Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , little miracle είπε:

κοριτσια εγω ειμαι τρομερα πεσμενη , απογοητευμενη κι απαισιοδοξη αυτη τη φορα. δεν εχω το παραμικρο συμπτωμα. ουτε βυζι, ουτε κραμπες, ουτε αιμα εμφυτευσης. απ τη δευτερα εχει γινει η εμβρυομεταφορα. δεν νομιζω να εγινε τιποτα. κατι εστω μικρο θα ειχα. παει η τελευταια μας ευκαιρια.

Πριν 4 μέρες δηλαδή 

Κ εγω δεν είχα κανένα συμπτωμα, πότε δεν είχα αιμα εμφύτευσης( ουτε σε προηγούμενες συλλήψεις), ούτε το στήθος μου πονούσε, είμαι έγκυος σε δίδυμα. 

Να μην αγχώνεσαι,  έχεις δεν έχεις συμπτωματα δεν σημαίνει τίποτα για την έκβαση 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Χαχαχα! Και σ' αυτό θα χρειαστώ coaching, πιστέψτε με:) Όσο για την επιλόχειο, οι τρεις μήνες δε με προβληματίζουν (αρκεί να το πιστεύω ότι θα είναι τόσοι:) Η Μπρουκ Σιλντς με αγχώνει λίγο, αλλά θα 'χω τόσα να σκεφτώ που θα μου φαίνεται τόσο μακρινό όσο το Χόλιγουντ, ελπίζω... Καλή Κυριακή σε όλες! Πάω σε ένα σεμινάριο για Α' Βοήθειες για βρέφη -αχρείαστο να ναι:)

μην αγχωνεσαι για τιποτα.ολα ειναι φυσιολογικα να συμβαινουν. τωρα που εισαι εγκυος,δεν εχει αλλαξει η συμπερηφορα σου???ειναι απο τις ορμονες που αλλαζουν.προς το τελος της εγκυμοσυνης θα εχεις αρχισει να "εθιζεσαι" σ αυτες τις ορμονες κ θα ειναι ολα καλα,κ μετα τη γεννα θα εχεις κατι σαν "στερητικο συνδρομο" σ αυτες τις ορμονες.με το θηλασμο διαβασα οτι αυτες οι ορμονες πεφτουν σταδιακα,οποτε το περνας πιο ηπια (ειναι ενας ακομα λογος που θελω να θηλασω).

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

εγω παντως εχω παρατηρησει πολλες αλλαγες στη συμπεριφορα μου κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης....

στην αρχη εντονα νευρα....μετα πολυ ηρεμια μεχρι αηδιας αφου ο κοσμος αρχισε να ανησυχει που με ηξερε διαφορετικα...μετα υπερευαισθησια μεχρι αηδιας παλι,μπορει να κλαιω και με το πιο γελοιο πραγμα...(ειχα ενα θεμα να κλαιω ευκολα,αλλα τωρα εχει παραγινει το κακο)

76IGp3.png

αχ αυτο το θεμα με ενδιαφερει...γιατι οι σχεσεις (οι σεξουαλικες εννοω ) με το συντροφο κατα τη διαρκεια της εγκυμουνης ειναι ξεχασμενο θεμα...

τι να πω κι εγω με 4 εγκυμοσυνες σε 4 χρονια,ολες με αποκολληση,μια με αμνιο,μια με χαμηλο πλακουντα,ολες με θεμα τραχηλου (που ευτυχως καλα κρατει)...μετα γεννα,λοχεια κλπκλπκλπ κ μετα απο κανα διμηνο,μια φορα σεξ κ παλι εγκυος...........

παντως καλα λενε οτι ειναι σαν το ποδηλατο...δεν το ξεχνας ποτε

παντως,αν το επιτρεπει ο γιατρος (εμενα με το που με βλεπει εγκυο,μου λεει "τερμα το σεξ")

λενε οτι σεξουαλικες σχεσεις ειναι καλυτερες κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης.δεν εχω εμπειρια να πω,ειμαι συνεχεια σε απαγορευση....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

σιγουρα δεν ξεχνιεται...συγνωμη εσυ δεν παλευεσαι 4 φορες σεξ και 4 εγκυμοσυνες....εμεις στην αρχη ειχαμε απαγορευση,μολις μας εδωσε το οκ ο γιατρος ειχε θεμα ο συζυξ και μολις αποφασισε ο συζυξ καναμε την αμνιο...οποτε παπαλα το σεξ...δεν με νοιαζει και πολυ τον αντρα μου σκεφτομαι πιο πολυ

