

76IGp3.png

Κοριτσιαααααααααα είμαι ένα πτώμα, μόλις γυρίσαμε.

Με ξεθέωσε η μανά μου.

Olympia99 θύμησέ μου, το switch θελεις να παρεις της peg-perego ή δε θυμάμαι καλά? κι εγώ αυτό εχω.

Όχι καλή μου, το Bugaboo Bee Plus ήθελα να πάρω.

Πήγα το είδα και απογοητεύτηκα, χάλια…κοντό, στενό, άβολο για το παιδί.

Τελικά αποφάσισα να πάρω αυτό http://www.teutonia.de/produkte/cosmo.html σε μαυρο χρωμα κι ας γκρινιάξει λίγο ο συζυξ για τον όγκο.

Έχει πορτ μπεμπε, κουμπώνει το maxi cosi επάνω και είναι πρώτο στην κατηγόρια του στα τεστ.

rFQep1.pngcS9Bp1.png

καλησπερα! και εγω γυρισα σημερα στη δουλεια.... τελικα υπαρχει περιπτωση να με αφησουν να δουλεψω παραπανω και να κατσω μετα αλλα ακομα επισημη απαντηση απο τον προσωπαρχη δεν πηραμε... ειδωμεν!

πολυ πηξιμο γενικα αλλα ηρεμια απο τους περισσοτερους... οι υπολοιποι εφαγαν Χ και ενημερωσα οτι αν με συγχησει κανεις και κανω συσπαση θα κατσω σπιτι!

ΣΚ κατεβηκα αθηνα (μονη μου δυστυχως) και ειδα τη μανουλα μου.... (6 μηνες ειχα να την δω). μια χαρα ταξιδεψα με το αεροπλανο... ειδα και τους φιλους μου! ωραια ηταν!

φιλια σε ολες τις κοιλιτσες!!!!

ΥΓ. η κοιλια μου μεγαλωσε αποτομα!ειναι ολοστρογγυλη και ξεχωριζει!

ΥΓ2. καποιες φορες νιωθω τη μικρη να κλωσταει χαμηλα και "εσωτερικα" ειναι ανησυχητικο? ή ειναι φυσιολογικο να μετακινητε τοσο πολυ?

ZOrwp3.png

καλησπερα,κι εγω ειχα παρεα ολο το απογευμα και δεν μπορεσα να μπω να μιλησουμε...τωρα εβαλα να γινει το φαγητο για αυριο και ειπα να κατσω λιγο μεχρι να γυρισει ο συζυξ απο τη δουλεια....

νανο μου μην σε ανησυχει αυτο και μενα το κανει ο μπεμπης εξαρταται πως εχει γυρισει,μην αγχωνεσαι

ολυμπια μια χαρα το καροτσακι...ωραιο...

καλησπερα και στα υπολοιπα κοριτσια και στις κοιλουμπες σας!!!!!!!!

76IGp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...