Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 12 ώρες πρίν, Blu24 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια !! Ήθελα να ρωτήσω τι γνωμη έχετε για διαγνωστική  υστεροσκοπηση και μικρόβιομα μετά από δύο αποβολές ; 

Επίσης σε περίπτωση που βρεθεί κάποιο μικρόβιο στο μικροβιωμα τι γίνετε; Υπάρχει θεραπεία ;;;

Καλησπέρα κορίτσι μου ! 
      Εγω έχω κάνει υστεροσκοπηση με έλεγχο για μικροβιωμα και μάλιστα χωρίς μέθη. Διαγνωστική υστεροσκοπηση δλδ. Την έκανα στον Μαστ***. Δεν μπορώ να πω πως πόνεσα, νιώθεις μια πολύ έντονη ενόχληση, έχεις πάρει κ το παυσίπονο πριν. Νιώθεις πως κάτι είναι εκεί κ ενοχλεί, προφανώς δε μπορείς να είσαι χαλαρή κ άνεση. Μετά μου έβαλαν και παυσίπονο υπόθετο και με έβαλαν μισή ωριτσα ξάπλα στο ιατρείο σε ένα δωμάτιο και με παρακολουθούσαν. Μπορώ να πω πως μετά ένιωσα περισσότερη ενόχληση (σαν πολύ έντονες κράμπες περιόδου) όσο ήμουν στο ιατρείο κ περίμενα. Παρόλα αυτά όλα καλά, την επόμενη μέρα σκέψου πήγα εκδρομή. 
      Τελικά το αποτέλεσμα βγήκε πως είχα μικροβιωμα, πήρα 2 βδομάδες αντιβίωση. Αν τυχόν χρειαστεί κοιτα να πάρεις πολλά  προβιοτικά γιατί εμένα μου έκανε μύκητες. Ρώτησα το γιατρό αν είναι να κάνουμε επανάληψη να δούμε αν έφυγε μετά τη θεραπεία κ μου είπε πως δε χρειάζεται κ το θέμα θεωρείται λήξαν. 10 μερες μετά τη λήξη της αντιβίωσης έκανα την ετ η οποία δυστυχώς δεν στέφθηκε με επιτυχία αλλά αυτό είναι άσχετο με την υστεροσκοπηση. Μη φοβάσαι πάντως, αν σου έκανε επεμβατική υστεροσκοπηση τότε θα έκανε μέθη. 

Cafe Αυγουστος 2010

CoffeeFilter

Recommended Posts

Happiness και το δικό μου το φυστίκι είναι λίγο μικρότερο από το φυστιολογικό... χθες που ήμουν στο γιατρό μου είπε 720γρ... κανονικά θα έπρεπε να είναι γύρω στα 800...

κι εμεις πηγαμε την τριτη...και ητανε 524 γρ και θα επρεπε να ειναι γυρω στα 600...

76IGp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 11,8k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• happiness

1879

• galat

1750

• DimRous

1091

• amande

977

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Koριτσια...θα σας μαλώσω!!!! Δεν υπαρχει "φυσιολογικο" και μη, ειναι ενας μεσος ορος, τα σπορακια σας δεν ειναι μηχανες, αλλα ανθρωποι με ξεχωριστη προσωπικοτητα, χαρακτηριστικα και ...βαρος!

Μην σας απασχολουν αυτα τα νουμερα...

Οσο για τα κιλα, οσα και να παρετε θα τα χασετε ευκολα με λιγη προσοχη μεσα σε 6 μηνες-1 χρονο.

ΑΠλα να σας ενημερωσω, οτι ακομα κι αν χασετε τα κιλα, ορισμενα απο τα ρουχα σας στην αρχη δεν θα σας κανουν, γιατι αλλαζει και ο σκελετος με την εγκυμοσυνη(λεκανη- θωρακας) ο οποιος ομως επνερχεται κι αυτος στον χρονο περιπου....

Μουτς καληνυχτουδια

υ.γ Λια που εισαι ελπιζω να φταιει ο βρωμουπολογιστης και να ειστε ολοι καλα

eNeap2.pngTSzHp3.png

Kale τι ησυχια ειναι αυτη???? Κοριτσια τις τελευταιες 3-4 μερες νιωθω πολλη κουραση με το παραμικρο, δεν μπορω να σταθω πανω απο 15 λεπτα τα ποδια μου δεν με κρατανε, λες και εχω περπατησει 3 ωρες...και ειναι και πρησμενα... ευτυχως η πιεση μου ειναι νορμαλ....

Αχ αν αρχισω να βαραινω ετσι απο τωρα αλοιμονο μου....

eNeap2.pngTSzHp3.png

καλησπερα.ειμαστε ολοι (εκτος απο το πληκτρολογιο μου) καλα.

δυσκολευομαι να γραψω γιατι απο τις τουμπες εχει παθει κατι,κ γραφει οποτε θελει αυτο.σας διαβαζω καθημερινα ομως.