76IGp3.png

Διαφημίσεις

σιγουρα δεν ξεχνιεται...συγνωμη εσυ δεν παλευεσαι 4 φορες σεξ και 4 εγκυμοσυνες....εμεις στην αρχη ειχαμε απαγορευση,μολις μας εδωσε το οκ ο γιατρος ειχε θεμα ο συζυξ και μολις αποφασισε ο συζυξ καναμε την αμνιο...οποτε παπαλα το σεξ...δεν με νοιαζει και πολυ τον αντρα μου σκεφτομαι πιο πολυ

...νταξει,δεν ηταν ακριβως 4...δεν ηταν πολλες παντως,αφου ο δημητρης ηταν 4 μηνων οταν εμεινα εγκυος στη βεβετια κ παει λεγοντας.....

κι ο δικος μου ειχε θεμα στο πρωτο παιδι..φοβοταν λεει μη το χτυπησει...ειχα γελασει πολυ..............μετα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα.....

(θα πεταξω το πληκτρολογιο στον τοιχο.......)

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...νταξει,δεν ηταν ακριβως 4...δεν ηταν πολλες παντως,αφου ο δημητρης ηταν 4 μηνων οταν εμεινα εγκυος στη βεβετια κ παει λεγοντας.....

κι ο δικος μου ειχε θεμα στο πρωτο παιδι..φοβοταν λεει μη το χτυπησει...ειχα γελασει πολυ..............μετα ειναι ευκολοτερα τα πραγματα.....

(θα πεταξω το πληκτρολογιο στον τοιχο.......)

ναι κατι τετοια μου λεει κι εμενα,να σου πω την αληθεια κι εγω φοβαμαι μην γινει κατι,οποτε ειμαι καλυμενη που δεν θελει(χιχιχι)

νομιζω ηρθε η ωρα να παρεις καινουριο...

76IGp3.png

Σε γενικες γραμμες, εγω το περασα εντονα, αλλα απο τον κυκλο μου το ολο θεμα συνοψιζεται με εναλλαγες διαθεσης, ευσυγκινισια, νταουνιασματα κλπκλπ δεν ειναι και κατι περισσοτερο απο οτι συμβαινει με τον ορμονιο πανικο στην εγκυμοσυνη...ειναι γενικως μεχρι να επανελθουν οι ορμονες στο κανονικο τους μετα τη γεννα...σε αλλους περνει 40 μερες, σε αλλους 3 μηνες αυτο ειναι ολο....

Εχεις απολυτο δίκιο! Απο τη μια η κουραση, το ξενυχτι, το άγχος και απο την άλλη οι ορμονες είναι μεγάλο ζόρι!

Εδω έχουμε τις εναλλαγες στη διαθεση μας τωρα με την εγκυμοσυνη, πόσο μάλλον μετα!

Για το σεξ στην εγκυμοσυνη εμένα το επιτρεπει ο γιατρος μόνο στο 2ο τρίμηνο και εφοσον δεν υπάρχει κάποιο άλλο προβλημα. Τωρα με τις συσπάσεις που είχα τέλος. Οτι έκανα έκανα.:oops::D

happiness κουράγιο! Οσο υπάρχει δουλειά καλά είναι!

galat μου περιμένουμε το επομενο επεισοδιο! :D Αν και στο μετα εγω δεν είχα κανενα προβλημα!:cool: χιχιχι θα ήθελα να πω κ άλλα.....αλλά μας διαβάζουν πολλοι!

Διαφημίσεις

χαπινες,υπομονη...καποτε θα τελειωσει κ η σαιζον...( κ μαζι κ η εγκυμοσυνη-λοχεια) οποτε θα εχετε ολο το χρονο για τα υπολοιπα.......

κωνκων,αυτο το τελευταιο που λες,μαλλον πρεπει να ειναι το μοναδικο καλο της καισαρικης...

εγω παλι λεω να μην το ξαναεξασκησω το σπορ,μιας κ καθε φορα που επιχειρω καταληγω με μωρο,αλλα μαλλον ο συζυξ δεν θα συμφωνησει...........

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

χαπινες,υπομονη...καποτε θα τελειωσει κ η σαιζον...( κ μαζι κ η εγκυμοσυνη-λοχεια) οποτε θα εχετε ολο το χρονο για τα υπολοιπα.......