φιλια σε ολες,απο δευτερα που θα παρω πληκτρολογιο θα τα πουμε...

(κ καλως ηλθαν τα καινουρια κοριτσια.......)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ 2.11.06

ΒΕΝΕΤΙΑ ΧΡΥΣΟΒΑΛΑΝΤΟΥ 18.12.07

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 3.9.10 κ θηλαζει.........ακομα :-)

Διαφημίσεις

Λογικά θα έχεις κουραστεί και από την ιστορία με τον άντρα σου, Αθηνά μου! Είχατε κανένα νέο από κει;

Κορίτσια, σας έχω μια ερώτηση, στις βετεράνες μαμάδες κυρίως: πώς ήταν για σας η περίοδος της ψυχολογικής αναστάτωσης μετά τον τοκετό; Με προβληματίζει αρκετά το θέμα της επιλόχειας κατάθλιψης, κυρίως επειδή έχω περάσει κατάθλιψη στο παρελθόν και ξέρω ότι η ύπαρξη ιστορικού αυξάνει τις πιθανότητες να παρουσιάσω και τώρα. Θα ΄θελα να διαβάσω πώς βιώσατε εσείς αυτή τη φάση...

Καλή Κυριακή σε όλες!

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Καλημερα!!! Στελλιτσα ο συζυγος προς το παρον τα ιδια, ειναι , βοηθαει ομως ο ερμος οσο μπορει παρα τον πονο, τουλαχιστον κανει τα αλλαγματα και τα ταισματα...προς το παρον θα κανει την φυσιοθεραπεια να αρχισει να το παταει και να το κινει κανονικα και για εγχειρηση θα το σκεφτουμαι αργοτερα...

Λοιπον...δυστυχως για την επιλογχειο μελαγχολια(δεν θα ελεγα καταθλιψη δεν ειναι τοσο εντονη τις περισσοτερες φορες) εχω να σου πω οτι επειδη κι εγω περασα καταθλιψη στο παρελθον, δυστυχως οντως ημουν χαλια μετα τη γεννα....

Δεν ειχα ορεξη να δω κανεναν, εφευγε ο αντρας μου απο το σπιτι και ενιωθα απαισια, εκλαιγα ατελειωτα , απο ευτυχια, απο συγκινηση απο ενα λυπητερο νεο απο απο απο απο απο....αν εβγαινα εξω με επιανε ενα ψυχολογικο ηθελα να γυρισω αμεσως, ατενιζα απλανως το παραθυρο , νομιζα οτι δεν ειμαι καλα οτι ειμαι αρρωστη οτι κατι εχω σωματικα κ.α....

Βεβαια ειχα οντως μια περιπετεια με την πιεση μου και ισως αυτο το αγχος επηρεασε αθροιστικα...

Επισης ειχα νευρα, και η σωματικη κουραση και ο ακαταστατος υπνος δεν βοηθουσαν.

Εγω το βιωσα πολυ εντονα...δεν θελω να σε προβληματισω ομως γιατι αφενος, ειναι κατι που περναει σε λιγους μηνες 2-3 και αφετερου εν συγκριση με την καταθλιψη που ειχα(φανταζομαι καπως παρομοια θα ηταν για σενα) ηταν πολυυυυυυ ηπιοτερο...

Δεν αφηνεσαι να νταουνιαστεις πολυ γιατι εχεις το μωρακι...περνεις δυναμη και ολο αυτο περναει πολυ γρηγορα...

Μπορει να το παρουσιασα καπως, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικο, εξαλλου θα εχουμε η μια την αλλη να μοιραζομαστε τα μπλουζ...κι εγω το σκεφτομαι απο τωρα και φοβαμαι, πως θα ειμαι κυριως με την κορουλα μου.... αλλα λενε οτι στα δευτερα παιδακια συνηθως δεν ειναι τοσο εντονο...

Επισης ο θηλασμος βοηθαει και σε αυτο...σε χαλαρωνει....

Γενικα ειναι αντιμετωπισιμα τα πραγματα μην ανησυχεις, απλα να ξερεις οτι σε καταλαβαινω για τους προβληματισμους σου...

Επισης επειδη στο παρελθος ειχες περασει καταθλιψη δεν ειναι δεδομενο οτι θα περασεις και τωρα...απλα εχεις περισσοτερες πιθανοτητες!

Λια, χαιρομαι που ειστε ολοι καλα!

Καλε καλημερα σας μαυρισα πρωι πρωι???? Μουτςςςς

eNeap2.pngTSzHp3.png

θελω να γραψω κι εγω για την καταθλιψη,αλλα το @#@# πληκτρολογιο δε βοηθαει καθολου...

μεσες ακρες οπως η galat,κι εγω ειχα περασει απιστευτη περιοδο καταθλιψης στο παρελθον,οταν εχασα τον πρωτο μου συζυγο απο τροχαιο 10 μηνες μετα το γαμο μας το 1994.

η επιλοχεια καταθλιψη μου φανηκε περισσοτερο στο δευτερο παιδι που επαθε κ ο μπαμπας μου εγκεφαλικο 3 μερες μετα τη γεννα..

το οτι δεν θηλασα,απλα εκανε τα πραγματα χειροτερα,ομως ποτε μα ποτε δεν εφτασα στο σημειο που λενε οτι δεν θελεις το μωρο κλπ.

στο τριτο παιδι ενιωθα λιγα (ενταξει,πολλα) νευρα,αλλα δεν προλαβαινα να τα εξωτερικευσω λογω του τρεξιματος,,,ο κακομοιρης ο συζυξ περασε ασχημα...

γενικα ομως δε μου φανηκε τοοοσο τραβηγμενο οσο μου ελεγαν.

αυτη τη φορα ελπιζω οτι θα ειμαι λιγο καλυτερα...

προς το παρον εχω ψυχοπλακωμα σχετικα με το μωρο,πολυ αγχος για το αν θα ειναι ολα καλα,αλλα θα ξεπεραστει...

galat,κ παλι περαστικα στο συζυγο,πρεπει να ποναει πολυ.....

κων κων,κι εσυ στο μικρουλη....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

...κ παρεπιπτοντως,

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες.......

το ξεχασα εντελως.....

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Διαφημίσεις

Για το θέμα της κατάθλιψης δεν κατάλαβα κάτι διαφορετικο πάνω μου. Περα απο την εξαντληση και το άγχος για το τί πρεπει να κανω στο παιδί δεν είχα κάτι άλλο. Φυσικά βοηθουσε πάντα ο σύζυγος και με το που ερχοταν απο τη δουλειά αναλαμβανε αυτός για να ξελαμπικάρω λιγάκι.

Εμείς και έχουμε πάθει καταθλιψη δεν ξερω αν θα είμαστε σε θεση να το καταλαβουμε. Μάλλον σε αυτό το θεμα βοηθάει το οικογενειακο μας περιβάλλον.

Ευχομαι να μη χρειαστει να μαθουμε πως είναι και να περασουμε ευχαριστα τη λοχεια μας.

χρονια πολλα σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!!!

καλημερα και απο μενα!!!!!!!!!!

δεν πιασατε ωραιο θεμα σημερα,αλλα να σας πω λιγο πολυ πιστευω οτι ολες περναμε απο μια περιεργη κατασταση μετα απο τη γεννα...αλλα τα αγγελουδια μας θα μας δινουν δυναμη να τα ξεπερασουμε ολα!!!

76IGp3.png

Χρονια πολλα!!!!!!!!! Του χρονου θα γιορταζετε ολες με τα μωρακια σας!!!

Για το θεμα μας, αυτο ηθελα να πω στη Στελλα και το ξεχασα...

Αυτο το τραβηγμενο που ειχε παθει νομιζω και η μπρουκ σιλντς, ονομαζεται επιλοχειος ψυχωση και ειναι εξαιρετικα σπανιο να συμβει....

Σε γενικες γραμμες, εγω το περασα εντονα, αλλα απο τον κυκλο μου το ολο θεμα συνοψιζεται με εναλλαγες διαθεσης, ευσυγκινισια, νταουνιασματα κλπκλπ δεν ειναι και κατι περισσοτερο απο οτι συμβαινει με τον ορμονιο πανικο στην εγκυμοσυνη...ειναι γενικως μεχρι να επανελθουν οι ορμονες στο κανονικο τους μετα τη γεννα...σε αλλους περνει 40 μερες, σε αλλους 3 μηνες αυτο ειναι ολο....

Στο επομενο επεισοδιο.... "Η σχεση με τον συντροφο μετα τη γεννα"

Μεινετε συντονισμενοι!

eNeap2.pngTSzHp3.png

χαχα,για το επομενο θεμα μαλλον ειμαι η καταληλλη για εισηγηση......

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΕΦΡΑΙΜ 11.4.09

Χαχαχα! Και σ' αυτό θα χρειαστώ coaching, πιστέψτε με:) Όσο για την επιλόχειο, οι τρεις μήνες δε με προβληματίζουν (αρκεί να το πιστεύω ότι θα είναι τόσοι:) Η Μπρουκ Σιλντς με αγχώνει λίγο, αλλά θα 'χω τόσα να σκεφτώ που θα μου φαίνεται τόσο μακρινό όσο το Χόλιγουντ, ελπίζω... Καλή Κυριακή σε όλες! Πάω σε ένα σεμινάριο για Α' Βοήθειες για βρέφη -αχρείαστο να ναι:)

Ανατομία ενός φουσκώματος...:)

http://koilitsa.com/

107fc7d98c.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...