κωνκων,αυτο το τελευταιο που λες,μαλλον πρεπει να ειναι το μοναδικο καλο της καισαρικης...

εγω παλι λεω να μην το ξαναεξασκησω το σπορ,μιας κ καθε φορα που επιχειρω καταληγω με μωρο,αλλα μαλλον ο συζυξ δεν θα συμφωνησει...........

:D:D:D:D:D:D

76IGp3.png

ασχετο

πειτε κ σ εμενα την ασχετη πως μπαινουν αυτες οι φατσουλες...

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Καλησπέρα Χρόνια Πολλά στις μανούλες και στις μέλουσες μανούλες!!!

Νοιώθω πολύυυυυυυ κούραση και πόνο στην μέση για άλλη μια φορά :-(

Κατά τα άλλα μια χαρά. Μέσα στην εβδομάδα θα πάω για εξετάσεις όποια μέρα βολεύει τον άντρα μου για να έχει και την μικρή.

Στα καυτά θέματα μας τώρα......

Και στις δύο μου εγκυμοσύνες μέχρι τώρα δεν έχω μεγάλες διακυμάνσεις συναισθημάτων και μετά την γέννα αν εξαιρέσης την κούραση-ξενύχτι-άγχος-λόχεια την πέρασα πολύ ομαλά την περίοδο αυτή. Ελπίζω και αυτήν την φορά το ίδιο. Δεν ξέρω αν βοηθάει και ο θηλασμός σε όλα αυτά πάντως εκείνη την περίοδο είχα αφιερωθεί ολοκληρωτικά στην Έλλη και αυτό με γέμιζε.

Όσο για τις σχέσεις με τον σύζυγο ο γιατρός σε καμιά εγκυμοσύνη δεν μας έδωσε απαγορευτικό. Δεν μπορώ να πω ότι το σεξ είναι καλύτερο όμως, δεν αφήνεσαι να το απολαύσεις πλήρως γιατί έχεις μια κοιλιά...... και είσαι κάπως. Το μετά την γέννα πάλι ανυπομονείς να φύγουν τα λόχεια για να επιστρέψεις στο σπόρ πλήρως αλλά είναι λίγο περίεργα πάλι τα πράγματα ειδικά άμα θηλάζεις......:oops::oops::oops: δεν ένοιωθα καμιά θυληκότητα, το στήθος μου έτρεχε γάλα....... Ο άντρας μου πάλι με το που γέννησα το πρώτο πράγμα που ρώτησε τον γιατρό είναι πότε μπορούμε ξανά και του λέει ο γιατρός σε 40μέρες αφού με τσεκάρει κιόλας χαχαχαχα και περίμενε ο άνθρωπος τι να κάνει!!!

M4B1p3.pngQIghp3.png

Χρονια μας πολλα !!!!!!!!!:P

εκλαιγα με λυγμους σημερα που μου εδωσε τα δωρακια που ετοιμασε στο σχολειο....:cool:

λοιπον....εγω δεν καταλαβα τπτ μετα τη γεννα....ισα ισα ημουν παρα παρα πολυ τραλαλα!!!!!!!!!χαρουμενη μεχρι αηδιας!!!!!!

Στελλακι κ λοιπα κοριτσακια μην σας αγχωνει...ολα θα ειναι τοσο ομορφα που δεν θα εχετε μυαλο για τπτ αλλο εκτος απο το μωρακι σας!!!!!!!!:-P

σεχχχχχχ.....μμμμ....μια πονεμενη ξεχασμενη ιστορια που σε καθε αναφορα της Τζουλιας(που λεει ο λογος) στην τιβι κατι παθαινω(Στελλα τωρα διαβασα κ το"για τα ματια σας μονο"κ με αποτελειωσατε!!!!!!)......περιμενουμε τον 15αυγουστο να ξελαμπικαρουμε.....(στην κορη μου το καναμε 2-3 φορες αλλα του ειπαν το ανεκδοτο -γμτ-με το "εσυ εισαι ο μπαμπας μου;;;;" κ ξανα γιοκ....)

Λια μαλλον πατας στη Γρηγορη απαντηση- μπορεις να βαλεις : και ) και θα σου βγει χαμογελακι .Διαφορετικα πατα στην Απαντηση(σκετο) κ εχει τις φατσουλες διπλα. :)

Κατα τ αλλα ειμαστε καλα!!!:tongue::tongue::tongue:

Φιλια σε ολες:P:p

catcatadr20031129_-8_H+LATREIA+MOY+BASILIKH.png

i6mXp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...